• xxl nutrition banner

Ripped! Fatburner review – Body & Fit

Ripped!

€18,99
7.2

Gebruiksgemak

7.2/10

Prijs

8.5/10

Werking / effect

6.0/10

Voordelen

 • Slechts 1 pil per dag
 • Vetverlies is merkbaar

Nadelen

 • Bijwerkingen als buikpijn en maagkrampen

Bijgewerkt op 9 maart 2022 door Marvin

Elke bodybuilder of fitnessfanaat wil natuurlijk zo droog mogelijk zijn. Voor sommige sporters is dit moeilijker dan voor andere. Naast je voedingspatroon en trainingsprogramma kan dit ook te maken hebben met genetische aanleg. Zoals je misschien weet onderscheiden we de 3 verschillende lichaamstype: Ectomorph, mesomorph & endomorph.

Ik zelf ben een endomorph, dit houdt in dat ik makkelijk spiermassa win, maar daarnaast ook heel makkelijk vet-massa opbouw en dit weer lastig kwijt raak. Door heel goed op je dieet te letten en veel te sporten verklein je de kans om ‘vet’ te worden. Om dit proces iets makkelijk te maken is het aantrekkelijk om een fatburner te gebruiken, zoals in deze Ripped fatburner review.

lichaamsbouw

Omdat ik een endomorph ben en toch wat vet kwijt wilde raken, heb ik besloten om eens een fatburner te proberen. Met weinig voorkennis van fatburners ben ik op de site van Body & Fitshop op zoek gegaan naar een fatburner. Uiteindelijk kwam ik uit op de fatburner van Body & Fitshop zelf: Ripped! Fatburner. Aangezien Voeding-en-fitness.nl reviews van supplementen plaatst heb ik besloten om mijn ervaringen op papier te zetten. Hieronder, in deze Ripped fatburner review, lees je mijn persoonlijke ervaring van de Ripped! Fatburner. Dit product heb ik beoordeeld op de volgende punten:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Werking / effect

Body & Fitshop Ripped Fatburner

De site van Body & Fitshop zegt het volgende over haar eigen product:

 • #1 product op dit gebied!
 • Slechts 1 capsule per dag
 • Hardcore!
 • Nieuwe generatie burner
 • 2 maanden verpakking

Gebruiksgemak van Ripped! fatburner

Allereerst gaan we in deze Ripped fatburner review kijken naar het gebruiksgemak. Is het product gebruiksvriendelijk of juist totaal niet?

Als je het doosje van Ripped! openmaakt en de pillen ziet, dan schrik je toch wel even. Het zijn vrij grote pillen die je in één keer door moet slikken. Toen ik Ripped! voor het eerst gebruikte wist ik niet zeker of je de pil door moest slikken of op kan kauwen. Ik had nooit eerder supplementen gebruikt in de vorm van pillen. Aangezien de pil toch vrij groot was, heb ik hem in tweeën gebroken en zo weg gespoeld met water. Dit is een zware afrader, de smaak is heel erg smerig. Na wat navragen kwam ik er achter dat de pil in één keer doorgeslikt moest worden. De eerste keer was dit wat lastig maar na een aantal keer gaat het steeds gemakkelijker.

Het grote voordeel van Ripped! is dat je maar 1 pil iedere ochtend hoeft te nemen. Er wordt wel aangeraden om de pil op een lege maag te nemen. Er staat verder geen beschrijving op de verpakking dat de pil een bepaalde tijd voor het ontbijt of andere maaltijd genomen dient de worden. Ik nam de pil elke morgen 5 minuten voor mijn ochtend-shake (40 gram Ultra Fine Oats, 2 scoops Smart Protein, en ongeveer 500 ml water).

De prijs van Ripped! fatburner

Ripped! fatburner is alleen te verkrijgen in een verpakking van 60 capsules. Je kan dus precies 2 maanden doen met deze fatburner. Voor 60 pillen betaal je bij Body & Fitshop een prijs van €18,99. Aangezien je 2 maanden met Ripped! kan doen, vind ik de prijs goed te doen, helemaal in vergelijking met andere merken fatburners.

Wanneer we het omrekenen naar de prijs per dag komen we op het volgende:

€18,99 / 60 = ongeveer 0,32. Het kost je dus ongeveer €0,32 per dag om Ripped te gebruiken. Voor de prijs scoort dit supplement dus hoge punten in de Ripped fatburner review!

De werking van Ripped!

Het allerbelangrijkste van een fatburner is natuurlijk de werking. Ondanks dat ik weinig voorkennis van fatburners had, had ik toch een aantal verwachtingen. Allereerst verwachtte ik dat de fatburner de honger enigszins zou stillen. Daarnaast verwachtte ik van de fatburner niet al te veel bijwerkingen. Daarom heb ik in deze Ripped fatburner review mijn ervaringen op deze aspecten voor je op een rij gezet.

Na het gebruik van de Ripped! fatburner werd de honger, die ik eerder altijd had, een stuk minder. Er was geen behoeft aan snoepen of extra eten. Hierdoor kan ik mij precies aan mijn eigen dieet houden.

Bij Ripped! fatburner heb ik gelukkig geen hoofdpijn ervaren die wel aanwezig was bij Marvin bij de Shred Max fatburner. Er zit helaas voor mij ook één zeer groot nadeel aan de Ripped! fatburner. De fatburner neem ik altijd op een lege maag met een glas water, 5 minuten na de pil neem ik een shake. Ongeveer een kwart van de tijd dat ik de fatburner neem, krijg ik na 10 minuten hevige buik/maagpijn. Deze pijn houdt zo’n 5 tot 10 minuten aan en ebt dan langzaam weg. Omdat de werking van het product voor mij toch iets belangrijker is dan de mogelijkheid tot buikpijn, krijgt de Ripped! fatburner toch een voldoende.

ripped fatburner review

Verwacht niet van de fatburner dat je na een week gelijk resultaat hebt. Ik heb zelf wel degelijk resultaat ondervonden bij het gebruik van Ripped! fatburner. Het duurde ongeveer 3 tot 4 weken tot ik echt merkte dat ik vet aan het verliezen was.
Om resultaat te boeken met de Ripped! fatburner is het wel belangrijk dat je naast het gebruik van dit product, ook een goed dieet / voedingsschema aanhoudt.

Ripped Fatburner review conclusie

Nu zijn we toe aan de conclusie van deze Ripped fatburner review. Ik zal jullie nog een korte samenvatting geven van mijn ervaring met deze vetverbrander.

De prijs en het gebruiksgemak van Ripped zijn in vergelijking met andere fatburners goed. Het nemen van 1 pil is op het begin lastig, maar na een aantal keren wend dit. Vergeleken met andere fatburners waar je 6 pillen over de gehele dag moet innemen is dit natuurlijk een makkie! Het effect van de fatburner mag er zijn, er is wel degelijk vetverlies merkbaar en dit is natuurlijk erg belangrijk bij een fatburner.

Daarentegen is de buikpijn die soms voorkomt een zeer groot nadeel. Deze maagklachten waren soms erg hevig en ook van andere gebruikers heb ik vernomen dat ze regelmatig buikpijn kregen na het innemen van Ripped.

Al met al een prima fatburner die vooral goed scoort vanwege zijn goedkope prijs. Wil jij je vetverbranding iets stimuleren, zonder daar veel voor te hoeven betalen, dan is Ripped! zeker een goed supplementen om mee te beginnen!

Let op: Dit zijn de persoonlijke ervaringen van Lennard met Ripped! Niet iedereen reageert hetzelfde op supplementen. Ieder lichaam reageert namelijk anders op de stoffen in een bepaald product.

Ripped! kopen bij Body & Fit

Top 5 Beste Fatburners
Zoek jij de beste fatburner? Wij hebben de beste fatburners speciaal voor jou op een rij gezet. Wil jij afslanken en vet verliezen? Dan vind je hier zeker de beste fatburner. Uiteraard voor de laagste prijs!

Deel jouw ervaring met Ripped! fatburner van Body & Fitshop hieronder

Heb jij Ripped! al eens gebruikt? Deel jouw ervaring hieronder en help anderen bij het vinden van de beste fatburners!

Meer handige fitness tips
Superfoods zijn een trend, maar wat doen ze nu precies?
Rauwe chocolade

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het consumeren van zogenaamde superfoods. Deze gezonde voedingswaren, zoals Gojibessen, Tarwegras en Chiazaad, worden ook wel powerfoods genoemd. Lees blog

Combineer eiwit en creatine voor een maximale toename van vetvrije massa
eiwitshake met water of melk nemen?

Ben jij druk met fitness en trainen en houd jij je goed aan je voedingsschema, maar wil het maar niet vlotten met het aankomen van Lees blog

Creatine werking, voordelen, dosering en beste creatine
creatine gebruiken tijdens het cutten

Fitnessers en krachtsporters zijn over het algemeen bekend met creatine. Een grote groep sporters heeft het al één of meerdere keren gebruikt en zo niet, Lees blog

Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Volg Marvin

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

20 reacties:

 1. Gebruiksgemak

  7.5

  Prijs

  8.5

  Werking / effect

  5.3

  In het verleden heb ik zelf Ripped! ook al eens gebruikt. Wat voor mij erg positief was, is de lage prijs. Dat is de reden dat ik het toen geprobeerd heb. gebruiksgemak is ook prima, aangezien je maar 1 pil hoeft te nemen per dag. Pillen zijn wel redelijk groot.. maar daar heb ik zelf weinig moeite mee. Ik merkte wel dat ik wat meer energie kreeg en wat vet verloor (in combinatie met goede voeding), maar had veel last van buikpijn, maagkrampen en overmatig zweten. Blijkbaar ben ik hier wel gevoelig voor… dus vandaar dat ik Ripped niet zo hoog beoordeel qua effect.

 2. Gebruiksgemak

  9.1

  Prijs

  7

  Werking / effect

  6.8

  Fijne review! Ik heb het ook een tijdje gebruikt en was wel tevreden. Had op het begin wat last van bijwerkingen, maar al snel niet meer.
  Ik begin er nu weer mee, alleen heb ik nu diabetes type 1. Ik vraag me af of ripped kan slikken in combinatie met mijn ziekte. Zou je me misschien kunnen helpen?

  • Hoi Talitha!

   Ik zou in dit geval even met je huisarts overleggen. Zelf ben ik geen dokter en wil ik dus geen uitspraken doen die mogelijk niet correct zijn. Voor zover ik weet is een fatburner wel te gebruiken als je diabetes hebt. Ripped! is in mijn ogen best een heftige fatburner, dus misschien kun je beter eerst een wat mildere variant gebruiken. Er bestaan fatburners die speciaal gericht zijn op vrouwen, dus je zou daar eens naar kunnen kijken. Maar nogmaals raad ik je aan om dit even te bespreken met je huisarts. Bovendien is het belangrijk om eerst je voedingspatroon goed op orde te hebben. Dat is effectiever dan het gebruiken van een vetverbander.

  • Gebruiksgemak

   10

   Prijs

   10

   Werking / effect

   7.5

   Gebruik ripped nu ca 3 weken en neem het voor de lunch. Geen enkele bijwerking en train 3-4 keer per week. Ik ben 2 meter lengte en 99 kilo zwaar. Met trainen alleen en op het eten letten is het lastig om het weinige vet dat ik heb kwijt te raken. Doel is 94-96 kilo dus ik ben benieuwd. Prijs is goed, verpakking eenvoudig maar functioneel en de grootte van de capsules zijn ok. Ik heb C10000 vitaminen die zijn groter. Tot zover is ripped an te raden.

 3. Gebruiksgemak

  9.5

  Prijs

  8

  Werking / effect

  8

  Ik gebruik Ripped en krijg inderdaad erge maagkrampen met hierbij ook misselijkheid. Gelukkig neemt de buikpijn/misselijkheid snel af (een kop thee helpt goed tegen de maagkrampen!). Gelukkig zijn er ook momenten dat ik nergens last van heb. Ik merk vooral dat het hongergevoel afneemt en ik ben sinds het gebruik van de pillen, gezonde voeding en meer beweging 3 kilo verloren in 1.5 week. Ik vind Ripped een aanrader! Afvallen met Ripped is fijn en makkelijker. I.v.m de buikkrampen krijgt de werking een 8.

 4. Gebruiksgemak

  10

  Prijs

  10

  Werking / effect

  7.5

  Wat zijn jullie ervaringen na het gebruiken van Ripped? Ik heb het 1 maand gebruikt en kwam na het stoppen veel aan, merendeel vocht denk ik maar toch wel vervelend. Uiteindelijk ben ik er weinig mee opgeschoten. Hebben meer personen dit ondervonden?

 5. Ik heb juist het gevoel dat mn stoelgang op hol slaat en ik de hele dag door kan eten. Vaak last van mn maag gehad door ripped dus n paar keer opnieuw geprobeerd maar niks voor mij!

 6. Gebruiksgemak

  10

  Prijs

  9.8

  Werking / effect

  8.2

  Nu 60 capsules verder. Ik neem het ook elke ochtend voor het ontbijt. Ik had geen last van buikpijn. In het begin moest ik erg wennen aan de boost (Door de caffeine). Wanneer ik ga sporten of fietsen breekt het zweet me al snel uit. Af en toe wel brandend gevoel in de maag. Mijn stoelgang is de laatste dosering wel beetje op hol geslagen. Verder prima werking en ik ga weer bestellen.

 7. Ik heb gisteren ripped besteld en vandaag mijn eerste pil genomen. Ik heb enorm veel moeite met slikken, dus na een liter water was deze pil nog steeds niet binnen, heb ook verschillende tips opgezocht en filmpjes bekenen maar niets lukte… uiteindelijk heb ik de pil opengedaan en de inhoud in wat confituur gedaan enzo doorgeslokken. Is dit oke? Heeft er iemand een tip om ze makkelijker binnen te krijgen? Morge probeer ik weer opnieuw…

  • Hi Jolien,

   Misschien proberen door te slikken met melk of drinkyoghurt, zodat het wat makkelijker ‘naar binnen glijdt’.
   Je kunt namelijk niet zomaar iedere pil openen en de inhoud drinken. Sommige capsule zijn zodanig gemaakt dat de werkzame stof pas in de darmen vrij komt. De capsule is dan een soort bescherming tegen het maagzuur. Ook bestaan sommige capsules uit een eiwit verbinding die als transporthulpmiddel fungeert en bij weer anderen maakt de capsule deel uit van de samenstelling.

   Mocht je zekerheid willen hoe dit precies zit bij Ripped raad ik aan even contact op te nemen met Body & Fitshop.

 8. Gebruiksgemak

  8.4

  Prijs

  7.2

  Werking / effect

  6.4

  Hallo,
  Ik heb vanochtend voor het eerst een capsule genomen. Tijdens het sporten merkte ik meteen de boost. Maar eenmaal thuis na t sporten kreeg ik ontzettend last van hoofdpijn. Ik neem aan dat dit niet hoort. Kan ik niet tegen een bepaalde stof of is het misschien de combinatie met creatine. Ik ga het nu in elk geval niet meer slikken.

  • Hi Floran!

   Creatine en Ripped! kun je tegelijkertijd gebruiken, maar het is wel belangrijk om extra vocht / water te drinken. Beide supplementen hebben effect op je vochthuishouding. Daardoor moet je extra veel drinken, zeker tijdens een fanatieke training. Te weinig vocht kan leiden tot hoofdpijn, dus ik denk dat dit een stuk minder is als je extra water gaat drinken :)

   Mocht de hoofdpijn terug blijven komen, dan kun je inderdaad beter stoppen met het gebruik van Ripped!.

 9. Gebruiksgemak

  7.9

  Prijs

  8.4

  Werking / effect

  8.9

  Hallo ,

  Voor mij helpt ripped goed. Als ik ze weer voor t eerst slik ben ok misselijk. Heb helaas vaak maagzuur lijkt t dat is wel iets wat snel weg gaat. Slikt iedereen ze in de avond voor t slapen ? Ben beetje bang daar voor. Dat ik niet kan slapen of werkt dat niet zo ?

 10. Gebruiksgemak

  9.6

  Prijs

  7.7

  Werking / effect

  5.5

  Hallo ik ben nu 4 dagen met ripped bezig. Heb ook tijdelijk een stootkuur prednison. Verder slik ik o.a. bloedverdunners en nog een aantal medicijnen.
  Ik heb al 2 dagen wat last in het linkerborst zeg maar bijna naar het midden. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om naar de huisarts. Wil dit graag proberen pmdat ik door medicijnen ben gegroeid.
  Het is een vage pijn maar schrik er zo nu en dan van. Wie weet wat dit kan zijn?

  • Hoi Julie,

   Wat dit precies is kan ik zo niet zeggen. Ik raad je wel aan om te overleggen met je huisarts.
   Aangezien je diverse medicijnen gebruikt kun je het best altijd even overleggen of je een supplement zoals een fatburner wel kunt gebruiken.

 11. Gebruiksgemak

  6.8

  Prijs

  7.3

  Werking / effect

  4.7

  Hallo Marvin. Bedankt voor je reactie. Dat ga ik zeker doen.
  Het nare gevoel is over, ik heb nu vooral overactieve darmen. Misschien ook kwestie van wennen. Eerste nacht sliep ik zeer slecht. Weet wel moet het s’morgens innemen.

 12. Gebruiksgemak

  9.9

  Prijs

  9.9

  Werking / effect

  9.9

  Na 1 maar Ripped gebruiken ben Ik icm een gezonde gebalanceerde voeding en minimaal 3 keer per week sporten 18 kilo afgevallen. Green hoofdpijn, geen buikpijn/krampen. Wel bij inspanning transpireren dus goed drinken!
  Ik heb er dus veel baat bij, nu nog 6,5 en dan ben Ik weer terug op mijn gewicht van 27 jaar geleden.

 13. Gebruiksgemak

  9.6

  Prijs

  9.6

  Werking / effect

  9.4

  Gebruik het nu 5 dagen en nu al bijna 2 kilo eraf!! Wordt ongeveer een uur na het innemen wel heel erg onrustig en heb af en toe een versnelde hartslag in rust. Zal de cafeïne wel zijn. Hoop dat dit nog weg zal gaan….

 14. Gebruiksgemak

  8.3

  Prijs

  4.3

  Werking / effect

  0

  Ik gebuik het nu een week icm een koolhydraadarm dieet.
  Daarnaast sport ik matig.
  Ik merk helemaal niks van afvallen maar heb ook geen
  Bijverschijnselen. Ik weet niet of ik dit nog een keer koop.

 15. Gebruiksgemak

  10

  Prijs

  8

  Werking / effect

  9

  na een tijdje op een plateau te hebben vastgezeten, ondanks gezond eetpatroon en voldoende beweging, ben ik Ripped gaan gebruiken. ik sta niet dagelijks op de weegschaal, maar toen ik dat na twee weken wel weer deed was er eindelijk weer wat af! belangrijker; er is ook echt zichtbaar verandering.
  ik ben dus erg positief over de werking en neem de bijwerkingen voor lief. voor mij is dat buikpijn/krampen en darmen die veel harder werken (dat laatste voor mij alleen maar fijn, hiervoor had ik al maanden last van slechte stoelgang, maar sinds het gebruik van Ripped kan ik weer dagelijks naar de wc).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *