• xxl nutrition banner

No Xplode 3.0 review – BSN

No Xplode 3.0

€29,90
7.9

Oplosbaarheid

8.2/10

Prijs

6.7/10

Smaak

7.9/10

Werking/effect

8.7/10

Voordelen

 • Grote toename van kracht
 • Lekkere pomp en volle spieren
 • Geen toegevoegde suikers

Nadelen

 • Niet de goedkoopste pre-workout booster
 • Toename energie minder aanwezig

Bijgewerkt op 23 december 2021 door Marvin

No Xplode is één van de meest bekende pre-workout boosters aller tijden. Al sinds 2004 wordt NO Xplode door veel sporters gebruikt voor hun workout. De nieuwste versie, No Xplode 3.0, is verder verbeterd en zou nog betere resultaten moeten stimuleren! In deze No Xplode 3.0 review zullen wij onze persoonlijke ervaring met No-xplode 3.0 met jullie delen. Zo weet jij wat je kunt verwachten en of deze pre workout jouw geld waard is. Uiteraard kun je hier ook jouw eigen ervaringen delen met NO Xplode 3.0

NO Xplode 3.0 van BSN

NO X-plode 3.0 wordt geproduceerd door BSN. BSN produceert al jaren supplementen van hoge kwaliteit en we mogen dus wel het één en ander verwachten van NO Xplode 3.0! Allereerst zullen we eens kijken naar de beloftes die BSN doet aangaande de No xplode pre workout!
No Xplode 3.0 review

 • Energie: NO-Xplode zorgt voor een toename in energie die de gehele training aanhoudt.
 • Mentale focus: Zoveel energie hebben is niet genoeg, de uitvoering van de oefening is ook van belang. De connectie tussen je hoofd en je spieren moet onbreekbaar zijn.
 • Intensiteit: Stimuleert kracht en uithoudingsvermogen zodat je meer gewicht kan liften.
 • Maximale pomp – Veel mensen krijgen een pomp tijdens het trainen, maar krijgen niet een maximale pomp. Het resultaat hiervan is dat de meeste niet tevreden zijn met hun spierontwikkeling. Hoe tevreden ben jij? Om elke training zo te trainen, is eigenlijk onmogelijk. Eigenlijk, want met NO-Xplode 3.0 zal niets meer onmogelijk lijken!
 • Geen suikers: NO-Xplode 3.0 doet dit alles zonder de hulp van suikers! Je hoeft dus niet meer bang te zijn voor een softe look.

BSN belooft dus veel goeds, maar dit doet natuurlijk iedere producent bij zijn eigen supplementen. Wij van Voeding-en-fitness.nl hebben NO Xplode 3.0 getest en in deze No Xplode 3.0 review lees je onze persoonlijke ervaring. Wij hebben deze pre workout booster beoordeeld op de volgende aspecten.

 1. Oplosbaarheid
 2. Prijs
 3. Smaak
 4. Werking/effect

Oplosbaarheid No Xplode 3.0

No Xplode 3.0 dient gemixt te worden met 200 ml water, maar persoonlijk gebruik ik 300 – 400 ml water om er voor te zorgen dat het optimaal oplost. Er blijven gelukkig geen klontjes achter, maar hier is dus wel meer water voor nodig dan is voorgeschreven. Het volgende in deze No Xplode 3.0 review waar we op scoren is de prijs!

De prijs voor No-Xplode 3.0

Niet iedereen heeft even veel geld te besteden en vandaar dat wij het belangrijk vinden dat een supplement betaalbaar is. Vaak betaal je voor de merknaam en andere marketingfacetten, dit zorgt er dus voor dat sommige pre workout boosters duurder zijn dan anderen terwijl hun werking bijna hetzelfde is.

NO Xplode is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, zo kun je kiezen voor 12 doseringen, 30 doseringen of 50 doseringen. 1 dosering is voldoende voor 1 training, maar sommigen kiezen ervoor om anderhalve of 2 scoops No Xplode 3.0 te nemen.

Op moment van het schrijven van deze No Xplode 3.0 review is Body & Fitshop de webshop met de laagste online prijs voor deze Pre-workout booster van BSN. De prijzen hieronder kunnen in de toekomst dus veranderd zijn!

 • 30 doseringen = €24,90
 • 50 doseringen = €29,90

Het mooie aan NO Xplode 3.0 is dat het een populaire pre workout is, waardoor supplementenwinkels voor dit product vaak actieprijzen hanteren. Hierdoor kun je vaak profiteren van lage prijzen voor No Xplode van BSN. In vergelijking met andere pre-workout supplementen is No Xplode 3.0 aan de prijzige kant. Voor 30 doseringen van Ulift Pre Workout betaal je bijvoorbeeld maar €17,50, dit is voor degenen die niet veel geld uit willen geven aan supplementen dus een voordeligere optie.

Uiteindelijk zorgen de aanbiedingen ervoor dat de prijs van No Xplode 3.0 nog goed te noemen is, maar wanneer er geen aanbiedingen zijn is de prijs wel een minpunt. Hieronder vind je de actuele prijzen voor NO Xplode (juli 2016):

No Xplode 3.0 smaak ervaring

Aangezien je een pre workout booster drinkt vinden wij het belangrijk dat deze een lekkere smaak heeft. Smaak is natuurlijk persoonlijk en wat ik lekker vind kan jij bijvoorbeeld smerig vinden. Toch willen wij je hier in de No Xplode 3.0 review een indicatie geven van de smaak. No Xplode is verkrijgbaar in 4 smaken, namelijk; Fruit Punch, Blue Raspberry, Watermelon en Green Apple.

Voor onze test hebben we de Blue Raspberry smaak gebruikt. Persoonlijk vind ik de smaak prima. Er zit een kleine chemische smaak aan, maar aangezien ik meer water gebruik bij het mengen valt dit niet heel erg op. Het is voor mij niet onaangenaam om Noxplode 3.0 te drinken. Op internet lees ik echter wel enkele negatievere reacties over de smaak. Ik kan zelf enkel spreken over de Blue Raspberry No Xplode en kan geen mening geven over de 3 andere smaken.

De werking van No Xplode 3.0

no xplode review ingredienten Het belangrijkste van een Pre-workout booster is natuurlijk de werking. In de No Xplode 3.0 review focussen we natuurlijk ook op de effecten van No-xplode tijdens de training. Hieronder lees je onze ervaringen met NO Xplode 3.0, maar eerst zie je de ingrediënten zoals vermeld op de verpakking.

Energie en mentale focus
No Xplode 3.0 bevat cafeïne wat voor een toename in energie zorgt. Waar Ulift, de vorige pre workout die ik heb gebruikt, zorgde voor een gigantische energieboost kan ik dit helaas niet zeggen over No xplode. Uiteraard werd ik wel wat energieker en had ik zin om te trainen, maar de echte drive en focus om een fantastische training neer te zetten ontbrak.

De ene keer merkte ik wat meer toename van energie dan de andere, maar over het algemeen viel dit tegen.

Kracht en spieruithoudingsvermogen
Voor mij persoonlijk is het belangrijkste van een pre workout de effecten op gebied van spieruithoudingsvermogen en kracht. Hier slaagt No Xplode 3.0 met vlag en wimpel. Mijn ervaring met No Xplode 3.0 is geweldig! Mede hierdoor scoort NO xplode een dikke voldoende in deze No Xplode 3.0 review.

Waar de boost van energie uitbleef, was de toename in kracht en uithoudingsvermogen zeker merkbaar. Op bijna elke oefeningen was ik in staat op zwaardere gewichten te gebruiken en ook nog eens meer herhalingen te maken. Tevens bleef de verzuring die normaal gesproken gedurende de training opkomt lang weg. Hierdoor is het mogelijk om langer door te trainen, meer gewicht te tillen en dus een hogere intensiteit aan te houden. Slappe workouts zijn voorbij als je No Xplode 3.0 gebruikt.

Spierpomp
Een spierpomp is belangrijk. Niet alleen omdat het er motiverend uitziet om volle opgepompte spieren te hebben, maar ook omdat dit betekent dat er meer voedingsstoffen naar de spieren worden getransporteerd.

Deze voedingsstoffen zorgen voor de benodigde stofjes die het lichaam nodig heeft om te herstellen en je spieren op te bouwen en krachtiger te maken. No Xplode 3.0 zorgt voor een hele sterke pomp. Vooral bij upper body trainingen, waarbij spieren als de borst, triceps en biceps getraind worden, was dit goed merkbaar.

No Xplode 3.0 review

Conclusie No Xplode 3.0 review

Uiteindelijk mag gezegd worden dat No Xplode 3.0 een krachtige pre workout booster is, die zeker het aanraden waard is. Wanneer je veel waarde hecht aan een toename in kracht, spieruithoudingsvermogen en graag een volle pomp wilt moet je No xplode 3.0 zeker eens proberen. Wil jij liever een drastische toename van energie en focus? Dan kun je misschien beter verder kijken naar een andere pre-workout booster.

In deze No Xplode 3.0 review komt tevens naar voren dat de smaak en oplosbaarheid prima zijn, maar dat de prijs (buiten de acties van webshops) wat aan de hogere kant is. No Xplode 3.0 scoort bij voeding-en-fitness.nl een hele dikke voldoende!

Let wel op! De ervaringen in deze No xplode 3.0 review zijn persoonlijk. Het kan zijn dat jij hele andere ervaringen hebt met dit supplement. Bovendien is het belangrijk om te weten dat niet iedereen hetzelfde reageert op Pre-workout boosters. Het verschilt per persoon hoe jouw lichaam reageert op de specifieke ingrediënten en samenstelling van een supplement. Houdt dit in gedachte bij het zoeken naar een supplement dat aan jouw eisen voldoet!

Opzoek naar de beste pre workouts? Op Voeding-en-fitness.nl lees je onze persoonlijke ervaring met verschillende supplementen, net zoals deze No Xplode 3.0 review, in de supplementen reviews. Ook onze top 5 beste Pre-workout boosters helpt jou bij het vinden van de beste voedingssupplementen!

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met No Xplode 3.0 van BSN hieronder

Meer handige fitness tips
Superfoods zijn een trend, maar wat doen ze nu precies?
Rauwe chocolade

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het consumeren van zogenaamde superfoods. Deze gezonde voedingswaren, zoals Gojibessen, Tarwegras en Chiazaad, worden ook wel powerfoods genoemd. Lees blog

Combineer eiwit en creatine voor een maximale toename van vetvrije massa
eiwitshake met water of melk nemen?

Ben jij druk met fitness en trainen en houd jij je goed aan je voedingsschema, maar wil het maar niet vlotten met het aankomen van Lees blog

Creatine werking, voordelen, dosering en beste creatine
creatine gebruiken tijdens het cutten

Fitnessers en krachtsporters zijn over het algemeen bekend met creatine. Een grote groep sporters heeft het al één of meerdere keren gebruikt en zo niet, Lees blog

Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Eén reactie:

 1. Oplosbaarheid

  7.3

  Prijs

  5.8

  Smaak

  9.1

  Werking/effect

  8.8

  No Xplode is voor mij 1 vn de beste pre workouts. Super energieboost, meer kracht en goede pump. Enige minpuntje die ik kan verzinnen is de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *