• body en fit beauty

WINNEN: Fat Burn Stack van XXL Nutrition

Laatste update op

De zomer komt steeds dichterbij en waarschijnlijk zijn we nog niet allemaal ‘beach-ready’. Als je straks op het strand staat wil je natuurlijk wel laten zien waar je de hele winter hard voor hebt getraind. Die laatste beetjes vet moeten weg, zodat je die sixpack kunt showen! Natuurlijk is het aanpassen van je voedingspatroon, in combinatie met voldoende beweging, het belangrijkst om je vetpercentage te verlagen. De juiste supplementen kunnen echter ook bijdragen aan dit proces. Wij zijn dan ook blij dat wij, in samenwerking met XXL Nutrition, een Fat Burn Stack mogen weggeven ter waarde van €39,95!

Fat Burn Stack XXL winnen!

Maar wat moet je hier voor doen? Deelnemen aan deze winactie is simpel! Je hoeft enkel naar de Voeding-en-fitness.nl Facebookpagina te gaan, deze te liken (als je dat nog niet hebt gedaan) en iemand taggen in het bericht die nog wel wat hulp kan gebruiken bij het wegwerken van die vetjes.

  1. Ga naar de Voeding & Fitness Facebookpagina
  2. Like onze pagina
  3. Tag iemand in de reacties onder de Fat Burn Stack Winactie

Easy as that! Aankomende zaterdag (7 mei) maken wij de winnaar bekend!

Fat burn stack xxl nutrition

Wat kan je eigenlijk winnen?

De Fat Burn Stack van XXL Nutrition bevat 3 verschillende supplementen die ondersteunend werken bij het afvallen. Door deze producten te combineren is de werking optimaal. In de Fat Burn Stack vind je cafeïne pillen, CLA en L-Carnitine.

De Fat Burn Stack XXL bevat:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze winacties, onze nieuwste artikelen met tips over voeding, fitness en supplementen ontvangen en de beste aanbiedingen krijgen? Schrijf je dan in voor de Voeding-en-fitness.nl nieuwsbrief. Je ontvangt deze nieuwsbrief tweemaal per maand en uiteraard zijn je gegevens veilig bij ons!

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.