• xxl nutrition banner

Whey Perfection kwaliteit

Aminozuuranalyse Whey Perfection

whey perfection beste eiwittenMerk: Body & Fitshop
Datum test: 12 december 2014
Product: Whey Perfection

Komen de resultaten overeen met label? NEE
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek bekostigd door leden van Dutchbodybuilding.com)

Whey Perfection kwaliteit van eiwitshakes: SLECHT

Whey Perfection kwaliteit

Het onafhankelijke en geaccrediteerde laboratorium ECCA NV heeft opdracht gekregen om Whey Perfection te bestellen op bodyenfitshop.nl, zelf het pakket in ontvangst te nemen en de inhoud te bemonsteren. In de onderstaande rapportage kunt U bij de opmerkingen zien dat ECCA zelf de stalen heeft aangeschaft zonder tussenkomst van derden.

Aanleiding
Aanleiding voor de opdracht is een laboratoriumtest georganiseerd door leden van Dutchbodybuilding.com. Er heerst twijfel over de uitslag van Whey Perfection. Deze nieuwe bemonstering dient om hierover duidelijkheid te verkrijgen.

Bemonstering
ECCA heeft opdracht gekregen om met name te letten op het eiwitgehalte en toegevoegde Glycine of andere aminozuren welke niet op het label vermeldt staan. Het toevoegen van goedkope Glycine is een bekend fenomeen om het stikstofgehalte en hiermee kunstmatig het eiwitgehalte te verhogen. Los toegevoegde aminozuren moeten op het label vermeld worden en mogen niet als eiwit worden gedeclareerd.

Korte conclusie naar aanleiding van de meetresultaten van ECCA
Op het product is een eiwitgehalte van 70,4% gemeten. Er zijn echter twee aminozuren aangetroffen die normaal niet in een dergelijk hoge dosering aanwezig zijn in wei eiwit. Het gaat om Glycine en Alanine. Het kan niet anders dan dat deze aminozuren apart zijn toegevoegd.

Na correctie van deze aminozuren kan gesteld worden dat het product 62% eiwit bevat. Op het label van het product wordt een eiwitgehalte van 78% gedeclareerd dit is een afwijking van 20,5%.

Bron: http://forum.dutchbodybuilding.com/f266/centraal-bodyenfitshop-nl-testresultaten-labels-topic-378272/

Bekijk hieronder de officiële documenten omtrent de test naar de Whey Perfection kwaliteit.


whey perfection aminozuuranalysewhey perfection kwaliteitwhey perfection test

Top 5 beste eiwitshakes
Zoek jij de beste eiwitshake? Wij hebben de beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet. De best verkochte, beste koop en best geteste whey eiwitshakes voor spieropbouw en afvallen. En dat voor de laagste online prijs!

 

Volg Marvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *