• xxl nutrition banner

Voeding

VoedingTegenwoordig bestaat er een overvloed aan keuze op het gebied van voeding. Voeding komt in allerlei soorten en maten en het ene voedingsmiddel is gezonder dan het andere. Vaak ziet men door de bomen het bos niet meer. Alle verschillende berichten in de media maken het nu eenmaal niet gemakkelijker.

Op Voeding-en-fitness.nl lees je artikelen over gezond eten en de mogelijke effecten van een gezond eetpatroon op jouw lichaam. Hopelijk kun je jouw voordeel hier mee doen en de informatie gebruiken op weg naar het perfectioneren van jouw gezondheid en levensstijl!

Gezonde voeding blogs & tips

Bekijk alle artikelen over voeding →

Een gezond eetpatroon volgen

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het lastig kan zijn om een verantwoord eetpatroon te volgen. Vaak beginnen mensen met diëten en is men TE streng voor zichzelf. Hierdoor is het niet goed vol te houden! De kunst is om een balans te vinden tussen gezonde voeding en lekker eten. Een dieet met alleen maar saai en onsmakelijk eten zul je niet lang volhouden. Bovendien is het helemaal niet erg om eens een keer te cheaten. Zorg daarna wel dat je de dagen daarna het gezonde eten weer oppakt!

De artikelen op Voeding-en-fitness.nl zijn bedoeld om je te helpen bij het samenstellen van een evenwichtig voedingspatroon. Heb je hier toch nog problemen mee dan kun je mij altijd om hulp vragen. Voor meer informatie hierover kijk je op de pagina over advies op maat! Een klein duwtje in de juiste richting vind je tussen de Recepten van de Week. Hier wordt elke week een nieuw lekker, gezond en makkelijk te bereiden recept geplaatst voor gezonde voeding.

voedingsadvies harderwijk

Voedingsschema op maat

Door mijn werk als Voedingsadviseur heb ik veel ervaring met het begeleiden van sporters bij het perfectioneren van hun eetpatroon. Heb jij bepaalde doelen die je wilt behalen? Denk bijvoorbeeld aan spiermassa opbouwen, sterker worden of je vetpercentage verlagen. Ongeacht of je een ervaren krachtsporter bent of pas net begint met het veranderen van je leefstijl.

Ik help je graag bij het bereiken van de gewenste resultaten. Met een voedingsschema op maat kan ik jou advies geven. Op basis van jouw doelen, eetgewoontes, activiteitsniveau en eventuele allergieën stel ik een passend voedingsadvies samen. Meer informatie of vragen? Bekijk alles via onderstaande links!

Voedingssupplementen

Supplementen zijn een goede aanvulling op je dagelijkse voeding, al zijn het zeker geen wondermiddelen. Via Voeding-en-fitness.nl kun je voordelig online je voedingssupplementen kopen bij onder andere Bodylab, Myprotein, Body en Fitshop en XXL Nutrition. Voor al je superfoods, eiwitshakes en vitaminesupplementen kun je hier terecht!

Naast de artikelen over voeding richt Voeding-en-fitness.nl zich ook op de volgende categorieën:

Wil jij meer spiermassa opbouwen, wil je zichtbare buikspieren of wil je gewoon wat kilo's kwijt en weer lekker in je vel zitten? Dan zijn de FitChef recepten geschikt voor jou! Met FitChef leer je precies hoeveel je moet eten en welke verhouding voor jouw doelstelling optimaal is. De eiwitrijke recepten ondersteunen spieropbouw én vet verlies.

Volg Marvin

Eén reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 15 =