• xxl nutrition banner

Unstoppable V2 review – Dedicated Nutrition

Unstoppable V2

€34,90
5.7

Oplosbaarheid

7.5/10

Prijs

6.5/10

Smaak

2.0/10

Werking

6.8/10

Voordelen

 • Goede boost tijdens het trainen

Nadelen

 • Smaak is echt heel smerig
 • Problemen met slapen

Bijgewerkt op 13 januari 2023 door Marvin

Sinds vorige maand is Unstoppable V2 van Dedicated Nutrition uitgebracht. Dit is de opvolger van de zeer populaire pre workout booster Unstoppable, die van de markt is gehaald vanwege het bevatten van verboden stoffen. Veel mensen hebben reikhalzend uitgekeken naar de Unstoppable V2 versie van Dedicated, aangezien de eerste versie geliefd was bij velen. Voeding-en-fitness.nl kan natuurlijk niet achterblijven en daarom heb ik deze pre workout voor jullie getest. Zoals jullie weten test ik verschillende pre workouts voor onze supplementen reviews. Benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring met dit pre workout supplement? Je lees het in de Unstoppable V2 review!

Deze pre workout booster heb ik getest op de volgende punten:

 • Oplosbaarheid
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking / effect

Voordat we verder gaan met mijn Unstoppable V2 review kijken we even naar wat Dedicated Nutrition zegt over hun pre-workout.

“UNSTOPPABLE™ is the legendary instant performance enhancing pre-workout product on the planet. Featuring several never before seen ingredients at the highest dosage possible, UNSTOPPABLE™ will provide a sensory sensation that is unlike any other product available today.

UNSTOPPABLE™ contains the world’s first “adaptogenic stimulants” meaning the more you push yourself, the stronger UNSTOPPABLE™ will start to work! UNSTOPPABLE™ was designed with one single goal in mind; to be the ultimate pre-workout experience… EVER!”

unstoppable v2 reviewDe oplosbaarheid van Unstoppable V2

Het eerste punt van mijn Unstoppable V2 review is de oplosbaarheid. Mengt het poeder makkelijk met water of blijven er van die vervelende klontjes drijven in je shakebeker?

Om Unstoppable te gebruiken meng je 1 maatschep (= 7 gram poeder) met 250 ml koud water. Dit drink je een half uur voor je training. Wanneer je wat gewenning begint te vertonen kun je de dosering verhogen tot 1.5 of 2 maatschepjes. Tijdens het mixen van deze pre workout booster met het water merkte ik dat het poeder eigenlijk snel oplost.

Er blijven geen klontjes over en je hoeft dus geen shake met vervelende brokken te drinken. Wel blijven er hele kleine korreltjes over die niet oplossen in het water. Deze blijven echter niet plakken aan je shakebeker en hierdoor vind ik die oplosbaarheid van Dedicated’s Unstoppable prima!

Wat kost deze pre workout van Dedicated Nutrition?

Een belangrijk onderdeel bij het kopen van supplementen is natuurlijk de prijs. We willen natuurlijk allemaal de beste aanbieding vinden, daarom vergelijk ik in mijn Unstoppable V2 review de prijzen van webshops.

Tot op heden is Unstoppable enkel verkrijgbaar bij Body en Fitshop. Hier betaal je €34,90 voor een potje van 210 gram. Dit staat gelijk aan 30 doseringen van 1 maatschep. Omgerekend betaal je dus €1,16 per dosering. Vergeleken met andere pre workouts zoals C4 van Cellucor of Assault van Musclepharm is dit best duur! In de tabel hieronder kun je dit goed zien.

prijzen pre workout boosters

Unstoppable smaak

Bij een Pre workout booster ligt de focus natuurlijk voornamelijk op de werking van het supplement. De smaak speelt echter ook een rol. Wanneer je een product echt niet lekker vindt, dan ben je minder snel geneigd om deze nogmaals te kopen. Daarom geef ik in al mijn pre workout booster reviews, dus ook deze Unstoppable V2 review, mijn persoonlijke ervaring met de smaak.

unstoppable pre workoutUnstoppable van Dedicated was toen hij op de markt kwam enkel verkrijgbaar in de smaak Cherry Vodka. Ze hebben er dus voor gekozen om een alcoholische twist te geven aan hun nieuwe pre workout. Ik ben behoorlijk wat smaken gewend, maar deze pre workout kreeg ik gewoon echt amper weg. De smaak zelf is niet lekker, maar dat kan je nog ‘verbeteren’ door meer water te gebruiken. Echter, tijdens het drinken van Unstoppable V2 kreeg ik ook gewoon slijm in mijn mond en keel, wat ik kon ophoesten en uit moest spugen. Dit was niet bepaald prettig en lijkt mij ook niet helemaal de bedoeling. Waarschijnlijk heb ik een soort van allergische reactie op één of meerdere stoffen in deze pre workout.

Toevallig zag ik dat er een nieuwe smaak verkrijgbaar is, namelijk Rum Cola. Ik hoop dat deze smaak beter is, want Cherry Vodka is wat mij betreft een grote afrader.

Hoe werkt Unstoppable van Dedicated?

Uiteraard is de smaak een minder bepalende factor bij het succes van een supplement. Bij alle pre workout boosters draait het natuurlijk om de werking hiervan. In deze Unstoppable V2 review deel ik het effect dat deze pre workout had op mijn training met jullie delen.

Tijdens het trainen merkte ik een duidelijke toename in energie, veroorzaakt door onder andere de 175 mg cafeine per dosering. Ik merkte dat ik langer kon doortrainen en dat mijn spieren minder snel verzuurde. Tijdens mijn workout vind ik dit erg prettig, want dit zorgt er voor dat ik het optimale uit mijn training kan halen.

Mijn ervaring met de werking tijdens mijn krachttrainingen is zeer goed. Helaas heb ik wel last van bijwerkingen. Wanneer ik in de avond heb getraind kan ik de slaap moeilijk vatten. Bij andere pre workout boosters heb ik hier eigenlijk nooit last van. Ook merkte ik dat ik continu naar de wc moest om te plassen ’s nachts. Erg irritant, want rust is ook belangrijk voor resultaat!

Uiteraard verschilt de werking van een pre-workout per persoon. Misschien dat Unstoppable V2 van Dedicated Nutrition bij jou wel het gewenste effect heeft. Voor mij persoonlijk is dit géén geschikte pre workout booster.

Unstoppable V2 review: mijn conclusie

Tot slot wil ik mijn Unstoppable V2 review eindigen met een korte conclusie. In deze review hebben jullie mijn ervaring met deze pre workout van Dedicated Nutrition kunnen lezen. Zou ik dit supplement aanraden of afraden?

Voor mij persoonlijk is Unstoppable een afrader. Waar ik zeer tevreden was over de eerste versie, die helaas verboden is, ben ik zwaar teleurgesteld door de V2. De smaak is verschrikkelijk en de prijs is naar mijn idee te hoog. Dedicated Nutrition belooft een hoop spektakel maar weet dit niet waar te maken. Positief punt is dat de werking van deze pre workout booster tijdens mijn trainingen wel erg prettig was.

Helaas dat de slaapproblemen deze positieve ervaring weer teniet hebben gedaan. Omdat ieder lichaam anders reageert op een pre workout kan het zijn dat jij hier geen last van hebt en enkel de goede boost en het verbeterde spieruithoudingsvermogen ervaart. Wat dat betreft zal je Unstoppable V2 toch echt zelf uit moeten proberen. Zelf weet ik wel dat ik voortaan liever een andere preworkout kies!

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Unstoppable V2 hieronder!

Heb jij deze pre workout booster van Dedicated Nutrition al eens gebruikt? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Ulift Pre Workout review – Liftag Sport
Ulift pre workout

Aangezien Unstoppable van Dedicated sinds enkele weken uit de handel is genomen wilde ik eens proberen of Ulift van Liftag Sport een waardige vervangen kan Lees blog

Zelf een Pre Workout maken met ons recept
wat is de beste pre workout?

Veel sporters maken gebruik van een pre-workout booster voordat zij beginnen aan hun training. Dit doen zij voornamelijk om meer energie en focus te krijgen, Lees blog

Just Protein review – Body en Fitshop
just protein

Just Protein van Body en Fitshop is één van de goedkopere eiwitshakes op de Nederlandse markt. Voor iedereen die niet het budget heeft om de Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om waardevolle kennis en mijn ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jullie graag bij het bereiken van (sportieve) doelen. Daarnaast bied ik online personal training en voedingsadvies op maat aan. Lees hier meer over Marvin!

3 reacties:

 1. Oplosbaarheid

  7

  Prijs

  6

  Smaak

  3.5

  Werking

  8

  Ook ik vind de smaak niet lekker. Wel goede energie tijdens training en mooie pomp.

 2. Ik denk dat deze pre-workout het smerigste is wat ik ooit op supplementen gebied door m’n keel heb gewerkt. Bah. Als het goedje niet zo duur was geweest had ik het allang weggegooid. Maargoed, zuinige Hollander ;)

 3. Oplosbaarheid

  3.7

  Prijs

  2.7

  Smaak

  0

  Werking

  2.7

  Ik heb het nu 2x gebruikt..man wat smerig..
  Tijdens het trainen merkte ik niet echt een verbetering.
  Na het trainen kwam de crash.. druk op mijn borst en hartkloppingen wat de hele nacht aan heeft gehouden. 2 nachten lang is geen pretje.
  Ben wel wat gewend met pre work outs heb verschillende geprobeerd. Maar deze 2 schepjes overdag met een benen sessie en ik de nacht nog wakker liggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 2 =