• massive gainer

Top 5 beste supplementen

top5 beste supplementenSupplementen kopen kan voor velen een verwarrende bezigheid zijn, er is namelijk verschrikkelijk veel keus! Allereerst zijn er verscheidene categorieën voedingssupplementen waar je uit kunt kiezen. Weightgainers, eiwitshakes, creatine en ga zo maar verder. Afhankelijk van de producten die jij nodig hebt maak je een keus uit één van deze categorieën fitness supplementen. Vervolgens zijn er talloze merken en producten waar je uit kunt kiezen. Pff, wat is wijsheid? Wat zijn de beste supplementen? Welke supplementen passen binnen jouw voedingsschema en welke bieden het effect dat jij wilt ervaren tijdens jouw fitness training?

Top 5 beste supplementen 2019

Om jou te helpen bij het vinden van de beste supplementen hebben wij op Voeding-en-fitness.nl een overzicht gemaakt van alle topproducten van 2018 & 2019! Wij hebben een Top 5 beste supplementen samengesteld voor alle denkbare categorieën, zodat jij exact weet welk supplement jij nodig hebt!

De volgende aspecten zijn meegenomen om tot de Top 5 beste supplementen te komen:

 • Prijs/kwaliteitsverhouding
 • Smaak
 • Oplosbaarheid
 • Effecten/werking

Om tot een compleet overzicht te komen is gebruik gemaakt van consumenten-reviews en eigen ervaring. Hieronder vind je de verschillende categorieën waarvan je een Top 5 beste supplementen vindt op Voeding-en-fitness.nl!


Top 5 beste aminozuren 2019

beste-aminozurenAminozuren zijn belangrijk voor alle stofwisselingsprocessen. Ze zijn verantwoordelijk voor het vervoeren en opslaan van alle voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Een tekort aan essentiële aminozuren kan leiden tot diabetes, slaapstoornissen en zelfs haaruitval. Belangrijke aminozuren zijn onder andere Arginine, Glutamine en Carnitine. In deze Top 5 beste aminozuren vind je supplementen die alle essentiële aminozuren combineren in 1 product. Bekijk snel de lijst van beste supplementen en bestel voordelig alle top producten!

Bekijk hier de Top 5 beste aminozuren →


Top 5 beste bodybuilding stacks 2019

XXL training stackBodybuilding stacks bestaan uit een aantal supplementen die elkaar qua werking aanvullen. Deze combinatie-pakketten bestaan vaak uit creatine-supplementen, pre workout booster en post-workout shake. Met een supplementen stack zou je dus nog betere resultaten kunnen behalen. Bijkomend voordeel is dat deze pakketten vaak voordeliger zijn dan wanneer je de producten los koopt. Om je te helpen bij het vinden van de beste supplementen vind je op Voeding-en-fitness.nl de Top 5 beste bodybuilding stacks!

Bekijk hier de Top 5 beste bodybuilding stacks →


Top 5 beste creatine 2019

beste creatineCreatine is een supplement dat de sportprestaties van atleten kan verbeteren. Zo zorgt creatine ervoor dat er minder snel verzuring optreedt in de spieren, waardoor er langer kan worden door getraind. Ook zorgt creatine voor een krachttoename, vooral bij mensen die van nature minder creatine in hun lichaam hebben. Creatine is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals poeders en pillen. In deze Top 5 beste creatine supplementen vind je een overzicht van de sterkste creatines.

Bekijk hier de Top 5 beste creatine →


Top 5 beste caseïne eiwitshakes 2019

beste caseïne eiwitshakesEiwitten zijn belangrijke bouwstenen voor ons lichaam. Ze bevatten namelijk essentiële aminozuren. Mensen die regelmatig fitnessen kunnen eiwitshakes gebruiken om hun lichaam te voorzien van een flinke dosis eiwitten en aminozuren. Het lichaam heeft deze eiwitten nodig om spieren op te bouwen. Voor het slapengaan is caseïne gewenst. Dit is een vorm van eiwit welke zich kenmerkt door een trage afgifte. Deze ‘langzame eiwitten’ zorgen ervoor dat je lichaam gedurende de nachtrust aminozuren tot zijn beschikking heeft om het herstel te stimuleren. Er zijn talloze merken caseïne eiwitshakes op de markt, om jullie te helpen heeft Voeding-en-fitness.nl een Top 5 beste caseïne eiwitshakes van 2019 samengesteld.

Bekijk hier de Top 5 beste caseine eiwitshakes →


Top 5 beste eiwitten 2019

beste eiwittenEiwitten zijn belangrijke bouwstenen voor ons lichaam. Ze bevatten namelijk essentiële aminozuren. Mensen die regelmatig fitnessen kunnen eiwitshakes gebruiken om hun lichaam te voorzien van een flinke dosis eiwitten en aminozuren. Dit komt het herstel na een zware training ten goede. Het lichaam heeft namelijk eiwitten nodig om spieren op te bouwen. Er zijn talloze merken eiwitshakes op de markt, om jullie te helpen heeft voeding-en-fitness.nl een Top 5 beste eiwitten samengesteld. Zo vind je direct de beste supplementen!

Bekijk hier de Top 5 beste eiwitten →


Top 5 beste plantaardige eiwitshakes 2019

vegan perfection special seriesSteeds meer mensen kiezen voor een vegan leefstijl. Hierbij vermijden ze dierlijke voedingsmiddelen en kiezen ze voor plantaardig. Om op deze trend in te spelen komen er steeds meer plantaardige eiwitshakes op de markt. Vegan proteine shakes worden gemaakt op basis van plantaardige eiwitten. Er komt dus geen koemelk aan te pas bij de productie. Net als wei eiwitshakes zijn deze plantaardige eiwitshakes geschikt om op een makkelijke manier aan je dagelijkse eiwitbehoefte te komen. Maar wat zijn nu de beste vegan eiwitpoeders? Op Voeding-en-fitness.nl heb ik de Top 5 beste plantaardige eiwitshakes voor je op een rij gezet.

Bekijk hier de Top 5 beste plantaardige eiwitshakes →


Top 5 beste eiwitrepen 2019

quest bar beste eiwitrepen 2015Eiwitrepen zijn gemakkelijke en lekkere tussendoortjes boordevol eiwitten en voedingsvezels. Vaak zijn ze laag in koolhydraten en bevatten ze erg weinig suikers. Protein bars zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken en onderling zijn er natuurlijk veel verschillen in kwaliteit, prijs en voedingswaarden. In de Top 5 beste eiwitrepen vind je de beste eiwitrepen van 2019, keurig op een rij met de laagste online prijzen erbij!

Bekijk hier de Top 5 beste eiwitrepen →


Top 5 beste fatburners 2019

beste fatburnersEen fatburner kan helpen wanneer je aan het droogtrainen bent en vet wilt verliezen. Het is geen wondermiddel en je zult er niet direct tientallen kilo’s mee verliezen, maar een goede fatburner onderdrukt het hongergevoel en stimuleert de verbranding. Niet elke fatburner werkt even goed, vandaar dat je hier de Top 5 beste fatburners vindt! De producten in deze lijst leveren de beste resultaten! Hier vind je direct de beste supplementen.

Bekijk hier de Top 5 beste fatburners →


Top 5 beste multi-vitaminen 2019

beste multi-vitamineNiet iedereen krijgt voldoende vitamines binnen uit zijn of haar dagelijkse voeding. Veel mensen gebruiken multi-vitamine als supplement voor een betere weerstand en meer energie. Multi-vitamine zijn een aanvulling op gezonde voeding en combineren alle belangrijke vitamines in 1 product. Vaak zijn multi-vitamine verwerkt in pilvorm. In de Top 5 beste multi-vitaminen vind je de beste multi-vitamines voor krachtsporters!

Bekijk hier de Top 5 beste multi-vitaminen →


Top 5 beste pre-workout boosters 2019

beste pre-workout boosterEen pre-workout booster wordt, zoals de naam al duidelijk maakt, voor een training genomen. Deze pre-workout boosters stimuleren de focus, kracht en energie. Ook zorgen ze voor meer pomp, oftewel een betere doorbloeding naar de spieren toe. Er zijn veel verschillende boosters en iedereen reageert weer anders op een bepaalde pre-workout booster. Om jou te helpen in de zoektocht naar de beste pre-workout booster vind je hier de Top 5 beste pre-workout boosters!

Bekijk hier de Top 5 beste pre-workout boosters →


Top 5 beste post-workouts 2019

beste post-workoutsEen post-workout supplement speelt in op het belangrijkste moment voor spieropbouw. Dit moment valt direct na de training tot ongeveer anderhalf uur later. Dit noemt men de Anabolic Window. Tijdens deze periode is het belangrijk om een combinatie van goede koolhydraten en essentiele aminozuren binnen te krijgen. Post-workouts bieden deze voedingsstoffen in de juiste verhouding om het optimale herstel van de spieren te garanderen. In de Top 5 beste post-workouts vind je de beste producten om direct na je training te nemen!

Bekijk hier de Top 5 beste post-workouts →


Top 5 beste pump/N.O. supplementen 2019

best epump/N.O. supplementenN.O. supplementen (N.O. staat voor Nitric Oxide) hebben als doel om de spieropbouw te stimuleren. Deze pump/N.O. supplementen worden voor de training genomen en hebben als meest opvallende effect de pomp in de spieren tijdens het trainen. Deze supplementen stimuleren namelijk het transport van bloed (en dus voedingsstoffen) naar de spieren toe. De Top 5 beste pump/N.O. supplementen biedt een overzicht van de beste N.O. boosters om jou te helpen bij je keus!

Bekijk hier de Top 5 beste pump/N.O. supplementen →


Top 5 beste superfoods 2019

beste superfoodsSuperfoods hebben een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen en dragen hierdoor bij aan de gezondheid. Een voorbeeld van bekende superfoods zijn Gojibessen, Cacao nibs, hennepzaad en tarwegras. Superfoods zijn de laatste tijd een enorme hype, maar laten we niet vergeten dat de beweerde effecten vaak een tikkeltje overdreven zijn. Superfoods kun je prima in een gezond voedingspatroon inpassen, maar verwacht geen wonderen van een handje Gojibessen! Wil jij weten welke superfoods de beste kwaliteit leveren? De Top 5 beste superfoods helpt jou om de juiste superfoods te vinden!

Bekijk hier de Top 5 beste superfoods →


Top 5 beste test-boosters 2019

beste test-boostersTest boosters zijn supplementen die de aanmaak van je lichaamseigen testosteron stimuleren. Een test-booster zorgt ervoor dat je lichaam meer testosteron aanmaakt, en dit is belangrijk. Testosteron is namelijk het belangrijkste mannelijke hormoon en zorgt voor spiergroei en een verbeterd libido. Let wel op, test-boosters zijn vaak minder effectief bij mannen die van nature al een hoog testosteron gehalte hebben! In de Top 5 beste test-boosters vind je de sterkste testosteron boosters op de markt!

Bekijk hier de Top 5 beste test-boosters →


Top 5 beste weightgainers 2019

beste weightgainersWeightgainers zijn onmisbaar als jij snel massa wilt pakken. Een weightgainer is een combinatie van goede koolhydraten en eiwitten, waarmee jij gemakkelijk je calorie-inname kunt verhogen. Vooral voor mensen die maar moeilijk zwaarder worden en spiermassa aankomen zijn weightgainers geschikt. In de Top 5 beste weightgainers vind je alleen producten met de allerbeste eiwitten, beste koolhydraten en andere groeibevorderende stoffen!

Bekijk hier de Top 5 beste weightgainers →


Beste supplementen kopen

De beste supplementen vind je op Voeding-en-fitness.nl! Uiteraard kun je hier direct jouw favoriete voedingssupplementen kopen. Heb jij aanraders voor de Top 5 beste supplementen? Laat het weten in een reactie! Geprobeerd wordt om dit overzicht zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan voorkomen dat de prijzen niet exact overeenkomen (vaak i.v.m acties/aanbiedingen van een bepaalde webshop). Heb jij ergens een fout gezien? Geef dit dan aan via het contactformulier!

Onze beste supplementen sectie is door onze bezoekers beoordeeld met een: 8.9/10 (1466 personen).

8 reacties:

 1. Komt er ook nog een top 5 van de beste stacks?
  Bijvoorbeeld de Animal Hardcore Bodybuilding Stack , MusclePharm Muscle Stack, Dedicated WTF Stack etc?

  Ik weet dat combi’s wat duurder zijn, m aar misschien hebben jullie hier ervaring mee? Ik zou het erg interessant vinden om een overzicht te kunnen zien van de beste stacks en prijsverhouding etc.

  Alvast bedankt!

  • Dit is zeker een interessante optie om toe te voegen. Klopt inderdaad dat stacks duurder zijn, maar juist daarom is het goed om hier kritisch naar te kijken.

   Misschien wel wat lastiger qua vergelijking omdat stacks natuurlijk verschillende samenstellingen hebben (verschillende supplementen en hoeveelheden), hierdoor is het wat lastiger om de prijzen onderling goed te vergelijken.

   Maar bedankt! Ik zal zeker even kijken naar de mogelijkheden om dit toe te voegen tijdens de volgende update van de Top 5 Beste Supplementen in december.

   • Zou natuurlijk mooi zijn als je de stack in zijn geheel beschrijft, wat het je heeft opgeleverd qua resultaat enzo. Sommige stacks zijn imo echt geldklopperij. Terwijl de Dedicated stack echt hardcore is. Om maar wat te noemen 🙂

    Ik kijk er in ieder geval naar uit Marvin

   • Is er al wat meer bekend over bovenstaande? Ik ben erg benieuwd naar de top 5 tbv beste stacks.

 2. Helden actie, top!
  Ik houd de website n de gaten 🙂

 3. Hoi Marvin,

  Wat is de beste ZMA supplement eigenlijk ?

  Met vriendelijk groet,

  Emir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • website van het jaar