• xxl nutrition korting

Top 5 beste pump/N.O. supplementen

Laatste update: 18 juli 2021

N.O. supplementen (N.O. staat voor Nitric Oxide) hebben als doel om de spieropbouw te stimuleren. Deze pump/N.O. supplementen worden voor de training genomen en hebben als meest opvallende effect de pomp in de spieren tijdens het trainen. Deze supplementen stimuleren namelijk het transport van bloed (en dus voedingsstoffen) naar de spieren toe. Belangrijke ingrediënten zijn L-arginine, L-citrulline en onithine. De Top 5 beste pump/N.O. supplementen biedt een overzicht van de beste N.O. boosters van 2021 om jou te helpen bij je keus!

Top 5 pump boosters 2021

 1. Xtreme Pump – XXL Nutrition
 2. Animal Pump – Universal
 3. Vaso Grow – Dedicated Nutrition
 4. Complete Nitric Oxide – Bulk Powders
 5. NO2 Pomp – Myprotein

Meer informatie over deze beste N.O. boosters lees je hieronder!


De Top 5 beste pump/N.O. supplementen 2021

1. Xtreme Pump – XXL Nutrition

“Xtreme Pump is het perfecte alternatief voor een pre workout als je later op de avond traint (bevat geen cafeïne) of als je liever geen stimulanten gebruikt. Xtreme Pump kan je ook goed combineren met cafeïne of een pre-workout die stimulanten bevat. Zo bepaal je zelf wanneer je wel of geen stimulanten binnenkrijgt!”

xtreme pumpKenmerken Xtreme Pump NO supplement:

 • 3 gepatenteerde ingrediënten
 • Bevat geen cafeïne
 • Vegetarische capsules
 • 30 doseringen per verpakking
 • VASO 6™, een speciaal extract gewonnen uit groene thee
 • Vinitrox™, gewonnen uit druiven en appels
 • Bioperine®, een speciaal zwarte peper extract
 • Laagste prijs via Voeding-en-fitness.nl

Xtreme Pump Pump van XXL Nutrition is een Nitric Oxide supplement voor de echte bodybuilders onder ons. Het zorgt ervoor dat er meer bloed naar je spieren stroomt, waardoor er meer voedingsstoffen bij je spieren terechtkomen. Zo herstellen ze sneller en zul je meer spiergroei ervaren! Xtreme Pump eindigt door de excellente prijs/kwaliteitsverhouding op de 1e plek in deze Top 5 beste Pump/N.O. supplementen!

Benieuwd naar mijn ervaring? Bekijk hier de Voeding-en-fitness.nl Xtreme Pump review!

5 sterren

Xtreme Pump kopen bij XXL Nutrition

Xtreme Pump kopen bij Bol.com


2. Animal Pump – Universal

“Animal Pump, speciaal geschikt voor serieuze bodybuilders en powerlifters! Animal Pump is het ‘Pomp’ product van Universal. Veel fanatieke krachtsporters en bodybuilders zweren bij dit product, niet voor niets is het in deze categorie ook een van de best verkopende producten.  Waarom zou je nog met de weegschaal zelf allerlei supplementen gaan combineren? Animal Pump bevat precies wat je dagelijks nodig hebt. Simpel, Kompleet, Effectief, Gegarandeerd.”

anima pumpVoordelen Animal Pump:

 • Speciale Creatine formule
 • NO Boost complex + anti oxidanten
 • Een van de meest gebruikte N.O. boosters
 • Verbetert prestaties bij explosieve krachtinspanningen
 • Keiharde spierpomp
 • 30 packs per verpakking
 • Beste deal via Voeding-en-fitness.nl

Animal Pump van Universal Nutrition is één van de sterkste supplementen voor vollere spieren en een keiharde pomp. Wil jij verzekerd zijn van kwaliteit? Dan is Animal Pump voor jou het beste product! Toch staat Animal Pump hier op de 2e plek in de Top 5 beste pump/N.O. supplementen vanwege het feit dat de prijs beduidend hoger ligt dan die van andere N.O. boosters.

5 sterren

Animal Pump kopen bij XXL Nutrition

Animal Pump kopen bij Body Supplies

Animal Pump kopen bij Body & Fit

Animal Pump kopen bij Bol.com


3. Vaso Grow – Dedicated Nutrition

“Net zoals alle andere Dedicated producten bevat Vaso Grow ideale ingrediënten in een optimale dosering. Vaso Grow laat tevens duidelijk zien wat je precies per dosering binnen krijgt. Niets wordt verstopt in rare mixen; zo weet je precies wat je wel en niet binnen krijgt in welke dosering!”

vaso growVoordelen Vaso Grow:

 • Extreme intense pomps
 • Betere vasculariteit
 • Geen fillers alleen de beste ingrediënten
 • Resultaten vanaf de eerste dosering
 • 50 doseringen
 • 24/7 werking
 • Laagste prijs op Voeding-en-fitness.nl

Vaso Grow van Dedicated Nutrition is een topper onder de Nitric Oxide supplementen. Ben je op zoek naar een heftige pomp en lekkere vasculariteit? Dan is Vaso Grow zeker een aanrader voor jou! De prijs is zeer scherp. Nadeel is echter dat een dosering bestaat uit 5 pillen. Vaso Grow eindigt op de 3e plek in deze Top 5 beste Pump/N.O. supplementen 2021!

5 sterren

Vaso Grow kopen bij Supspace

Vaso Grow kopen bij Body & Fit

Vaso Grow kopen bij Body Supplies

Vaso Grow kopen bij Bol.com


4. Complete Nitric Oxide – Bulk Powders

“Complete Nitric Oxide is een pre-workout supplement met een krachtige mix van zeer effectieve ingrediënten die samen de bloedstroom naar de werkende spieren groter maken. Het creëert een zichtbare ‘pump’ zodat je je groter voelt en er bigger uitziet.”

Complete nitric oxideVoordelen Complete Nitric Oxide:

 • Draagt bij aan de goede productie van rode bloedcellen
 • Draagt bij tot het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid van de spieren
 • Draagt bij aan een energie-opwekkende stofwisseling
 • Krachtig gedoseerde ingrediënten waarvan de werking door onderzoek is aangetoond
 • Ingrediënten werken synergetisch

Complete Nitric Oxide van Bulk Powders is een krachtig supplement, ontwikkelt om jou op meerdere gebieden te ondersteunen. Naast fantastische pomp zorgt Complete Nitric Oxide ook voor meer focus en een verhoogde kracht. Klinkt allemaal geweldig! Dat is het ook, vandaar dat Bulk Powders een vermelding krijgt in deze Top 5 beste Pump/N.O. supplementen!

beste supplementen

Complete Nitric Oxide kopen bij Bulk


5. NO2 Pomp – Myprotein

“Vol met speciaal geselecteerde ingrediënten en op maat gemaakt voor alle fitnessliefhebbers – onze NO2 Pump biedt uitkomst, wat je trainingsdoelen ook zijn. Niacine houdt je scherp en ondersteunt je stofwisseling, ideaal wanneer je probeert af te vallen.”

no2 pump myproteinKenmerken NO2 Pomp:

 • Verhoogt de stikstofmonoxide productie en activiteit
 • Bevordert de vasculariteit en de doorbloeding
 • Verhoogde ‘pomp’
 • Meer voedingsstoffen naar je spieren
 • Beter herstel en meer spiergroei
 • Beste deal via Voeding-en-fitness.nl

NO2 Pomp van Myprotein is een geavanceerde N.O. booster. NO2 Pomp stimuleert de hoeveelheid stikstof in het lichaam, dit zorgt voor een betere opname van eiwitten en een pomp in je spieren. Myprotein is sinds kort terrein aan het winnen in Nederland. Dit komt omdat zij goede supplementen bieden voor een goedkope prijs. De NO2 Pomp van Myprotein heeft een plekje verdiend in onze Top 5 beste pump supplementen!

36% korting op je Myprotein bestelling met de code: MARVINNL

beste supplementen

NO2 Pump kopen bij Myprotein


Wat is Nitric Oxide?

NO staat voor nitric oxide, oftewel stikstofmonoxide, en wordt dus gebruikt om de pomp tijdens een training te vergroten. Uit onderzoek blijkt dat hogere N.O niveaus in de spieren zorgen voor snellere verbranding van vet en suikers, maar ook de bloedvaten verwijden waardoor er sneller voedingsstoffen worden aangeleverd. Aminozuren zoals arginine en citrulline spelen hier een belangrijke rol bij.

L-Citrulline wordt makkelijker opgenomen door het lichaam en lijkt dus de betere keus. Het wordt namelijk niet afgebroken in de lever en wordt door enzymen omgezet in arginine. Onderzoekers van het Amerikaanse South Central Agricultural Research Laboratory hebben aangetoond dat inname van 1 of 2 gram citrulline per dag de argininespiegel met respectievelijk 12 en 22 procent doet stijgen (na 3 weken).

beste NO booster

Beste pump/N.O. supplementen lijst

Deze Top 5 beste pump/N.O. supplementen lijst is een product van Voeding-en-fitness.nl en wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 8.7/10 (153 personen). Om tot deze lijst te komen gebruiken we diverse bronnen. Zo verzamelen we echte reviews van gebruikers uit Nederland en België. Ook kijken we naar onafhankelijke labtesten om de kwaliteit van merken te controleren.

Tot slot combineren we dit met het structureel zelf testen van supplementen. Zo koppelen we eigen ervaring aan de reviews en labtesten, met als eindproduct deze Top 5 beste N.O. supplementen!

Best Geteste supplementen

In deze Top 5 beste pump/N.O. supplementen heb je de 5 allerbeste supplementen van 2021 voor een keiharde pomp en fantastische vasculariteit gezien. Dit zijn de top supplementen die op dit moment in Nederland verkrijgbaar zijn. Hier op Voeding-en-fitness.nl vind je nog veel meer Top 5 beste supplementen:

Volg Marvin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =