• XXL Nutrition Pre Shot

Top 5 beste pump/N.O. supplementen

Laatste update: 19 november 2019

N.O. supplementen (N.O. staat voor Nitric Oxide) hebben als doel om de spieropbouw te stimuleren. Deze pump/N.O. supplementen worden voor de training genomen en hebben als meest opvallende effect de pomp in de spieren tijdens het trainen. Deze supplementen stimuleren namelijk het transport van bloed (en dus voedingsstoffen) naar de spieren toe. Belangrijke ingrediënten zijn L-arginine, L-citrulline en onithine. De Top 5 beste pump/N.O. supplementen biedt een overzicht van de beste N.O. boosters van 2018 & 2019 om jou te helpen bij je keus!

Top 5 pump boosters 2019

 1. Xtreme Pump – XXL Nutrition
 2. Animal Pump – Universal
 3. Mutant Pump – PVL Nutrients
 4. Complete Nitric Oxide – Bulk Powders
 5. NO2 Pomp – Myprotein

Meer informatie over deze beste N.O. boosters lees je hieronder!


De Top 5 beste pump/N.O. supplementen 2019

1. Xtreme Pump – XXL Nutrition

“Xtreme Pump is het perfecte alternatief voor een pre workout als je later op de avond traint (bevat geen cafeïne) of als je liever geen stimulanten gebruikt. Xtreme Pump kan je ook goed combineren met cafeïne of een pre-workout die stimulanten bevat. Zo bepaal je zelf wanneer je wel of geen stimulanten binnenkrijgt!”

xtreme pump xxl nutritionKenmerken Xtreme Pump NO supplement:

 • 3 gepatenteerde ingrediënten
 • Bevat geen cafeïne
 • Vegetarische capsules
 • 30 doseringen per verpakking
 • VASO 6™, een speciaal extract gewonnen uit groene thee
 • Vinitrox™, gewonnen uit druiven en appels
 • Bioperine®, een speciaal zwarte peper extract

Xtreme Pump Pump van XXL Nutrition is een Nitric Oxide supplement voor de echte bodybuilders onder ons. Het zorgt ervoor dat er meer bloed naar je spieren stroomt, waardoor er meer voedingsstoffen bij je spieren terechtkomen. Zo herstellen ze sneller en zul je meer spiergroei ervaren! Xtreme Pump eindigt door de excellente prijs/kwaliteitsverhouding op de 1e plek in deze Top 5 beste Pump/N.O. supplementen!

5 sterren

60 capsules voor €24,95 bij XXL Nutrition

60 capsules voor €24,95 bij Bol.com

online supplementen bestellen


2. Animal Pump – Universal

“Animal Pump, speciaal geschikt voor serieuze bodybuilders en powerlifters! Animal Pump is het ‘Pomp’ product van Universal. Veel fanatieke krachtsporters en bodybuilders zweren bij dit product, niet voor niets is het in deze categorie ook een van de best verkopende producten.  Waarom zou je nog met de weegschaal zelf allerlei supplementen gaan combineren? Animal Pump bevat precies wat je dagelijks nodig hebt. Simpel, Kompleet, Effectief, Gegarandeerd.”

beste pump/n.o. supplementVoordelen Animal Pump:

 • Speciale Creatine formule
 • NO Boost complex + anti oxidanten
 • Een van de meest gebruikte N.O. boosters
 • Verbetert prestaties bij explosieve krachtinspanningen
 • Keiharde spierpomp
 • 30 packs per verpakking

Animal Pump van Universal Nutrition is één van de sterkste supplementen voor vollere spieren en een keiharde pomp. Wil jij verzekerd zijn van kwaliteit? Dan is Animal Pump voor jou het beste product! Toch staat Animal Pump hier op de 2e plek in de Top 5 beste pump/N.O. supplementen vanwege het feit dat de prijs beduidend hoger ligt dan die van andere N.O. boosters.

5 sterren

30 packs voor €37,84 bij Bodylab

30 packs voor €44,90 bij Body Supplies

30 packs voor €44,90 bij XXL Nutrition

30 packs voor €44,90 bij Body & Fitshop

30 packs voor €44,90 bij Bol.com

Alle prijzen bij Amazon


3. Mutant Pump – PVL Nutrients

“Mutant Pump bevat alle ingrediënten benodigd om jou de training van je leven te laten beleven. De combinatie van specifieke ingrediënten zorgt ervoor dat je een ongelofelijke pomp ervaart. Dit is niet alleen leuk voor het oog, maar ook voor je progressie is dit essentieel! Er wordt namelijk meer bloed naar je spieren gestuurd, wat weer extra voedingsstoffen met zich meebrengt waardoor jij beter en sneller herstelt. Supercompensatie here you come!”

mutant pump beste pump/n.o. supplementVoordelen Mutant Pump:

 • Extreme intense pomps
 • Betere vasculariteit
 • Geen fillers alleen de beste ingrediënten
 • Resultaten vanaf de eerste dosering

Mutant Pump van PVL Nutrients is een topper onder de Nitric Oxide supplementen. Ben je opzoek naar een heftige pomp en deftige vasculariteit? Dan is Mutant Pump zeker een aanrader voor jou! Mutant Pump eindigt op de 3e plek in deze Top 5 beste Pump/N.O. supplementen!

5 sterren

154 capsules voor €34,90 bij Body Supplies

154 capsules voor €34,90 bij Bol.com

154 capsules voor €34,99 bij Bodylab

154 capsules voor €36,90 bij Body & Fitshop

Alle prijzen bij Amazon


4. Complete Nitric Oxide – Bulk Powders

“Complete Nitric Oxide is een pre-workout supplement met een krachtige mix van zeer effectieve ingrediënten die samen de bloedstroom naar de werkende spieren groter maken. Het creëert een zichtbare ‘pump’ zodat je je groter voelt en er bigger uitziet.”

complete nitric oxideVoordelen Complete Nitric Oxide:

 • Draagt bij aan de goede productie van rode bloedcellen
 • Draagt bij tot het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid van de spieren
 • Draagt bij aan een energie-opwekkende stofwisseling
 • Krachtig gedoseerde ingrediënten waarvan de werking door onderzoek is aangetoond
 • Ingrediënten werken synergetisch

Complete Nitric Oxide van Bulk Powders is een krachtig supplement, ontwikkelt om jou op meerdere gebieden te ondersteunen. Naast fantastische pomp zorgt Complete Nitric Oxide ook voor meer focus en een verhoogde kracht. Klinkt allemaal geweldig! Dat is het ook, vandaar dat Bulk Powders een vermelding krijgt in deze Top 5 beste Pump/N.O. supplementen!

beste supplementen

180 capsules voor €26,99 bij Bulk Powders

online supplementen bestellen


5. NO2 Pomp – Myprotein

“Vol met speciaal geselecteerde ingrediënten en op maat gemaakt voor alle fitnessliefhebbers – onze NO2 Pump biedt uitkomst, wat je trainingsdoelen ook zijn. Niacine houdt je scherp en ondersteunt je stofwisseling, ideaal wanneer je probeert af te vallen.”

no2 pomp myproteinKenmerken NO2 Pomp:

 • Verhoogt de stikstofmonoxide productie en activiteit
 • Bevordert de vasculariteit en de doorbloeding
 • Verhoogde ‘pomp’
 • Meer voedingsstoffen naar je spieren
 • Beter herstel en meer spiergroei

NO2 Pomp van Myprotein is een geavanceerde N.O. booster. NO2 Pomp stimuleert de hoeveelheid stikstof in het lichaam, dit zorgt voor een betere opname van eiwitten en een pomp in je spieren. Myprotein is sinds kort terrein aan het winnen in Nederland. Dit komt omdat zij goede supplementen bieden voor een goedkope prijs. De NO2 Pomp van Myprotein heeft een plekje verdiend in onze Top 5 beste pump supplementen!

beste supplementen

180 capsules voor €22,99 bij Myprotein
online supplementen bestellen


Wat is Nitric Oxide?

NO staat voor nitric oxide, oftewel stikstofmonoxide, en wordt dus gebruikt om de pomp tijdens een training te vergroten. Uit onderzoek blijkt dat hogere N.O niveaus in de spieren zorgen voor snellere verbranding van vet en suikers, maar ook de bloedvaten verwijden waardoor er sneller voedingsstoffen worden aangeleverd. Aminozuren zoals arginine en citrulline spelen hier een belangrijke rol bij.

L-Citrulline wordt makkelijker opgenomen door het lichaam en lijkt dus de betere keus. Het wordt namelijk niet afgebroken in de lever en wordt door enzymen omgezet in arginine. Onderzoekers van het Amerikaanse South Central Agricultural Research Laboratory hebben aangetoond dat inname van 1 of 2 gram citrulline per dag de argininespiegel met respectievelijk 12 en 22 procent doet stijgen (na 3 weken).

beste NO booster

Beste pump/N.O. supplementen lijst

Deze Top 5 beste pump/N.O. supplementen lijst is een product van Voeding-en-fitness.nl en wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 8.7/10 (153 personen). Om tot deze lijst te komen gebruiken we diverse bronnen. Zo verzamelen we echte reviews van gebruikers uit Nederland en België. Ook kijken we naar onafhankelijke labtesten om de kwaliteit van merken te controleren. Tot slot combineren we dit met het structureel zelf testen van supplementen. Zo koppelen we eigen ervaring aan de reviews en labtesten, met als eindproduct deze Top 5 beste N.O. supplementen!

Best Geteste supplementen

In deze Top 5 beste pump/N.O. supplementen heb je de 5 allerbeste supplementen van 2019 voor een keiharde pomp en fantastische vasculariteit gezien. Dit zijn de top supplementen die op dit moment in Nederland verkrijgbaar zijn. Hier op Voeding-en-fitness.nl vind je nog veel meer Top 5 beste supplementen:

Volg Marvin

Marvin

Voedingsadviseur at Voeding-en-fitness.nl
Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!
Volg Marvin

Latest posts by Marvin (see all)

Laat een review achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.