• xxl nutrition gifts

Top 5 beste fatburners

Laatste update: oktober 2018

Een fatburner kan helpen wanneer je aan het droogtrainen bent en vet wilt verliezen. Het is geen wondermiddel en je zult er niet direct tientallen kilo’s mee verliezen, maar een goede fatburner onderdrukt het hongergevoel en stimuleert de verbranding. Niet elke fatburner werkt even goed (lees hier meer over hoe een fatburner werkt), vandaar dat je hier de Top 5 beste fatburners vindt! De producten in deze lijst leveren de beste resultaten! Hier vind je direct de beste supplementen van 2017 / 2018.

Benieuwd naar onze persoonlijke ervaring met fatburners? Bekijk alle fatburner reviews!

Beste fatburner 2018

 1. Fat Killer – XXL Nutrition
 2. Ripped! – Body & Fitshop
 3. Animal Cuts – Universal Nutrition
 4. Stacker 4 – Stacker NVE
 5. Black Burn – NVE

Meer informatie over deze vetverbranders lees je hieronder!


De Top 5 beste fatburners 2018

1. Fat Killer – XXL Nutrition

“Wil je op topsnelheid afrekenen met ongewenst lichaamsvet? Wil je veel gewicht verliezen, of gewoon je lichaam droogtrainen tot aan de laatste gram? Oftewel: zoek je een product dat echt meedogenloos de aanval inzet tegen vet – zelfs het hardnekkige vet? Dan biedt Fat Killer van XXL jou de ultieme oplossing. Fat Killer is met afstand de sterkste fatburner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen. Het voert je verbranding op, vermindert de vorming van nieuw vet en onderdrukt op veilige wijze het hongergevoel. In strijd tegen vet? Bewapen jezelf dan met Fat Killer!”

fat killer beste fatburnerKenmerken Fat Killer:

 • Sterkste formule op de markt
 • Perfecte verhouding van alle werkzame stoffen
 • Unieke ingrediënten die elkaars werking versterken
 • Samengesteld door professionals op het gebied van vetverbranding
 • Voor sommige mensen is deze formule te sterk

Fat Killer van XXL Nutrition is de opvolger van de legendarische Fat Attack. Fat Killer is een krachtige fatburner die jou helpt bij het verliezen van het meest hardnekkige vet. Dit is de sterkste vetverbrander die je op dit moment legaal in Nederland kunt kopen. De kwaliteit zorgt ervoor dat deze fatburner aan kop gaat in deze Top 5 beste fatburners lijst!

Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan hier de Voeding-en-fitness.nl review van Fat Killer!

5 sterren

Bestel 120 capsules voor €34,95 bij XXL Nutrition
online supplementen bestellen


 2. Ripped! – Body en Fitshop

#1 product op dit gebied, werkt snel!

 • Slechts 1 capsule per dag
 • Hardcore!
 • Nieuwe generatie burner
 • 2 maanden verpakking

Maximaal profiteren van de beste ingrediënten in Ripped!

Wat maakt Ripped zo sterk? beste fatburner ripped! body en fitshop
Caffeine Anhydrous – Cafeïne zorgt dat je je fit en scherper voelt, je voelt je energieker gedurende de dag.
Green Coffee Extract – Green Coffee is gezond als antioxidant.
Green Tea Extract – Het is één van de sterkste antioxidanten.
Raspberry ketones – een natuurlijk frambozen extract! Afvallen en gezonde voeding zijn en blijven altijd hot items, veel mensen gebruiken daarbij supplementen om resultaten te ondersteunen. 100mg Raspberry Ketones bevat dezelfde hoeveelheid werkzame stof als 90 frambozen.
Gallic Acid – natuurlijk voorkomend in theebladeren.
Olive leaf extract – Olijfblad bevat enkele van de meest krachtige antioxidanten die er bekend zijn.
Capsimax™ – is een gepatenteerde vorm van capsicum.

Netto inhoud: 60 capsules – 2 maanden verpakking

Ripped! van Body en Fitshop is een goede fatburner voor een wel hele scherpe prijs. Het is milder dan een supplement als Fat Attack en zal dus niet zulke drastische effecten hebben. Maar voor iemand die geleidelijk aan wilt afvallen en droger wilt worden is dit zeker een aanrader. Vooral de scherpe prijs zorgt ervoor dat Ripped! op de 2e plek in deze Top 5 beste fatburners staat!

Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan de Voeding-en-fitness.nl review van Ripped! Fatburner!

5 sterren

Bestel 60 capsules voor €14,90 bij Body & Fitshop
online supplementen bestellen


3. Animal Cuts – Universal

“Wat maakt de Animal Cuts zo revolutionair?
Simpel, het bevat meer actieve ingrediënten op het gebied van vetverbranding dan welk product dan ook. Veel andere producten hebben 2 tot 6 ingrediënten. Wat dacht u van 29 ingrediënten die Animal Cuts heeft? En wat als deze nog eens aangevuld wordt met bijna 3.6 gram actieve vetverbrandings ingrediënten? U leest het goed, 3.6 gram, dus geen milligram!”

Te verwachten resultaten met Animal Cuts: animal cuts beste fatburners

 • Toename van musculaire en vasculaire definitie
 • Thermogene factoren
 • Vetverbranding
 • Vetafbrekend
 • Vergroot het celvolume
 • Meer energie
 • Voorkomt vetopslag

Animal Cuts van Universal is een fatburner van topkwaliteit. Elk zakje bevat alle benodigde stoffen om jou te helpen bij het verliezen van vet. Voor deze hoogwaardige kwaliteit betaal je echter de prijs, voor 42 doseringen (zakjes) betaal je namelijk gemiddeld zo’n 35 euro. Per dag neem je 2 doseringen! Vandaar dat dit supplement niet bovenaan staat in de Top 5 beste fatburners 2018!

beste supplementen

Bestel 42 servings voor €34,90 bij Body & Fitshop

Bestel 42 servings voor €34,90 bij XXL Nutrition

Bestel 42 servings voor €34,90 bij Body-supplies.nl


 4. Stacker 4 – Stacker NVE

“Stacker 4 is een revolutie in de bodybuilding wereld, wil jij weten waarom? De ingrediënten spreken stuk voor stuk voor zich en het product is perfect samengesteld voor maximaal resultaat. Stacker 4 bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten”

Stacker 4 reviewKenmerken Stacker 4:

 • Een revolutie in de bodybuildingwereld
 • 100% samengesteld uit natuurlijke ingrediënten
 • 1 capsule per dag
 • Bevat o. a. groene thee en ginseng
 • 100 capsules per pakking

Stacker 4 is al geruime tijd een populaire fatburner in Nederland vanwege zijn krachtige samenstelling. In Amerika zijn ze ook razend enthousiast over deze geconcentreerde fatburner. Voor sommigen kan Stacker 4 van NVE misschien iets te heftig zijn. Er wordt ook aangeraden om na 6 weken gebruik een rustperiode in te lassen. Daarom staat Stacker 4 niet hoger in deze Top 5 fatburners.

Benieuwd naar onze ervaring? Bekijk de Voeding-en-fitness.nl review van Stacker 4!

beste supplementen

Bestel 100 capsules voor €24,90 bij Body & Fitshop

Bestel 100 capsules voor €24,90 bij Bodylab

Bestel 100 capsules voor €24,90 bij Body en Gymshop

Bestel 100 capsules voor €24,95 bij XXL Nutrition

Bestel 100 capsules voor €24,95 bij Body Supplies

Bestel 100 capsules voor €24,90 bij Bodystore


5. Black Burn – NVE

Black Burn is de Sterkste vetverbrander uit de VS!

“NVE werd legendarisch toen het ruim tien jaar geleden wereldwijd doorbrak met de sterkste en best werkende ververbranders ooit. Na jarenlang onderzoek komt NVE nu met een product puur gericht op bodybuilders: Black Burn. Deze Fatburner is hardcore. Sterker dan ooit. Zonder twijfel de beste en meest effectieve fatburner van dit moment. De onderzoeksresultaten bewijzen het!”

Voordelen Stacker Black Burn:black burn beste fatburners

 • De sterkste vetverbrander uit de VS.
 • Extreme verhoging van de stofwisseling.
 • Geeft energie, onderdukt honger.
 • Verlaag je vetpercentage sneller dan ooit.
 • Val tot 2kg per week af.
 • Toon keiharde buikspieren.

Black Burn van Stacker 2 is één van de krachtigste fatburners verkrijgbaar. Resultaten boek je zeker met deze fatburner! Het nadeel is echter dat je 6 capsules per dag moet nemen, waardoor 1 pot met 120 capsules slechts genoeg is voor 20 dagen. In vergelijking met andere vetverbranders in deze Top 5 beste fatburners is Black Burn aan de dure kant!

beste supplementen

Bestel 120 capsules voor €32,90 bij XXL Nutrition

Bestel 120 capsules voor €34,90 bij Bodylab


Hoe werkt een fatburner?

Een vetverbrander is geen wondermiddel, onthoud dat! Je zult niet gelijk kilo’s aan vet verliezen door het gebruik van een fatburner. Fatburners bevatten verschillende stoffen die de stofwisseling een boost geven en het hongergevoel remmen. Veel gebruikte stofjes zijn L-Carnitine, Groene thee, Guarana, Cafeïne, Taurine en CLA. Deze beste fatburners geven je een energieboost, waardoor je meer inzet levert tijdens het sporten en dus meer calorieën verbrandt. Bovendien zorgt het remmende effect op je hongergevoel dat je minder snoept. Zelfs een mentaal voordeel is mogelijk bij een fat burner. Omdat je zo’n supplement gebruikt ga je vaak strikter met je eetpatroon om en fanatieker trainen. Zo blijf je makkelijker onder je dagelijkse caloriebehoefte. En de calorie-inname is altijd leidend voor vetverlies!

Best Geteste supplementen

Deze Top 5 beste fatburners 2018 biedt jou een overzicht van de beste fatburners verkrijgbaar via online webshops! Uiteraard heeft Voeding-en-fitness.nl voor jou ook de top voedingssupplementen in andere categorieën op een rij gezet! Bekijk alle Top 5 beste supplementen:

25 reacties:

 1. Kun je een opgeblazen , cq opgezette buik van het gebruik van fatburne ? Gebruik het nu 5 dagen Gr jolanda

  • Hoi Jolanda,

   Normaal gesproken krijg je geen opgeblazen buik door een fatburner. Vaker wordt dit veroorzaakt door je voeding en bepaalde producten. Heb je de laatste tijd toevallig ook andere voedingsmiddelen in je eetpatroon verwerkt? Uiteraard is ieder lichaam anders, dus het kan zijn dat je lichaam niet zo prettig reageert op een bestanddeel van de fatburner. Waardoor je een opgeblazen buik krijgt… Als je niks aan je voeding hebt veranderd en het enige andere de fatburner is, dan kun je eens kijken of je opgezette buik minder wordt wanneer je een paar dagen stopt met het gebruiken van de fatburner 😉

 2. Krijg je hartkloppingen door het gebruik van een fatburner? Wat zijn contra-indicaties vh gebruik? Gr, Kiki

  • Van een fatburner die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is krijg je geen hartkloppingen. Mits je de aanbevolen dosering niet overschrijdt. Wanneer je gevoelig bent voor cafeïne, een hartaandoening hebt of een veel te grote dosering neemt kan het wel schadelijk zijn. Maar normaal gesproken zul je geen ergere bijwerkingen ervaren dan misselijkheid of een beetje hoofdpijn (als je niet genoeg water drinkt).

 3. Hi Marvin, In de ochtend neem ik meestal een kop koffie (zwart zonder suiker). Nou is mijn vraag of ik met de fatkiller de koffie beter kan overslaan aangezien het 128 mg caffeine bevat en ook vraag ik me af of ik een pre workout erna kan nemen of later op de dag..

  • Hoi Faraz,

   Persoonlijk zou ik de koffie in de ochtend dan skippen. De cafeïne van Fat Killer geeft je dan al een oppepper, die je normaal natuurlijk krijgt van de koffie. Een pre workout later op de dag kan prima, alleen zou deze niet nemen als je vlak na het ontbijt gaat trainen. Dan is het misschien een overdaad aan cafeïne kort na elkaar. Maar als je in de loop van de middag of avond gaat sporten, dan kun je gerust een pre workout pakken 🙂

 4. Beste Marvin,

  Kan een fat burner geslikt worden in combinatie met stacker testo-4HD?

  • Hi Koen,

   Ja dat kan! De fatburner zal voornamelijk ingrediënten bevatten die een boost geven (zoals cafeïne), de Testo is bedoeld om je testosteron waardes te verhogen door middel van bepaalde mineralen, kruiden en plant-extracten. Ze zullen elkaars werking als het goed is niet in de weg staan.

 5. Beste Marvin,

  Volgens de dietist moet ik 10 kilo afvallen. Nu wil ik dus de tussendoortjes vervangen door groente, fruit en kwark en een fatburner gebruiken maar ik ben hartstikke bang dat ik enge bijwerkingen krijg. Wat zijn de belangrijkste punten waar ik op moet letten?

  • Hi Mia,

   Het veranderen van je voeding (en meer bewegen) is het belangrijkst om gewicht te verliezen. Een fatburner gebruiken is niet direct nodig. Mocht je die wel willen gebruiken dan hoef je je niet zo snel druk te maken over de bijwerkingen hoor. Zorg dat je extra water drinkt en je aan de dosering volgens het etiket houdt. Wellicht ervaar je wat misselijkheid en hoofdpijn in het begin, maar dit trekt weg. Zo niet, dan kun je beter stoppen met het gebruik.

 6. Geachte marvin

  Ik sinds kort aan het trainer maar wil graag mijn buikje laten verdwijnen nu wil ik een ondersteuning met fatburner
  Welke kan ik het beste gebruikrn

  • Hoi Jan,

   Het belangrijkste voor het verliezen van vet is het aanpassen van je voedingspatroon. Gezonde voeding in combinatie met sporten zal zeker zorgen voor resultaat. Een fatburner alleen zal niet veel verschil maken. Maar het kan inderdaad ondersteunend werken. In dat geval is de Fat Killer van XXL Nutrition een goede keuze!

 7. Dus zowel 1 als 5 zijn volgens de beschrijving allebij het beste en meest extreem ect ect.

  Waar ligt dan het verschil?

  • Hi Maurice,

   De tekst tussen aanhalingstekens is een citaat van het merk zelf. Dus zij zullen altijd zeggen dat ze de beste zijn. Tekst daaronder is eigen ervaring. En verschillen zitten vaak in de prijs, exacte samenstelling van het product en gebruiksgemak. Bij de één heb je bijvoorbeeld maar 1 pil per dag nodig, terwijl je bij de ander 6 pillen verspreid over de dag moet nemen.

 8. Kan ik pre work out combineren met fat burner gebruik ?
  C4 extreme en Cute

  • Dat kan, maar ik zou ze niet kort na elkaar nemen. Dus stel dat je de fatburner in de ochtend neemt en je ook in de ochtend gaat trainen… heb je in mijn ogen geen pre workout nodig. Anders krijg je kort achter elkaar wel een heleboel cafeïne en andere stimulerende stofjes binnen. Kijk dus goed naar de totale hoeveelheid cafeïne en de momenten waarop je een dosering neemt.

 9. Are the above supplements safe n recommenes for women as well?

 10. Hoi zou hier ook graag mee willen beginnen maar hoe zit het dan met thee ?je heb toch ook nog gewoon thee om vet mee te verbranden ? Of is dat niet sterk genoeg?en welk fatburner moet ik dan nemen?sport 5 keer in de week kracht training. Gr lida

  • Hoi Lida,

   Je kunt prima thee ernaast blijven drinken. De stimulerende werking van thee is namelijk vele malen kleiner dan van een fatburner. Fatburners zijn veel hoger gedoseerd. Onthoud wel dat een fatburner alleen er niet voor gaat zorgen dat je vet verliest, het kan ondersteunend werken. Maar het belangrijkste is dat je jouw voedingspatroon aanpast. Om af te vallen moet je minder calorieën binnenkrijgen dan je dagelijks verbruikt.

   De fatburners in deze lijst zijn veelal samengesteld voor mannen, dus misschien voor jou interessant om te kijken naar de Miss Fitness Fatburner van XXL Nutrition.

 11. In deze lijst zie ik de 24hr fatburn niet terugkomen terwijl die eeg goed is beoordeeld en voor werking een 8 kreeg en ripped! Een 6. Ik denk ook niet dat de extra avondpil die je ook nog eens kan breken en wat duurder hem uit de lijst laat.

  Wellicht is deze lijst gemaakt voordat de 24hr fatburn is getest? Momenteel heb ik thuis de 24hr fatburn en ripped! Zouden jullie uit jullie ervaring hierna overgaan op de fat killer of de 24hr fatburn pakken?

  Tussen deze twee dus vooral kijkend naar effect?

  • Hoi Mitchell,

   Bedankt voor je reactie. Lennard heeft de review over de 24hr Fatburner geschreven. Zelf merkte ik een stuk minder van deze fatburner. Maar goed, ieder lichaam is anders en reageert anders op bepaalde supplementen en samenstellingen. Het kan dus zijn dat voor jou de 24Hr Fatburner een beter effect heeft 🙂

   Persoonlijk vond ik de werking van Fat Killer dan het best. Dus puur kijkend naar het effect, dan zou ik die aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.