• body en fitshop sale

Top 5 beste caseïne eiwitshakes

Laatste update: 15 augustus 2019

Eiwitten zijn belangrijke bouwstenen voor ons lichaam. Ze bevatten namelijk essentiële aminozuren. Mensen die regelmatig fitnessen kunnen eiwitshakes gebruiken om hun lichaam te voorzien van een flinke dosis eiwitten en aminozuren. Het lichaam heeft deze eiwitten nodig om spieren op te bouwen. Voor het slapengaan is caseïne gewenst. Dit is een vorm van eiwit welke zich kenmerkt door een trage afgifte. Deze ‘langzame eiwitten’ zorgen ervoor dat je lichaam gedurende de nachtrust aminozuren tot zijn beschikking heeft om het herstel te stimuleren. Er zijn talloze merken caseïne eiwitshakes op de markt, om jullie te helpen heeft Voeding-en-fitness.nl een Top 5 beste caseïne eiwitshakes van 2019 samengesteld. Zo vind je direct de beste supplementen! Vind de beste kwaliteit eiwitshakes en bestel online!

Beste caseïne eiwitshakes 2019

 1. Night Protein – XXL Nutrition
 2. Micellar Casein – Power Supplements
 3. Micellar Casein Perfection – Body & Fitshop
 4. Informed Casein – Bulk Powders
 5. Micellar Casein – Myprotein

Deze lijst is samengesteld op basis van factoren als prijs, smaak, consumenten reviews, onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring. In dit geval zijn enkel (micellar) caseïne shakes meegenomen in de Top 5. Meer informatie lees je hieronder!


De Top 5 beste caseïne eiwitshakes 2019

1. Night Protein – XXL Nutrition

“Night Protein is speciaal ontwikkeld om te nemen wanneer je een tijd geen eiwitten binnen kan krijgen. Het eiwit bestaat voor 100% uit zuiver micellar caseïne, zonder toevoegingen van andere eiwitbronnen. Night Protein bevat 88% puur eiwit. Vergelijkbare producten bevatten vaak slechts 80% of minder eiwit en zitten veelal vol onnodige vetten en koolhydraten. XXL Nutrition kiest alleen voor de hoogste zuiverheid; een shake met het hoogst haalbare eiwitpercentage die vrijwel koolhydraat- en vetvrij is!

night protein xxl nutrition

Voordelen Night Protein:

 • Ideaal als je overdag enige tijd geen eiwitten kan verorberen
 • 100% micellar caseïne, maar liefst 88 gram eiwit per 100 gram!
 • Vrijwel lactose- en vetvrij en bevat geen aspartaam
 • Heerlijke smaken
 • Made in Holland
 • Night Protein wordt vrij dik na het shaken

De Night Protein van XXL Nutrition vinden we terug op de 1e plek in deze Top 5 beste caseïne eiwitshakes van 2018 & 2019. Voor kwaliteit moet je bij XXL zijn. De prijs van Night Protein ligt misschien iets hoger, maar hiervoor krijg je wel de allerbeste kwaliteit micellar casein eiwitshake. De smaak is goed en doordat de shake dik wordt na het shaken kun je er ook eenvoudig een lekker toetje mee maken.

Benieuwd naar onze ervaringen? Lees de Voeding-en-fitness.nl review van Night Protein!

5 sterren

750 gram voor €16,95 bij XXL Nutrition

2000 gram voor €37,95 bij XXL Nutrition


 2. Micellar Casein – Power Supplements

Micellar Casein (micellaire caseïne) is een uniek langzaam verterend eiwit, dat zorgt voor een ‘time released’-afgifte van bouwstoffen voor de spieren over een periode van ongeveer 7 uur. Het is daarmee de ideale eiwitshake om vooraf aan het slapen te gebruiken, of te gebruiken op rustdagen. Maar dit eiwit is ook geschikt om na de training en tussen de maaltijden te gebruiken. En het is ideaal voor een eiwitdieet.

micellar casein power supplementsVoordelen Micellar Casein:

 • Ideaal voor eiwitdieet en sport
 • Opbouw / behoud spiermassa
 • Hoge biologische waarde
 • Van nature rijk aan mineralen
 • ± 7 uur afgifte
 • Zéér scherp geprijsd!

Micellar Casein van Power Supplements is misschien minder bekend bij het grote publiek. Toch kan deze caseïne eiwitshake makkelijk de concurrentie aan met de bekendere huismerk shakes. De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed. De caseine van Power Supplements biedt een hoge biologische waarde en is vrij van onnodige toevoegingen. Bovendien is de prijs zeer aantrekkelijk. Wij zijn er van overtuigd dat deze Micellar Casein een uitstekende kwaliteit biedt. Daarom staat Power Supplements op de tweede plek in deze Top 5 van beste caseïne eiwitten!

Benieuwd naar onze ervaringen? Lees de Voeding-en-fitness.nl review van Micellar Casein!

beste supplementen

1000 gram voor €23,90 bij Power Supplements

2000 gram voor €36,90 bij Power Supplements


3. Micellar Casein Perfection – Body & Fitshop

“Micellar Casein Perfection onderscheid zich door de gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten. Waar alle andere proteïnes afhaken, blijft Micellar Casein Perfection efficiënt werken, dag en nacht. Micellar Casein Perfection is instant en direct oplosbaar in werkelijk elke vloeistof. Water, melk, vruchtensap of je favoriete drankje, het maakt niets uit. Micellar Casein Perfection is helemaal vrij van klontjes en lost altijd perfect op. De perfecte oplosbaarheid is voor Micellar Casein uniek.”

beste caseïne eiwitshakesVoordelen Micellar Casein Perfection:

 • De beste shake om te nemen voor het slapen
 • Gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten
 • Arm aan vet- en koolhydraten
 • Vrij van aspartaam en cyclamaat
 • Perfect bij fitness en bodybuilding
 • Instant oplosbaar
 • In heerlijke Milkshake smaken

Micellar Casein Perfection is momenteel de nummer drie in deze Top 5 beste caseïne eiwitshakes. Deze proteïnen van Body & Fitshop bieden een zeer scherpe prijs en zijn te kopen in diverse lekker smaken. Micellar Casein Perfection van Body en Fit is een goede keuze voor iedereen die een vervanger voor Franse magere kwark zoekt. De gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten helpen bij het herstel tijdens je nachtrust.

Benieuwd naar onze ervaringen? Lees de Voeding-en-fitness.nl review van Micellar Casein Perfection!

5 sterren

750 gram voor €12,90 bij Body & Fitshop

2000 gram voor €29,90 bij Body & Fitshop


4. Informed Casein – Bulk Powders

“INFORMED CASEÏNE combineert kwalitatieve melkproteïnen met belangrijke aminozuren. Het vormt de perfecte pre-bed proteïneshake. Bovendien werd de formule rigoureus getest in een onafhankelijk laboratorium op verboden stoffen. Dit alles en de heerlijke smaak, maakt het de beste pre-bed proteïneformule op de markt. Daar zijn we van overtuigd. INFORMED CASEÏNE levert 26 gram proteïne per portie via het mTOR Sustained Release Complex™, en draagt zo bij aan de groei van spiermassa.

informed casein bulk powdersVoordelen Informed Casein:

 • Combineert Micelle XL™, Micellaire Caseïne & melkproteïneconcentraat
 • Extra leucine en theanine
 • 26 gram eiwit per shake
 • mTOR Sustained Release Complex™
 • DigeZyme®, een uniek enzymecomplex
 • LactoSpore®, een premium probioticum
 • Twee heerlijke smaken

Informed Casein van Bulk Powders is een super eiwitsupplement. Na Night Protein van XXL en Micellar Perfection van Body & Fit is dit de meest verkochte caseïne shake in Nederland. Helaas is Informed Caseïne verkrijgbaar in slechts 2 smaken. De toevoeging van extra aminozuren, enzymen en probiotica maken dit echter meer dan goed. Bovendien is de kwaliteit van deze beste caseïne eiwitshake onafhankelijk getest. Al met al kunnen we stellen dat Bulk Powders verdiend in deze Top 5 staat!

5 sterren

2100 gram voor €48,74 bij Bulk Powders


5. Micellar Casein – Myprotein

“Wil jij de hele dag profiteren van de voordelen van hoogwaardige eiwitten? Dan is de Micellar Casein een goede keuze! Met 26g eiwitten per portie die langzaam opgenomen worden door het lichaam zal deze shake jouw lichaam de hele dag voorzien van de nodige nutriënten. Deze heerlijke smaak heeft niet alleen een compleet aminozuren profiel, maar zorgt er ook voor dat het lichaam voor een langere tijd voorzien is van eiwitten die langzaam worden verteerd. Hierdoor kan het dus voor langere tijd bijdragen aan de groei en het onderhoud van de spiermassa.”

myprotein micellar caseinVoordelen Micellar Casein:

 • Eiwitten met langzame-afgifte
 • 26 gram eiwitten per portie
 • Compleet aminozuren profiel
 • Goedkope caseïne shake
 • Vier verschillende smaken
 • 35% extra korting met de code MARVINNL35

Inmiddels is Myprotein één van de grootste supplementen merken in Europa. En dat is niet gek, want zij combineren hoge kwaliteit met een zeer scherpe prijs. Dit geldt ook voor de Micellar Casein van Myprotein, die maar liefst 26 gram eiwit per shake bevat. Bovendien krijg je 35% extra korting op je bestelling wanneer je de code MARVINNL35 gebruikt bij het afrekenen. Myprotein scoort terecht deze notering in de Top 5 beste caseïne eiwitshakes van 2019!

beste supplementen

1000 gram voor €23,99 bij Myprotein

2500 gram voor €46,99 bij Myprotein

5000 gram voor €79,99 bij Myprotein


Wat is de beste micellar eiwitshake?

Op deze pagina vind je de Top 5 beste caseïne eiwitshakes van 2018 & 2019, gebaseerd op de hierboven genoemde factoren. Een micellar casein eiwitshake kun je gebruiken ter vervanging van magere kwark voor het slapen. Caseïne shakes bevatten namelijk dezelfde trage eiwitten als kwark. Caseïne eiwit wordt vertraagt in absorptie, wat enorm helpt bij de opbouw van spiermassa en het herstellen van weefsel. Het weerhoudt je lichaam ervan om in een katabole staat te gaan. Lust jij geen kwark of ben je lactose-intolerant? Dan kun je eens een micellar casein shake proberen. Rondom je training kun je echter beter gaan voor een wei concentraat, isolaat of hydrolisaat. Deze eiwitshakes hebben namelijk een snelle opname, wat wenselijk is wanneer je net een zware training achter de rug hebt. Lees hier meer over de verschillende soorten eiwitten.

beste micellar eiwitshakes

Best Geteste supplementen

In deze Top 5 beste caseïne eiwitten 2019 vind je de allerbeste eiwitsupplementen die je online kunt bestellen! Deze top micellar eiwitshakes bieden jou de allerbeste kwaliteit, prijs, smaak en oplosbaarheid. Voeding-en-fitness.nl heeft voor jou nog veel meer Top 5 beste supplementen op een rij gezet!

Volg Marvin

Marvin

Voedingsadviseur at Voeding-en-fitness.nl
Marvin heeft jarenlang ervaring als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!
Volg Marvin

Latest posts by Marvin (see all)

Onze beste caseïne eiwitshakes pagina is door onze bezoekers beoordeeld met een: 9.0/10 (251 personen).

Reacties zijn gesloten.