• xxl nutrition banner

Beste Bodybuilding Stacks 2024

Laatste update: 7 mei 2024 door Marvin Grouw
 

Ter ondersteuning van krachttraining en gezond eten kun je voedingssupplementen nemen. Deze supplementen dienen als aanvulling op een gezond eetpatroon en kunnen je helpen bij het behalen van jouw doelen. Je kunt kiezen voor losse producten, maar je kunt ook zoeken naar een combinatie pakket van populaire supplementen. Deze zogeheten bodybuilding stacks bestaan uit een aantal supplementen die elkaar qua werking aanvullen.

Met een supplementen stack zou je dus nog betere resultaten kunnen behalen. Bijkomend voordeel is dat deze pakketten vaak voordeliger zijn dan wanneer je de producten los koopt. Om je te helpen bij het vinden van de beste supplementen vind je op Voeding-en-fitness.nl de Top 5 beste bodybuilding stacks van 2024!

Beste fitness stacks

ProductPrijsAantal productenDoel
1. Bulking Stack€179,994Spiermassa opbouwen
2. Mega Sterk Stack€118,963Kracht opbouwen
3. Warrior Pack€122,003Ondersteuning duursport
4. Ultimate Fitness Stack€179,993Kracht- en spieropbouw
5. Topsporter Pakket€135,504Prestaties verbeteren

Top 5 beste bodybuilding stacks 2024

Meer informatie over deze beste fitness stacks lezen? Hieronder lees je waarom ik deze producten als best heb getest en deel ik mijn eigen ervaring.

1. Bulking Stack – Crazy Bulk

beste bulking stack“You need something that will rapidly accelerate the bulking process and maximise your muscle growth. Something to activate big bad beast mode and enable you to smash through each and every workout with hulk-like ferocity. Something that will give you hardcore muscle mass, superior strength and rapid recovery time.”

Wat zijn de voordelen van Crazy Bulking Stack?

 • D-Bal
 • Deca-Max
 • Tren-Max
 • Testo-Max
 • Meer energie
 • Brute kracht
 • Natuurlijke testosteron booster
 • Zeker van een goede kwaliteit

Wat zijn de nadelen van Bulking Stack?

 • Hogere prijs als je slechts 1 verpakking koopt
 • Veel pillen slikken

Waarom kies ik voor Crazy Bulk Bulking Stack?

Wil jij meer gains en je testosterongehalte verhogen? Dan is de Bulking Stack van Crazy Bulk een aanrader. Deze stack combineert natuurlijke ingrediënten om kracht- en spieropbouw te stimuleren. Crazy Bulk scoort 4,3 van de 5 sterren op Trustpilot. Dit geeft ons als consument vertrouwen. Vandaar dat je deze combinatie van hun beste spieropbouw supplementen terugvindt op plek 1 in de Top 5 beste bodybuilding stacks van Voeding-en-fitness.nl!

Crazy Bulk’s Bulking Stack wordt een natuurlijk alternatief voor anabolen genoemd. Maak je echter geen zorgen, deze stack is compleet veilig in het gebruik en bevat geen gevaarlijke of verboden stoffen. De Bulking Stack is dan ook zeker niet zo sterk of heftig als steroïden. Verwacht dan ook geen wonderen van de Bulk Stack. Zie het als een leuke toevoeging op een goed voedingsschema en trainingsplan.

Profiteer nu van de 2+1 gratis aanbieding en bespaar flink op de prijs.

Benieuwd naar mijn ervaring? Check hier de Voeding-en-fitness.nl review van Bulking Stack!

bulking stack review

Een krachtige combo van onze bestverkopende spiergroeiproducten, de Bulking Stack zal jou voorzien van monsterspiergroei, superieure kracht en snelle hersteltijden.


2. Mega Sterk Stack – XXL Nutrition

xxl mega sterk stack“De #MEGASTERK Stack is in samenwerking met Nederlands Kampioen Powerliften en Bench Press Jordi Snijders ontwikkeld. Jordi bezit daarnaast het all time totaalrecord Powerlifting (1.032,5 kg) en Bench Press (327,5 kg) en heeft een gouden medaille bij het onderdeel Bench Press op het EK Powerlifting 2019 gehaald.

Deze Stack is perfect voor iedereen die aan powerlifting doet, traint voor de sterkste man of simpelweg zo sterk mogelijk wil worden.

Voordelen XXL Mega Sterk Stack:

 • Perfect Mass Gainer (5000 gram)
 • Mega Grow (2000 gram)
 • Pre Powder (30 doseringen)
 • Goedkoper dan los kopen
 • Perfect voor powerlifters
 • Combinatie van supplementen om meer kracht en massa op te bouwen

Wat zijn de nadelen van deze XXL stack?

 • Slechts 3 supplementen
 • Pre Powder heeft maar 1 smaak

Waarom kies ik voor de Mega Sterk Stack?

De Mega Sterk Stack van XXL Nutrition bevat de bovengenoemde producten. Afzonderlijk zijn dit al goede supplementen, maar samengevoegd behaal je nog betere resultaten. De Mega Grow post workout draagt bij aan het herstel van je spieren en levert snel veel voedingsstoffen.

De Perfect Mass Gainer bevat een mix van hoogwaardige eiwitten en complexe koolhydraten. De Mega Sterk Stack helpt jou bij het sterker wordenn en zorgt voor meer spiermassa opbouw. Ben jij benieuwd naar de werking? Test de nummer 2 van onze Top 5 beste bodybuilding stacks 2024 dan zelf eens!

xxl mega sterk stack

De #MEGASTERK Stack is in samenwerking met Nederlands Kampioen Powerliften en Bench Press Jordi Snijders ontwikkeld.


3. Warrior Pack – Victus Sport

warrior pack“Het Warrior pack bevat al onze producten en is speciaal bedoelt voor explosieve duursporters die consequent zwaar en lang trainen (teamsporters, triatleten, OCR athletes, ultrarunners, …). Energy Water bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen die je prestaties verbeteren en vermoeidheid intra-activity vertragen.

Nutrition Water stimuleert het herstel van spiervezels (type 1, 2a én 2b), herstelt het pezen, botten, gewrichten en aanhechtingen, herstelt het je bloedsuikerspiegel en glycogeen waarden na een intense training, ondersteunt het je metabolisme en dan zijn er nog 33 nutriënten waar we het niet over hebben gehad.”

Voordelen Warrior Pack:

 • Pre workout, Intra workout en Post workout box
 • Energie zonder crash na je training
 • Ontwikkeld samen met de Universiteit van Wageningen
 • Gaat vermoeidheid en spierpijn tegen
 • Handige sachets
 • Korting bij abonnement

Wat zijn de nadelen van Victus Warrior Pack?

 • Weinig verschillende smaken
 • Hogere prijs zonder abonnement

Waarom kies ik voor Victus Sport Warrior Pack?

De Warrior Pack van Victus Sport is op dit moment de één van de beste bodybuilding stack die je kunt krijgen. Met deze stack haal jij het maximale uit je training. Deze fitness stack bevat alle belangrijke supplementen in ideale dosering. Met 1 box heb je alles in huis om te gebruiken voor, tijdens én na je training.

In combinatie met een passend voedingsschema en degelijk fitnessschema zullen deze fitness supplementen je helpen om de beste resultaten te behalen. De Warrior Pack is ontwikkeld samen met de Universiteit van Wageningen. Dit zorgt voor kwaliteit en daarom een terechte plek in onze Top 5 Beste Bodybuilding Stacks.

Benieuwd naar mijn ervaring met de Warrior Pack? Lees hier de Voeding-en-fitness.nl Victus Sport review!

victus sport review

Our Warrior pack contains all three products and is meant for true warriors, those who train relentlessly and without constraint, both power and endurance athletes.


4. Ultimate Fitness Stack – Crazy Nutrition

ultimate fitness stack“De Ultimate Fitness Stack van Crazy Nutrition is het beste startpakket dat atleten van alle niveaus kan helpen hun energie, uithoudingsvermogen, spieropbouw en focus te maximaliseren. CRN-5 is een creatineblend gemaakt met 5 soorten creatine plus toegevoegde elektrolyten voor spierhydratatie, zodat je harder kunt trainen en sneller kunt herstellen.

Tri-Protein is een heerlijke eiwitformule gemaakt met 6 soorten natuurlijke eiwitten die in 3 verschillende snelheden worden opgenomen voor langdurige spieropbouw en -herstel. Pre-Train is een suikervrije pre-workoutformule die 19 natuurlijke ingrediënten bevat om de hersenen en het lichaam te stimuleren voor een intense focus, drive en energie als nooit tevoren.”

Wat zijn de voordelen van Ultimate Fitness Stack?

 • Ondersteun de opbouw van kracht en spiermassa
 • Bespaar veel geld door deze supplementen in een stack te kopen
 • Bevat 3 sterk gedoseerde supplementen
 • Ultimate CRN-5
 • Intensive Pre-Train
 • 100% Tri-Protein

Wat zijn de nadelen van de Crazy Nutrition Stack?

 • Hogere prijs
 • Weinig keuze qua smaken

Waarom kies ik voor de Crazy Nutrition Fitness Stack?

De Ultimate Fitness Stack van Crazy Nutrition bevat 3 supplementen die elkaars werking versterken, namelijk creatine, eiwitpoeder en pre workout. Afzonderlijk zijn dit al goede supplementen, maar samengevoegd behaal je nog betere resultaten. De Ultimate CRN-5 is een creatineblend van hoge kwaliteit. Naast creatine monohydraat bevat het 4 andere soorten creatine voor maximaal resultaat.

De 100% Tri-Protein bevat 6 eiwitbronnen en biedt eiwitten met een snelle opname en eiwitten met een langzame opname. Ideaal voor de opbouw van meer spiermassa. Met de Intensive Pre-Train haal je alles uit je training. Deze pre workout geeft je meer energie en bevat een hoge dosering citrulline malaat voor een heerlijke spierpomp. Ben jij benieuwd naar de stack van Crazy Nutrition? Probeer de nummer 4 van onze Top 5 beste bodybuilding stacks 2024 dan zelf!

ultimate fitness stack

De Ultimate Fitness Stack van Crazy Nutrition is het beste startpakket dat atleten van alle niveaus kan helpen hun energie, uithoudingsvermogen, spieropbouw en focus te maximaliseren.


5. Topsporter Pakket – Muscle Concepts

topsporter pakket muscle concepts“Topsporters trainen vaak dagelijks meerdere malen per dag en hebben daardoor een verhoogd energieverbruik. Als topsporter verg je dus veel van je lichaam. Wij spreken uit ervaring als we je vertellen dat niet alle topsporters goed letten op hun voeding. Wil je het uiterste uit je trainingen halen en sneller je doelstellingen behalen?

Dan is één van de eerste stappen om je voedingspatroon te verbeteren. Hierin speelt het topsporter pakket een grote rol. Ons topsporter pakket is zorgvuldig geselecteerd om sportprestaties te verbeteren, herstel te bevorderen en je algehele gezondheid te verbeteren.”

Voordelen Topsporter Pakket:

 • De volgende generatie sportvoeding
 • 100% Whey Protein Isolate
 • Creatine Monohydraat
 • BCAA Bodyguard
 • Multivitamine
 • Goedkoper dan losse producten kopen
 • Hoogste kwaliteit ingrediënten

En de nadelen van deze Muscle Concept stack?

 • Duurdere fitness stack
 • BCAA weinig meerwaarde bij hoge eiwitinname

Waarom kies ik voor het Topsporter Pakket?

Het Topsporter Pakket van Muscle Concepts is nog niet zo veel gebruikt door krachtsporters in Nederland. Daarom kunnen wij dit supplementen pakket nog geen hogere notering dan de 5e plek geven in onze Top 5 beste bodybuilding stacks van 2024. Wel zien we dat dit pakket zeer goede supplementen bevat die je helpen bij het spiermassa opbouwen. Bovendien zorgt Muscle Concepts er altijd voor dat zij de beste ingrediënten gebruiken en hoge kwaliteit leveren!

Topsporter Pakket

Wil je het uiterste uit je trainingen halen en sneller je doelstellingen behalen? Dan is één van de eerste stappen om je voedingspatroon te verbeteren. Ons topsporter pakket is zorgvuldig geselecteerd om sportprestaties te verbeteren, herstel te bevorderen en je algehele gezondheid te verbeteren.


Beste Koop supplementen stacks

Deze Top 5 beste bodybuilding stacks lijst is een product van Voeding-en-fitness.nl en wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 8.9/10 (88 personen). Maar hoe komen we tot deze Top 5? Allereerst verzamelen we consumenten reviews uit binnen- en buitenland om de ervaringen van deze supplementen te bekijken. Daarnaast gebruiken we onafhankelijke testen naar de kwaliteit van producten. We koppelen dit aan het structureel testen van supplementen om tot een gedegen onderzoek te komen.

Op basis van al deze gegevens hebben we deze lijst met beste supplementen stacks voor jullie samengesteld. Deze pakketten bestaan uit producten die elkaars werking versterken en jou in staat stellen om meer resultaat te behalen.

Samenvattend de uitslag van ons onderzoek naar de beste fitness stacks. 

 1. Bulking Stack – Crazy Bulk
 2. Mega Sterk Stack – XXL Nutrition
 3. Warrior Pack – Victus Sport
 4. Ultimate Fitness Stack – Crazy Nutrition
 5. Topsporter Pakket – Muscle Concepts

beste bulk stack

Waarom een bodybuilding stack kopen?

We kopen massaal voedingssupplementen en bestellen vaak meerdere producten in 1 bestelling. Daarbij zijn we veel tijd kwijt aan het ontdekken welke supplementen elkaar goed aanvullen. Het kopen van een goede bodybuilding stack biedt uitkomst. De producten versterken elkaar werking, dus je bent minder tijd kwijt aan het uitzoeken. Bovendien ben je goedkoper uit dan wanneer je dezelfde supplementen los zou kopen.

De pakketten en bundels in onze Top 5 beste bodybuilding stacks zijn natuurlijk niet enkel geschikt voor bodybuilders. Ook voor jou als recreatieve krachtsporter of Crossfitter zijn deze supplementen uitstekend geschikt. Ze zijn compleet veilig te gebruiken, bevatten geen verboden middelen en dragen bij aan een sneller herstel, betere sportprestaties en meer kracht.

 • Supplementen die elkaars werking versterken
 • Goedkoper dan producten los kopen
 • Alleen veilige supplementen geschikt voor elke sporter

hoe heb ik fitness stacks getest?

Hoe testen wij deze fitness stacks?

Benieuwd hoe ik tot deze lijst met beste bodybuilding stacks ben gekomen? Op structurele basis test ik verschillende stacks, van zowel bekende als minder bekende merken in Nederland. Sinds 2014 heb ik ruim 20 stacks zelf getest en meer dan 100 reviews gelezen. Deze informatie en persoonlijke ervaring gebruik ik om tot de beste fitness stacks te komen. Factoren waar ik op test zijn onder andere;

 • Betrouwbaarheid van het merk
 • Prijs (kosten per dosering) en besparing op losse producten
 • Producten die elkaars werking versterken
 • Smaak
 • Certificaten en labtesten
 • Gebruiksgemak

beste bodybuilding stacks

Best Geteste supplementen

Voor Voeding-en-fitness.nl test ik al sinds 2014 zelf supplementen. Op basis van mijn ervaringen stel ik deze beste pagina’s samen. Gebruik mijn kennis en ervaring om de juiste merken en producten te kopen.

Deze Top 5 beste bodybuilding stacks helpt jou bij je zoektocht naar de meest effectieve en heftige supplementen stack! Op Voeding-en-fitness.nl vind je naast deze top 5 nog veel meer topsupplementen. Bekijk alle Top 5 beste supplementen van 2024 hier:

Volg Marvin
Latest posts by Marvin Grouw (see all)

Bron afbeelding: Bodybuilding.com

Veelgestelde vragen over bodybuilding stacks

✅ Hoe heb je de beste bodybuilding stacks getest?

Wij hebben de beste bodybuilding stacks getest op verschillende punten. Zo kijken we naar prijs, smaak, samenstelling en werking. Ook gebruiken we de ervaringen van consumenten.

✅ Zijn deze fitness stacks veilig?

Ja, deze bodybuilding stacks in onze test zijn compleet veilig te gebruiken. Ze bevatten geen illegale stoffen of gevaarlijke ingrediënten.

Wil je het uiterste uit je trainingen halen en sneller je doelstellingen behalen? Dan is één van de eerste stappen om je voedingspatroon te verbeteren. Ons topsporter pakket is zorgvuldig geselecteerd om sportprestaties te verbeteren, herstel te bevorderen en je algehele gezondheid te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *