• XXL Nutrition Gainz

Top 5 beste bodybuilding stacks

Laatste update: 19 maart 2020

Ter ondersteuning van krachttraining en gezond eten kun je voedingssupplementen nemen. Deze supplementen dienen als aanvulling op een gezond eetpatroon en kunnen je helpen bij het behalen van jouw doelen. Je kunt kiezen voor losse producten, maar je kunt ook zoeken naar een combinatie pakket van populaire supplementen. Deze zogeheten bodybuilding stacks bestaan uit een aantal supplementen die elkaar qua werking aanvullen. Met een supplementen stack zou je dus nog betere resultaten kunnen behalen. Bijkomend voordeel is dat deze pakketten vaak voordeliger zijn dan wanneer je de producten los koopt. Om je te helpen bij het vinden van de beste supplementen vind je op Voeding-en-fitness.nl de Top 5 beste bodybuilding stacks van 2019 & 2020!

Beste bodybuilding stacks 2020

 1. Animal Hardcore Bodybuilding Stack – Universal Nutrition
 2. Athlete Stack – Body & Fitshop
 3. PhaseTech Bundel – Myprotein
 4. XXL Training Stack – XXL Nutrition
 5. #Megasterk Stack – XXL Nutrition

Benieuwd naar onze ervaring met supplementen? Bekijk hier onze supplementen reviews!


De Top 5 beste bodybuilding stacks 2020

1. Animal Hardcore Bodybuilding Stack – Universal Nutrition

“Animal Hardcore Bodybuilding Stack van Universal Nutrition is speciaal voor (professionele) bodybuilders en Olympische atleten. De Animal Explosive van Universal Nutrition stelt je in staat om in een korte periode maximale kracht en spierwinst te boeken! Animal Stak is het nieuwste produkt van Universal, en kan met recht ‘s werelds sterkste natuurlijke groeifactor booster genoemd worden. Een state-of-the-art natuurlijke test booster complex, GH booster, Arginine/Ornithine complex zorgen voor ongekende spierregeneratie en groeiprikkels.”

animal hardcore bodybuilding stackVoordelen Animal Hardcore Bodybuilding Stack:

 • Sterke bevordering van de spiergroei
 • Vermindert eiwitafbraak in de spieren
 • Natuurlijke groeifactor booster
 • Gebruik vanaf 18 jaar!

Een van de sterkste bodybuilding stacks van dit moment is de Animal Hardcore Bodybuilding Stack (Animal Explosive) van Universal Nutrition. Dit pakket combineert de sterkste supplementen van Universal waardoor jij in een korte tijd veel kracht en spiermassa kunt opbouwen. Nadeel van deze fitness stack is de prijs. Universal Nutrition is over het algemeen en duurder merk, maar ondanks de prijs vinden we Animal Explosive Stack terug op de nummer 1 notering in deze Top 5 beste Bodybuilding Stacks van Voeding-en-fitness.nl!

5 sterren

Animal Hardcore Stack voor €114,90 bij Body & Fit

online supplementen bestellen


2. Athlete Stack – Body & Fitshop

“Ben je een meer ervaren atleet? Kies dan voor ons Athlete Stack! Naast de beste eiwitten en creatine ontvang je met deze stack een aanvulling in de vorm van visolie, BCAA’s en multi vitamines.”

athlete stack Voordelen Pro Stack:

 • Professioneel pakket bij fitness en krachttraining
 • 21% goedkoper dan losse supplementen
 • Whey Perfection
 • CreaPure Creatine
 • BCAA Amino
 • Marinol Omega 3
 • Sports Multi

De Athlete Stack van Body & Fitshop is op dit moment de één van de beste bodybuilding stack die je kunt krijgen. Met deze stack haal jij het maximale uit je training. Deze fitness stack bevat alle belangrijke supplementen, zoals Whey Perfection, CreaPure Creatine, Omega 3 en BCAA Amino. In combinatie met een passend voedingsschema en degelijk fitnessschema zal de Pro Stack je helpen om de beste resultaten te behalen. De prijs/kwaliteitsverhouding van Body en Fit zorgt er voor dat Pro Stack de tweede plek in onze Top 5 beste Bodybuilding Stacks heeft behaald!

5 sterren

Athlete Stack voor €64,90 bij Body & Fitshop

online supplementen bestellen


 3. PhaseTech Bundel – Myprotein

“PhaseTech™ is de volgende generatie sportvoeding, ontworpen om je training naar een hoger niveau te tillen en nieuwe doelen te bereiken. Door een gepatenteerd systeem gebruikt onze formule een unieke time-release technologie voor optimale ingrediënten afgifte pre-, intra- en postworkout. We hebben alle drie de blends verpakt in één handige bundel. Met deze bundel is je pre-, intra-, en postworkout voorzien van de beste formules.”

myprotein phasetechVoordelen PhaseTech Bundel:

 • De volgende generatie sportvoeding
 • Geavanceerde pre-, intra-, en postworkout supplementen
 • Unieke time-release technologie
 • Veel waarde voor je geld
 • 30 doseringen The Whey+
 • 20 doseringen The PreWorkout+
 • 20 doseringen The Amino+

De PhaseTech Bundel van Myprotein is nog niet zo veel gebruikt door krachtsporters in Nederland. Daarom kunnen wij dit supplementen pakket nog geen hogere notering dan de 3e plek geven in onze Top 5 beste bodybuilding stacks van 2019 & 2020. Wel zien we dat dit pakket zeer goede supplementen bevat die je helpen bij het opbouwen van meer spiermassa. Bovendien heeft Myprotein altijd wel kortingscodes waarmee je deze stack nog voordeliger kunt kopen!

beste supplementen

PhaseTech Bundle voor €99,99 bij Myprotein

online supplementen bestellen


4. XXL Training Stack – XXL Nutrition

“Wij kregen vaak de vraag welke supplementen zich het beste lieten combineren om het meeste resultaat uit elke training te halen. Het uitbrengen van de XXL Training Stack was daarop ons antwoord. De drie supplementen staan afzonderlijk bekend om hun sterke werking. Maar samen in een stack zijn ze onverslaanbaar!”

XXL training stack Kenmerken XXL Training Stack:

 • Pre workout booster voor je training
 • Post workout voor ná je training
 • Essential Amino’s voor tijdens de training
 • Meer energie
 • Brute kracht
 • Toename van  spiermassa
 • Zeer gunstige prijs
 • Zeker van een goede kwaliteit

Voor supplementen van hoge kwaliteit hoef je zeker niet teveel te betalen. De producten van XXL Nutrition komen uit onafhankelijke testen telkens als hoogwaardig naar voren. Dit geeft ons als consument vertrouwen. Vandaar dat je deze combinatie van hun pre workout booster, post workout supplement en aminozuren terugvindt in de Top 5 beste bodybuilding stacks van Voeding-en-fitness.nl!

Benieuwd naar onze ervaring met Mega Grow? Lees onze Mega Grow review!

5 sterren

XXL Training Stack voor €69,95 bij XXL Nutrition

online supplementen bestellen


5. #MEGASTERK STACK – XXL Nutrition

“De #MEGASTERK Stack is in samenwerking met Nederlands Kampioen Powerliften en Bench Press Jordi Snijders ontwikkeld. Jordi bezit daarnaast het all time totaalrecord Powerlifting (1.032,5 kg) en Bench Press (327,5 kg) en heeft een gouden medaille bij het onderdeel Bench Press op het EK Powerlifting 2019 gehaald. Deze Stack is perfect voor iedereen die aan powerlifting doet, traint voor de sterkste man of simpelweg zo sterk mogelijk wil worden.”

megasterk stackVoordelen #MEGASTERK STACK:

 • Pakket voordeel
 • 2000 gram Mega Grow
 • 5000 gram Perfect Mass Gainer
 • 30 doseringen Xtreme Pre Workout
 • Scherpe prijs
 • Verschillende smaken

De #MEGASTERK Stack van XXL Nutrition bevat de volgende producten; Perfect Mass Gainer, Xtreme Pre Workout en Mega Grow. Afzonderlijk zijn dit al goede supplementen, maar samengevoegd behaal je nog betere resultaten. De weighgainer draagt bij aan het herstel van je spieren en levert snel veel calorieën. De Pre Workout geeft een energieboost en zorgt dat je maximaal traint, vervolgens biedt Mega Grow na je training alle benodigde stoffen voor spiermassa opbouw. Ben jij benieuwd naar de werking? Test de nummer 5 van onze Top 5 beste bodybuilding stacks 2020 dan zelf eens!

Benieuwd naar onze ervaring met de pre workout? Check de Voeding-en-fitness.nl review van Xtreme Pre Workout!

5 sterren

#Megasterk Stack voor €99,95 bij XXL Nutrition

online supplementen bestellen


Beste Koop supplementen stacks

Deze Top 5 beste bodybuilding stacks lijst is een product van Voeding-en-fitness.nl en wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 8.9/10 (86 personen). Maar hoe komen we tot deze Top 5? Allereerst verzamelen we consumenten reviews uit binnen- en buitenland om de ervaringen van deze supplementen te bekijken. Daarnaast gebruiken we onafhankelijke testen naar de kwaliteit van producten. We koppelen dit aan het structureel testen van supplementen om tot een gedegen onderzoek te komen. Op basis van al deze gegevens hebben we deze lijst met beste supplementen stacks voor jullie samengesteld. Deze pakketten bestaan uit producten die elkaars werking versterken en jou in staat stellen om meer resultaat te behalen.

beste bodybuilding stacks

Best Geteste supplementen

Deze Top 5 beste bodybuilding stacks helpt jou bij je zoektocht naar de meest effectieve en heftige supplementen stack! Op Voeding-en-fitness.nl vind je naast deze top 5 nog veel meer topsupplementen. Bekijk alle Top 5 beste supplementen van 2020 hier:

Volg Marvin

Bron afbeelding: Bodybuilding.com

Reacties zijn gesloten.