• xxl nutrition

Top 5 beste bodybuilding stacks

Laatste update: 29 oktober 2020

Ter ondersteuning van krachttraining en gezond eten kun je voedingssupplementen nemen. Deze supplementen dienen als aanvulling op een gezond eetpatroon en kunnen je helpen bij het behalen van jouw doelen. Je kunt kiezen voor losse producten, maar je kunt ook zoeken naar een combinatie pakket van populaire supplementen. Deze zogeheten bodybuilding stacks bestaan uit een aantal supplementen die elkaar qua werking aanvullen. Met een supplementen stack zou je dus nog betere resultaten kunnen behalen. Bijkomend voordeel is dat deze pakketten vaak voordeliger zijn dan wanneer je de producten los koopt. Om je te helpen bij het vinden van de beste supplementen vind je op Voeding-en-fitness.nl de Top 5 beste bodybuilding stacks van 2019 & 2020!

Beste bodybuilding stacks 2020

 1. XXL Mega Stack – XXL Nutrition
 2. Krachttraining Bundel – Body & Fit
 3. PhaseTech Bundel – Myprotein
 4. XXL Training Stack – XXL Nutrition
 5. Afslank Pakket – Body en Fit

Benieuwd naar onze ervaring met supplementen? Bekijk hier onze supplementen reviews!


De Top 5 beste bodybuilding stacks 2020

1. XXL Mega Stack – XXL Nutrition

“De XXL Mega Stack is de ultieme stack als je alleen maar genoegen neemt met de allerbeste resultaten! Onze professionals hebben 6 producten geselecteerd die elkaar extreem goed aanvullen waardoor je niks meer tekort zal komen. In de XXL Mega Stack vind je onder andere verschillende soorten eiwitten (inclusief het hoogwaardige Whey Hydrolisaat!), aminozuren, creatines, vitamines, mineralen, hoogwaardige koolhydraten en nog véél meer!”

xxl mega stackVoordelen XXL Mega Stack:

 • Whey Hydrolisaat (2500 gram)
 • Night Protein (2000 gram)
 • Advanced Post Workout (2100 gram)
 • #1 All You Need! (465 gram)
 • Creatine Monohydraat (500 gram)
 • Men’s Performance Vitamin Pack (30 sachets)

De XXL Mass Stack van XXL Nutrition bevat de bovengenoemde producten. Afzonderlijk zijn dit al goede supplementen, maar samengevoegd behaal je nog betere resultaten. De hydrolisaat whey draagt bij aan het herstel van je spieren en levert snel veel eiwitten.

De Night Protein bevat langzame eiwitten en is perfect om voor het slapen te nemen. Creatine monohydraat is een wetenschappelijk bewezen stimulans voor spiermassa opbouw. Ben jij benieuwd naar de werking? Test de nummer 1 van onze Top 5 beste bodybuilding stacks 2020 dan zelf eens! Ps. je krijgt er ook nog eens een toffe speaker bij.

5 sterren

XXL Mega Stack voor €179,94 bij XXL Nutrition

online supplementen bestellen


2. Krachttraining Bundel – Body & Fit

“Whey Perfection betekent kwaliteit, smaak en prijs tot in perfectie! Whey Perfection bevat zuiver de hoogst mogelijke kwaliteit whey eiwitten, “cold processed” ultra gefilterde whey proteïne concentraat, whey proteïne isolaat en whey hydrolisaat, di- en tri peptides. In de Krachttraining Bundel combineren we deze eiwitshake met de beste creatine, aminozuren en vitamines. Zo geef je jouw lichaam alles wat het nodig heeft voor maximale gains”

krachttraining bundelVoordelen Krachttraining Bundel:

 • Een combinatie van onze favoriete producten om je training te ondersteunen
 • Ideale ondersteuning voor, tijdens of na je training
 • Alles wat je nodig hebt om je te helpen je doelen voor krachttraining en spiergroei te bereiken
 • Whey Perfection
 • Creatine
 • BCAA

De Krachttraining Bundel van Body & Fit bevat een combinatie van o.a. eiwitten, aminozuren, creatine en vitamines. Afzonderlijk zijn dit al goede supplementen, maar samengevoegd behaal je nog betere resultaten. De Whey Perfection draagt bij aan het herstel van je spieren en levert snel veel eiwitten. Creatine monohydraat is een wetenschappelijk bewezen supplement voor spiermassa opbouw. Ben jij benieuwd naar de stack van Body & Fit? Probeer de nummer 2 van onze Top 5 beste bodybuilding stacks 2020 dan zelf eens!

5 sterren

Krachttraining Bundel voor €64,90 bij Body and Fit

online supplementen bestellen


 3. PhaseTech Bundel – Myprotein

“PhaseTech™ is de volgende generatie sportvoeding, ontworpen om je training naar een hoger niveau te tillen en nieuwe doelen te bereiken. Door een gepatenteerd systeem gebruikt onze formule een unieke time-release technologie voor optimale ingrediënten afgifte pre-, intra- en postworkout. We hebben alle drie de blends verpakt in één handige bundel. Met deze bundel is je pre-, intra-, en postworkout voorzien van de beste formules.”

myprotein phasetechVoordelen PhaseTech Bundel:

 • De volgende generatie sportvoeding
 • Geavanceerde pre-, intra-, en postworkout supplementen
 • Unieke time-release technologie
 • Veel waarde voor je geld
 • 30 doseringen The Whey+
 • 20 doseringen The PreWorkout+
 • 20 doseringen The Amino+

De PhaseTech Bundel van Myprotein is nog niet zo veel gebruikt door krachtsporters in Nederland. Daarom kunnen wij dit supplementen pakket nog geen hogere notering dan de 3e plek geven in onze Top 5 beste bodybuilding stacks van 2020. Wel zien we dat dit pakket zeer goede supplementen bevat die je helpen bij het opbouwen van meer spiermassa. Bovendien heeft Myprotein altijd wel kortingscodes waarmee je deze stack nog voordeliger kunt kopen!

NU 36% KORTING MET DE CODE: MARVINNL

beste supplementen

PhaseTech Bundle voor €99,39 bij Myprotein

online supplementen bestellen


4. XXL Training Stack – XXL Nutrition

“Wij kregen vaak de vraag welke supplementen zich het beste lieten combineren om het meeste resultaat uit elke training te halen. Het uitbrengen van de XXL Training Stack was daarop ons antwoord. De drie supplementen staan afzonderlijk bekend om hun sterke werking. Maar samen in een stack zijn ze onverslaanbaar!”

XXL training stack Kenmerken XXL Training Stack:

 • Pre workout booster voor je training
 • Post workout voor ná je training
 • Essential Amino’s voor tijdens de training
 • Meer energie
 • Brute kracht
 • Toename van  spiermassa
 • Zeer gunstige prijs
 • Zeker van een goede kwaliteit

Voor supplementen van hoge kwaliteit hoef je zeker niet teveel te betalen. De producten van XXL Nutrition komen uit onafhankelijke testen telkens als hoogwaardig naar voren. Dit geeft ons als consument vertrouwen. Vandaar dat je deze combinatie van hun pre workout booster, post workout supplement en aminozuren terugvindt in de Top 5 beste bodybuilding stacks van Voeding-en-fitness.nl!

Benieuwd naar onze ervaring met Mega Grow? Lees onze Mega Grow review!

5 sterren

XXL Training Stack voor €69,95 bij XXL Nutrition

online supplementen bestellen


5. Afslank Pakket – Body & Fit

“Het Body & Fit Slankplan omvat onze professionele dieetmethode, bestaande uit 3 overzichtelijke fases van 4 weken. Samengesteld door onze voedingskundige, die je het gehele traject zal begeleiden. Fase 1 is de start van het afslankprogramma.”

beste bodybuilding stacksVoordelen Afslankpakket:

 • Start gemakkelijk met jouw persoonlijk samengestelde afslankpakket
 • Fase 1 is de start van ons afslankprogramma
 • Stel zelf je afslankpakket samen voor de eerste 4 weken
 • Je zult je verbazen wat er mogelijk is in 4 weken!

Het Afslank Pakket van Body & Fitshop is op dit moment de één van de beste bodybuilding stack die je kunt krijgen. Met deze stack haal jij het maximale uit je training. Deze fitness stack bevat alle belangrijke supplementen, zoals Smart Protein en Smart Bars.

In combinatie met een passend voedingsschema en degelijk fitnessschema zal het afslankpakket je helpen om de beste resultaten te behalen. De prijs/kwaliteitsverhouding van Body en Fit zorgt er voor dat Afslank Pakket de vijfde plek in onze Top 5 beste Bodybuilding Stacks heeft behaald!

5 sterren

Afslank Pakket voor €69,90 bij Body & Fit

online supplementen bestellen


Beste Koop supplementen stacks

Deze Top 5 beste bodybuilding stacks lijst is een product van Voeding-en-fitness.nl en wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 8.9/10 (86 personen). Maar hoe komen we tot deze Top 5? Allereerst verzamelen we consumenten reviews uit binnen- en buitenland om de ervaringen van deze supplementen te bekijken. Daarnaast gebruiken we onafhankelijke testen naar de kwaliteit van producten. We koppelen dit aan het structureel testen van supplementen om tot een gedegen onderzoek te komen.

Op basis van al deze gegevens hebben we deze lijst met beste supplementen stacks voor jullie samengesteld. Deze pakketten bestaan uit producten die elkaars werking versterken en jou in staat stellen om meer resultaat te behalen.

beste bodybuilding stacks

Best Geteste supplementen

Deze Top 5 beste bodybuilding stacks helpt jou bij je zoektocht naar de meest effectieve en heftige supplementen stack! Op Voeding-en-fitness.nl vind je naast deze top 5 nog veel meer topsupplementen. Bekijk alle Top 5 beste supplementen van 2020 hier:

Volg Marvin

Bron afbeelding: Bodybuilding.com

Reacties zijn gesloten.