• xxl nutrition banner

TestoPrime review 2024: is dit de beste testosteron booster?

TestoPrime

€35,99
8.5

Gebruiksgemak

8.5/10

Prijs

7.0/10

Samenstelling

9.5/10

Werking

9.0/10

Voordelen

 • 12 bewezen ingrediënten
 • Hoge doseringen
 • Veilige testosteron booster
 • 3+2 gratis aanbieding

Nadelen

 • Hoge prijs per los potje
 • 4 capsules per dosering

Bijgewerkt op 6 juni 2024 door Marvin

Sporters met een laag testosteron gehalte klagen over verschillende symptomen. Zo ervaren ze depressieve gevoelens, minder energie, een laag libido en tragere opbouw van kracht en spiermassa. Testosteron pillen zijn dan ook populair onder mannen met een lage testosteronproductie. TestoPrime is een van de meest verkochte test boosters in Nederland. Voor Voeding-en-fitness.nl heb ik dit supplement getest. Is TestoPrime een veilig product en ondersteunen de ingrediënten de testosteron aanmaak op natuurlijke wijze? Lees mijn TestoPrime review op Voeding-en-fitness.nl voor alle voordelen en nadelen!

Ik heb de TestoPrime testosteron booster getest op de volgende punten:

 1. Gebruiksgemak
 2. Prijs
 3. Samenstelling
 4. Werking

Samenvatting:
De TestoPrime testosteron booster komt uitstekend uit mijn test. De ingrediënten zijn allemaal hoog genoeg gedoseerd om een merkbaar effect te ervaren. Vaak zijn dit soort boosters laag gedoseerd en zitten ze vol met onnodige toevoegingen. TestoPrime bevat 12 krachtige stoffen die een bewezen effect hebben op je testosteron productie. Voor mij is dit de beste testosteron booster die legaal in Nederland te koop is. Maak gebruik van de 3+2 gratis aanbieding om te besparen op de (hogere) kosten.

TestoPrime testosteron pillen

Voordat we verder gaan met mijn TestoPrime review kijken we even naar wat dit supplement precies is.

“TestoPrime is een volledig natuurlijke testosteronbooster, die elke man kan helpen om zijn jeugdige vitaliteit met een vloed van nieuw en natuurlijk testosteron onder controle te krijgen. TestoPrime helpt met 12 natuurlijke, krachtige en klinisch ondersteunde ingrediënten bij het terugwinnen van jouw drijvende kracht en het omkeren van de symptomen, die de mannelijkheid aantasten.”

Wat zijn de kenmerken van TestoPrime?

 • Wetenschappelijk onderzochte formule
 • Bevat zeer effectieve doseringen
 • Alleen veilige en natuurlijke ingrediënten
 • Draagt bij aan vermindering van stress
 • Ondersteunt opbouw spiermassa en uithoudingsvermogen
 • Met o.a. ashwagandha, panax ginseng en D-asparaginezuur
testoprime review en ervaring

Gebruiksgemak van TestoPrime

In mijn TestoPrime review kijk ik naar het gebruik van deze testosteronpillen. Hoe neem je de dagelijkse dosering? En is de informatie op het label duidelijk genoeg?

De testosteron pillen van TestoPrime Nederland komen in een compact potje met 120 capsules. Je kunt het potje eenvoudig overal mee naar toe nemen. De dagelijkse dosering bestaat uit 4 capsules innemen met water, ongeveer 15 minuten voor het ontbijt. Ik vind het prettig dat je de dosering niet verspreid over de dag hoeft in te nemen. Elke ochtend je dosering TestoPrime nemen en je hoeft er de rest van de dag niet meer aan te denken.

Ik beoordeel TestoPrime met een 8.5/10 op gebruiksgemak omdat je de pillen op 1 vast moment mag nemen per dag. Wel dien je rekening te houden met een inname van ongeveer 15 minuten voor je ontbijt.

Wat kost TestoPrime testosteron booster?

In al mijn testosteron booster reviews kijk ik kritisch naar de prijs. Wat betaal je voor een dagelijkse dosering van dit supplement? En is TestoPrime duur of goedkoop in vergelijking met andere merken?

Bij het kopen van TestoPrime in Nederland heb je 3 verschillende opties;

 • 1 potje (1 maand) = €59,99
 • 3 potjes (2 maanden + 1 maand gratis) = € 119,99
 • 5 potjes (3 maanden + 2 maanden gratis) = €179,99

Wanneer je kiest voor 1 los potje met 120 capsules betaal je €59,99. Omgerekend is dit bijna 2 euro per dag. Dit vind ik voor een testosteron supplement nogal aan de hoge kant. Qua prijs behoort TestoPrime tot de duurste testosteronpillen. Je kunt echter flink besparen wanneer je gebruik maakt van de bundel verpakkingen voor meerdere maanden.

Kies je voor de 2+1 gratis aanbieding dan betaal je €1,33 per dag. Wil je nog meer besparen op TestoPrime? Kies dan voor de 3+2 gratis aanbieding en je betaalt nog maar €1,19 per dag. Uitgaande van deze aanbieding kost een potje nog maar €35,99 in plaats van bijna 60 euro. Hiermee kun je makkelijk besparen op de totale kosten van TestoPrime.

Groot pluspunt naast deze korting vind ik de niet-goed-geld-terug garantie van TestoPrime. Ben je niet tevreden met de resultaten van deze test booster? Dan kun je jouw bestelling terugsturen en ontvang je je geld terug.

prijs testoprime

Ik geef TestoPrime 7/10 punten voor de prijzen. Dit cijfer was lager geweest als ik alleen had beoordeeld op de prijs per los potje. Door de mooie kortingen die je krijgt als je meer tegelijk bestelt én de niet-goed-geld-terug garantie geef ik een hoger cijfer.

Samenstelling en ingrediënten overzicht

Welke ingrediënten zitten er in de TestoPrime test booster en hoe in welke dosering precies? Als Voedingsadviseur deel ik mijn kritische mening over de samenstelling van dit supplement.

TestoPrime bevat 12 natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de natuurlijke aanmaak van testosteron door je lichaam. In de tabel hieronder zie je de exacte dosering van deze stoffen (per 4 capsules).

IngrediëntDosering (4 capsules)
Ashwagandha Extract6,68 mg
D-Asparaginezur2000 mg
Fenugreek800 mg
Groene Thee Extract4000 mg
Knoflook Extract1200 mg
Panax Ginseng8000 mg
Pomegranate Extract4000 mg
Vitamine B58 mg
Vitamine B65,6 mg
Vitamine D26,68 IE
Zink40 mg
Zwarte Peper Extract6,68 mg

Dit zijn allemaal ingrediënten die een effect hebben op de hormoonproductie in je lichaam. TestoPrime heeft deze samenstelling gekozen op basis van wetenschappelijke studies. Maar wat doen al deze natuurlijke stoffen precies voor je lichaam en testosteron?

Ashwagandha

Ashwagandha is een kruid dat al duizenden jaren wordt gebruikt binnen de ayurvedische geneeskunde. Het verlaagt cortisolniveaus, vermindert stressgevoelens en kan de testosteronwaarde in je lichaam ondersteunen. Uit onderzoek blijkt dat je minstens 300 mg ashwagandha extract per dag moet nemen om de effecten te ervaren. TestoPrime bevat ruim 2x deze hoeveelheid.

D-Asparaginezuur

D-Asparaginezuur speelt een belangrijke rol in je hormoonhuishouding. Het stimuleert namelijk de aanmaak van luteïniserend hormoon. Dit hormoon kan de testosteronproductie verhogen. Vooral bij mannen met een laag natuurlijk testosterongehalte profiteren van deze stof.

Fenugreek

Fenugreek, ook wel bekend als fenegriek, is een plantenextract dat al eeuwen voor diverse medicinale toepassingen wordt gebruikt. Het kan de omzetting van testosteron naar dihydrotestosteron beperken, wat als gevolg een hogere testosteron productie én een hoger libido heeft.

Groene Thee extract

Groene Thee extract is een ingrediënt dat we vaak tegenkomen in voedingssupplementen, zoals pre workouts en testosteron boosters. Het heeft een stimulerend effect op de vetverbranding en ondersteunt de normale energieproductie in je lichaam. Om te ontdekken of het ook een verhogend effect heeft op je testosteron zal er meer onderzoek gedaan moeten worden.

Knoflook extract

Knoflook extract wordt gebruikt omdat het een positief effect heeft op de gezondheid van je hart en bloedvaten. Daarnaast kan het de natuurlijke testosteronproductie stimuleren. Uit dit onderzoek komt naar voren dat suppletie met knoflook extract de eiwitsynthese en testosteronwaarde kan verhogen.

Panax Ginseng

Panax Ginseng is een kruid dat rijk is aan antioxidanten en in de traditionele geneeskunde vaak wordt gebruikt. Het wordt voor veel effecten gebruikt, waaronder verhogen van de energieniveaus, verbeteren van het uithoudingsvermogen en stimuleren van de seksdrive.

Pomegranate extract

Granaatappel extract kan de bloedcirculatie verbeteren en stimuleert de normale energieproductie in je lichaam. Pomegranate extract kan bovendien de zaadproductie ondersteunen en de kwaliteit van je sperma verhogen.

Vitamine B5 en B6

B-vitamines hebben verschillende functies in het functioneren van ons lichaam. Zo zijn vitamine B5 (pantotheenzuur) en B6 (pyridoxine) belangrijk voor de energieproductie, het omzetten van voedsel in energie en de regulatie van hormonen.

Vitamine D

Vitamine D is een vitamine waarvan veel sporters in Nederland een tekort ontwikkelen in de winter. Je lichaam maakt namelijk vitamine D aan bij blootstelling aan zonlicht. Ik adviseer dan ook om extra vitamine D te slikken tijdens de winterperiode. Vooral wanneer je weinig buitenkomt. Vitamine D kan de testosteronniveaus ondersteunen en is belangrijk voor de botgezondheid.

Zink

Zink is een van de belangrijkste mineralen voor de productie van testosteron. Daarnaast ondersteunt het de werking van je immuunsysteem. Zelfs een klein zinktekort kan al zorgen voor een afname in testosteron. Zink is daarom een essentieel ingrediënt in goede test-boosters. Let wel op; TestoPrime bevat een hoge dosering zink (40mg) en ik raad af om dit product te gebruiken in combinatie met andere zinksupplementen.

Zwarte Peper extract

Zwarte Peper extract is een ingrediënt dat niet is toegevoegd vanwege het effect op je testosteron. Dit extract zorgt er namelijk voor dat andere ingrediënten beter worden opgenomen door je lichaam. Het is dus een hulpstof voor de werking en effectiviteit van de andere stoffen in TestoPrime.

Op basis van mijn onderzoek naar de TestoPrime ingrediënten geef ik een 9.5/10 voor de samenstelling. De natuurlijke ingrediënten kunnen de testosteronproductie ondersteunen en zijn allemaal hoog, maar veilig, gedoseerd. Bovendien zitten er geen nutteloze toevoegingen in deze booster.

testoprime testosteron booster review

Mijn ervaring met TestoPrime

Benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring met deze testosteron pillen? Ik heb TestoPrime 2 maanden lang getest en mijn ervaringen deel ik graag met je.

Ik heb TestoPrime ingenomen zoals aangegeven op het label, namelijk 4 capsules voor het ontbijt in de ochtend. De capsules zijn makkelijk door te slikken en het compacte potje is handig mee te nemen. Omdat ik soms op kantoor ontbijt, nam ik mijn dagelijkse dosering bij aankomst op werk. De eerste effecten begon ik te merken na ongeveer 2 weken.

Vooral mijn energielevels waren een stuk hoger. In de winterperiode hier in Nederland voel ik me nooit optimaal. Korte dagen, veel regen en weinig zon. Ik merk dat ik daar vaak ‘last’ van heb. Met TestoPrime voelde ik me een stuk energieker en krachtiger dan voorgaande jaren. Ook merkte ik dat mijn libido omhoog ging en ik me over het algemeen minder gestresst voelde.

Qua krachttraining merkte ik dat ik beter en sneller herstelde. Uiteraard heb ik TestoPrime gebruikt in combinatie met een voedingsschema voor bulken en een passend trainingsschema. De afgelopen periode ben ik een aantal kilo aangekomen, waarvan het grootste deel spiermassa is. Voor de werking van deze test booster beoordeel ik TestoPrime met een 9/10.

Voordelen TestoPrime

 • 12 wetenschappelijk bewezen ingrediënten
 • Vrij van gevaarlijke stoffen
 • Stimuleert energie, kracht en libido
 • Zonder recept verkrijgbaar
 • 3+2 gratis aanbieding
 • Niet-goed-geld-terug garantie

Nadelen TestoPrime

 • Hoge prijs wanneer je 1 potje koopt
 • 4 capsules per dosering
 • Zeer hoge dosering zink (40 mg)

Sinds 2014 test ik supplementen en deel ik mijn ervaringen hier op Voeding-en-fitness.nl. Gebruik mijn kennis en ervaring om te ontdekken wat TestoPrime voor jou kan betekenen.

TestoPrime reviews van consumenten

Online zijn natuurlijk meer reviews te vinden van TestoPrime. Ik heb ervaringen van echte consumenten geanalyseerd om te ontdekken wat zij vinden van deze test-booster. Hieronder zie je een greep van de reviews op onder andere Trustpilot en Google.

Op Trustpilot.com scoort TestoPrime een 3,7/5 sterren. Dat is een goede score voor een supplementen merk, al is er natuurlijk ruimte voor verbetering. De consumentenreviews zijn positief over onder meer een toename van energie, verbeterde nachtrust en hoger libido. De negatieve reviews gaan vooral over hoge inklaringskosten in Noord-Amerika (douane) en problemen met bestellen. TestoPrime reageert netjes op alle reviews, zowel positieve als negatieve.

testoprime reviews trustpilot

TestoPrime review: mijn conclusie

Mijn TestoPrime review eindig ik met een korte conclusie. In dit artikel heb je mijn persoonlijke ervaringen kunnen lezen. Net als in mijn andere supplementen reviews deel ik zowel de voordelen als de nadelen met je. Voor mij is TestoPrime een zeer goede testosteron booster. De grootste pluspunten zijn de effectieve dosering van natuurlijke stoffen en de doordachte samenstelling. TestoPrime is vrij van onnodige stoffen en bevat bovendien geen gevaarlijk hoge doseringen. Tijdens het gebruik voelde ik me energieker, had ik een uitstekende nachtrust en een hoger libido.

Nadeel is de hogere prijs, vooral wanneer je slechts 1 maandverpakking koopt. De TestoPrime testosteron booster is dan een stukje duurder dan de producten die je bij een andere supplementen shop koopt. Door gebruik te maken van de 3+2 gratis aanbieding kun je echter veel geld besparen en vallen de kosten per dag reuze mee.

Voel jij je vaak futloos, depressief en merk je weinig verbetering tijdens je trainingen? Probeer dan de TestoPrime testosteron pillen om jouw testniveau met natuurlijke ingrediënten te verhogen.

testoprime

TestoPrime is een volledig natuurlijke testosteronbooster, die elke man kan helpen om zijn jeugdige vitaliteit met een vloed van nieuw en natuurlijk testosteron onder controle te krijgen. TestoPrime helpt met 12 natuurlijke, krachtige en klinisch ondersteunde ingrediënten.

Heb jij deze testosteron booster al eens gebruikt? Deel jouw TestoPrime ervaringen in een reactie op deze review en help anderen bij het vinden van de beste test booster!

Volg Marvin

Veelgestelde vragen over TestoPrime

Is TestoPrime een veilige testosteron booster?

Ja, TestoPrime is veilig en bevat geen schadelijke ingrediënten. Je kunt de TestoPrime testosteron booster legaal bestellen en het product bevat geen anabolen.

Hoe gebruik je TestoPrime?

Neem dagelijks 4 capsules in met water, ongeveer 15 tot 20 minuten voor je ontbijt.

Voor wie is TestoPrime geschikt?

Deze testosteron booster is geschikt voor mannen die last hebben van een laag testosteronniveau. Naarmate mannen ouder worden, neemt hun natuurlijke testosteron productie af. TestoPrime kan gebruikt worden door mannen van 18 jaar of ouder. De grootste doelgroep is mannen ouder dan 30.

Wat zijn de kosten van TestoPrime?

Een los potje TestoPrime kost 59,99 euro in Nederland. Kies voor de 2+1 gratis aanbieding van 119,99 euro of de 3+2 gratis aanbieding van 179,99 euro om te besparen.

Door welk bedrijf wordt TestoPrime gemaakt?

TestoPrime is een testosteron booster van Wolfson Brands uit het Verenigd Koninkrijk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in voedingssupplementen.

Meer handige fitness tips
Testobooster review – Natuurlijk Presteren
beste test boosters

Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon. Het heeft een belangrijke functie bij de opbouw van kracht en spiermassa. Bij een lage testosteronproductie kun je o.a. Lees blog

Xtreme Test 2.0 review – XXL Nutrition
xtreme test 2.0 review

Testosteron is een hormoon dat een belangrijke rol speelt bij de opbouw van spiermassa. Van nature hebben mannen meer testosteron in hun lichaam dan vrouwen. Lees blog

Groeihormoon verhogen met voeding
Groeihormoon verhogen met voeding

Groeihormoon is een spiermassabouwend hormoon in ons bloed. Dit groeihormoon (ook wel bekend als GH of HGH (human growth hormone) wordt aangemaakt in de hypofysevoorkwab. Lees blog

Spiermassa opbouwen: tips voor het bulken
gratis voedingsschema

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen redenen om naar de sportschool te gaan. De één probeert vet te verliezen, iemand anders wil een goede Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *