• body en fit beauty

Stuntaanbieding Unstoppable

UNSTOPPABLE™ is de sterkte pre-workout ter wereld – OOIT!

Unstoppable bij voeding-en-fitness.nlNu of nooit: Unstoppable voor de helft!
Zo’n kans krijg je nooit meer! Bestel nu de meest populaire en sterkste pre-workout ter wereld ooit voor de helft van de prijs. Zolang de voorraad strekt en exclusief in Nederland bij Bodyenfitshop.nl. (Je kunt groot inslaan tht 10-2016)

Nog nooit is er een pre-workout geweest die zo perfect is als UNSTOPPABLE™. UNSTOPPABLE™ doet namelijk precies alles wat echte professionele atleten willen. Maar dan wel op een dusdanige manier dat je automatisch je grenzen en plateaus in één klap verbrijzeld!

UNSTOPPABLE™ bevat ’s werelds eerste “Adaptogenic Stimulants”, dit wil zeggen dat je UNSTOPPABLE beter voelt werken als je tot het uiterste gaat. Naarmate je dus meer gefocust wordt en zwaardere gewichten gebruikt, gaat UNSTOPPABLE™ steeds maar beter werken. Geen enkele pre-workout geeft datzelfde gevoel. UNSTOPPABLE™ is ontwikkeld met maar één doel voor ogen; om de sterkste en meest complete pre-workout te zijn… ooit!

Unstoppable Pre Workout

De afgelopen jaren is er geen enkele innovatie meer geweest op het gebied van pre-workouts. Bekijk de labels van verschillende pre-workouts maar eens, ze bevatten allemaal dezelfde ingrediënten in een net iets andere verhouding. De ontwikkeling van UNSTOPPABLE™ duurde maar liefst 5 jaar. UNSTOPPABLE™ is Creatine, Beta-Alanine, Arginine, Citrulline en zelfs Agmatine vrij; tijd voor echte innovatie! Geen enkele andere pre-workout is zo uitvoerig getest en doorontwikkeld als UNSTOPPABLE™, absolute perfectie was het uitgangspunt en niets minder dan dat. UNSTOPPABLE™ is daarom ook radicaal anders dan iedere andere pre-workout. Qua werking, ingrediënten en doseringen en dus ook qua resultaten. 30 minuten na inname weet je in één keer waarom de naam perfect gekozen is… Je kunt niet stoppen, je wilt niet stoppen, je bent UNSTOPPABLE™!

Als jij klaar bent om naar het volgende niveau te gaan… Om niet meer te trainen maar naar het strijdveld te gaan… Als jij klaar bent met energie dips en crashes… Klaar bent met een pomp die nog geen fietsband kan oppompen… Direct na of zelfs tijdens je training je pre-workout naar het toilet moet brengen… Als jij klaar bent om door de sportschoolhouder uit de gym gezet te worden omdat je te lang door gaat… Als jij klaar bent om de gym in te lopen en te roepen “the f#cking champ is here”… Dan en pas dan ben je klaar om UNSTOPPABLE™ te gebruiken!

DRINK UNSTOPPABLE™; HET SPEELKWARTIER IS F#CKING AFGELOPEN!

Kenmerken Unstoppable Pre Workout Booster

 • Bevat stimulanten
 • Binnen enkele tijd naar nieuwe trainingsrecords
 • Pomps duren uren en dagen, niet minuten
 • Maakt je training anabool; niet katabool
 • ECHT anders dan andere pre-workouts
 • De enige echte all-in-one pre-workout
 • Bevat unieke, exclusieve ingrediënten
 • Geen zenuwachtig gevoel
 • Verlies onderhuids-vocht
 • Te heftig voor beginners
 • Wordt een Superman
 • Geen afname eetlust
 • Vasculariteit
 • Laser-achtige focus
 • Geen grenzen
 • Geen crash
 • Geen carbs

WAARSCHUWING
De dopingautoriteit geeft aan dat dit product bij gecontroleerde sporters een positieve uitslag kan geven. Wij raden daarom doping gecontroleerde sporters uitdrukkelijk aan dit product NIET te gebruiken.

UNSTOPPABLE™ is zo krachtig en extreem hoog gedoseerd dat het afgeraden wordt aan beginnende sporters en gebruikers onder de 18 jaar. De werking van UNSTOPPABLE™ kan als verslavend ervaren worden; gebruik het daarom verstandig en zeker niet te vaak in één week! Houd je ten alle tijden aan de aangeraden dosering en neem nooit meer dan 2 maatscheppen.

Eenmaal met UNSTOPPABLE™ getraind te hebben, zal niets meer hetzelfde zijn. Iedere pre-workout die je na UNSTOPPABLE™ gebruikt zal hoe dan ook tegen vallen. Dat is de echte kracht van UNSTOPPABLE™; de vergelijking met andere pre-workouts is niet  meer te maken. Je bent voor altijd verpest en verwend door UNSTOPPABLE™. Wees voorbereid…

DE INGREDIËNTEN

Om echt de werking van UNSTOPPABLE™ te kunnen waarderen moet je de ingrediënten begrijpen. Zoals alle andere producten van DEDICATED wordt er niets verstopt in vage “proprietary blends” die niets anders doen dan de waarheid verhullen! Met UNSTOPPABLE™ weet je exact wat er in iedere dosering zit. De waanzinnige record-verbrekende resultaten van UNSTOPPABLE™ zijn alleen mogelijk met de unieke en doorontwikkelde formule van exclusieve, maximaal gedoseerde en compleet nieuwe ingrediënten:

– Trimethylglycine Nitrate: Trimethylglycine (Betaine Anhydrous) heeft een wetenschappelijk bewezen zeer positieve werking op atleten. Door een Nitraat aan Betaine toe te voegen worden de effecten nog eens extra versterkt die iedere set maar sterker lijkt te worden. Gepatenteerde Trimethylglycine Nitraat is het perfecte ingrediënt voor iedere gevorderde atleet.

– N-Carbamyl-Glutamate: NCG wordt ook wel Super Arginine genoemd omdat het tot 7,5 maal krachtiger is dan Arginine.

– Glycerol Monostearate: Heeft de unieke eigenschap dat het water in de spiercel trekt en daar houdt. Dit beïnvloed de hydratatie, opname van voedingsstoffen en de overige ingrediënten van UNSTOPPABLE™, vasculariteit en de pomp. Een ander groot voordeel is dat een groot gedeelte van dat extra water in de spier van onder de huid afkomstig is. Hierdoor krijg je die droge en harde look; en juist niet de opgeblazen!

– Ampheta-Tea™: Een zeer zeldzame thee soort welke exclusief voor DEDICATED gekweekt wordt door middel van 21ste eeuw technologie. Deze exclusieve thee soort bevat diverse alkaloïden die, in samenwerking met de andere ingrediënten van UNSTOPPABLE™, een absoluut waanzinnig onoverwinnelijk gevoel geven. Deze thee soort mag absoluut niet verwart worden met gewone zwarte of groene thee! Ampheta-Tea™  is een van de redenen waarom UNSTOPPABLE™ zo waanzinnig goed werkt!

– L-Norvaline: Dit aminozuur is essentieel voor een sterke en langdurige pomp. Er is een limiet aan de hoeveelheid NO2 en NO3 welke onze spieren kunnen bevatten. L-Norvaline remt deze beperking waardoor de sluizen open gaan voor bloed dat maximaal naar onze spieren stroomt.

– Caffeine Anhydrous: Door de water molecuul van gewone Cafeïne te strippen wordt mogelijk de opname van Caffeine versnelt en verbetert. UNSTOPPABLE™ bevat genoeg Cafeïne voor een energiek gevoel te ervaren, maar zeker niet teveel om er eventueel zenuwachtig van te worden.

– EPO-Drol™: Een uniek en exclusief gestandaardiseerd extract van Rhodiola Rosea welke nagenoeg pure Salidroside bevat. Gewone Rhodiola bevat minuscule hoeveelheden Salidroside; EPO-Drol™  bevat tot maar liefst 1000x zo veel! Salidroside wordt ook wel natuurlijke EPO genoemd. EPO-Drol™  is één van de redenen waarom je tijdens je training niet kapot te krijgen bent!

– Phosphates: Mineralen (elektrolyten) die essentieel zijn voor optimale hydratatie en spiersamentrekkingen. Je zweet deze mineralen tijdens je training uit; aanvulling is dus absoluut wenselijk.

– Higenamine: Dit plantaardige extract is een zeer krachtige beta-andrenoceptor agonist. Higenamine werkt perfect in UNSTOPPABLE™ omdat het de bloedtoevoer mogellijk kan beïnvloeden door deze te vergroten. Hierdoor werkt UNSTOPPABLE™ steeds beter naarmate je meer je best doet en dus meer bloed door je lichaam weet te pompen!

– Hordenine: Dit aminozuur beïnvloed het effect van de andere stimulanten. Als extra bonus kan Hordenine tevens de bloedtoevoer naar de spieren beïnvloeden.

– Adreno-Pump™: Dit unieke en exclusieve plantaardige flavone extract is de ideale toevoeging voor iedere stimulant.

– Di-Caffeine Malate: Deze Cafeïne versie geeft een rustigere energie dan gewone Cafeïne. Het energieke gevoel blijft ook veel langer actief waardoor UNSTOPPABLE™ niet de crash heeft van andere pre-workouts!

– Vitamin C: In geen enkele pre-workout mag Vitamine C ontbreken. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning. Ook draagt vitamine C bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid. Daarnaast draagt vitamine c bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

-Astragin®: een gepatanteerde en revolutionaire voedingsstoffen transportsysteem. Astragin kan invloed hebben op de opname van de overige ingrediënten, en dus ook de werking van UNSTOPPABLE™, maar zelfs van alles wat je verder nog eet!

-Cocoa-Drol™: Cacao is rijk aan diverse alkaloïden en flavonoïden waarvan enkele zeer krachtige beta2-adrenoceptors zijn. De werking is perfect vergelijkbaar met het illustre Clenbuterol, maar dan 100% natuurlijk en vrij van negatieve bijwerkingen!

Bovenstaande formule is absoluut uniek te noemen. Wat je echter niet goed kunt zien is hoe precies ieder ingrediënt op de anderen afgestemd is. Het is juiste deze unieke combinatie die UNSTOPPABLE™ maakt tot wat het is; een wereld innovatie. Het combineren van UNSTOPPABLE™ met andere stimulanten, pomp of pre-workouts wordt dan ook absoluut afgeraden en zal de werking alleen maar verminderen. UNSTOPPABLE™ zal niet beter maar zelfs slechter werken. Absolute perfectie valt niet meer te verbeteren!

Het verschil in energie tussen UNSTOPPABLE™ en alle andere pre-workouts

unstoppable pre workout

Ervaringen Unstoppable

De bovenstaande grafiek laat duidelijk zien wat er gebeurt na inname van UNSTOPPABLE™:

0-10 min.: Je focus begint toe te nemen en je gaat langzamer en dieper ademen.

10-20 min.: Je wordt erg gefocust. Het kan zijn dat je van minuut tot minuut kippenvel begint te krijgen. Al je favoriete nummers beginnen steeds beter te klinken. Je ademhaling wordt steeds dieper en met iedere teug adem je steeds meer zuurstof in, het voelt alsof je een extra set longen hebt! Alles om je heen wordt minder belangrijk en een brandende vraag begint zich in je hoofd te vormen; hoe ver gaat UNSTOPPABLE™?

20-30 min.: Je focus is laser scherp; je krijgt een soort tunnelvisie. Je krijgt het gevoel dat je met je ogen voorbij de horizon kan kijken. Kippenvel ontwikkeld zich over je hele lichaam. De massale release van endorfine geeft je een waanzinnig goed gevoel. Je loopt de gym binnen en je spieren zijn al opgepompt, terwijl je nog geen gewicht aangeraakt hebt! Je agressie begint zich op te bouwen. Een gevoel van onverwinnelijkheid maakt zich meester van je. Te samen met je laser focus wil je maar een ding; keihard trainen!

30 min. en langer: Net als je dacht dat UNSTOPPABLE™ niet sterker zou kunnen werken, gebeurt het onmogelijke; je voelt een knop omgaan, een ware ‘Turbo’ knop. Dit is het enige echte UNSTOPPABLE™ gevoel. Dit is “Beast Mode”! Je voelt je niet alleen Superman, je bent het ook! Dit is Sparta! Hulk Smash! Super Sayian Mode! It’s Game Time bitches! Angst, onzekerheid en vermoeidheid bestaan niet meer. De enige waarheid ben jij en je onbreekbare wil om iedere oefening te domineren! Iedere beschrijving doet UNSTOPPABLE™ eigenlijk tekort; je moet het zelf ervaren. De hype is f#cking real!

Gebruik Dedicated Nutrition

Beginners en gevoelige sporters: Neem 1 maatschep 20-35 min. voor de training, liefst 1uur na de maaltijd.

Gevorderde sporters: Neem 2 maatscheppen 20-35 min. voor de training, liefst 1 uur na de maaltijd.

UNSTOPPABLE™  is ontwikkeld voor serieuze sporters. Wil jij graag een product waar je van staat te stuiteren in de sportschool, bestaat je warming up uit 30 minuten praten met je vriendinnetjes over je chihuahua, ben je net 16 geworden en groot fan van Justin Bieber; dan is UNSTOPPABLE™ niets voor jou!

Ben je echter serieus, klaar voor het volgende niveau, wil je zien hoe diep de Matrix nu echt gaat, wil je wel eens weten wat je echte potentieel is, dan is UNSTOPPABLE™ het product voor jou!

LET OP! HOE HAAL JE HET MAXIMALE UIT UNSTOPPABLE™?

UNSTOPPABLE™ is een product dat voor altijd je training zal veranderen. Om deze verandering zo optimaal mogelijk te maken doe je er goed aan de volgende stappen op te volgen. Bestudeer ze goed, UNSTOPPABLE™ zal beter werken als je echt serieus bent!

Stap 1. De eerste keer UNSTOPPABLE™ is vaak de meest bijzondere. Kies dus een moment uit dat je tijd hebt, de gym rustig is en je een echte monster training wilt hebben of een plateau moet doorbreken.
Stap 2. Na het drinken van UNSTOPPABLE™ zet je favoriete muziek/film/serie op. Doe wat je moet doen om jezelf op te peppen.
Stap 3. Vermijd zoveel mogelijk persoonlijk contact. Om echt in de zone te komen moet je geconcentreerd zijn.
Stap 4. Terwijl je naar de gym rijd of fietst, luister naar je favoriete opzwepende muziek.
Stap 5. Train alleen en met je oordopjes in. Vermijd ook hier zoveel mogelijk persoonlijk contact. Zorg dat je voldoende drinken bij je hebt; je zult het nodig hebben!
Stap 6. Het speelkwartier is voorbij; het is tijd om met de zware gewichten te gooien alsof ze veertjes zijn! Het is tijd om records te breken. Het is tijd om set, na set, na set maar door te blijven gaan; willen gaan! Push jezelf tot het uiterste en UNSTOPPABLE™ zal je een schop in je kloten geven om nog meer je best te doen!

Volg deze stappen, wees serieus en UNSTOPPABLE™ zal je een trainingservaring geven als nooit tevoren!

COMBINATIES

Combineer UNSTOPPABLE™ ™ met EPIC™ en DOMINATE™ en je hebt de BAM Stack! (Bad Ass Motherf#cker).
De BAM Stack is de stack voor iedereen die wel eens wil weten wat zijn echte potentieel is. De perfecte combinatie van naar de gym gaan en de gewichten willen EN kunnen vermorzelen. Iedere training weer sterker, groter en harder. De pomp van de BAM Stack kan extreem pijnlijk worden; spiercellen kunnen maximaal worden opgerekt totdat ze uit elkaar lijken te knappen. De BAM Stack is daarom alleen geschikt voor gevorderde sporters die serieus met de sport bezig zijn en echt vooruit willen gaan. Zorg ervoor dat je voeding en training in orde zijn en de BAM Stack brengt je in een klap naar het volgende niveau. De BAM Stack zal je letterlijk een klap in je gezicht geven tijdens je training! Training is geen trainen meer met de BAM Stack; het wordt een slachtpartij voor je spieren! BAM!

Maak je stack compleet met FUSION PRO™  voor je dagelijkse extra eiwit behoefte en je hebt de belangrijkste stappen genomen voor direct maximale resultaten!

Vanwege de extreem hoge doseringen raden we aan om UNSTOPPABLE™ niet tegelijk met VASO-GROW™ in te nemen.
online supplementen bestellen

Beste Pre-workout boosters
Zoek jij de beste pre workout booster? Wil jij een knallende training en meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld!

2 reacties:

 1. Geachte,

  Ik wil deze pre-workout graag bestellen voor de prijs van 19,90. Maar bij het klikken word ik doorverwezen naar Body & Fit die deze voor 29,90 aanbiedt. Gaat hier iets fout?

  ik hoor graag van u.

  • Hi Musie,

   Dit is een oude aanbieding, die nog gold voor de eerste versie van Unstoppable.
   Die is niet meer verkrijgbaar. De nieuwe Unstoppable is duurder, maar ik zie dat hij nu wel in de sale is bij Body en Fitshop. Nu kost hij slechts 17,- euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.