• xxl nutrition banner

Stacker 4 review – NVE Pharmacheuticals

Stacker 4

€24,90
6.6

Gebruiksgemak

7.2/10

Prijs

5.5/10

Werking / effect

7.0/10

Voordelen

 • De pillen zijn gemakkelijk door te slikken
 • Zichtbaar meer spierdefinitie

Nadelen

 • Je gaat er veel van zweten
 • Duurder dan andere fatburners

Bijgewerkt op 16 september 2022 door Marvin

Om wat extra vet te verliezen voor de zomer kiezen veel mensen voor het gebruik van een fatburner. Een fatburner zou de vetverbranding stimuleren. In een eerder artikel las je al meer over de werking van een fatburner. Maar niet elke fatburner heeft het gewenste resultaat. Stacker 4 van NVE Pharmaceuticals is een bekende fatburner in de fitness wereld. Maar is dit een aanrader of kun je beter voor een ander supplement kiezen? Ik heb deze stacker voor jullie getest en beoordeeld. In mijn Stacker 4 review lees je mijn persoonlijke ervaring!

Stacker 4 van NVE Pharmaceuticals heb ik beoordeeld op de volgende criteria:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Werking / effect

NVE Stacker 4

Voordat we verder gaan kijken naar mijn ervaring met Stacker 4 wil ik eerst eens kijken naar wat de supplementen shops beloven bij deze fatburner.

“Stacker 4 verhoogt de stofwisseling maximaal. Daardoor verbrand je meer energie. De calorieën die je binnenkrijgt worden niet opgeslagen in je vetreserve, maar worden echt verbruikt, waardoor je sneller gewicht kwijtraakt. Het geeft je lichaam een enorme energieboost waardoor je je superfit en opgewekt voelt. Tevens remt het je honger. Daardoor blijf je optimaal in vorm, en blijf je probleemloos op je ideale gewicht.

Voordelen van Stacker 4

 • Een super energyboost
 • Een optimale stofwisseling
 • Hongerremmende ingrediënten”

stacker 4 fatburner

Gebruiksgemak van Stacker 4

Stacker 4 review ervaringHet eerste punt van deze Stacker 4 review is het gebruiksgemak. Voor een eerdere review van een supplement om de vetverbranding te stimuleren moest ik wel eens 6 pillen per dag nemen (Shred Matrix), dat is totaal niet gebruiksvriendelijk en maakt het makkelijker om eens een dosering te ‘vergeten’.

Het aanbevolen gebruik van Stacker 4 houdt in dat je 2 – 3 pillen per dag neemt, op een moment naar keuze, na een maaltijd. De pilletjes zelf zijn redelijk klein, waardoor ze ook goed te verwerken zijn door mensen die normaal gesproken wat meer moeite hebben met het doorslikken van pillen of tabletten.

Dit maakt het gebruik eenvoudig. Het feit dat je 2 tot 3 pillen per dag moet nemen in plaats van slechts 1 dwingt je er wel toe om Stacker 4 mee te nemen naar je werk of school, zodat je bij de lunch ook een pil kan nemen. Uiteindelijk is het gebruiksgemak van deze fatburner prima, zeker wanneer je geen moeite hebt met het gebruiken van supplementen buiten je eigen huis.

Hoe duur is deze fatburner?

Voor velen van ons kan de prijs een doorslaggevende factor zijn bij het aanschaffen van nieuwe supplementen. Daarom wil ik ook een blik werpen op de prijs in deze Stacker 4 review. Deze stacker is verkrijgbaar bij veel verschillende webshops, hieronder zie je een lijst met alle prijzen. De prijzen liggen bij alle webwinkels ongeveer gelijk. Voor €24,90 of €24,95 koop je 100 Stacker 4 pillen.

De prijs valt mee, maar ervan uitgaande dat je 3 capsules per dag gebruikt houdt in dat je ongeveer een maand met 1 potje doet. Vergeleken met andere fatburners, zoals Ripped! van Body en Fitshop waar je een verpakking voor 2 maanden koopt voor slechts €14,90, is Stacker 4 aan de dure kant.

De werking van Stacker 4

Het belangrijkste bij een supplement is natuurlijk de werking. Wat is het effect van Stacker 4 en wat merkte ik ervan? In de Stacker 4 review kijk ik, net zoals bij alle andere supplementen reviews, kritisch naar de werking.

Stacker 4 fatburner kopenVan een fatburner verwachten we dat het de vet verbranding stimuleert en je honger gevoel remt. We mogen niet verwachten dat je gelijk kilo’s vet verliest, een fatburner is namelijk geen wonderpil. Uiteraard kan het een steuntje in de rug zijn tijdens het droogtrainen, zeker mentaal gezien. Door een fatburner te gebruiken ga je waarschijnlijk bewuster om met je voedingsschema. Een voedingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is erg belangrijk om vet te verliezen, enkel een fatburner gaat dit niet voor je realiseren.

Mijn persoonlijke ervaring met Stacker 4 is redelijk positief. Bij mij had het voornamelijk een stimulerend effect. Ik werd energieker en merkte ook dat ik veel meer ging zweten. Dat zweten vond ik trouwens een wat minder leuke bijwerking! Wat betreft het remmen van mijn hongergevoel moet ik zeggen dat dit enigszins bereikt werd, maar dat ik hier niet lyrisch over ben. Uiteindelijk zag ik de werking van Stacker 4 wel.

Ik had meer spierdefinitie en mijn buikspieren waren beter zichtbaar. Uiteraard heb ik tijdens het gebruik van deze fatburner goed op mijn voeding gelet. Al met al denk ik dat dit een goed werkende fatburner is, al zijn er betere op de markt als het aankomt op het tegengaan van de honger. Het erge zweten vond ik een groot nadeel.

Stacker 4 review: mijn conclusie

Tot slot wil ik in deze Stacker 4 review mijn persoonlijk conclusie met jullie delen. De werking van een bepaald supplement is niet bij iedereen hetzelfde, ieder lichaam reageert namelijk anders op bepaalde stoffen. Mijn ervaring met Stacker 4 is gematigd positief. Ik ben aardig tevreden over het gebruiksgemak.

De pillen zijn eenvoudig door te slikken, alleen 3 capsules verspreid over de dag maakt het niet makkelijker. De werking is, in mijn geval, goed. Ik voelde de stimulerende werking, alleen het overmatige zweten is voor mij een groot nadeel. Ik zweet van nature al snel, dus nu was het helemaal erg! Jammer dat de prijs van Stacker 4 hoger is dan die van andere fatburners die ook gewoon hun werk doen, daarom valt de totale score namelijk wat lager uit.

Stacker 4 van NVE is een prima fatburner, maar gezien de prijs zou ik deze niet nog een keer bestellen. Vooral het zweten staat me tegen. Ik denk dat er goedkopere fatburners te koop zijn die qua werking minstens even goed zijn.

Top 5 Beste Fatburners
Zoek jij de beste fatburner? Wij hebben de beste fatburners speciaal voor jou op een rij gezet. Wil jij afslanken en vet verliezen? Dan vind je hier zeker de beste fatburner. Uiteraard voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Stacker 4 hieronder

Heb jij Stacker 4 van NVE al eens gebruikt? Help anderen bij het vinden van de beste supplementen door jouw ervaring in een reactie achter te laten!

Meer handige fitness tips
Superfoods zijn een trend, maar wat doen ze nu precies?
Rauwe chocolade

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het consumeren van zogenaamde superfoods. Deze gezonde voedingswaren, zoals Gojibessen, Tarwegras en Chiazaad, worden ook wel powerfoods genoemd. Lees blog

Combineer eiwit en creatine voor een maximale toename van vetvrije massa
eiwitshake met water of melk nemen?

Ben jij druk met fitness en trainen en houd jij je goed aan je voedingsschema, maar wil het maar niet vlotten met het aankomen van Lees blog

Creatine werking, voordelen, dosering en beste creatine
creatine gebruiken tijdens het cutten

Fitnessers en krachtsporters zijn over het algemeen bekend met creatine. Een grote groep sporters heeft het al één of meerdere keren gebruikt en zo niet, Lees blog

Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

5 reacties:

 1. Gebruiksgemak

  6.5

  Prijs

  6.5

  Werking / effect

  7.5

  Stacker 4 werkte goed bij mij, zker samen met mijn dieet. Deze fatburner is wel duurder dan andere, maar heeft mij goed geholpen.

 2. Telkens ik 1 neem ben ik echt constant slecht, niet kunnen eten erna galg kotsen. Echt geen resultaat jammergenoeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *