• xxl nutrition banner

Perfect Pre Workout review – Body & Fit

Perfect Pre Workout

€24,90
6.9

Oplosbaarheid

7.5/10

Prijs

6.7/10

Smaak

4.0/10

Werking / effect

9.2/10

Voordelen

 • Goede energieboost
 • Je kunt langer door trainen
 • Geen crash na je training

Nadelen

 • Aan de prijzige kant
 • De smaak is veel te chemisch

Bijgewerkt op 15 januari 2024 door Marvin

Zo’n twee weken geleden werd ik door Body en Fitshop gevraagd om hun nieuwe pre-workout booster te testen. Perfect Pre Workout heet hun nieuwste aanwinst en ze zijn er zeker van dat dit een topper is. Ik ben natuurlijk nooit te beroerd om supplementen te testen voor de Voeding-en-fitness.nl supplementen reviews! De afgelopen twee weken heb ik dan ook getraind op de nieuwe Body en Fitshop pre workout! Mijn ervaring lees je hieronder in de Perfect Pre Workout review.

Perfect Pre Workout van Body & Fitshop heb ik beoordeeld op de volgende criteria:

 • Oplosbaarheid
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking / effect

Body & Fit Perfect Pre Workout

Voordat ik jullie meeneem in deze Perfect Pre Workout review kijken we eerst even naar de gedachte van B&F zelf over hun nieuwste pre-workout booster.

‘Pefect Pre-Workout is het nieuwe fenomeen waar iedereen het over heeft in de sportschool, dé ultieme pre-workout. De meest complete pre-workout ooit.
Wat Perfect Pre-Workout zo speciaal maakt zijn de unieke extracten en hoge doseringen van ingrediënten. 26 super ingrediënten in hoge dosering verpletteren letterlijk de competitie.

 • 26 super ingrediënten in hoge dosering verpletteren de competitie!
 • #1 Pre-Workout met de hoogste doseringen
 • Ultra premium totaalformule: ultiem hardcore!
 • 1 dosering is genoeg voor de beste training van je leven
 • Samengesteld in samenwerking met de beste specialisten in Europa
 • Waanzinnige trainingen en resultaten
 • Verbrijzel in één klap al je grenzen en records
 • Werkt meteen: van 0 tot 200 in minuten na inname
 • Ongekende prijs – kwaliteit’

Perfect pre workout review - Body en Fitshop

De oplosbaarheid van Perfect Pre Workout

Het eerste criteria van deze Perfect Pre Workout review is de oplosbaarheid. Niemand zit natuurlijk te wachten op klontjes of poeder dat op de rand van de shakebeker blijft zitten. 1 dosering van deze Pre-Workout booster bestaat uit 26,5 gram poeder. Dat is een beste schep in vergelijking met de populaire concentrated pre workouts (zoals Concentrated Pre Workout van Bodylab) van tegenwoordig, waarbij je een veel kleinere dosering gebruikt. Ik was dus bang dat het poeder nooit goed zou kunnen oplossen!

Mijn vermoeden werd gedeeltelijk bevestigd, er bleven soms wat klontjes achter en je moest wel erg goed schudden / roeren om het volledig opgelost te krijgen. Maar wanneer je voldoende water gebruikt lost Perfect Pre Workout prima op. Rekening houdend met de hoeveelheid poeder ben ik positief verrast op dit vlak!

Wat kost deze pre workout booster?

In mijn pre workout reviews kijk ik ook altijd naar de kosten. Het volgende aspect in de Perfect Pre Workout review is dus de prijs. Wat kost dit supplement en ligt dit in lijn met wat je er voor terugkrijgt?

perfect pre workout reviewPerfect Pre Workout is alleen te koop bij Body en Fitshop. Voor 20 trainingen betaal je €24,90. Omgerekend betekent dit dat je ongeveer €1,25 per training kwijt bent. Dit is duur ten opzichte van Pre workout supplementen van andere supplementen webshops, als Bodylab en bijvoorbeeld Blast! van XXL Nutrition. Wel moet je bij Perfect Pre Workout in je achterhoofd houden dat 1 dosering ook echt genoeg is!

Bij andere Pre-Workout Boosters is het vaak noodzakelijk om 2 of, na verloop van tijd, zelfs 3 schepjes te nemen. Wanneer je dat doet worden de goedkopere pre-workouts ook weer een stuk duurder. Uiteindelijk ben ik van mening dat, hoewel Perfect Pre Workout wat duurder is in aanschaf, je wel duidelijk weet waar je aan toe bent. Je komt achteraf niet voor verassingen te staan die er voor zorgen dat je duurder uit bent!

Smaakt Perfect Pre Workout lekker?

De smaak van een supplement is voor de één belangrijker dan voor de ander, maar toch vind ik het belangrijk om hier aandacht aan te geven. In de Perfect Pre Workout review lees je dus mijn persoonlijke ervaring met de smaak. Smaken verschillen natuurlijk, dus probeer het vooral zelf uit!

Perfect Pre Workout is te koop in de smaken: Fruit Punch, Watermelon en Raspberry. Zelf heb ik Fruit Punch getest, dus mijn ervaring met de smaak is enkel gebaseerd op deze ervaring.
Volgens het label meng je het poeder in 250 ml water. Dat doe ik dus echt nooit meer. De smaak is dan verschrikkelijk, heel chemisch en ik had een hele vieze nasmaak in mijn mond.

Daarna heb ik Perfect Pre Workout opgelost in 500 ml water en dat was al een stuk beter. Nog steeds ben ik niet tevreden over de smaak, maar na een tijd wen je er wel aan. Dit is geen pre workout booster die je voor je plezier drinkt, maar zolang de werking goed is maakt de vieze smaak mij niet heel veel uit.

De werking / effect van Perfect Pre Workout

perfect pre workout body en fitshopHet belangrijkste van een Pre Workout Booster is natuurlijk het effect. Body en Fitshop belooft natuurlijk een hoop en het doet allemaal wat overdreven aan. Maar werkt hun nieuwe Pre Workout nu echt zo goed? Ik heb in deze Perfect Pre Workout review eens kritisch naar de werking gekeken!

Perfect Pre Workout bevat maar liefst 26 ingrediënten. Is dit allemaal nodig om een goede pre workout samen te stellen? In mijn ogen niet, want met 6 basisstoffen kun je al een eind komen. De belangrijkste stoffen zijn; cafeïne, beta-alanine, citrulline malaat, L-carnitine, creatine monohydraat en L-arginine. Wist jij dat je zelf ook een pre workout kunt maken?

Perfect Pre Workout van Body en Fitshop bevat alle belangrijke stoffen en dat maakt de werking ook zo goed. Zelf ervoer ik een krachtige energieboost die de gehele training aanhield. Daarnaast duurde het veel langer voordat ik verzuurde spieren kreeg en de pomp was waanzinnig. Die energieboost komt waarschijnlijk door de 300 mg cafeïne die je per dosering binnenkrijgt, dit is te vergelijken met bijna 4 kopjes koffie!

Voor mij werkt Perfect Pre Workout echt fantastisch! De enige reden waarom deze pre-workout geen 10 krijgt is omdat ik een paar keer last kreeg van hoofdpijn aan het begin van mijn training. Gelukkig trok dit snel weg! Ben je gevoelig voor cafeïne en pre-workout boosters? Dan kun je misschien een halve dosering nemen, zelfs dan is de werking intens!

Perfect Pre Workout review: mijn conclusie

Tenslotte zijn we bij de conclusie van de Perfect Pre Workout review gekomen. Hoewel het cijfer, een 6,9, niet bijster hoog is, zou ik deze Pre-workout booster zeker aanraden! Het belangrijkste bij een dergelijk supplement is naar mijn mening de werking. En die is echt heel erg goed! Body en Fitshop heeft een heftige pre-workout op de markt gebracht die je zeker een intense training laat ervaren. Dat het cijfer wat lager uitvalt komt voornamelijk door de smaak. Smaken verschillen, dus misschien vind jij hem wel lekker! Try for yourself!

Wanneer je een pre workout supplement zoekt dat echt een heftige werking heeft dan is Perfect Pre Workout zeker geschikt! Vooral wanneer je al gewend ben aan het gebruik van pre-workouts of veel koffie drinkt kan dit supplement je toch net even dat extra’s bieden, waar andere pre workout boosters net tekort schieten.

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Perfect Pre Workout van Body & Fit hieronder

Heb jij Perfect Pre Workout al eens gebruikt? Deel jouw ervaring onderaan deze pagina en beoordeel dit product. Hiermee help je anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Zelf een Pre Workout maken met ons recept
beste supplementen

Veel sporters maken gebruik van een pre-workout booster voordat zij beginnen aan hun training. Dit doen zij voornamelijk om meer energie en focus te krijgen, Lees blog

Ultra Fine Oats review – Body & Fitshop
Ultra fine oats

In een goed voedingsschema wordt aandacht besteed aan de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor ons Lees blog

No Xplode 3.0 review – BSN
No Xplode 3.0 review

No Xplode is één van de meest bekende pre-workout boosters aller tijden. Al sinds 2004 wordt NO Xplode door veel sporters gebruikt voor hun workout. Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Eén reactie:

 1. Oplosbaarheid

  7.5

  Prijs

  7.5

  Smaak

  6

  Werking / effect

  9.5

  Heftig! Echt een knallende pre workout. Ben het wel met je eens wat betreft de smaak. Die is niet heel lekker, maar ik vind het toch een krappe voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *