• xxl nutrition banner

Perfect Burn review – Body en Fitshop

Perfect Burn

€14,90
7.4

Gebruiksgemak

7.4/10

Prijs

8.5/10

Werking / effect

6.4/10

Voordelen

 • Slechts 1 pil per dag
 • Geen nare bijwerkingen zoals hoofdpijn of misselijkheid
 • Stilt het hongergevoel

Nadelen

 • Vetverlies niet echt duidelijk zichtbaar
 • Pil is erg groot

Bijgewerkt op 19 november 2019 door Marvin

Na het gebruik van Ripped! Fatburner was ik op zoek naar een nieuwe fatburner. Ik wilde graag een soortgelijk product hebben aangezien de Ripped! Fatburner mij goed beviel. Ik kwam uit bij de Perfect burn fatburner. Ik was benieuwd of deze fatburner net zo’n effect zou hebben als mijn vorige en daarom besloot ik hem te testen! In deze review lees je mijn persoonlijke ervaring met de Perfect burn fatburner van Body en Fitshop. Dit supplement heb ik beoordeeld op dezelfde punten als de Ripped! Fatburner:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Werking / effect

Body & Fitshop Perfect Burn

Voordat je mijn eigen ervaring in deze Perfect Burn review kunt lezen kijken we even naar de beloften van Body & Fitshop over hun fatburner.

Ultra geconcentreerd – Thermogenic Powerproduct!

 • Werkt zeer snel!
 • 8 uur werking per pil!
 • 1 pil per dag
 • 2 maanden voorraad
 • Euforisch gevoel
 • De hele dag 200% meer

Gebruiksgemak van Perfect Burn

Het eerste punt waar we naar kijken in deze Perfect Burn review is het gebruiksgemak. Is dit ververlies supplement gebruiksvriendelijk, en is het makkelijk in te nemen?

Uit ervaring met de Ripped! Fatburner weet ik dat fatburners geen kleine pilletjes zijn. Ik was dus voorbereid op de grootte van de pil. De pillen van de Ripped! Fatburner waren eigenlijk witte capsules, de pillen van Perfect burn zijn groene pillen en dus geen capsules. De pillen zijn ongeveer even groot als de capsules. Omdat ik de capsules na een tijdje goed weg kon slikken, had ik ook geen moeite met de pillen van Perfect burn. Deze pillen krijg ik wel iets makkelijker weg dan de capsules.
Als je niet gewend bent om grote pillen te slikken, raad ik aan om de pil in 2 keer door te slikken. Ik raad het sterk af om op de pil te kauwen in verband met de vieze smaak.

Perfect Burn is een fatburner die, bij voorkeur, elke ochtend geslikt moet worden. Per keer hoef je maar 1 pil te nemen. Als je eenmaal gewend bent aan het formaat van de pil dan is dit supplement erg makkelijk in het gebruik. Je hoeft gelukkig niet meerdere doseringen per dag te nemen en sleept dus niet de hele dag je doosje met pillen mee!

Wat kost deze fatburner?

Het volgende aspect van de Perfect Burn review is de prijs. Wat kost deze fatburner van Body en Fitshop en ligt dat in lijn met wat je er voor krijgt?

Perfect Burn is, net als de Ripped! fatburner, alleen te verkrijgen in verpakkingen van 60 pillen. Omdat je elke dag 1 pil moet nemen, doe je er dus 2 maanden mee. Voor deze 60 pillen betaal je €14.90, dit is dezelfde prijs als van de Ripped! fatburner. Per dag betaal je dus €14,90 / 60 = €0,25 voor Perfect Burn. De prijs van dit vetverbandmiddel is dus zeer goed! Voor nog geen 15 euro doe je 2 maanden met deze fatburner.

Werkt de Perfect Burn fatburner?

perfect burn reviewHetgeen waar het bij een fatburner om draait, is natuurlijk de werking. Daarom hechten wij van Voeding-en-fitness.nl daar veel waarde aan. In deze Perfect Burn review lees je mijn ervaring met de effecten van dit afslanksupplement. De werking van mijn vorige fatburner,Ripped!, beviel mij vrij goed. Voornamelijk omdat ik toen merkte dat ik duidelijk vet verloor. Deze werking hoopte ik ook te ervaren bij Perfect burn, helaas was dit voor mij nu minder het geval. Dit was voor mij wel een tegenvaller! Ik merkte weinig van de beloofde energie en zag dus ook niet heel veel verandering, ondanks dat mijn voedingspatroon is afgestemd op het droogtrainen.

Bij Ripped! fatburner had ik soms last van hevige buik/maagpijn. Dit verwachtte ik ook een beetje bij Perfect burn. Maar van de 60 pillen die ik genomen heb, had ik geen een keer ook maar ergens last van. Ik had geen hoofdpijn zoals Marvin had bij de Shred Matrix fatburner, en geen buik/maagpijn zoals bij de Ripped! fatburner. Dit is een groot voordeel van de Perfect burn.

Mijn honger werd wel vrij goed onderdrukt door deze fatburner. Aangezien ik zelf aan droogtrain voedingsschema zit, heb ik soms nog wel eens last van honger. En honger kan voor iedereen die probeert droog te trainen funest zijn. Daarom was het fijn dat ik door de Perfect burn fatburner weinig last had van honger.

Perfect Burn review: de conclusie

Nu we deze fatburner op alle 3 de punten hebben beoordeeld in deze Perfect Burn review, volgt hier een korte samenvatting van mijn ervaring met dit product.

De prijs en gebruiksgemak van de Perfect Burn fatburner zijn gelijkwaardig aan die van de Ripped! fatburner: vrij positief. De prijs is erg goed, alleen de pillen zijn wat aan de grote kant. Maar het belangrijkste van een fatburner is natuurlijk het vet verbranden. Deze werking was bij mij helaas minder goed zichtbaar. Dit is de reden dat ik toch de Ripped! fatburner boven Perfect Burn verkies. Wat ik wel als erg positief heb ervaren is dat dit afslank supplement geen nare bijwerkingen heeft. Gedurende het gehele gebruik heb ik geen last gehad van misselijkheid, overmatig zweten of hoofdpijn.

Zoek jij een fatburner die goed betaalbaar is en voornamelijk helpt bij het stillen van de honger? Dan is Perfect Burn van Body en Fitshop een goede keuze! Zoek jij iets met een heftigere werking, waarbij je meer het gevoel hebt dat je daadwerkelijk vet aan het verbranden bent? Dan is een fatburner als Shred Matrix of Ripped! misschien het overwegen waard.

Meer ervaringen bekijken? Check dan eens alle supplementen reviews op Voeding-en-fitness.nl!


Onthoud wel dat een fatburner niet al het werk voor je doet! Het is namelijk geen wondermiddel. Het belangrijkste om vet te verliezen is door voldoende beweging te combineren met een passend voedingsschema. Weet jij niet goed hoe je dit moet aanpakken? Wij kunnen je helpen! Bekijk de mogelijkheden van Online Personal Training en bereik je doelen met hulp van Voeding-en-fitness.nl!

Online voedingsbegeleiding
Met onze gezonde weekschema’s krijg jij elke week toegang tot een nieuw menu, compleet afgestemd op jouw lichaam, doelen en wensen. Ontvang simpele en gezonde recepten, handige boodschappenlijstjes, wekelijkse check-ups en een persoonlijke voedingsadviseur voor al jouw vragen!
Volg Marvin

Deel jouw ervaringen met Perfect Burn van Body & Fitshop hieronder

Heb jij Perfect Burn al eens gebruikt? Deel jouw ervaring hieronder en help anderen bij het vinden van de beste fatburners!

Meer handige fitness tips
Ulift Pre Workout review – Liftag Sport
Ulift pre workout

Aangezien Unstoppable van Dedicated sinds enkele weken uit de handel is genomen wilde ik eens proberen of Ulift van Liftag Sport een waardige vervangen kan Lees blog

Just Protein review – Body en Fitshop
just protein

Just Protein van Body en Fitshop is één van de goedkopere eiwitshakes op de Nederlandse markt. Voor iedereen die niet het budget heeft om de Lees blog

Ultra Fine Oats review – Body & Fitshop
Ultra fine oats

In een goed voedingsschema wordt aandacht besteed aan de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor ons Lees blog

No Xplode 3.0 review – BSN
No Xplode 3.0 review

No Xplode is één van de meest bekende pre-workout boosters aller tijden. Al sinds 2004 wordt NO Xplode door veel sporters gebruikt voor hun workout. Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Voedingsadviseur en Personal Trainer aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor XXL Nutrition. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Daarnaast help ik al bijna 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Eén reactie:

 1. Gebruiksgemak

  7.5

  Prijs

  8

  Werking / effect

  7

  Perfect Burn is een prima middel voor mij om te helpen bij het afslanken. Ik zocht een fatburner die niet zulke heftige werkingen heeft, maar vooral helpt tegen het hongergevoel. Dat doet Perfect Burn goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + twee =