• xxl nutrition banner

Voedingsschema op maat

Wil jij graag wat aan je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen een boost geven? Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Of je nu wil afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel. Een voedingsschema op maat van Voeding-en-fitness.nl helpt jou op weg!

voedingsschema op maat

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden en diëten, waarbij je veel te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, heeft geen nut. Voeding-en-fitness.nl kan je helpen! Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen?

Laat dan een persoonlijk voedingsschema op maat samenstellen door ons! Wij combineren theoretische kennis met eigen ervaring, waardoor onze online voedingsschema’s je helpen op weg naar de beste resultaten.

Jouw voedingsschema op maat aanvragen

Voordelen persoonlijk voedingsschema?

Een persoonlijk voedingsschema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten

Onze persoonlijke voedingsschema’s bieden:

 • Op maat gemaakt voedingsschema
 • Rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen
 • Eventuele allergieën worden meegenomen in jouw schema
 • Vegetarisch of veganistisch mogelijk
 • Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden)
 • Perfect te combineren met jouw persoonlijke fitnessschema
 • Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen

Voor slechts €65,- krijg jij een persoonlijk voedingsschema dat compleet is afgestemd op wat JIJ nodig hebt. Dit eetschema op maat helpt jou bij het bereiken van het lichaam dat jij wilt.

Hoe werkt een voedingsschema op maat?

Vraag nu een persoonlijk voedingsschema aan bij de Voedingsdeskundige van Voeding-en-fitness.nl door het bovenstaande formulier in te vullen. Jouw gezonde eetschema wordt met de hand gemaakt en deze ontvang je via de mail. Betalen doe je via een bankoverschrijving en zodra het geld ontvangen is krijg je jouw op maat gemaakte voedingsschema!

Let op: om jouw voedingsschema goed op maat te kunnen maken is het belangrijk om je vetpercentage te meten. Dit heeft namelijk invloed op je totale caloriebehoefte. 

 • Vul het formulier hierboven in
 • Er wordt dezelfde dag nog contact met je opgenomen
 • Je betaalt veilig via bankoverschrijving
 • Jouw voedingsadvies en schema op maat ontvang je via de mail
 • Altijd de mogelijkheid om je vragen te stellen

Voedingsadviseur sinds 2014

In 2014 ben ik afgestudeerd als Voedingsdeskundige en help ik mensen bij het optimaliseren van hun eetpatroon. Met mijn jarenlange ervaring kan ik jou helpen bij het bereiken van jouw sportieve doelen. Ik bied voedingsadvies aan bij verschillende sportscholen in Harderwijk, maar online coaching is mogelijk met mijn voedingsschema op maat.

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Via Feedback Company verzamelen wij reviews en feedback over de onze voedingsschema’s en trainingsschema’s op maat. Wil je alle beoordelingen zien? Klik op onderstaande banner en lees eerst rustig alle ervaringen!

voeding-en-fitness.nl reviews persoonlijk voedingsschema

Fitnessschema op maat

Om een goed resultaat te zien en jouw lichaam te vormen zoals jij het wilt is het belangrijk om, naast goed te eten, een gebalanceerd fitnessprogramma te volgen. De combinatie van zware krachttraining en een perfect voedingsschema is ideaal om jouw doelen te behalen, ongeacht of je nu wilt droogtrainen, aan wilt komen of gewoon wat gespierder wilt worden.

Vind jij het lastig om zelf een goed fitnessprogramma samen te stellen en weet je niet goed waar je rekening mee moet houden? Laat dan een persoonlijk fitnessschema samenstellen door Voeding-en-fitness.nl. Deze sluit precies aan bij jouw doelen, wensen en behoeften. Bekijk de mogelijkheden!

Heb jij liever een fysiek afspraak en persoonlijke voedingsbegeleiding? Bekijk hier alle mogelijkheden voor voedingsadvies in Harderwijk.

Volg Marvin
Latest posts by Marvin Grouw (see all)

15 reacties:

 1. Voor hoe veel dagen krijg je een voedingsschema?

  • Hi Tari!

   Het persoonlijke voedingsschema bestaat uit een dagmenu met voorbeeld maaltijden die aansluiten bij jouw calorie-behoeft en de benodigde macronutriënten voor jouw doelstelling. Dit voorbeeldmenu kun je zelf afwisselen aan de hand van de alternatieven die ik verderop in het schema geef. Met die alternatieve maaltijden kun je naar wens afwisselen, maar zorgen er ook voor dat je de gehanteerde calorieën en eiwitten-koolhydraten-vetten binnenkrijgt.

   Je krijgt dus niet voor de gehele week een voorgekauwd schema, maar wel de tools om een passend eetpatroon te hanteren. Zo kun je zelf voor de variatie zorgen :)

 2. Beste,

  Ik wil een voedingsschema cadeau geven aan een persoon die heel graag wil afvallen. Ik kan daardoor wel een aantal vragen invullen op het formulier maar niet alles. De persoon voor wie het schema is heeft ook 2 lastige allergieën: Lactose+gluten intolerant. Kunnen jullie mij hierbij verder helpen Aub ?☺️
  Mvg ,
  Geert

  • Goedemorgen!

   Natuurlijk kunnen wij je verder helpen. Stuur me even een berichtje via het contactformulier, dan houden we even contact over de manier waarop we dit gaan doen. Misschien kan ik wel een cadeaubon maken die je aan de persoon kunt geven die je het schema cadeau wilt doen :)

   Met sportieve groet,
   Marvin

 3. Om terug te komen op de vraag van tari, vraag ik me af voor welke periode je een voedingsschema krijgt voor de prijs die je betaald. Is dat voor een maand? Twee maanden? En hoe zit het met veranderingen en eventueel aanpassingen in het schema?

  • Hoi Rianne,

   De periode verschilt een beetje per persoon en de doelstelling. Iemand die slechts een paar kilo wil afvallen en gewoon een leidraad voor een gezonder eetpatroon wilt kan een hele lang tijd met dat schema doen omdat er weinig verandert aan de lichaamssamenstelling en behoefte. Iemand die drastisch wil afslanken zal na 1 of 2 maanden een nieuw schema moeten krijgen, aangezien je behoefte aan calorieën en voedingsstoffen verandert wanneer je veel bent afgevallen (zelfde geldt voor wanneer je spiermassa wilt aankomen).

   Tijdens het gebruik van een schema is het belangrijk om de resultaten in de gaten te houden en hierover houden we dan ook contact. Als je vragen hebt of iets aangepast wil hebben aan je schema (omdat je bijvoorbeeld merkt dat een bepaalde maaltijd niet helemaal goed uitkomt in de praktijk) dan doe ik dat kosteloos voor je. Als je echt een nieuw schema nodig hebt, waarbij je behoefte opnieuw wordt vastgesteld en het hele schema dus moet worden aangepast dan zijn daar wel kosten aan verbonden.

   Als je nog meer vragen hebt kun je me natuurlijk een mailtje sturen!

 4. Goeiedag,
  ik ben doe veel aan fitnessen en wil het nu naar een hoger lvl zetten dmw van een strakke voedingsschema erbij hebben. Kan jij ook een schema maken waardoor ik lean gain? of is het echt cutten of bulken?

  alvast bedankt

  • Hi Jens!

   Dat kan zeker. Een voedingsschema wordt op maat gemaakt, dus samengesteld op basis van jouw wensen en doelen.
   Lean gainen / clean bulken behoort ook zeker tot de mogelijkheden! :)

 5. Maken jullie ook vegetarische voedingsschema’s?

  • Hoi Yvette,

   We stellen onze voedingsschema’s samen op basis van de wensen van de gebruiker. Dus als jij een vegetarisch voedingspatroon volgt, dan zorgen wij voor een voedingsschema dat hierop aansluit :)

   Met sportieve groet,
   Marvin

 6. Hallo

  Ik train al,vele jaren maar wil nu eens droger worden dus wil graag een goed voedingsschema .
  Maar er staat ,in het inschrijfgedeelte, wat mijn vetpercetage is maar dat weet ik niet.
  Hoe kom ik daar achter?

 7. Hallo, hoe kan ik mijn vetpercentage meten als in vragen mag?

  Groetjes

  Jolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *