• xxl nutrition banner

Persoonlijk Fitness Schema op maat

online persoonlijk fitness schema aanvragenWat jouw doel ook is, een goed fitnessschema is essentieel om deze te bereiken. Naast gezonde voeding en herstelmomenten is de training namelijk een kernelement in de fitness / krachtsport. Er zijn veel standaard fitnessprogramma’s te downloaden, maar deze zijn niet volledig afgestemd op jouw situatie. Voor velen is het zelf samen stellen van een goed doordachte trainingsroutine erg lastig. Daarom kan Voeding-en-fitness.nl jou helpen met een persoonlijk fitness schema!

Laat een persoonlijk fitness schema samenstellen door de personal trainer van Voeding-en-fitness.nl! Zo’n persoonlijk fitness schema wordt volledig aangepast aan jouw doelen, niveau, mogelijkheden en wensen. Hiermee behaal je dus op de snelste manier de meeste progressie. Ook mogelijk wanneer je thuis sport zonder materialen, dus alleen met behulp van je lichaamsgewicht!

Vraag nu een persoonlijk fitnessschema aan

Voordelen persoonlijk fitness schema op maat?

Een persoonlijk fitness schema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander.

Onze persoonlijke fitness schema’s bieden:

  • Professioneel samengesteld trainingsprogramma
  • Sluit aan bij jouw niveau (van beginner tot gevorderd)
  • Houdt rekening met jouw fysieke mogelijkheden
  • Thuis sporten of trainen in de sportschool
  • Afgestemd op jouw trainingsdagen
  • Perfect te combineren met jouw persoonlijke voedingsschema

Voor slechts €45,- krijg jij een persoonlijk fitness schema met daarin verschillende workouts afgestemd op jouw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden. Tijdens het gebruiken van jouw fitnessschema op maat kun je mij altijd je vragen stellen. Zo kan ik je advies geven over oefeningen en natuurlijk zorgen voor extra motivatie wanneer je dit nodig hebt!

Hoe werkt het?

Vraag nu een persoonlijk fitness schema aan bij de personal trainer van Voeding-en-fitness.nl door het bovenstaande formulier in te vullen. Jouw fitnessprogramma wordt met de hand gemaakt en deze ontvang je via de mail. Betalen doe je via een bankoverschrijving en zodra het geld ontvangen is krijg je jouw persoonlijke fitness schema!

Het is niet noodzakelijk om je vetpercentage te weten om een fitnessschema samen te stellen. Wel is het handig om regelmatig te vetpercentage te meten, zo kunnen we de vooruitgang goed in de gaten houden.

  • Vul het formulier hierboven in
  • Er wordt dezelfde dag nog contact met je opgenomen
  • Je betaalt veilig via bankoverschrijving
  • Jouw schema op maat ontvang je via de mail

Thuis sporten schema

Is jouw sportschool (tijdelijk) gesloten of sport je liever thuis? Thuis fitnessen wordt steeds populairder. De één heeft een uitgebreide home-gym, terwijl de ander eigenlijk geen materialen heeft. Ook als je graag thuis krachttraining wilt doen kan ik je helpen.

Ik maak een fitnessschema op maat afgestemd op jouw wensen, met de attributen (of enkel lichaamsgewicht) die jij voor handen hebt. Zo kun je zelfs met weinig tot geen trainingsmaterialen lekker fit blijven!

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Via Feedback Company verzamelen wij reviews en feedback over de onze voedingsschema’s en trainingsschema’s op maat. Wil je alle beoordelingen zien? Klik op onderstaande banner en lees eerst rustig alle ervaringen!

voeding-en-fitness.nl reviews

Voedingsschema op maat

Om echt resultaat te zien is het eten van de juiste voeding erg belangrijk. Vind jij het lastig om te kiezen wat je moet eten? Laat een persoonlijk voedingsschema samenstellen door Voeding-en-fitness.nl. Deze sluit precies aan bij jouw doelen, wensen en behoeften. Bekijk de mogelijkheden!

Volg Marvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *