• XXL Nutrition Green Protein

Persoonlijk Fitness schema

online persoonlijk fitness schema aanvragenWat jouw doel ook is, een goed fitnessschema is essentieel om deze te bereiken. Naast gezonde voeding en herstelmomenten is de training namelijk een kernelement in de fitness / krachtsport. Er zijn veel standaard fitnessprogramma’s te downloaden, maar deze zijn niet volledig afgestemd op jouw situatie. Voor velen is het zelf samen stellen van een goed doordachte trainingsroutine erg lastig. Daarom kan Voeding-en-fitness.nl jou helpen met een persoonlijk fitness schema!

Laat een persoonlijk fitness schema samenstellen door de personal trainer van Voeding-en-fitness.nl! Zo’n persoonlijk fitness schema wordt volledig aangepast aan jouw doelen, niveau, mogelijkheden en wensen. Hiermee behaal je dus op de snelste manier de meeste progressie.

Voordelen persoonlijk fitness schema?

Een persoonlijk fitness schema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander.

Onze persoonlijke fitness schema’s bieden:

  • Professioneel trainingsprogramma voor 6 tot 8 weken
  • Sluit aan bij jouw niveau (van beginner tot gevorderd)
  • Houdt rekening met jouw fysieke mogelijkheden
  • Afgestemd op jouw trainingsdagen
  • Perfect te combineren met jouw persoonlijke voedingsschema

Voor slechts €24,95 krijg jij een persoonlijk fitness schema met daarin verschillende workouts voor een periode van 6 – 8 weken. Uiteraard kun je dit programma langer gebruiken, maar ik raad aan om regelmatig te wisselen van trainingsschema. Zo blijf je jouw lichaam optimaal prikkelen en voorkom je gewenning!

Hoe werkt het?

Vraag nu een persoonlijk fitness schema aan bij de personal trainer van Voeding-en-fitness.nl door het onderstaande formulier in te vullen. Jouw fitnessprogramma wordt met de hand gemaakt en deze ontvang je via de mail. Betalen doe je via een bankoverschrijving en zodra het geld ontvangen is krijg je jouw persoonlijke fitness schema!

Het is niet noodzakelijk om je vetpercentage te weten om een fitnessschema samen te stellen. Wel is het handig om regelmatig te vetpercentage te meten, zo kunnen we de vooruitgang goed in de gaten houden.

  • Vul het formulier hieronder in
  • Er wordt dezelfde dag nog contact met je opgenomen
  • Je betaalt veilig via bankoverschrijving
  • Jouw schema op maat ontvang je via de mail

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Via Feedback Company verzamelen wij reviews en feedback over de onze voedingsschema’s en trainingsschema’s op maat. Wil je alle beoordelingen zien? Klik op onderstaande banner en lees eerst rustig alle ervaringen!

Vraag nu een persoonlijk fitnessschema aan!


Voedingsschema op maat

Om echt resultaat te zien is het eten van de juiste voeding erg belangrijk. Vind jij het lastig om te kiezen wat je moet eten? Laat een persoonlijk voedingsschema samenstellen door Voeding-en-fitness.nl! Deze sluit precies aan bij jouw doelen, wensen en behoeften. Bekijk de mogelijkheden!

Volg Marvin

Marvin

Voedingsadviseur at Voeding-en-fitness.nl
Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!
Volg Marvin

Latest posts by Marvin (see all)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • website van het jaar