• xxl nutrition advies

Online voedingsbegeleiding met weekschema’s

online voedingsbegeleiding

Ben jij het zat om moeite doen zonder resultaat te zien? Uren in de sportschool en streng op je voeding letten, maar merk je nog geen vooruitgang? Laat Voeding-en-fitness.nl je helpen! Met onze online voedingsbegeleiding inclusief weekschema’s behaal jij WEL jouw sportieve doelen. Het unieke aan deze online coaching is dat alles op jou wordt afgestemd.

Op basis van jouw doel, lichaamsbehoeften en eetvoorkeuren stellen we elke week een nieuw menu samen. Uiteraard staat onze voedingsadviseur elke dag voor je klaar!

Beste online voedingsbegeleiding

Als gecertificeerd Voedingsadviseur vind ik het belangrijk dat jij de beste online voedingsbegeleiding krijgt. Dit betekent dat je altijd bij jouw coach terecht kan voor vragen over voeding, training en mindset. Twijfel je over welke producten je wel of niet kan nemen? Heb je even geen motivatie meer? Dan zijn wij daar om jou hier door heen te helpen!

Sinds 2014 help ik via Voeding-en-fitness.nl mensen bij het bereiken van hun gezonde doelen. Denk aan het begeleiden van krachtsporters bij het sterker worden, maar ook bij het helpen van mensen met ernstig overgewicht om gezonder te worden. Verschillende mensen en verschillende doelen, maar één ding blijft hetzelfde. Onze voedings- en fitnessschema’s worden speciaal op maat gemaakt.

Ja ik wil meer informatie!

Weekschema’s afgestemd op jouw behoeften

Wil jij meer variatie dan een enkel voorbeeld menu en wil je niet meer na hoeven denken over welke maaltijden je moet maken? Dan zijn de weekschema’s van Voeding-en-fitness.nl precies wat jij zoekt. Onze weekschema’s zijn namelijk compleet afgestemd op jouw behoeften!

Wat jouw wensen en doelen ook zijn, iedere week ontvang je weer een nieuw menu voor de hele week. Met daarin lekkere, simpele en gezonde recepten die passen bij jouw caloriebehoefte en benodigde eiwitten, koolhydraten en vetten.

Natuurlijk houden we in onze weekschema’s ook rekening met jouw eetvoorkeuren en eventuele intoleranties. Eet je glutenvrij, lactosevrij of eet je liever geen vlees of vis? Alles is mogelijk bij onze online voedingscoaching. Alle menu’s worden samengestel op basis van de wetenschappelijke richtlijnen gezonde voeding.

Handige boodschappenlijstjes

Gemak dient de mens toch? Naast dat onze weekmenu’s makkelijke en gezonde recepten bevat, bieden ze ook een overzichtelijk boodschappenlijstje. Je ziet direct welke producten je die week nodig heb voor jouw gezonde weekschema. Liever online boodschappen doen? Met 1 druk op de knop kun je jouw boodschappenlijst koppelen aan Albert Heijn en direct online bestellen.

gezonde weekschema's

24/7 advies van een persoonlijke coach

Bij online voedingsbegeleiding hoort natuurlijk passende coaching. Kies jij voor een abonnement op onze weekschema’s? Dan krijg je de mogelijkheid om 24/7 jouw vragen te stellen aan jouw persoonlijke coach. Dit kan via Skype, mail of Whatsapp. Vervolgens krijg jij zo snel mogelijk advies en kan jij weer met frisse motivatie werken aan jouw doelen!

Om te voortgang bij te houden plannen we regelmatig een check-up. Hierin kijken we naar de veranderingen in gewicht, kracht, vetpercentage en/of spiermassa (afhankelijk van jouw doel). Op basis van de voortgang kunnen we het voedingsschema aanpassen en bijvoorbeeld de caloriebehoefte of de verdeling tussen macro’s bijstellen!

Onze voedingsadvies trajecten

Duurzame veranderingen in je leefstijl en eetpatroon bereik je niet in een paar dagen. Voor een echte verbetering is tijd, inzet en discipline nodig. Met onze ondersteuning op het gebied van voeding, training en mindset ga jij zeker jouw doelen bereiken. Bij ons heb je de keus uit online voedingsbegeleiding van 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar. Kies je voor een langer traject, dan krijg je natuurlijk korting op de prijs!

Wat krijg je van ons?

  • Elke week toegang tot onze gezonde weekschema’s
  • Simpele en lekkere gezonde recepten
  • Boodschappenlijstjes voor extra gemak
  • Wekelijks een check-up
  • Voedingsadviseur altijd bereikbaar voor vragen

Wat zoek jij in online voedingsbegeleiding? En ben je benieuwd naar de kortingen die je krijgt op de trajecten van 6 maanden of jaar ? Vul jouw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw situatie en vragen te bespreken. Op basis hiervan kunnen we in overleg een passend coachingtraject aanbieden. Of je nu alleen voedingsadvies nodig hebt, of ook graag hulp krijgt bij het sporten. Bij onze online personal training is alles mogelijk!

Voedingsbegeleiding aanvragen

Eenmalig voedingsschema op maat

Heb jij geen compleet online coachingspakket nodig? Voor iedereen die alleen even de puntjes op de I wil zetten op het gebied van voeding bieden we ook eenmalige voedingsschema’s op maat aan. Niet elke week een nieuw weekschema, maar wel de handvatten voor het aanpassen van jouw eetpatroon. Je ontvangt een voorbeeld dagmenu samengesteld voor jouw lichaam en doelen. Uiteraard berekend op jouw dagelijkse caloriebehoefte en met de juiste ratio tussen eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels.

Volg Marvin
Latest posts by Marvin Grouw (see all)

Reacties zijn gesloten.