• xxl nutrition banner

Online Personal Training ervaringen

Bij Voeding-en-fitness.nl nemen we de Online Personal Training erg serieus. Wij doen ons uiterste best om jou te helpen bij het behalen van je fitness- en gezondheidsdoelstellingen. Of je nu wilt afvallen of aankomen, gespierder wilt worden of vet wilt verliezen, met een op maat gemaakt schema van Voeding-en-fitness.nl helpen we je bij het realiseren van je doelen! Benieuwd naar ervaringen van eerdere gebruikers? Op deze pagina verzamelen we Online Personal Training ervaringen om jou meer inzicht te geven in wat je van ons kunt verwachten.

Online Personal Training ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van onze Online Coaching en Begeleiding? Hieronder zie je de Online Personal Training ervaringen van mensen die een persoonlijk fitnessschema en/of persoonlijk voedingsschema. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Via Feedback Company verzamelen wij reviews en feedback over de onze voedingsschema’s en trainingsschema’s op maat. Wil je alle beoordelingen zien? Klik op onderstaande banner en lees eerst rustig alle ervaringen!De ervaring van Maartje Sleijster

maartje sleijster“Al snel begon ik resultaat te zien, ik werd sterker, kon zwaardere gewichten pakken en kreeg om mij heen complimentjes dat ik er zo gespierd uit zag! Het schema bood naast een ‘vast voedingspatroon’ ook veel variatie, zodat je veel flexibiliteit hebt om zelf een indeling te maken. Ik heb zo’n drie maanden aan de hand van dit schema gegeten en nu is het tijd om mijn voeding weer wat te verlagen om mijn spieren beter zichtbaar te maken.

Ook dit doe ik met een schema van Voeding-en-fitness.nl! Ik kan iedereen die een voedingsschema overweegt aanraden om er voor te gaan. Ik ben er zelf heel positief over en heb de resultaten bereikt waarop ik gehoopt had!”

Lees Maartje's hele verhaal →

De ervaring van Jonathan de Kleuver

ervaring met voeding-en-fitness.nl"Ook kon ik nog wat persoonlijke voorkeuren aangeven, zoals dat ik op dinsdag en vrijdag voetbalde en of daar rekening mee gehouden kon worden i.v.m. benen trainen. Binnen no time kreeg ik een respons van Marvin Grouw dat hij mijn bericht ontvangen had en er de volgende dag mee aan de slag zou gaan. En inderdaad: de volgende dag kreeg ik een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema.

Het zag er allemaal heel professioneel en deskundig uit. Als ik nog vragen of opmerkingen had, verzekerde hij me dat ik hem altijd kon mailen. Mijn ervaring met Voeding-en-fitness.nl is dat Marvin altijd goed met me meedenkt, kwaliteit biedt en altijd snel reageert via de mail."

Lees Jonathan's hele verhaal →

De ervaring van Gisella Zegers

ervaring gisella zegers"In mijn enthousiasme ben ik heel veel gaan trainen en nam ik eigenlijk te weinig rust. Dit werd wel zo veel meer dat ik last kreeg van overbelaste spieren. Ik wist niet meer hoe ik mezelf tevreden kon krijgen. Ook liep ik een beetje vast met mijn voeding. Want ik at wel gezond maar ik miste net een beetje hulp, houvast en vastigheid. Want ik wilde minder vetmassa en meer spieren, helaas lukte dat me maar niet. 

Ik merkte na een paar weken al zeker een verschil! Ik verloor wat vet en hierdoor werden mijn spieren beter zichtbaar. Dit voelde goed! Ik heb ook zeker mijn mindere dagen maar ik doe mijn best en ga zeker door!"

Lees Gisella's hele verhaal →

De ervaring van Lennard Voogd

ervaring online personal training"Al sinds mijn 16e doe ik aan fitness. Ik merkte in het begin dat ik het fitness vrij snel oppakte en gespierder begon te worden. Helaas had ik in die tijd nog niet door hoe belangrijk de combinatie van krachtsport en voeding is.

Ik at gewoon wat ik wilde eten. Rond mijn 18e merkte ik dat ik naast spiermassa, ook vrij veel vetmassa op had gebouwd. Ik woog op dat moment zo’n 106 kilo met 23% vet, mijn zwaarste moment ooit, hier moest wat aan gedaan worden."

Lees Lennard's hele verhaal →

Online voedingsbegeleiding
Met onze gezonde weekschema’s krijg jij elke week toegang tot een nieuw menu, compleet afgestemd op jouw lichaam, doelen en wensen. Ontvang simpele en gezonde recepten, handige boodschappenlijstjes, wekelijkse check-ups en een persoonlijke voedingsadviseur voor al jouw vragen!
Volg Marvin

Reacties zijn gesloten.