• xxl nutrition banner

Online Personal Training

online personal trainingWil jij graag gezonder, fitter en sterker worden? Maar weet je nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan kan online personal training en begeleiding via Voeding-en-fitness.nl uitkomst bieden! Wij helpen jou met al je vragen op het gebied van gezondheid, supplementen, voeding en fitness en motiveren jou bij het bereiken van je persoonlijke doelen.

Het maakt niet uit wat jouw exacte doel is, want de online personal training van Voeding-en-fitness.nl wordt compleet afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wil jij?

 • Gezonder worden?
 • Fitter worden?
 • Sterker worden?
 • Afvallen en slanker worden?
 • Spiermassa opbouwen?

Dan is online personal training en begeleiding via Voeding-en-fitness.nl zeker wat voor jou!

Online personal training en begeleiding

Online personal training is geschikt voor iedereen, ongeacht op welk niveau je op dit moment actief bent. Dus zowel de beginnende sporter als de ervaren krachtsporter kan bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat.

Jouw resultaat staat voor ons centraal! Het voordeel van online personal training is dat het laagdrempelig en betaalbaar is. Geen dure uurtarieven en zelf sporten in je eigen vertrouwde omgeving op de momenten dat het jou uitkomt! Onze persoonlijke trainingsprogramma’s onderscheiden zich door:

 • Lage tarieven
 • Begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke behoeften
 • Advies door gecertificeerde trainings- en voedingsspecialist
 • Geen langlopende abonnementen
 • Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder zie je wat wij aanbieden voor persoonlijk trainings- en voedingsadvies.

Gezonde weekschema’s

online voedingsbegeleidingMet onze gezonde weekschema’s krijg jij elke week toegang tot een nieuw menu, compleet afgestemd op jouw lichaam, doelen en wensen. Dit is onze Premium Online Voedingsbegeleiding met de allerbeste persoonlijke coaching. Ontvang simpele en gezonde recepten, handige boodschappenlijstjes, wekelijkse check-ups en een persoonlijke voedingsadviseur voor al jouw vragen!

Bij het samenstellen van jouw gezonde menu’s houden we rekening met jouw eetvoorkeuren. Wat vind je lekker? Welke producten verdraagt je lichaam niet zo goed? We zorgen er altijd voor dat jouw weekmenu perfect bij je past.

fitchef weekmenu ervaringen

Met onze gezonde weekschema’s krijg jij elke week toegang tot een nieuw menu, compleet afgestemd op jouw lichaam, doelen en wensen. Ontvang simpele en gezonde recepten, handige boodschappenlijstjes, wekelijkse check-ups en een persoonlijke voedingsadviseur voor al jouw vragen!

Een persoonlijk voedingsschema

online voedingsschemaEen persoonlijk voedingsschema helpt jou bij het volhouden van het juiste eetpatroon of dieet. Dit eetschema wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We houden rekening met jouw doelen, huidige eetpatroon, lichaamssamenstelling en mogelijkheden. Een dieetplan met jouw caloriebehoefte en de juiste verdeling tussen eiwitten, koolhydraten en vetten!

Sinds 2014 help ik mensen met voedingsadvies op maat. Of je nu wil afvallen of juist meer spiermassa wil opbouwen, onze voedingsschema’s helpen jou bij het bereiken van je doel. 

Persoonlijk voedingsschema op maat
Hulp nodig bij afvallen of spiermassa opbouwen? De door mij op maat gemaakte voedingsschema's helpen jou bij het bereiken van jouw doelen. Bulken of cutten? Een eetplan op maat van Voeding-en-fitness.nl zorgt ervoor dat jij resultaat boekt!

Een persoonlijk fitnessschema

online fitness schemaEen persoonlijk trainingsschema is ideaal wanneer je niet precies weet hoe je een goede workout samenstelt. Onze fitnessschema’s op maat worden helemaal afgestemd op jouw doelen, niveau,  sportsituatie en lichamelijke mogelijkheden. Natuurlijk ook mogelijk voor thuis sporten zonder fitness materialen!

We houden rekening met jouw gewenste trainingsdagen en hoe lang je maximaal wil trainen per sessie. Daarnaast kunnen we een fitnessschema op maat maken ter ondersteuning van andere sporten, zoals bijvoorbeeld voetballen, wielrennen, atletiek of basketbal. 

Persoonlijk Fitnessschema op Maat
Weinig resultaat in de gym? Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van een fitnessschema? Laat mij je helpen! Op basis van jouw wensen, doelen en fysieke mogelijkheden maak ik een trainingsprogramma op maat. Zelfs thuis trainen is mogelijk. Zo bereik jij de beste shape ooit!

Ervaringen van klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Via Feedback Company verzamelen wij reviews en feedback over de onze voedingsschema’s en trainingsschema’s op maat. Wil je alle beoordelingen zien? Klik op onderstaande banner en lees eerst rustig alle ervaringen!

voeding-en-fitness.nl reviews

Volg Marvin

Toch liever een persoonlijke intake en coaching? Bekijk hier de mogelijkheden voor voedingsadvies in Harderwijk en omstreken.

18 reacties:

 1. Help je ook bij wedstrijdvoorbereiding?
  Ik wil naar mijn eerste wedstrijd toe gaan werken en zoek daar een coach voor. (Voor voeding, training en poseer lessen)

  Groetjes Simoen

  • Hoi Simone,

   Qua voeding en training kan ik je een aardig eindje op weg helpen, maar poseer lessen geef ik niet.
   Mijn ervaring met wedstrijdvoorbereidingen is, eerlijk gezegd, niet heel groot.
   Daarom denk ik dat je daarvoor beter bij een echte bodybuilding coach terecht kunt die meerdere atleten begeleidt naar wedstrijden toe, met poseerlessen en alles daarbij inbegrepen :)

   Groetjes!

 2. Ik zoek iemand die een voedinschema maakt op mijn lichaam. Dit voor spieropbouw ben bereid ervoor te betalen.

  Mvg

 3. Hoi, hebben jullie ook een combinatie van het fitness en voedingsschema, en zo ja, wat zijn dan de kosten?
  Groetjes,
  Mira

  • Hi Mira!

   Je kunt uiteraard zowel een fitnessschema en een voedingsschema op maat laten maken.
   Dit heeft juist de voorkeur, omdat beiden dan op elkaar aansluiten :)
   Totale kosten voor een voedingsschema + fitnessschema = 54,90 euro.

   Daarbij heb je uiteraard de mogelijkheid om al je vragen tijdens het volgen van de schema’s te stellen via de mail.
   Dan voorzie ik je zo snel mogelijk van mijn advies!

 4. Hoi hoi

  Ik vroeg me daarom af of jullie ook thuisschema’s maken? En in combinatie met een voedinsschema?

  Groetjes c

  • Goedemorgen!

   Ja hoor, als jij niet in een sportschool traint maar gewoon thuis dan kunnen we hier ook een schema voor maken.
   Uiteraard ook in combinatie met een voedingsschema.

   Wel is het zo dat je, afhankelijk van de fitness materialen die je thuis hebt liggen, wat beperkter bent in de mogelijke oefeningen dan wanneer je bij een sportschool zou trainen. Maar met een aantal basis-materialen, zoals een setje dumbbells, een fitness bal en je eigen lichaamsgewicht kun je ook een hoop oefeningen doen hoor :)

   Groetjes,
   Marvin

   • Hoi hoi,

    Ik heb thuis een bankdrukbank, dumbells, barbell en een totaal aan ongev 120kg gewichten. Een fitnessbal kan ik er gewoon bij halen als dit nodig is en eventueel andere dingen zou dit nodig zijn 😄

    Als dit genoeg is zou ik graag met jullie aan de gang gaan 😊

 5. Hi Marvin,

  Ik ben wel geïnteresseerd in de online personal training, maar kan even niet eruit opmaken hoe het zit met de 24/7 support. Het fitness en voedingsschema zijn eenmalige kosten, zoals ik begrepen heb. Ik heb daarnaast ook behoefte aan de online ‘stok achter de deur’; bieden jullie dit ook?

  Ook vroeg ik me af wat jullie streven is qua resultaten. Op basis van jullie schema’s, wanneer kan men resultaten verwachten? Geven jullie ook aan welke cardio erbij gedaan moet worden (bij afvallen/droogtrainen)? Wat betreft de voedingsschema’s, geven jullie ook uitleg over persoonlijke macroverhoudingen en hoeveelheden?

  Groeten,

  • Hoi Georgie,

   Tijdens het volgen van een voedingsschema en/of fitnessschema kun je altijd je vragen stellen via de mail of via Skype. Dan geef ik je zo snel mogelijk mijn advies. De kosten voor de schema’s zijn inderdaad eenmalig, je hoeft geen ‘abonnementskosten’ of andere terugkerende kosten te betalen. Mocht je het prettig vinden, dan kunnen we een vast moment afspreken in de week waarop we even contact hebben via mail of een Skypechat.

   Wij streven ernaar om de resultaten te behalen die jij graag wenst. De één wil graag spiermassa opbouwen, terwijl de ander de focus heeft op het verlagen van het vetpercentage. Hierbij is het wel belangrijk om dit op gezonde wijze te doen.. liever gestaag en verantwoord dan door middel van een ongezond crash-dieet. Precieze garanties zijn niet te geven, want ieder lichaam is anders. Naast voeding en training spelen ook andere factoren zoals de genetische aanleg, hormoonhuishouding, nachtrust en stress een rol. Kijkend naar afvallen is ongeveer een halve kilo per week gezond en realistisch.

   In het fitnessschema wordt ook cardio verwerkt. En bij de voedingsschema’s bereken ik de totale dagelijkse caloriebehoefte en de macro’s voor jou als individueel. Dat is dus afgestemd op de behoefte van jouw lichaam, uiteraard ondersteund met uitleg.

   Mocht je meer vragen hebben, dan hoor ik het graag :)

   Met sportieve groet,
   Marvin

 6. Hi Marvin,

  Even een vraagje omtrent de duurtijd van de schema’s en ondersteuning die je aanbiedt. Is een voedings-of trainingsschema (en ondersteuning) voor een x aantal weken en moet je dan een nieuw schema aankopen, of zijn alle schema’s er om herhaald te worden of hoe zit dit juist ineen :-) ? Dit is me niet helemaal duidelijk.

  Alvast bedankt.
  Mvg,
  Aurélie

  • Hoi Aurélie!

   Je kunt de schema’s in principe voor langere tijd gebruiken. Tijdens het gebruiken van de schema’s kun je mij altijd mailen met vragen of om de voortgang te bespreken. Dan kan ik bijsturen waar nodig / advies geven. Voor een voedingsschema is het lastig om te bepalen wanneer je een nieuwe nodig hebt. Dit is compleet afhankelijk van de resultaten en dus ook van externe factoren als nachtrust, stress en hormoonhuishouding bijvoorbeeld. Wanneer er kleine aanpassingen gedaan moeten worden zit dit uiteraard bij de prijs in. Als je een compleet nieuw schema wilt (bijvoorbeeld van vetpercentage verlagen overgaan op spiermassa opbouw), dan is het nodig om een nieuw schema te nemen.

   Voor een fitnessschema is het afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Sommige mensen kunnen langere periode met eenzelfde schema trainen, terwijl iemand anders graag na 8 tot 12 weken wisselt. Je hoeft niet perse te wisselen, maar een nieuw schema kan de trainingen uitdagend en motiverend houden. Zo kun je bijvoorbeeld overgaan van een Full Body training naar een Split schema. In dat geval is het uiteraard nodig om een nieuw fitnessschema te laten samenstellen.

   Fijne avond!

 7. Hoi Martin,
  Een 2 of 3 split schema voor spiermassa. Wat kost me dat?

 8. hoi
  doen jullie dit ook voor kinderen van 13 jaar?
  en hoeveel kost dat dan?

  • Ja ook voor kinderen en jongeren kunnen wij een trainingsschema en / of voedingsschema maken. Uiteraard afgestemd op de behoeften en mogelijkheden voor iemand van deze leeftijd. De kosten zijn hetzelfde en dus zoals getoond op de pagina’s. Belangrijk dat je wel toestemming hebt van je ouders natuurlijk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *