• xxl nutrition banner

Not 4 Pussy review – BPS Pharma

Not 4 Pussy

€34,95
7.2

Gebruiksgemak

9.0/10

Prijs

6.2/10

Smaak

5.0/10

Werking

8.5/10

Voordelen

 • 400 mg cafeïne per dosering
 • Sterk gedoseerde pre workout
 • Geen crash na training
 • Verkrijgbaar in 4 smaken

Nadelen

 • Chemische nasmaak
 • Duurder dan andere pre workouts

Bijgewerkt op 7 februari 2021 door Marvin

De dagen worden korter en vaak heeft dit als gevolg dat we minder energie hebben. Kom je in het donker thuis na een lange werkdag? Dan heb je soms toch nét wat minder zin en motivatie om te gaan sporten. Een pre workout kan je dan een goede energieboost geven. Zeker wanneer je niet zo van koffie houdt en daardoor geen cafeïne binnenkrijgt. Voor Voeding-en-fitness.nl heb ik al veel pre workout boosters getest. Vaak waren dit pre-workouts van bekende Nederlandse merken als Body & Fitshop, XXL Nutrition of Bodylab. Dit keer is het de beurt aan een pre workout die misschien wat minder bekend is; Not 4 Pussy van BPS Pharma. Ben jij benieuwd naar mijn ervaring met dit pre workout supplement? Check de complete Not 4 Pussy review hieronder en pak ook nog even lekker die 10% korting mee!

NOT4PUSSY heb ik getest op de volgende factoren:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking / effect

Not 4 Pussy – BPS Pharma

Voordat we verder gaan met mijn Not 4 Pussy review kijken we even naar wat BPS Pharma zelf zegt over hun pre workout booster.

“How to use: Two lines one nose…just kidding! Just take a scoop (8.5g) before your workout. Don’t mix with cocaine or other strong amphetamines. Your’re an athlete and not a fucking junkie! If it’s too strong, you’re a real pussy! – BPS-Pharma.”

 • 400 mg cafeïne
 • 1225 mg taurine
 • 825 mg beta alanine

not 4 pussy review

Gebruiksgemak Not 4 Pussy pre workout

Het eerste onderdeel van mijn Not 4 Pussy review gaat over het gebruiksgemak. Is het eenvoudig om de gebruiksaanwijzingen te volgen? En lost het poeder makkelijk op in water? Toch fijn wanneer het gebruik van supplementen je leven makkelijker maakt in plaats van moeilijker.

De #NOT4PUSSY pre workout van BPS Pharma komt in een potje van handformaat. De inhoud is 240 gram en per dosering neem je 1 maatschepje (dit is 8,5 gram poeder). Je haalt dus 28 doseringen uit een pot Not 4 Pussy. Het eerste wat mij opviel aan de verpakking was de grafische vormgeving en populistische manier van aanspreken van de gebruiker. Waar we bij Nederlandse supplementen vaak gewend zijn het vooral draait om de informatie op het label, zonder andere poespas.

Daar is het bij BPS Pharma blijkbaar anders, met uitspraken als “If it’s too strong you’re a real pussy“. Naast het aanbevolen gebruik en een waarschuwing voor gebruikers vinden we niet veel extra informatie op het etiket. Uiteraard staat wel de tabel met exacte samenstelling en dosering netjes weergegeven. Volgens de aanbevolen dosering meng je 8,5 gram (1 scoop) met 250 – 300 ml water. Het poeder lost eenvoudig op en je kunt de pre workout shake dus gemakkelijk achterover slaan.

Wat kost deze pre workout van BPS Pharma?

Voor ons Nederlanders is de prijs van supplementen natuurlijk ook altijd belangrijk. Omdat ik jou graag help bij het vinden van de goedkoopste aanbieding kijk ik in mijn Not 4 Pussy review kritisch naar de prijs. Is deze pre workout booster duur of goedkoop in vergelijking met andere merken?

Je kunt de NOT4PUSSY pre workout booster in Nederland bestellen bij Pre Workout Expert. Deze pre workout van BPS kost €34,95. Voor deze prijs krijg je 28 doseringen, wat betekent dat je omgerekend ongeveer €1,25 per dosering betaalt. Mijn eerste indruk zegt dat Not 4 Pussy wat duurder is dan andere populaire pre workouts in Nederland. Om dit beeld te testen heb ik de prijs vergeleken met Animal Fury van Universal Nutrition, C4 Pre Workout van Cellucor en Kill It van Rich Piana 5% Nutrition.

In de tabel hieronder zie je duidelijk dat de prijzen redelijk dicht bij elkaar liggen, maar dat het verschil per dosering wordt gemaakt. De pre workout van BPS Pharma is duurder dan andere merken en dat is jammer. Maar voor een sterke pre workout booster ben ik best bereid iets meer geld neer te leggen.

Let op: deze vergelijking is enkel gebaseerd op prijs per dosering. Er is niet gekeken naar de exacte samenstelling of kwaliteit. 

not4pussy prijs

10% korting op alle pre workouts met de code MARVIN10

#NOT4PUSSY smaken

Misschien niet het allerbelangrijkst, maar wanneer je regelmatig een pre workout drinkt is het wel prettig als deze lekker is. In mijn Not 4 Pussy review deel ik mijn ervaring met de smaak.

Smaak is (gelukkig) een subjectief begrip. Wat de één lekker vindt, kan de ander ontzettend smerig vinden. Toch wil ik graag mijn smaakervaring met jullie delen. Ik heb de Not 4 Pussy pre workout in de smaak Cat Berry’s. Deze pre workout van BPS Pharma is te kopen in vier smaken; Green Apple, Orange, Painfull Passion en dus de Cat Barry smaak die ik heb getest. Met de smaak zelf is niet zoveel mis, zeker wanneer je iets meer water neemt dan de 250 ml zoals aangegeven. In eerste instantie dacht ik zelfs ‘hmm best lekker ja’.

Maar na enkele slokken proef ik een soort chemische nasmaak, waarvan ik een slijmerige keel krijg. Dit heb ik al eens eerder gehad bij een pre workout booster, namelijk Unstoppable V2. Wat dit precies veroorzaakt weet ik eigenlijk niet. Daarom heb ik online gezocht naar een mogelijke verklaring. Helaas kon ik hier niks nuttigs over vinden. Ook heb ik de samenstelling van #NOT4PUSSY en Unstoppable vergeleken, maar kon hier ook geen gelijkenis vinden die voor dit effect zou kunnen zorgen. Al met al dus een minder fijne ervaring met de smaak.

pre workout expert

Werking Not 4 Pussy pre workout booster

In mijn pre workout reviews kijk ik altijd goed naar de werking van een product. Hoe reageert mijn lichaam op de samenstelling en train ik er lekker op? Je leest het hier in mijn Not 4 Pussy review!

Allereerst even goed kijken naar de stofjes in deze pre workout. #NOT4PUSSY bevat als belangrijkste ingrediënten cafeïne, beta alanine, taurine, glucuronolacton en DMAE. De eerste drie zijn stoffen die in de meeste pre workout boosters wel zitten en zijn dus bekend. Cafeïne zorgt voor een toename van energie, daarnaast bevordert het focus en alertheid. Beta alanine is een aminozuur en zorgt voor die tintelingen die je wel eens voelt na het drinken van een pre-workout. Beta-alanine draagt bij aan het verbeteren van het spieruithoudingsvermogen. Taurine zorgt voor een betere doorbloeding en zou bijdragen aan een betere conditie.

Maar wat doen glucuronolacton en DMAE dan precies? De eerste is een lichaamseigen stof en gaat vermoeidheid tegen. Ook zorgt het voor een feel-good gevoel (lees hier meer over glucuronolacton). DMAE staat voor DiMethylAminoEthanol en heeft als voornaamste effecten het verbeteren van focus en concentratie. Ook verbetert deze stof de stemming.  Wat mij wel opvalt is dat andere populaire stoffen zoals L-carnitine, citrulline malaat en creatine monohydraat ontbreken.

Mijn ervaring met #NOT4PUSSY

not4pussy ervaringPer dosering krijg je 400 mg caffeine binnen, wat een zeer hoge dosering is. Meestal bevatten pre workouts zo’n 200 – 250 mg per scoop. Een kopje koffie bevat zo’n 80 – 100 milligram cafeïne. Not 4 Pussy pre workout bevat dus 4 tot 5 keer zoveel! Dit merkte ik ook na het drinken van deze BPS pre workout booster. Ik kreeg een flinke energieboost en had enorm veel zin om te trainen. Aangezien ik best heftig reageer op caffeine werd ik ook nogal druk.

Gelukkig had ik geen last van een crash na mijn training en bleef ik de rest van de dag behoorlijk energiek. Ik raad je dus wel af om deze pre workout in de avond te nemen. Slapen kan dan nogal lastig worden haha! Omdat stoffen als citrulline en creatine ontbreken merkte ik minder van een spierpomp en krachttoename. Daar is deze pre workout dus ook niet voor bedoeld. #NOT4PUSSY is vooral gericht op de stim-junkies die op zoek zijn naar een krachtige boost. Zelf vind ik dit prettig wanneer ik weinig energie heb. Maar ik zou deze pre workout niet voor iedere training gebruiken.

Let op: Dit product bevat een hoge dosis cafeïne. Niet geschikt voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Not 4 Pussy review: mijn conclusie

Tot slot wil ik mijn Not 4 Pussy review eindigen met een korte conclusie. In deze review heb je mijn ervaring met de pre workout booster van BPS Pharma kunnen lezen. Voor mij heeft de NOT4PUSSY pre workout een aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen. Wat ik zelf erg goed vind aan deze pre workout is de hoge dosis cafeine. Heerlijk wanneer je weinig puf hebt en wel een boost kunt gebruiken. Waar sommige pre workouts een crash geven na de training, waarbij je je ineens vermoeid voelt. Dat was bij Not 4 Pussy niet het geval.

Helaas is de prijs iets hoger en vind ik de nasmaak smerig. Je kunt dit voorkomen door het schepje poeder in je mond te gooien en daarna snel weg te spoelen met water. Dan hoef je de shake niet langzaam te drinken. Wil jij graag een goedkopere pre workout? En vind je het belangrijk dat je stoffen als creatine en citrulline kunt toevoegen? Maak dan zelf een pre workout met de tips in deze blog. Wil je #NOT4PUSSY van BPS Pharma eens proberen? Bestel hem dan via Preworkoutexpert.nl! Gebruik de kortingscode MARVIN10 en krijg 10% korting op je bestelling!

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met #NOT4PUSSY hieronder!

Heb jij deze pre workout van BPS Pharma al eens geprobeerd? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Zelf een Pre Workout maken met ons recept
beste supplementen

Veel sporters maken gebruik van een pre-workout booster voordat zij beginnen aan hun training. Dit doen zij voornamelijk om meer energie en focus te krijgen, Lees blog

Ultra Fine Oats review – Body & Fitshop
Ultra fine oats

In een goed voedingsschema wordt aandacht besteed aan de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor ons Lees blog

No Xplode 3.0 review – BSN
No Xplode 3.0 review

No Xplode is één van de meest bekende pre-workout boosters aller tijden. Al sinds 2004 wordt NO Xplode door veel sporters gebruikt voor hun workout. Lees blog

Assault Pre Workout review – Musclepharm
assault beste pre-workout boosters

Na dat ook voor mij bleek dat Dedicated uit de schappen zou worden gehaald door Body & Fitshop, was ik op zoek naar een nieuwe Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *