• xxl nutrition banner

MYPRE 2.0 review – Myprotein

MYPRE 2.0

€30,99
7.1

Gebruiksgemak

8.0/10

Prijs

5.5/10

Smaak

8.0/10

Werking

7.0/10

Voordelen

 • 4 lekkere smaken
 • 175 mg cafeïne per dosering
 • Alle belangrijke werkzame stoffen
 • Lekkere spierpomp

Nadelen

 • Hogere prijs per dosering
 • Veel stoffen iets ondergedoseerd

Bijgewerkt op 26 oktober 2022 door Marvin

Waarschijnlijk heb je pre workout booster van Myprotein wel eens voorbij zien komen. Onder andere Anthony Kruijver gebruikt MYPRE voor zijn trainingen en laat dit ook regelmatig zien op zijn Instagram en YouTube account. Ik was benieuwd of deze pre workout echt zo goed is als wordt beweerd. Geeft dit supplement een heftige boost tijdens het fitnessen? En hoe zit het met de smaak? De afgelopen jaren heb ik al veel verschillende pre workouts getest. Dit keer was het tijd voor MYPRE 2.0 van Myprotein. Benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring met deze pre workout booster? Check hieronder de complete MYPRE 2.0 review van Voeding-en-fitness.nl!

MYPRE 2.0 van Myprotein heb ik getest op de volgende punten:

Let op: de naam van MYPRE 2.0 is veranderd naar THE Pre-Workout. De samenstelling is echter hetzelfde gebleven!

MYPRE 2.0 – Myprotein

Voordat we verder gaan met mijn MYPRE 2.0 review kijken we even naar wat Myprotein zelf zegt over hun premium pre workout booster.

“Mypre ™ 2.0 is ons premium pre-workout supplement. Het levert een ongekende boost voor superieure resultaten. Gemaakt met een optimale mix van zorgvuldig onderzochte ingrediënten. Mypre ™ 2.0 is een explosieve mix van citrulline, cafeïne en essentiële vitaminen en mineralen, waaronder vitamine B6, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het vermoeidheid kan verminderen. Onze verbeterde formule bevat een exclusieve combinatie van AstraGin ®, BioPerine ®, Capsimax ®, en TeaCrine ®. Speciaal gemaakt om je verder te helpen en barrières te breken.

 • Verbeterde formule
 • Bevat creatine voor betere fysieke prestaties*
 • 175 mg cafeïne per portie
 • AstraGin®, BioPerine®, Capsimax® en TeaCrine® toegevoegd
 • Toegevoegde mix van wetenschappelijk onderzochte ingrediënten”

mypre pre workout booster

Gebruiksgemak van MYPRE 2.0

Het eerste onderdeel van mijn MYPRE 2.0 review gaat over het gebruiksgemak. Hierin kijk ik bijvoorbeeld naar hoe gemakkelijk het poeder oplost in water. Maar ook werp ik een blik op alle informatie op het label én kijk ik naar de aanbevolen doseringen.

De MYPRE pre workout booster van Myprotein komt in een pot van 420 gram (hier haal je 30 doseringen uit). Volgens de gebruiksaanwijzing op het label dien je 1 maatschap (= 14 gram poeder) te mixen met 300 tot 400 ml koud water. Drink deze pre workout shake ongeveer 30 minuten voor je krachttraining. Per dosering bevat MYPRE 2.0 zo’n 175 mg cafeïne, daarom raadt Myprotein aan om te beginnen met 1 scoop. Begin je gewend te raken aan de cafeïne, dan kun je de dosering iets verhogen.

Het poeder lost erg gemakkelijk op wanneer je de aanbevolen hoeveelheid water gebruikt. Je hebt geen last van klonteringen in je pre workout shake. Omdat Myprotein vanuit de UK komt vind je de informatie op het etiket alleen in het Engels. Dus helaas niet in het Nederlands, maar gelukkig kun je op de Nederlandse site van Myprotein alle info nog even rustig bekijken.

MYPRE pre workout booster prijs

Bij Voeding-en-fitness.nl kijken we altijd naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor supplementen. Daarom kijk ik in mijn MYPRE 2.0 review ook kritisch naar de prijs van deze Myprotein pre workout booster.

MYPRE 2.0 is bij Myprotein te bestellen voor €30,99 per pot. Een pot MYPRE bevat 420 gram, wat gelijk staat aan 30 doseringen. Wanneer je de aanbevolen dosering van 1 maatschep (= 14 gram) volgt, kost het gebruik van MYPRE 2.0 je dus €1,03 per training. Naar mijn eerste idee is dit iets duurder dan andere pre workout boosters. Maar om een eerlijk beeld van de prijs te krijgen vergelijk ik de prijs van MYPRE 2.0 met andere merken.

In de prijstabel hieronder zie je de kosten van C4 van Cellucor, 235U Xtreme Pre Workout van XXL Nutrition, Maximum Pre Workout van Body & Fitshop en Concentrated Pre Workout van Bodylab. Zoals je kunt zien is MYPRE 2.0 duurder dan veel van de andere pre workouts. Uiteraard betaal ik graag iets meer voor een kwalitatief beter voedingssupplement.

Let op: in deze vergelijking is alleen gekeken naar de prijs per dosering, niet naar de exacte samenstelling per dosering of de ingrediënten. 

pre workout prijzen

Met de kortingscode MARVINNL krijg je 23% korting op je bestelling bij Myprotein

Hoe smaakt deze pre workout van Myprotein?

Misschien niet het meest belangrijke onderdeel van een pre workout, maar toch waard om even te testen; de smaak. In mijn MYPRE 2.0 review deel ik mijn persoonlijke ervaring met de smaak van deze pre workout shake.

Wanneer je de MYPRE pre workout booster wilt bestellen bij Myprotein heb je de keus uit vier verschillende smaken. Je kunt kiezen uit Blue Raspberry, Cola, Fruit Punch, Orange Mango Passionfruit. Het leuke van Myprotein is dat je vaak andere smaken kunt kopen dan je misschien gewend bent van pre workouts van Body & Fit of XXL. Daar heb je vaak de varianten Tropical Fruit en Watermelon. Daarom heb ik dit keer gekozen voor de cola smaak, puur omdat dit een heel andere smaak is dan ik normaal gebruik bij pre workout boosters.

In het begin was de smaak wel even wennen, zeker omdat ik al die fruitsmaken gewend ben. Toch moet ik zeggen dat dit wel een lekkere afwisseling was. Hoewel ik eigenlijk nooit cola drink, beviel deze MYPRE 2.0 smaak me zeer goed. Vooral wanneer je ijskoud water gebruikt drinkt deze pre workout van Myprotein erg makkelijk weg!

MYPRE samenstelling en werking

mypre 2.0 reviewHet belangrijkste onderdeel van al mijn pre workout booster reviews gaat natuurlijk over de werking. Welke effecten merkte ik tijdens het gebruik van deze booster. En zijn de ingrediënten sterk genoeg gedoseerd? Je leest het hieronder in mijn MYPRE 2.0 review van Myprotein.

De Myprotein pre workout booster bevat onder andere de volgende ingrediënten (per 14 gram):

 • L-Citrulline Malaat (3000 mg)
 • Creatine Monohydraat (2000 mg)
 • Beta Alanine (1600 mg)
 • Leucine (1000 mg)
 • L-Glutamine (1000 mg)
 • L-Arginine (500 mg)
 • Cafeïne (175 mg)

MYPRE 2.0 bevat dus de belangrijkste werkzame stoffen voor een goede pre workout booster. Zo zorgt cafeïne voor een energietoename, is creatine belangrijk bij het vergroten van de explosieve kracht en het spieruithoudingsvermogen. Citrulline en Arginine zorgen voor de begeerde pomp in je spieren. Maar zijn al deze stofjes ook prominent genoeg aanwezig? Per dosering krijg je 3 gram Citrulline Malate binnen, terwijl de optimale hoeveelheid tussen de 6 en 8 gram ligt. Dit is dus verre van genoeg.

De 2 gram creatine is helaas ook iets aan de lage kant, aangezien je dagelijks zo’n 5 gram creatine nodig hebt. Uiteraard kun je op een goedkope manier de hoeveelheid creatine aanvullen door creatine monohydraat te kopen en een kleine scoop toe te voegen aan je MYPRE 2.0 shake. Daarnaast bevat MYPRE 1,6 gram Beta Alanine, wat zorgt voor minder verzuring tijdens het trainen. Optimale hoeveelheid is 2 tot 5 gram, dus ook hier zit je net onder de gewenste hoeveelheid.

Hoewel de MYPRE 2.0 van Myprotein alle belangrijke stoffen bevat, is de hoeveelheid per dosering iets aan de lage kant. Eerlijk gezegd is het aan te raden om twee maatschepjes per shake te nemen. Zo kom je namelijk wel aan alle optimale hoeveelheden. Dit zorgt er echter wel voor dat je minder lang met je potje pre workout doet en de prijs per training hoger wordt.

MYPRE 2.0 review: mijn conclusie

Tot slot wil ik mijn MYPRE 2.0 review eindigen met een korte conclusie. Net als in mijn andere supplementen reviews heb je hier mijn persoonlijke ervaring kunnen lezen. Ik heb de pre workout van Myprotein op verschillende aspecten getest en beoordeeld. Voor mij heeft MYPRE 2.0 een aantal sterke punten, maar ook een paar mindere kanten.

Zo bevat MYPRE 2.0 alle belangrijke stoffen die je graag in een pre workout booster ziet. Zo zijn cafeïne, creatine monohydraat, beta alanine, citrulline malaat en arginine ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. Tijdens het gebruik van MYPRE 2.0 krijg je meer energie, een boost in kracht en een lekkere spierpomp. Ook de variatie aan smaken vind ik positief. Probeer de cola smaak maar eens! Helaas ligt de prijs van deze pre workout wat hoger en, nog belangrijker, zijn een aantal stoffen te laag gedoseerd wanneer je 1 scoop gebruikt.

Voor de optimale hoeveelheden dien je twee maatscheppen per training te gebruiken. Hierdoor wordt de Myprotein pre workout booster duurder in gebruik. Maakt de prijs jou niet veel uit én zoek je gewoon een sterke pre workout met kwalitatieve ingrediënten? Probeer dan MYPRE 2.0 van Myprotein eens! P.S. 35% korting met de code MARVINNL35

online supplementen bestellen

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met MYPRE 2.0 hieronder!

Heb jij deze pre workout booster van Myprotein al eens gebruikt? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Zelf een Pre Workout maken met ons recept
beste supplementen

Veel sporters maken gebruik van een pre-workout booster voordat zij beginnen aan hun training. Dit doen zij voornamelijk om meer energie en focus te krijgen, Lees blog

Ultra Fine Oats review – Body & Fitshop
Ultra fine oats

In een goed voedingsschema wordt aandacht besteed aan de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor ons Lees blog

No Xplode 3.0 review – BSN
No Xplode 3.0 review

No Xplode is één van de meest bekende pre-workout boosters aller tijden. Al sinds 2004 wordt NO Xplode door veel sporters gebruikt voor hun workout. Lees blog

Assault Pre Workout review – Musclepharm
assault beste pre-workout boosters

Na dat ook voor mij bleek dat Dedicated uit de schappen zou worden gehaald door Body & Fitshop, was ik op zoek naar een nieuwe Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Voedingsadviseur en Personal Trainer aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor XXL Nutrition. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Daarnaast help ik al bijna 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *