• xxl nutrition banner

Massive Pump review – Bodystore

Massive Pump

€19,90
7.5

Oplosbaarheid

6.3/10

Prijs

7.8/10

Smaak

7.0/10

Werking / effect

9.0/10

Voordelen

 • Prima prijs
 • Geeft een goede energieboost
 • Lekkere pomp en minder verzuring

Nadelen

 • Smaak is niet optimaal
 • Soms moeite met slapen na gebruik 's avonds

Bijgewerkt op 24 januari 2022 door Marvin

Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl heb ik al veel verschillende pre-workout boosters getest en mijn ervaringen met jullie gedeeld. Het ene supplement werkt beter dan het andere en bovendien reageert iedereen verschillend op de samenstelling van een pre workout. Een pre-workout kan helpen om je wat extra energie en kracht te geven voor een training. Na een lange werkdag kan dit zeker welkom zijn! Deze keer heb ik Massive Pump van Bodystore geprobeerd. Mijn persoonlijke ervaringen lees je in de Massive Pump review!

Ik heb Massive Pump beoordeeld op de volgende aspecten:

 • Oplosbaarheid
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking / effect

Bodystore Massive Pump

Voordat we verder gaan met de Massive Pump review kijken we naar wat Bodystore.nl heeft beloofd over dit pre workout supplement.

“Massive Pump Pre Workout staat voor massieve pomps, kracht, energie en meer spiergroei!Massive Pump – het betaalbare alternatief voor dure pre-workouts van de bekende merken.

Ben jij een van de velen die na zijn werk nog gaat trainen, dan ervaar je vast ook dat je soms energie tekort komt. Zeker als je het op je werk al druk hebt gehad, dan kun je wel een oplader gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen om fit en sterk aan je training te beginnen is een schepje Massive Pump Pre Workout mengen met water. Na het opdrinken duurt het 15 a 30 minuten voordat je goed kunt gaan knallen.”

Lost Massive Pump gemakkelijk op in water?

Het eerste onderdeel van deze Massive Pump review is de oplosbaarheid. Mengt deze pre workout gemakkelijk in water of blijf je met allerlei vervelende klontjes zitten?

Voor je training mix je een halve maatschep (20 gram) met 250ml water. Klein minpuntje is dat je een halve scoop moet nemen, zou het niet beter zijn om dan een passend maatschepje (van 20 gram dus) aan de pre-workout booster toe te voegen? Maar goed, na het schudden is het grootste deel prima opgelost. Helaas blijven er wel wat kleine korreltjes bovenop drijven. Bij mijn vorige preworkout, The Force van XXL Nutrition, was dit ook het geval. De oplosbaarheid is in orde, maar om die laatste korreltjes nog weg te krijgen moet je toch weer even wat water toevoegen en wegdrinken.

Wat kost deze pre workout van Bodystore?

Massive Pump reviewBij het kopen van supplementen kijken we natuurlijk allemaal naar de prijs. Voor de één is dit aspect belangrijker dan voor de ander, maar ik vind toch dat ik dit moet belichten. Daarom werp ik in deze Massive Pump review een blik op de prijs van Bodystore’s pre workout booster.

Massive Pump kost €19,90 voor 500 gram. Per dosering gebruik je 20 gram poeder, wat betekent dat je 25 trainingen met deze PWO doet. Omgerekend betaal je dus zo’n €0,80 per training. Dit vind ik een erg schappelijke prijs. Zo is hij een stukje goedkoper dan de Perfect Pre Workout van Body en Fitshop. Bodystore scoort goede punten met Massive Pump wanneer we kijken naar de prijs!

Hoe smaakt Massive Pump van Bodystore?

Het volgende aspect waar ik mijn ervaring over wil delen in deze Massive Pump review is de smaak. Drinkt de pre workout shake lekker weg, of zit je met een vies gezicht je drankje naar binnen te klokken?

Massive Pump is bij Bodystore.nl verkrijgbaar in 3 smaken, namelijk Orange, Lemon en Red Fruit mix. Voor deze review heb ik de smaak Orange getest en mijn persoonlijke ervaring is dus enkel gebaseerd op deze smaak. De smaak van Massive Pump vind ik gemiddeld. Het is prima weg te drinken, maar mijn favoriete drankje zal het nooit worden. Voor sommigen zal het even wennen zijn, zeker wanneer je pre-workouts als bijvoorbeeld 1 MR Vortex van BPI Sports gewend bent.

De werking van Massive Pump

We zijn aangekomen bij het belangrijkste onderdeel van deze Massive Pump review, namelijk mijn ervaring met de werking van deze pre workout. Wanneer je een pre workout booster gebruikt is het belangrijkst natuurlijk dat deze het gewenste effect heeft. Ik heb al veel verschillende boosters gebruikt, dus ik denk dat ik een goed beeld kan geven van wat je van Massive Pump kunt verwachten.

Massive Pump ervaringen BodystoreVolgens Bodystore zorgt Massive Pump voor meer kracht, verhoogde energie en maximale pomp. Dit zijn de dingen die je zoekt in een pre workout. Kort na het innemen van Massive Pump merkte ik het effect al. Ik voelde tintelingen over mijn rug en hoofd lopen, veroorzaakt door de Beta-Alanine. Tijdens mijn trainingen met Massive Pump ervoer ik voornamelijk een goede energieboost en lekkere pomp.

Die toename van energie is ideaal wanneer je na een lange werk- of schooldag nog moet trainen en eigenlijk weinig zin hebt. De pomp is fijn wanneer je armen of schouders aan het trainen bent en je die opgepompte spieren in de spiegel ziet, dat motiveert enorm! Een echte toename van kracht heb ik niet als zodanig ervaren. Voor mij is Massive Pump zeker een pre workout met een goede werking. Ik train er lekker op en vind dit supplement vooral een heftige energie stimulans bieden.

De werkzame stoffen in Massive Pump zijn:

 • Beta Alanine – Vermindert de verzuring waardoor je meer reps kunt maken.
 • Cafeïne – Verhoogt je energie, concentratie en focus.
 • L-Arginine-alpha-ketoglutaraat – Stimuleert de N.O. productie voor een betere pomp.
 • L-Citrulline HCL – Geeft meer energie en stimuleert de pomp in je spieren.

Massive Pump review: mijn conclusie

Tot slot wil ik mijn Massive Pump review afsluiten met een korte conclusie. Deze pre workout van Bodystore heeft als grote voordeel de lekkere werking. Wanneer je een product zoekt die je een goede pump geeft en je energie een heftige boost geeft dan is Massive Pump zeker een pre-workout die je moet proberen. De goedkope prijs is mooi meegenomen natuurlijk!

Helaas is de smaak niet super en lost het poeder niet helemaal geweldig op. Dit zijn in mijn ogen echter niet de meest belangrijke aspecten van een goede pre-workout booster. Al met al ben ik tevreden over Massive Pump en train ik hier met veel plezier op!

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Massive Pump hieronder

Heb jij Massive Pump van Bodystore al eens gebruikt? Laat jouw ervaring achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Ulift Pre Workout review – Liftag Sport
Ulift pre workout

Aangezien Unstoppable van Dedicated sinds enkele weken uit de handel is genomen wilde ik eens proberen of Ulift van Liftag Sport een waardige vervangen kan Lees blog

Zelf een Pre Workout maken met ons recept
wat is de beste pre workout?

Veel sporters maken gebruik van een pre-workout booster voordat zij beginnen aan hun training. Dit doen zij voornamelijk om meer energie en focus te krijgen, Lees blog

Just Protein review – Body en Fitshop
just protein

Just Protein van Body en Fitshop is één van de goedkopere eiwitshakes op de Nederlandse markt. Voor iedereen die niet het budget heeft om de Lees blog

Ultra Fine Oats review – Body & Fitshop
Ultra fine oats

In een goed voedingsschema wordt aandacht besteed aan de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor ons Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om waardevolle kennis en mijn ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jullie graag bij het bereiken van (sportieve) doelen. Daarnaast bied ik online personal training en voedingsadvies op maat aan. Lees hier meer over Marvin!

Eén reactie:

 1. Oplosbaarheid

  7.5

  Prijs

  8.5

  Smaak

  5

  Werking / effect

  8

  Lekkere pre workout voor een mooie prijs. Smaak vind ik echt niet lekker, dat is jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =