• xxl nutrition banner

Kwaliteit van Raw Iron Isolaat – Sportfood

Aminozuuranalyse Raw Iron Isolaat – Sportfood

kwaliteit van raw iron isolaat

Merk: Sportfood
Datum test: 11 maart 2015
Product: Raw Iron Isolaat

Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Raw Iron Isolaat – Sportfood: GOED

Kwaliteit van Raw Iron Isolaat

Supplementlabtest.com heeft de kwaliteit van Raw Iron Isolaat van Sportfood getest op kwaliteit door middel van een stikstofanalyse en een aminozuuranalyse. Uit de stikstofanalyse kwam een eiwitpercentage van 85,8% naar voren. Voor deze test is de smaak Vanille gebruikt, welke een eiwitwaarde van 89,3% aangeeft op het label. Dit is een afwijking van 3,5%, wat acceptabel is!

Aan de hand van de aminozuuranalyse is Amino Spiking uitgesloten. Er zijn namelijk geen afwijkende waardes gevonden voor specifieke aminozuren. Het aminozuurprofiel is helder! Wat betreft de waarde voor koolhydraten komt deze ook overeen met het etiket. Er is namelijk 3,2 gram gemeten en op het label staat 2,7 gram. Het suikergehalte van 0,9 gram, wat uit lactose bestaat, komt ook overeen met de aangegeven waarde van 1,4 gram. Al met al kunnen we de kwaliteit van Raw Iron Isolaat van Sportfood prima in orde noemen!

  • 85,8% eiwit
  • 3,2 gram koolhydraten
  • 0,9 gram suiker (lactose)

Aminozuuranalyse Raw Iron Isolaat

aminozuuranalyse raw iron isolaat


Op zoek naar de beste eiwitshakes? Voeding-en-fitness.nl heeft een aantal manieren voor jou om de beste supplementen te vinden. Bekijk eens de:

Top 5 beste eiwitshakes
Zoek jij de beste eiwitshake? Wij hebben de beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet. De best verkochte, beste koop en best geteste whey eiwitshakes voor spieropbouw en afvallen. En dat voor de laagste online prijs!
Volg Marvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *