Aminozuuranalyse Perfect Whey – XXL Nutrition
Merk: XXL Nutrition
Datum test: 10 maart 2015
Product: Perfect Whey
Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)
Kwaliteit van Perfect Whey – XXL Nutrition: GOED
Kwaliteit van Perfect Whey
Supplementlabtest.com heeft Perfect Whey Protein van XXL Nutrition getest op kwaliteit, eiwitwaarde en samenstelling. Hiervoor hebben ze zowel een stikstofanalyse als een aminozuuranalyse laten uitvoeren. Uit de stikstofanalyse komt een eiwitpercentage van 79,3% naar voren. Voor de kwaliteitscontrole hebben ze de smaak Vanille gebruikt, waarbij op het label een eiwitwaarde van 78,5% wordt genoemd. Dit is dus een uitstekend resultaat, aangezien er uit de analyse een hoger percentage komt. In een eerdere stikstofanalyse van XXL Nutrition zelf kwam 74,7% eiwit uit de test rollen.
Vervolgens is met een aminozuuranalyse vast gesteld dat er geen sprake is van Amino Spiking. Er zijn geen afwijken waardes van specifieke aminozuren gevonden. Bovendien komt uit de test dat 100gram Perfect Whey Protein 5,5 gram koolhydraten bevat. Dit is een beter resultaat dan de 7,4 gram volgens het etiket.
Dit mooie resultaat zet zich voort wanneer we kijken naar de hoeveelheid suiker. Perfect Whey bevat 2,6 gram suiker (lactose) terwijl er 6,9 gram wordt aangegeven op het label. Concluderend kunnen we stellen dat de kwaliteit van Perfect Whey Protein van XXL Nutrition zeer goed te noemen is!
- 79,3% ruw eiwit
- 5,5 gram koolhydraten
- 2,6 gram suiker (lactose)
Benieuwd naar onze persoonlijke ervaring met dit supplement? Lees dan snel de Perfect Whey review!
Aminozuuranalyse Perfect Whey Protein
Perfect Whey etiket
Meer weten over de kwaliteit van eiwitten? Voeding-en-fitness.nl houdt alle analyses bij zodat je direct weet hoe het met jouw favoriete eiwitten gesteld is!


- Viteezy review: mijn ervaring met hun gepersonaliseerde vitamines - 27 november 2023
- Hoe lang is eiwitpoeder houdbaar? - 6 november 2023
- Pre workout tintelingen en jeuk: wat is de oorzaak en is het slecht voor je? - 2 november 2023