• xxl nutrition banner

Kwaliteit van Perfect Whey – XXL Nutrition

Aminozuuranalyse Perfect Whey – XXL Nutrition

perfect whey proteinMerk: XXL Nutrition
Datum test: 10 maart 2015
Product: Perfect Whey

Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Perfect Whey – XXL Nutrition: GOED

Kwaliteit van Perfect Whey

Supplementlabtest.com heeft Perfect Whey Protein van XXL Nutrition getest op kwaliteit, eiwitwaarde en samenstelling. Hiervoor hebben ze zowel een stikstofanalyse als een aminozuuranalyse laten uitvoeren. Uit de stikstofanalyse komt een eiwitpercentage van 79,3% naar voren. Voor de kwaliteitscontrole hebben ze de smaak Vanille gebruikt, waarbij op het label een eiwitwaarde van 78,5% wordt genoemd. Dit is dus een uitstekend resultaat, aangezien er uit de analyse een hoger percentage komt. In een eerdere stikstofanalyse van XXL Nutrition zelf kwam 74,7% eiwit uit de test rollen.

Vervolgens is met een aminozuuranalyse vast gesteld dat er geen sprake is van Amino Spiking. Er zijn geen afwijken waardes van specifieke aminozuren gevonden. Bovendien komt uit de test dat 100gram Perfect Whey Protein 5,5 gram koolhydraten bevat. Dit is een beter resultaat dan de 7,4 gram volgens het etiket.

Dit mooie resultaat zet zich voort wanneer we kijken naar de hoeveelheid suiker. Perfect Whey bevat 2,6 gram suiker (lactose) terwijl er 6,9 gram wordt aangegeven op het label. Concluderend kunnen we stellen dat de kwaliteit van Perfect Whey Protein van XXL Nutrition zeer goed te noemen is!

  • 79,3% ruw eiwit
  • 5,5 gram koolhydraten
  • 2,6 gram suiker (lactose)

Benieuwd naar onze persoonlijke ervaring met dit supplement? Lees dan snel de Perfect Whey review!

Aminozuuranalyse Perfect Whey Protein

kwaliteit van perfect whey protein

Perfect Whey etiket

etiket perfect whey protein


Meer weten over de kwaliteit van eiwitten? Voeding-en-fitness.nl houdt alle analyses bij zodat je direct weet hoe het met jouw favoriete eiwitten gesteld is!

xxl nutrition aanbieding
Top 5 beste eiwitshakes
Zoek jij de beste eiwitshake? Wij hebben de beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet. De best verkochte, beste koop en best geteste whey eiwitshakes voor spieropbouw en afvallen. En dat voor de laagste online prijs!
Volg Marvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =