• xxl nutrition banner

Kwaliteit van Whey Sensation – First Class Nutrition

Stikstofanalyse Whey Sensation – First Class Nutrition

whey sensationMerk: First Class Nutrition
Datum test: 22 maart 2016
Product: Whey Sensation

Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Whey Sensation – First Class Nutrition: GOED

Kwaliteit van Whey Sensation

Wij van Voeding-en-fitness.nl vinden het belangrijk dat jij de beste kwaliteit supplementen krijgt. Daarom publiceren wij de onafhankelijke labtesten naar de kwaliteit van eiwitshakes, uitgevoerd op initiatief van Supplementlabtest.com! Dit keer was het de beurt aan de Whey Sensation van First Class Nutrition.

Tijdens dit onafhankelijke labonderzoek is gebruik gemaakt van een stikstofanalyse om te bepalen in hoeverre het eiwitpercentage klopt in vergelijking met het aangegeven percentage op het etiket. Net als bij andere testen is de smaak Vanille gekozen, zo blijft de vergelijking ten alle tijden eerlijk. First Class Nutrition geeft op het label aan dat deze eiwitshake 80 gram eiwit bevat per 100 gram poeder.

Uit de stikstofanalyse blijkt echter dat het eiwitpercentage 76,3% is. Wat dus betekent dat er een lichte, negatieve, afwijking is van 4,6 %. Deze afwijking valt nog binnen de aanvaardbare marges. De kwaliteit van Whey Sensation is dus prima te noemen, er zijn echter eiwitshakes die een betere testscore (en dus kwaliteit) kunnen laten zien.

  • Eiwit = 76,3 %
  • Koolhydraten = 6,7 %
  • Suikers = 5 %
  • Lactose = 4,5 %

Om nog meer te kunnen zeggen over de kwaliteit van Whey Sensation is een uitgebreide (en dure) aminozuuranalyse wenselijk. Hierdoor kan namelijk Amino Spiking worden ontdekt of uitgesloten en wordt de verdere samenstelling van deze eiwitshake van First Class Nutrition duidelijk.

[cm_ad_changer campaign_id=”6″]

Stikstofanalyse First Class Nutrition’s Whey Sensation

kwaliteit van whey sensation

Whey Sensation van First Class Nutrition kopen

Ben jij overtuigd van de kwaliteit van Whey Sensation? Bestel deze whey shake dan eenvoudig via Voeding-en-fitness.nl!

Whey Sensation

First Class Nutrition is het enige merk dat een 100% whey proteine versterkt met alle drie de belangrijkste probiotica die een veel betere vertering en opname in je lichaam garanderen.

Top 5 beste eiwitshakes
Zoek jij de beste eiwitshake? Wij hebben de beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet. De best verkochte, beste koop en best geteste whey eiwitshakes voor spieropbouw en afvallen. En dat voor de laagste online prijs!
Volg Marvin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

[mc4wp_form id=”4663″]

Reacties zijn gesloten.