Kwaliteit van Whey Isolaat Bodylab

Stikstofanalyse Whey Isolaat van Bodylab

Whey isolaat bodylabMerk: Bodylab
Datum test: 6 oktober 2015
Product: Whey Isolaat

Komen de resultaten overeen met label? NEE
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek laten uitvoeren door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Whey Isolaat Bodylab: SLECHT

Kwaliteit van Whey Isolaat Bodylab

Om de kwaliteit van Whey Proteine Isolaat van Bodylab te bepalen is een stikstofanalyse laten uitvoeren door Supplementlabtest.com. Uit de stikstofanalyse komt een eiwitgehalte van 81% naar voren. Op het label van Whey Protein Isolate staat 91% eiwit aangegeven. In de praktijk valt deze waarde dus 10 gram lager uit (per 100 gram eiwitpoeder). Dit is een negatieve afwijking van 11%. Het eiwitgehalte van Bodylab’s Isolaat Whey is 11% lager, wat betekent dat de kwaliteit van Whey Isolaat Bodylab niet goed is!

Door een aminozuuranalyse kan worden bepaald of er sprake is geweest van amino spiking. Dit is het toevoegen van minder waardevolle aminozuren om zo kunstmatig het eiwitpercentage te verhogen (hier lees je meer over amino spiking en de kwaliteit van eiwitshakes).

Een aminozuuranalyse is nog niet gedaan, maar deze wordt wel op korte termijn uitgevoerd. Hoewel het eiwitgehalte dus lager is, kunnen we pas na de aminozuuranalyse betere uitspraken doen over de kwaliteit van Whey Isolaat Bodylab. Wanneer deze resultaten bekend zijn zul je die uiteraard vinden op Voeding-en-fitness.nl!

  • 81% eiwit
  • Aminozuuranalyse volgt op korte termijn

Whey Isolaat van Bodylab biedt een zeer goede prijs. Vind jij de afwijking van 11% niet heel erg, dan kan je natuurlijk profiteren van de lage prijs en deze isolaat eiwitshake bestellen. Whey Protein Isolate van Bodylab is verkrijgbaar in 6 smaken.

Stikstofanalyse Whey Protein Isolaat van Bodylab

Hieronder zie je de complete uitkomst van de stikstofanalyse om de kwaliteit van Whey Isolaat Bodylab te bepalen.

kwaliteit van whey isolaat bodylab

 

Label van Whey Protein Isolaat

Volgens het etiket van Whey Protein Isolaat zou dit de samenstelling zijn. Uit dit onderzoek naar de kwaliteit van Whey Isolaat Bodylab blijkt dus dat het eiwitpercentage 11% lager is.

Whey isolaat bodylab


Opzoek naar enkel de beste eiwitshakes? Voeding-en-fitness.nl heeft een aantal manieren voor jou om de beste supplementen te vinden. Bekijk eens de:

Comments are closed