• xxl nutrition banner

Kwaliteit van Impact Whey

Aminozuuranalyse Impact Whey van Myprotein

kwaliteit van impact wheyMerk: Myprotein
Datum test: 31 augustus 2015
Product: Impact Whey

Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek laten uitvoeren door Supplementlabtest.com)

Kwaliteit van Impact Whey: GOED

Kwaliteit van Impact Whey

Om de kwaliteit van Impact Whey van Myprotein te bepalen is zowel een stikstofanalyse als een aminozuuranalyse uitgevoerd. Uit de stikstofanalyse komt een eiwitgehalte van 75,3% naar voren. Op het label van Impact Whey staat 80% eiwit aangegeven. In de praktijk valt deze waarde dus iets lager uit, maar met een afwijking van 6,2% is dit nog wel binnen de norm voor een eiwitshake met een smaak. Impact Whey Vanille is namelijk gebruikt tijdens deze labtesten.

Door een aminozuuranalyse kan worden bepaald of er sprake is geweest van amino spiking. Dit is het toevoegen van minder waardevolle aminozuren om zo kunstmatig het eiwitpercentage te verhogen (hier lees je meer over amino spiking en de kwaliteit van eiwitshakes).

In het geval van Myprotein’s Impact Whey toont de aminozuuranalyse, zoals op de foto hieronder, geen afwijkende cijfers. Dit houdt in dat er niet ‘gerommeld’ is met dit eiwitsupplement om kunstmatig het eiwitgehalte te verhogen. Prima resultaat dus!

  • 75,3% ruw eiwit
  • Geen sprake van amino spiking

Impact Whey is verkrijgbaar in ruim 30 heerlijke smaken en leverbaar in verpakkingen van 1kg, 2.5kg en 5kg.

Aminozuuranalyse Impact Whey van Myprotein

Hieronder zie je de complete uitkomst van de aminozuuranalyse om de kwaliteit van Impact Whey te bepalen.

aminozuuranalyse Impact Whey

Etiket van Impact Whey

Volgens het etiket van Impact Whey zou dit de samenstelling zijn. Hoewel een lichte afwijking in eiwitten komen de waardes op het label overeen met de echte waardes.

Bekijk hier mijn Impact Whey review.

Impact whey myprotein


Op zoek naar enkel de beste eiwitshakes? Voeding-en-fitness.nl heeft een aantal manieren voor jou om de beste supplementen te vinden. Bekijk eens de:

Impact Whey

Impact Whey Protein van Myprotein is een wei-eiwit met een eiwitgehalte van ongeveer 82%. Het is afgeleid van vegetarische zoete wei en heeft een hoog gehalte van essentiële en niet-essentiële aminozuren. De spieropbouw en het onderhoud kunnen zo optimaal worden ondersteund.

Volg Marvin

Reacties zijn gesloten.