• xxl nutrition banner

Designer Whey kwaliteit – ESN

Aminozuuranalyse Designer Whey van ESN

designer whey kwaliteitMerk: ESN
Datum test: 9 augustus 2016
Product: Designer Whey

Komen de resultaten overeen met label? JA
Onafhankelijke test? JA
(Onderzoek zelf aangevraagd door Supplementlabtest.com)

Designer Whey kwaliteit: GOED

Designer Whey kwaliteit van ESN

Wanneer je voedingssupplementen gaat gebruiken is het belangrijk dat je enkel de beste kwaliteit kiest. Vroeger was het onmogelijk om met zekerheid te bepalen of jouw favoriete supplementen voldeden aan de strenge kwaliteitseisen. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer en meer onafhankelijke labanalyses naar de kwaliteit van eiwitshakes, uitgevoerd op initiatief van Supplementlabtest.com! Dit keer delen we de aminozuuranalyse resultaten van Designer Whey van ESN met jullie.

Wat zegt het etiket van Designer Whey?

Voor we je de test-resultaten laten zien, kijken we even naar de voedingswaarden zoals weergegeven op het label van deze eiwitshake. Aan de hand van deze gegevens kunnen we de testresultaten pas echt goed vergelijken. ESN Designer Whey bevat, volgens het label, de volgende macronutriënten:

designer whey eiwitshake

Uitkomsten aminozuuranalyse

Om de Designer Whey kwaliteit te testen is er gebruik gemaakt van een aminozuuranalyse. Door middel van dit labonderzoek is het mogelijk om precies te bepalen hoeveel eiwitten er daadwerkelijk in de whey shake zitten. Ook wordt duidelijk of de verdeling tussen alle essentiële aminozuren is zoals deze hoort te zijn. Amino Spiking is op deze manier dus uit te sluiten. Voor deze onafhankelijke test is wederom gekozen voor de smaak Vanille. Dit is dezelfde smaak als bij alle andere labtesten, waardoor de vergelijking altijd eerlijk blijft.

Volgens het etiket van Designer Whey van ESN bevat 100 gram poeder exact 80 gram eiwit, oftewel een eiwitpercentage van 82%. Uit de aminozuuranalyse blijkt echter dat dit percentage slechts 78,6% is. Per 100 gram eiwitpoeder bevat de Designer Whey van ESN dus 1,4 gram minder eiwit. Omgerekend is dit een negatieve afwijking van 1,7%. Dit valt ruim binnen de marges, wat dus betekent dat de Designer Whey kwaliteit erg goed is.

Geen Amino Spiking

Na een analyse van de aminozuren blijkt dat deze verdeling ook in orde is. Er is geen sprake van Amino Spiking door ESN. Amino Spiking is het toevoegen van minder waardevolle (en dus goedkopere) aminozuren om het eiwitgehalte kunstmatig te verhogen, waardoor de kwaliteit achteruit gaat. Al met al een prima resultaat voor Designer Whey!

Aminozuuranalyse Designer Whey

designer whey kwaliteit

Designer Whey – ESN kopen?

Ben jij overtuigd van de kwaliteit van Designer Whey en wil je deze eiwitshake kopen? Je kunt hem bij de volgende webshops bestellen.

Designer Whey

Ben je op zoek naar het eiwitpoeder dat al je zintuigen op scherp zet? Dan ben je bij ESN aan het juiste adres! Het designer whey protein verleidt je met een intens aroma zodra je de verpakking opent.

Laagste prijs:

bol.com
Top 5 beste eiwitshakes
Zoek jij de beste eiwitshake? Wij hebben de beste eiwitten speciaal voor jou op een rij gezet. De best verkochte, beste koop en best geteste whey eiwitshakes voor spieropbouw en afvallen. En dat voor de laagste online prijs!
Volg Marvin

Reacties zijn gesloten.