• xxl nutrition banner

Kill It Pre Workout review – Rich Piana 5% Nutrititon

Kill It Reloaded

€34,90
7.5

Gebruiksgemak

8.5/10

Prijs

4.5/10

Smaak

7.8/10

Werking

9.0/10

Voordelen

 • Geeft een goede energieboost
 • Lekkere smaak
 • Creatine blend

Nadelen

 • Duurder dan andere pre workouts

Bijgewerkt op 30 oktober 2023 door Marvin

Train jij vaak na een lange werkdag? Dan herken je het gevoel dat je eigenlijk geen zin en energie hebt om te gaan vast wel. Om dit gevoel tegen te gaan gebruiken steeds meer krachtsporters een pre workout booster. Zo’n pre-workout helpt je over het dooie punt heen en zorgt voor meer energie tijdens je krachttraining. Kill It van Rich Piana 5% Nutrition is een intens pre workout supplement dat sinds kort ook in Nederland te kopen is.

In Amerika heeft Kill It al een goede naam opgebouwd, daarom dat ik het tijd vond om deze pre workout eens goed te testen. Ben jij benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring met deze pre workout booster? Lees dan mijn Kill It Pre Workout review hier op Voeding-en-fitness.nl!

Ik heb Kill It Pre Workout getest op de volgende punten:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking

Rich Piana Kill It Reloaded

Voordat we verder gaan met mijn Kill It Pre Workout review kijken we even naar wat Rich Piana zelf zegt over zijn pre workout shake.

“KILL IT Pre-workout was designed to elevate your ability to train harder, stay strong longer, and produce a overflowing pipeline of muscle healing blood to your working muscles. You love working out and having killer workouts; all you need is something to help you get past your natural ability. To be the best, and train like the best, you don’t just need a good workout- you need to KILL IT! 

Kill It 5% Nutrition Rich Piana kenmerken:

 • Superieure Creatine blend
 • Bevat Vitamine B3
 • 30 trainingen per pot
 • Verkrijgbaar in 4 fruitsmaken”

rich piana kill it

Gebruiksgemak van Kill It Pre Workout

Het eerste onderdeel van mijn Kill It Pre Workout review gaat over het gebruiksgemak. Hierin kijk ik onder anderen naar de oplosbaarheid van het poeder, de gebruiksaanwijzing en de dosering.

Kill It van Rich Piana is te koop in een potje van 315 gram. Per dosering neem je 1 maatschap (= 10,3 gram poeder) en meng je dit met 200 – 300 ml water. Aangeraden wordt om deze pre workout booster op een zo nuchter mogelijke maag te nemen en ongeveer 30 minuten voor je training op te drinken. Voor een optimaal effect is het dus belangrijk om niet vlak voor inname nog een maaltijd te nuttigen. (Lees hier wat je zeker niet moet eten voor het sporten).

Het poeder zelf lost perfect op in water. Geen last van korreltjes die niet goed mengen of poeder dat op de rand van je shakebeker blijft zitten. Het etiket van Kill it is ook simpel en duidelijk, alle ingredienten en de hoeveelheden staan aangegeven. Zo weet jij precies wat je binnenkrijgt wanneer je een dosering van Rich Piana 5% Nutrition’s pre workout shake neemt.

Wat kost deze pre workout van Rich Piana?

Voor ons als consument is de prijs natuurlijk ook een belangrijk punt. Daarom kijk ik in elke pre workout booster review kritisch naar de prijzen. In mijn Kill It Pre Workout review toon ik je de webshops met de laagste prijs en vergelijk ik deze met andere pre workouts.

Kill It van Rich Piana is verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse supplementen webshops. Ik heb even onderzoek gedaan naar de verkrijgbaarheid en bij Body Supplies is deze pre workout het goedkoopst. Je betaalt €34,90 voor 30 doseringen. Omgerekend betaal je dus €1,16 per training. Dit is duurder dan huismerk pre workouts van XXL Nutrition of Body & Fit bijvoorbeeld. Om een goed beeld van de prijs te krijgen vergelijk ik deze met andere Amerikaanse pre workout boosters.

In de tabel hieronder zie je de prijsvergelijking met C4 van Cellucor, NO Xplode van BSN en Assault van Musclepharm (prijzen oktober 2023). Zoals je kunt zien ligt de prijs van Rich Piana’s Kill It wat hoger dan de prijzen van andere pre workouts. Dit is jammer, maar door goed op de aanbiedingen van webshops te letten kun je Kill It vast goedkoper scoren!

ProductPrijsDoseringenPrijs per dosering
Kill it Reloaded€34,9030€1,16
C4 Pre Workout€34,9060€0,58
N.O. Xplode 3.0€39,9950€0,80
Assault Energy€24,9930€0,83
Kill It Pre Workout

Kill It Reloaded is de veel besproken Pre-Workout van Rich Piana. Kill It bevat hoge doseringen van de meest moderne pre-workout ingrediënten. Kill It bevat onder andere 4g Citrulline, 1.5g Creatine MagnaPower® en 2g Beta Alanine. Om de beste te zijn "You need to Kill It"!

Kill It 5% Nutrition smaken

De smaak is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Als je met tegenzin een pre workout shake drinkt zal je eerder geneigd zijn hem voortaan te laten staan. In mijn Kill It Pre Workout review deel ik mijn persoonlijke smaak ervaring met je.

Kill It is te bestellen in vijf verschillende smaken, namelijk; Fruit Punch, Lemon Lime, Mango / Ananas, Blue Raspberry en Grape Bubblegum. Van deze smaken spraken Blue Raspberry en Grape Bubblegum mij het meest aan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Blue Rapsberry, omdat ik deze smaak bij andere supplementen goed kan waarderen. Omdat het poeder goed oplost in water heb je een goed weg te drinken shake voor je krachttraining. Verder vind ik de framboos smaak erg goed tot zijn recht komen.

Sommige pre workout boosters hebben een chemische (na)smaak. Dat is bij Kill It van Rich Piana Nutrition niet het geval. Wil je een sterke smaak? Meng dan 1 scoop met 200 ml ijskoud water. Liever een wat mildere smaak? Kies dan voor 1 scoop met 300 ml koud water.

Welk effect merkte ik van Kill It?

Het belangrijkste van al mijn supplementen reviews is natuurlijk de werking van een product. Van een pre workout booster verwacht ik een energietoename en meer kracht en uithoudingsvermogen tijdens het trainen. In mijn Kill It Pre Workout review lees je mijn persoonlijke ervaring tijdens mijn fitness workouts. Voordat ik mijn eigen ervaringen deel kijken we even naar de stoffen die in Rich Piana’s pre workout zitten:

 • Vitamine B3
 • Sodium Citraat
 • Potassium
 • Creatine blend
 • NO / Endurance blend (met onder anderen Citrulline, Beta Alanine, Cafeine en Taurine)

kill it pre workout review

De belangrijkste ingrediënten zijn de Creatine Blend en de NO / Endurance Blend. Creatine zorgt voor meer kracht en spieruithoudingsvermogen. De NO / Endurance Blend bevat stoffen die je energie verhogen en de spierpomp stimuleren. Met 1500 mg vind ik de creatines wat laag gedoseerd.

Persoonlijk denk ik dat 3 – 5 gram creatine een sterker effect heeft. Uiteraard kun je eenvoudig zelf wat extra creatine toevoegen. De NO blend is sterker gedoseerd (7450 mg) en met 250 mg cafeine zorgt Kill It zeker voor een goede energieboost.

Tijdens mijn krachttraining heb ik dit dan ook het meest ervaren. Een flinke toename van mijn energie en meer zin om te trainen. Ook merkte ik duidelijk dat mijn spieren goed opgepompt raakten en ik langer door kon trainen. Een echte toename van kracht heb ik niet zodanig ervaren. Dit komt waarschijnlijk door de lagere dosering creatine.

Bovendien heb ik geen crash ervaren na mijn training en bleef ik de rest van de dag lekker energiek. Al met al heb ik zeer lekker kunnen trainen op Kill It van Rich Piana 5% Nutrition. Wat mij betreft is de pre workout voor herhaling vatbaar.

Kill It Pre Workout review: mijn conclusie

Tot slot wil ik mijn Kill It Pre Workout review eindigen met een korte conclusie. In deze review heb je mijn persoonlijk ervaring kunnen lezen met de pre workout booster van Rich Piana 5% Nutrition. Voor mij heeft deze pre workout een aantal sterke punten, maar ook een paar nadelen. Zo vind ik de smaak erg lekker en lost het poeder zeer snel op in water.

Ik vond de sterke energieboost en de goede pomp tijdens mijn trainingen erg fijn. Helaas is de hoeveelheid creatine wat ondergedoseerd, dus heb ik weinig gemerkt van een krachttoename. Ook ligt de prijs van deze pre workout shake hoger dan die van andere bekende producten.

Wel moet ik hierbij vermelden dat ik bij Kill It iedere training genoeg had aan 1 dosering. Bij sommige pre workouts neemt de werking na een aantal trainingen af door gewenning en moet je 2 scoops nemen in plaats van 1 voor een goed effect.

Hierdoor ben je dus uiteindelijk duurder uit. Kill It was voor mij sterk genoeg om tijdens mijn gehele gebruik aan 1 maatschep voldoende te hebben. Ik ben zelf zeer tevreden met deze pre workout en ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Kill It Pre Workout

Kill It Reloaded is de veel besproken Pre-Workout van Rich Piana. Kill It bevat hoge doseringen van de meest moderne pre-workout ingrediënten. Kill It bevat onder andere 4g Citrulline, 1.5g Creatine MagnaPower® en 2g Beta Alanine. Om de beste te zijn "You need to Kill It"!

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Kill It Pre Workout hieronder

Heb jij deze pre workout booster van Rich Piana 5% Nutrition al eens gebruikt? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
ABE Pre Workout review – Applied Nutrition
abe pre workout review

Pre workouts worden tegenwoordig veel gebruikt. Wanneer je nét even wat extra energie wilt voor het sporten kan zo'n pre workout booster je een zetje Lees blog

Top 10 Pre Workouts met de meeste cafeïne
pre workouts met de meeste cafeïne

Een Pre Workout staat bekend om de grote hoeveelheid cafeïne die het bevat. Doorgaans wordt dit voedingssupplement door fanatieke sporters gebruikt voor hun trainingen. De Lees blog

De 5 beste pre workout ingrediënten voor een optimale training
beste pre workout ingrediënten

Behoor jij tot die grote groep krachtsporters die graag een pre workout neemt voor het trainen? Veel mensen kunnen wel wat extra energie, focus en Lees blog

Gold Standard Pre-Workout review – Optimum Nutrition
Gold Standard pre-workout review

Wanneer ik lange school- of stagedag achter de rug heb en 's avonds nog moet trainen merk ik dat ik vaak weinig energie heb. Op Lees blog

Kill It Reloaded is de veel besproken Pre-Workout van Rich Piana. Kill It bevat hoge doseringen van de meest moderne pre-workout ingrediënten. Kill It bevat onder andere 4g Citrulline, 1.5g Creatine MagnaPower® en 2g Beta Alanine. Om de beste te zijn "You need to Kill It"!

Kill It Reloaded is de veel besproken Pre-Workout van Rich Piana. Kill It bevat hoge doseringen van de meest moderne pre-workout ingrediënten. Kill It bevat onder andere 4g Citrulline, 1.5g Creatine MagnaPower® en 2g Beta Alanine. Om de beste te zijn "You need to Kill It"!

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *