• xxl nutrition banner

Impact Pump Blend review – Myprotein

Impact Pump Blend

€15,39
7.8

Oplosbaarheid

7.0/10

Prijs

8.2/10

Smaak

8.2/10

Werking

7.8/10

Voordelen

 • Zeer scherpe prijs
 • Zorgt voor een goede pomp

Nadelen

 • Geeft geen energieboost

Bijgewerkt op 25 september 2023 door Marvin

Een pre workout booster geldt voor velen als benodigd supplement voor hun training. Na een lange werkdag geeft een pre workout je de energie die je nodig hebt om goed en zwaar te kunnen trainen. Ze bevatten dan ook vaak stimulerende middelen (zoals bijvoorbeeld cafeïne). Maar niet iedereen verdraagt deze energie boosters goed. Sommigen mensen kunnen last krijgen van hartkloppingen of andere negatieve bijwerkingen.

Speciaal voor jullie bestaan er pre workouts zónder deze stimulanten. Deze zogeheten simulant-free pre workout boosters zorgen wel voor een beter (spier)uithoudingsvermogen, meer kracht en een goede pomp, maar verhogen niet de energie.

Maar hoe voelt het nu om met zo’n soort pre workout supplement te trainen? Ik testte de Impact Pump van Myprotein en mijn ervaring lees je in deze Impact Pump Blend review op Voeding-en-fitness.nl! En vergeet natuurlijk niet de kortingscode onder aan deze review!

Ik heb de Impact Pump Blend van beoordeeld op de volgende punten:

 • Oplosbaarheid
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking / effect

Update september 2023: Impact Pump Blend is niet meer te kopen bij Myprotein. Toch nog benieuwd naar mijn ervaringen? Hieronder lees je mijn complete review.

Myprotein Impact Pump Blend

Voordat we verder gaan met mijn Impact Pump Blend review kijken we naar wat Myprotein zelf heeft te zeggen over hun pre workout.

“Myprotein Impact Pump Blend is een unieke, stimulant vrije pre-workout poeder. Zo bevat het een matrix van 6 verschillende ingrediënten. Impact Pump Blend zorgt voor een explosieve workout en verhoogt je prestatie tijdens een intensieve training. Omdat Impact Pump geen cafeine bevat is het perfect voor trainingen laat op de avond. De kwaliteit van je slaap heeft er namelijk niet onder te lijden. 

Belangrijkste voordelen:

 • Verhoogt fysieke prestaties
 • 6 krachtige ingrediënten
 • 6 heerlijke smaken
 • Geen negatief effect op je nachtrust
 • Extreme spierpomp”

impact pump blend review

De oplosbaarheid van Impact Pump

Het eerste onderdeel van mijn Impact Pump Blend review is de oplosbaarheid. Mengt het poeder snel en makkelijk met water, of blijven er vervelende klontjes over? Volgens het etiket van Myprotein is het verstandig om te beginnen met 5 gram om je tolerantie te bepalen. Vervolgens kun je de dosering uitbouwen tot maximaal 30 gram per dag.

Zoals bij alle Pre Workout Booster reviews vind ik het toch enigszins belangrijk om te kijken naar de mate van oplosbaarheid. Wanneer er restjes blijven drijven is dat toch erg vervelend. Helaas geeft Myprotein geen aanwijzingen omtrent de te gebruiken hoeveelheid water, dus heb ik 350 ml water aangehouden. De dosering van 5 gram mengt zonder problemen en lost snel op.

Wanneer je echter de dosering verhoogt gaat dit steeds moeizamer. Vanaf zo’n 20 gram poeder mixt het een stuk minder makkelijker. Je moet echt goed schudden en hem dan even rustig laten staan voordat al het poeder opgelost is. Wat extra water toevoegen kan wenselijk zijn.

Wat kost deze Myprotein pre workout?

Het volgende punt van mijn Impact Pump Blend review is de prijs. Wat betaal je voor een potje Impact Pump bij Myprotein en hoe weerhoudt deze prijs zich tot vergelijkbare supplementen van concurrenten? Myprotein’s Impact Pump Blend is te koop per 250 gram en 500 gram. Voor 250 gram betaal je €15,39 en voor 500 gram betaal je €25,69. Het is dus voordeliger om de grotere verpakking te bestellen!

Wanneer we de prijs omrekenen naar een dosering van 5 gram haal je 100 doseringen uit de zak van 500 gram (en dus 50 uit die van 250 gram). In dit geval kost 1 dosering je ongeveer €0,26. Wat natuurlijk totaal niet duur is. Echter, waarschijnlijk ga je de dosering verhogen naar 20 – 30 gram poeder. In dat geval wordt de prijs hoger. Uitgaande van 20 gram per training kost 1 training je dan €1,03. De prijs voor Impact Pump Blend is dus erg afhankelijk van de doseringen die je neemt.

Voor een goede vergelijking heb ik Impact Pump vergeleken met 2 andere stimulant-free pre workouts, namelijk Amino Pump van de Jay Cutler Elite Series en Pump’d Up van XXL Nutrition. Hieronder zie je de prijsvergelijking. Zoals je kunt zien heb ik ervoor gekozen om de prijs per gram te berekenen. Dit vanwege de veranderende grootte van doseringen. Uit de vergelijking komt naar voren dat Pump’d Up van XXL Nutrition per gram het goedkoopst is en Amino Pump het duurst. Impact Pump Blend zit daar tussenin.

prijs Impact Pump Myprotein

23% korting op je bestelling bij Myprotein met de code MARVINNL

Hoe smaakt deze pre workout booster?

impact pump blend reviewVervolgens vind ik het belangrijk om te kijken naar de smaak van een pre workout. Iets dat je voor (bijna) elke krachttraining drinkt moet natuurlijk wel goed smaken. In al mijn pre workout reviews kijk ik naar de smaak. Daarom deel ik in mijn Impact Pump Blend mijn persoonlijke ervaring met de smaak met jullie.

Impact Pump is verkrijgbaar in 6 verschillende smaken, namelijk; Blue Raspberry, Grape, Lemon & Lime, Orange, Raspberry Lemonade en Watermelon. Mijn ervaring is gebaseerd op de Grape smaak. Deze smaak beviel mij meer dan prima. Normaal kies ik altijd voor de watermeloen smaak, of tropisch fruit wanneer er geen watermeloen beschikbaar is.

Omdat ik een dosering van 20 gram Impact Pump poeder nam raad ik wel aan om genoeg water te gebruiken. Wanneer je weinig water neemt (200 ml) dan is de smaak best sterk en dit vond ik niet heel plezant. Met wat meer water, zeg 400 ml, is de smaak erg aangenaam en drink je deze pre workout gemakkelijk weg.

De werking van Impact Pump Blend

Het belangrijkste van een pre workout supplement is natuurlijk dat het zijn werk goed doet. Daarom kijk ik in alle supplementen reviews kritisch naar het effect van een product en of de beloften van de fabrikant worden waargemaakt. Omdat dit een stimulant-free pre workout is, verwacht je er wat anders van dan een toename van energie.

impact pump ervaringenVan Impact Pump Blend verwachtte ik een goede pomp in mijn spieren, minder snelle verzuring en wat extra kracht tijdens het trainen. Daar heb ik dan ook extra op gelet tijdens mijn Impact Pump Blend review. Zoals je in de afbeelding hier rechts kunt zien bevat deze pre workout van Myprotein de belangrijkste ingrediënten voor een pre-workout supplement. De creatine draagt bij aan het verhogen van de kracht en het verbeteren van het spieruithoudingsvermogen, wat erg fijn is tijdens het trainen.

Ook voor een goede spierpomp bevat Impact Pump de juiste stoffen. Wel is het nodig om een dosering van minimaal 20 gram te nemen, anders is de hoeveelheid van de werkzame ingrediënten wel erg klein (je kunt ook zelf een pre workout booster maken). Zelf heb ik getraind op 20 gram poeder en dit was voor mij een goede dosering. Tijdens mijn workouts merkte ik vooral een lekkere pomp. Zeker bij het trainen van bovenlichaam (borst en armen) is dit leuk.

Bovendien zien die opgepompte spieren er niet alleen leuk uit, het zorgt er ook voor dat meer voedingsstoffen naar je spieren worden getransporteerd. Verder ondervond ik niet echt een toename in kracht, maar merkte ik wel dat ik langer door kon trainen en minder snel verzuurde.

Kijkend naar werking van Impact Pump Blend ben ik tevreden. Het doet wat het moet doen en wat je mag verwachten van een pre workout zonder cafeïne of andere stimulerende stoffen. Zelf vind ik een energieboost normaal gesproken juist wél erg wenselijk.

Impact Pump Blend review: mijn conclusie

Tot slot wil ik deze Impact Pump Blend review afsluiten met mijn conclusie. Wat vind ik van deze pre workout van Myprotein en voor wie is dit supplement geschikt?

Mijn persoonlijke ervaring met Impact Pump is redelijk goed. De smaak is in orde en vooral de pomp spreekt mij wel aan. Mooi ook dat ik minder snel verzuurde tijdens de training en zo nét wat extra herhalingen kon maken. Voor mij persoonlijk is een stimulant-free pre workout supplement geen optie. Ik neem juist een pre workout booster wanneer ik me futloos voel en weinig energie heb om te gaan trainen. Ik hecht dus veel waarde aan de stimulerende werking, van bijvoorbeeld C4 van Cellucor!

Toch kan een supplement als Impact Pump Blend van Myprotein geschikt zijn voor jou. Als je vaak laat in de avond traint komt het wel eens voor je dat moeilijk in slaap komt door het gebruik van een pre workout. Ook wanneer je een hartritmestoornis hebt of snel last krijgt van hartkloppingen is een pre workout booster zonder stimulerende werking misschien een beter idee. In dat geval zorgt Impact Pump zeker voor een goede werking!

Top 5 beste pre workouts
Zoek jij de beste Pre Workout Booster? Wil jij een knallende training met meer kracht, focus en spierpomp? Wij hebben de Top 5 beste pre-workout boosters speciaal voor jou samengesteld. Maximale resultaten voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Impact Pump Blend hieronder

Heb jij Impact Pump van Myprotein al eens geprobeerd? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Myprotein THE Whey review
myprotein the whey review

Wat is jouw favoriete eiwitshake? Tegenwoordig zijn er zoveel merken en varianten verkrijgbaar, dat het lastig kiezen is. Met de eiwitshake reviews op Voeding-en-fitness.nl probeer Lees blog

THE Pre-Workout review – Myprotein
mypre 2.0 review

Waarschijnlijk heb je pre workout booster van Myprotein wel eens voorbij zien komen. Onder andere Anthony Kruijver gebruikt MYPRE voor zijn trainingen en laat dit Lees blog

BCAA Plus ervaring – Myprotein
BCAA Plus Myprotein

BCAA's worden gebruikt door sporters om hun spierweefsel te beschermen tijdens zware fysieke inspanning. BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids en bestaat uit de Lees blog

Myprotein Energy Bar review
myprotein energy bar

Wanneer je een intensieve sportprestatie moet leveren heeft je lichaam een hoop energie nodig. Deze energie haalt je lichaam onder andere uit koolhydraten. Heb jij Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Eén reactie:

 1. Oplosbaarheid

  7

  Prijs

  7

  Smaak

  7.5

  Werking

  8.5

  Sinds een paar maanden ben ik overgestapt op Myprotein en daar heb ik geen spijt van. Omdat ik vaak ’s avonds train wil ik een pwo die mij niet wakker houd. Ben gevoelig voor koffie, dus Impact Pump leek mij een goede optie. Train er goed op, niks te klagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *