• xxl nutrition banner

Lennard Voogd personal trainer

lennard voogd personal trainerHallo allemaal! Mijn naam is Lennard Voogd en al mijn hele leven woonachtig in Harderwijk. In oktober 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde (voorheen Sportmanagement) aan de CALO op Windesheim te Zwolle.

Al mijn hele leven doe ik al aan sport. Van mijn 6e tot mijn 16e heb ik op volleybal gezeten. Toen ik op mijn 16e stopte met volleybal begon ik met fitness. Rond mijn 18e begon ik met voetbal in een vriendenteam. Maar ondanks dat ik relatief veel sport, heb ik toch de aanleg om dik te worden, ik ben dus een endomorph. Net als Marvin, was ik ook al mijn hele leven aan de dikke kant.

Rond mijn 18e levensjaar zat ik op mijn hoogtepunt met zo’n 106(!) kilo en een vetpercentage van ongeveer 23%. Hier moest echt wat aan gedaan worden! Ik heb onder andere de hulp van Marvin ingeschakeld en hij voorzag mij van een voedingsschema. In combinatie met goed sporten ben ik in totaal 16 kg afgevallen binnen ongeveer 1,5 jaar.

Sportkunde Windesheim

Tijdens mijn opleiding Sportkunde is mijn interesse en passie, mede dankzij mijn eigen afval proces, voor fitness, voeding en al het bijbehorende steeds meer gegroeid. Vanuit deze passie en interesse ben ik schoolopdrachten gaan combineren met werken voor Voeding en Fitness. Ik heb verschillende opdrachten voor school uitgevoerd voor deze website en dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.

lennard voogd geeft personal training bij fitention

Personal Trainer in Harderwijk

Inmiddels ben ik Personal Trainer bij Fitention in Harderwijk. Hier begeleid ik mensen in het behalen van hun doelen. Daarnaast ben ik actief als foodblogger en fotograaf voor mijn eigen website www.thefitfoodfriends.nl. Op deze website probeer ik mensen te inspireren met gezonde, aantrekkelijke en niet al te moeilijke gerechten.

Heb jij vragen over fitness en training?

Volg Lennard
Latest posts by Lennard Voogd (see all)

Reacties zijn gesloten.