• body en fit korting

Gezondheid

GezondheidVoor velen geldt de gezondheid als ons belangrijkste goed. Helaas sluit de levensstijl van velen niet aan bij de manier van leven die nodig is om een optimale gezondheid te waarborgen. Tegenwoordig zijn er vele verslavingen waar mensen aan toe geven. Zo wordt er, ook door de overheid, steeds meer aandacht geschonken aan de obesitas-epidemie. Uit cijfers van het CBS blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse bevolking tussen de 18 en 65 jaar overgewicht heeft. Morbide obesitas, de ernstige gradatie van overgewicht, komt zelfs voor bij 11% van deze populatie. Het mag duidelijk zijn dat er heel wat kan verbeteren aan de levensstijl van de gemiddelde Nederlander.

Factoren van gezondheid

Natuurlijk wordt onze gezondheid niet alleen bepaald door ons gewicht. Daarom richt Voeding-en-fitness.nl zich op alle factoren die een rol spelen bij onze gezondheid. Zo zullen we informatieve artikelen plaatsen over allerlei omgevingsfactoren en de effecten hiervan op onze gezondheid. Deze artikelen dienen bij te dragen aan jouw kennis om de juiste keuzes te maken op weg naar de perfecte gezondheid!

Alle artikelen gericht op gezondheid:

Bekijk hier alle gezondheid artikelen en tips →


Naast de aandacht die Voeding-en-fitness.nl schenkt aan ons welzijn vind je hier ook artikelen omtrent de volgende categorieën:

  • Voeding
  • Fitness
  • Supplementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.