• xxl nutrition banner

Gezondheid

Gezondheid

Voor velen geldt de gezondheid als ons belangrijkste goed. Helaas sluit de levensstijl van velen niet aan bij de manier van leven die nodig is om een optimale gezondheid te waarborgen. Tegenwoordig zijn er vele verslavingen waar mensen aan toe geven. Zo wordt er, ook door de overheid, steeds meer aandacht geschonken aan de obesitas-epidemie.

Uit cijfers van het CBS blijkt dat ruim de helft van de Nederlandse bevolking tussen de 20 en 65 jaar overgewicht heeft. Morbide obesitas, de ernstige gradatie van overgewicht, komt zelfs voor bij 14,6% van deze populatie. Het mag duidelijk zijn dat er heel wat kan verbeteren aan de levensstijl van de gemiddelde Nederlander.

Op Voeding-en-fitness.nl hoop ik jou daarom te helpen bij het maken van gezondere keuzes. Zo koppel ik in mijn blogs wetenschappelijke studies aan mijn jarenlange ervaring als Voedingsadviseur!

Nieuwste artikelen gericht op gezondheid:

Is wielrennen gezond? is wielrennen gezond

Is wielrennen gezond?

In het voorjaar en de zomer pakken veel Nederlanders hun racefiets weer uit de schuur. Lekker een stukje fietsen met het zonnetje op onze huid. Wielrennen is een populaire sport…

De 75 Hard Challenge 75 hard challenge

De 75 Hard Challenge

Als sporter ben je vaak op zoek naar een leuke uitdaging om je gemotiveerd te houden. Zo heb je vast wel eens gehoord van een plank challenge of Dry January…

Bekijk hier alle gezondheid artikelen en tips →

Gezondheidsfactoren

Natuurlijk wordt onze gezondheid niet alleen bepaald door ons gewicht. Daarom richt Voeding-en-fitness.nl zich op alle factoren die een rol spelen bij onze gezondheid. Zo zullen we informatieve artikelen plaatsen over allerlei omgevingsfactoren en de effecten hiervan op onze fysieke en mentale gesteldheid. Deze artikelen dienen bij te dragen aan jouw kennis om de juiste keuzes te maken op weg naar de perfecte gezondheid!

Naast de aandacht die Voeding-en-fitness.nl schenkt aan ons welzijn vind je hier ook artikelen omtrent de volgende categorieën:

Persoonlijk voedingsschema op maat
Hulp nodig bij afvallen of spiermassa opbouwen? De door mij op maat gemaakte voedingsschema's helpen jou bij het bereiken van jouw doelen. Bulken of cutten? Een eetplan op maat van Voeding-en-fitness.nl zorgt ervoor dat jij resultaat boekt!
Volg Marvin

Eén reactie:

  1. Vincent Rondwijk

    Bedankt voor het delen van de vele interessante artikelen over gezondheid en voeding. Ik geloof ook dat veel lichamelijke kwalen te maken hebben met slechte voeding. Daarnaast blijft het een combinatie van bewegen en het juiste dieet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *