• xxl nutrition banner

Fat Killer review 2024 – XXL Nutrition

Fat Killer

€34,95
8.1

Gebruiksgemak

8.5/10

Prijs

7.5/10

Werking

8.2/10

Voordelen

 • Sterke formule
 • Gemakkelijk in gebruik
 • 128 mg cafeïne per capsule

Nadelen

 • Kan te heftig zijn voor sommigen

Bijgewerkt op 7 juni 2024 door Marvin

Fat Killer van XXL Nutrition is de opvolger van hun fatburner Fat Attack. Fatburners worden vaak gebruikt tijdens het droogtrainen omdat het de stofwisseling zou stimuleren en het hongergevoel onderdrukt. Dit soort vetverbranders zijn geen wondermiddelen en zorgen er niet voor dat je vet ineens als sneeuw voor de zon verdwijnt. Maar in combinatie met een goed voedingsschema gericht op vet verlies kan een goede fatburner helpen.

Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl heb ik Fat Killer van XXL mogen testen. Ben jij benieuwd naar mijn ervaring? Je leest de complete test in de Fat Killer review hieronder!

Fat Killer van XXL Nutrition heb ik getest op de volgende punten:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Werking / effect

XXL Nutrition Fat Killer

Voordat we verder gaan met mijn Fat Killer review kijken we even naar wat XXL zelf zegt over hun nieuwe formule fatburner.

Fat Killer is met afstand de populairste fatburner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen. Voor iedereen die een calorie-beperkend dieet volgt en aan zijn of haar droomfysiek werkt is er Fat Killer. Fat Killer is de opvolger van de legendarische Fat Attack en beschikt over een krachtige samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhouding.

Zo weet je zeker dat je jouw lichaam van de beste ingrediënten voorziet, zoals kaempferol, cafeïne en L-carnitine. Fat Killer is samengesteld door professionals, zodat je zeker weet dat je de meest optimale verhouding aan werkzame stoffen binnenkrijgt.”

 • Sterkste formule op de markt
 • Perfecte verhouding van alle werkzame stoffen
 • Unieke ingrediënten die elkaars werking versterken
 • Samengesteld door professionals
 • Voor sommige mensen is deze formule te sterk

fat killer review

Gebruiksgemak van Fat Killer

In mijn fatburner reviews kijk ik altijd naar het gebruiksgemak van het afslank supplement. Hoef je bijvoorbeeld maar 1 pil per dag te slikken of dien je er wel 5 of meer te nemen? Voor deze Fat Killer review heb ik kritisch naar de gebruiksvriendelijkheid gekeken.

XXL Nutrition’s Fat Killer komt in een potje met 120 capsules. Een dosering staat gelijk aan twee capsules, dit betekent dat je 60 dagen met deze fatburner kunt doen. Volgens de gebruiksaanwijzing op het etiket neem je dagelijks twee capsules per keer bij een maaltijd. Neem nooit meer dan vier capsules verspreid over de dag. Je kunt er dus voor kiezen om één dosering in de ochtend bij het ontbijt te nemen.

Wil je graag een extra dosering nemen, dan kun je die bij het avondeten pakken. Wanneer je dit doet hoef je geen pillen mee te nemen naar je werk of naar school om in de middag nog een dosering te nemen.

De capsules zelf zijn gemiddeld van grootte. Ze zijn prima door te slikken omdat het gladde capsules te zijn. Neem een goede slok water en je slikt een Fat Killer capsule snel naar binnen. Al met al vind ik dit een eenvoudig te gebruiken vet verbrander van XXL.

Fat Killer Advanced Fat burner prijs

Een ander belangrijk aspect in mijn Fat Killer review is de prijs. We zijn altijd op zoek naar supplementen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Je wilt immers niet teveel betalen voor een fatburner.

Fat Killer van XXL Nutrition kun je kopen voor €34,95. Voor deze prijs krijg je 120 capsules en per dosering neem je twee capsules. Dit betekent dat je 60 dagen met een potje doet. Neem je toch vier capsules per dag (2 doseringen) dan kun je 30 dagen vooruit. Omgerekend betaal je dus €0,58 per dosering. Afhankelijk van jouw eigen gebruik kunnen de kosten oplopen.

Naar mijn idee is de prijs van XXL’s Fat Killer iets hoger dan die van andere huismerk fatburners. Toch vind ik 58 eurocent per dag een zeer acceptabele prijs voor een sterk afslank supplement.

Fatburner prijzen vergelijken

Om een eerlijk beeld van de prijs te krijgen vergelijk ik Fat Killer met andere fatburners. In de tabel hieronder zie je de prijzen van Ripped! van Body & Fitshop, Animal Cuts van Universal Nutrition en Black Burn van NVE. Zoals je kunt zien is de prijs van Fat Killer gemiddeld in vergelijking met andere merken.

Let op: deze vergelijking is gebaseerd op de prijs per dosering. Afhankelijk van het aantal doseringen dat jij per dag neemt of moet nemen kan de prijs per dag verschillen.

fatburner prijzen

Hoe werkt Fat Killer van XXL Nutrition?

fat killer ervaringHet belangrijkste onderdeel van mijn Fat Killer review gaat natuurlijk over de werking. Hoe werkt deze fatburner van XXL Nutrition precies? En welke effecten heb ik ervaren tijdens het gebruik?

Fat Killer is een afslank supplement met een sterke dosering. Het bevat ingrediënten als kaempferol (kaempferia galanga  L.), cafeïne anhydrous 128mg/capsule, acetyl L-carnitine HCI, N-acetyl L-tyrosine en groene thee extract (camellia sinensis). Per dosering krijg je dus 256 milligram cafeïne binnen, wat gelijk staat aan ongeveer vier koppen koffie.

De combinatie van deze stoffen zou ervoor moeten zorgen dat je stofwisseling een boost krijgt en het hongergevoel onderdrukt wordt. Je hebt dus minder de neiging om te snacken, waardoor je minder calorieën binnenkrijgt. En een calorie-tekort is essentieel om vet te verliezen. Wees er van bewust dat een fatburner er niet voor gaat zorgen dat je ineens afgetraind bent of kilo’s afvalt.

In combinatie met voldoende beweging en een voedingsschema voor afvallen kan Fat Killer echter zeker bijdragen aan het proces. Vooral het onderdrukken van het hongergevoel kan bij veel mensen helpen om een calorierestrictie vol te houden.

Fat Killer ervaring

Wat heb ik zelf ervaren tijdens het gebruik van Fat Killer? Ik heb er voor gekozen om dagelijks één dosering (dus 2 capsules) te nemen bij mijn ontbijt. In de namiddag of avond neem ik een pre workout booster waar ook cafeïne in zit. Om dan nog een tweede dosering Fat Killer te nemen vond ik teveel van het goede! Tijdens het gebruik van deze XXL Nutrition fatburner merkte ik dat ik wat meer zweette dan normaal en dat ik overdag meer energie had.

Tijdens het droogtrainen vond ik het vooral erg fijn dat ik minder trek had. De verleiding om toch meer te eten dan je schema aangeeft is op deze manier een stuk kleiner. Fat Killer hielp mij om netjes en strikt op mijn voeding te letten.

Door krachttraining te doen, gezond te eten en deze fatburner te gebruiken ben ik een aantal kilo afgevallen en ben ik merkbaar strakker geworden. Bijwerkingen waren miniem. Slechts af en toe had ik wat hoofdpijn of rommelde mijn maag ’s ochtends na het innemen van de capsules.

Fat Killer review: mijn conclusie

Net als mijn andere supplementen reviews wil ik mijn Fat Killer review eindigen met een korte conclusie. Ik heb deze XXL Nutrition fatburner twee maanden getest en ben zeer tevreden. Voor mij is Fat Killer een waardige opvolger van Fat Attack en is hij zijn aanschafprijs van €34,95 zeker waard. De sterke punten van deze vet verbrander vind ik de sterke dosering (met o.a. 128 mg cafeïne per capsule) en het gebruiksgemak.

De onderdrukking van het hongergevoel en de extra energie heb ik als prettig ervaren. Dit heeft mij zeker geholpen om strikt te blijven eten, waardoor ik zichtbaar vet ben verloren tijdens het cutten.

Zoek jij een sterke fatburner? Dan is Fat Killer van XXL Nutrition zeker een aanrader. Deze sterke formule is voor sommigen misschien iets te heftig. In dat geval raad ik aan om te beginnen met een dosering van 1 capsule en dit langzaam op te bouwen.

Fat Metabolic Support

Fat Metabolic Support is de opvolger van de legendarische Fat Killer en beschikt over een krachtige samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhouding.

Top 5 Beste Fatburners
Zoek jij de beste fatburner? Wij hebben de beste fatburners speciaal voor jou op een rij gezet. Wil jij afslanken en vet verliezen? Dan vind je hier zeker de beste fatburner. Uiteraard voor de laagste prijs!
Volg Marvin
Latest posts by Marvin Grouw (see all)

Deel jouw ervaring met Fat Killer hieronder!

Heb jij deze fatburner van XXL Nutrition al eens geprobeerd? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Zijn fatburners veilig te gebruiken bij het afvallen?
zijn fatburners veilig

Afvallen is voor veel mensen een moeilijk proces. Dagelijks een calorietekort hanteren en meer bewegen, terwijl de verleidingen overal voor het pakken liggen. Om het Lees blog

Ripped! Fatburner review 2024 – Body & Fit
ripped fatburner review

Elke bodybuilder of fitnessfanaat wil natuurlijk zo droog mogelijk zijn. Voor sommige sporters is dit moeilijker dan voor andere. Naast je voedingspatroon en trainingsprogramma kan Lees blog

Hoe werkt een fatburner?
hoe werkt een fatburner?

De maanden voorafgaand aan de zomer zijn fatburners één van de populairste fitness supplementen. Fatburners worden gebruikt door mensen die aan het droogtrainen zijn en Lees blog

Droogtrainen: handleiding voor gezond afvallen
meal prep tips

Je hebt vast wel eens van de term ‘droogtrainen’ gehoord. Droogtrainen wordt ook wel cutten genoemd en heeft te maken met het verlagen van je Lees blog

Fat Metabolic Support is de opvolger van de legendarische Fat Killer en beschikt over een krachtige samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhouding.

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

16 reacties:

 1. Gebruiksgemak

  7.4

  Prijs

  7.6

  Werking

  5.1

  Ben een week geleden begonnen, neem max 3 stuks per dag maar tot op heden merk ik er helemaal niks van?!

  • Hi Tamara,

   Wat verwacht je precies te merken qua werking? Het verliezen van vet is vooral afhankelijk van je eetpatroon en voldoende beweging. Een fatburner ondersteunt bij het afvallen door je metabolisme te stimuleren en het hongergevoel te minderen. Merk je ook niet dat je minder trek hebt?

  • Klopt heb deze ook gebruikt maar moet zeggen merk niks van train 6dagen in de week en resultaat is niehiel nada niks nopes dus wil nu wat anders gebruiken weet dus niet wat goed is voor ondersteuning tijdens de training 💪 vindt jammer dat t zo lastig zoeken is wat wel goed werkt want die extra boost kan ik wel goed gebruiken 🤔🤔💪💪

   • Een fatburner is niet direct een supplement dat zorgt voor een boost tijdens je training. Als je op zoek bent naar een supplement dat je meer energie, kracht en uithoudingsvermogen geeft tijdens je workout… dan is een pre workout booster een betere keus.

    Bekijk bijvoorbeeld eens de beste pre workouts hier! :)

 2. Gebruiksgemak

  0.1

  Prijs

  0.3

  Werking

  0.1

  Gewoon placebo effect deze dure pillen. Neem gewoon 4 bakjes koffie en je hebt exact hetzelfde effect. Maar dan voor 20 eurocent. Netjes trainen, goed op voeding letten is alles wat je hoeft te doen. Deze producten zijn alleen ontwikkeld om er flink aan te verdienen. Qua ingrediënten zit er nog niet voor €1,- in.

  • Goed trainen en op je voeding letten is inderdaad het belangrijkst. Zo’n fatburner is dan ook zeker geen wondermiddel. Het remt echter wel het hongergevoel en maakt het dus makkelijker om onder je caloriebehoefte te blijven. Voor sommigen kan het gebruik van een fatburner ook een mentale hulp zijn, om zich strikter aan het voedingsschema te houden en meer uit hun trainingen te halen. In dat geval is een placebo-effect, wel degelijk een positief effect. Maar de juiste basis moet altijd bestaan uit gezond eten en voldoende training ja :)

 3. Ik wil graag mijn vetverbranding verhogen. Ik sport 2x in de week geen fitness, let op mijn voeding maar door iets ouder te worden, geen echt succes tot vermindering gewicht
  Kan ik fatburner xxl killer innemen

  • Hoi Carine,

   Fat Killer kun je inderdaad gebruiken om je verbranding te stimuleren. Daardoor werkt het ondersteunend bij het verliezen van vet. Uiteraard is de energiebalans nog steeds leidend, oftewel dagelijks meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt uit voeding. Je voedingspatroon heeft daarom de eerste prioriteit. Mocht je daar advies over willen, dan kun je me altijd een berichtje sturen!

   • Sinds vorige week aan de stackers 4 de eerste 3 dagen reageerde mijn lijf er echt fantastisch, hyper actief, hogere temperatuur en geen trek in eten, ik was helemaal blij dacht eindelijk iets gevonden te hebben maar dag 5 geen enkele lichamelijke reactie meer. Vanwege mijn lipoedeem eet ik niet meer dan 1000kcal per dag laag in kh, en dit hielp me om de dag erop vol te houden (staand werk) dosering verhogen naar 4-6 per dag? Of een ander advies iets wat blijvend de eetlust remt?

    • Hi Mieke,

     Het is niet heel gek dat je honger hebt als je maar 1000 kcal per dag eet. Dit is heel erg weinig, zeker wanneer je staand werk hebt. En dit is in mijn ogen niet de beste manier om gewicht te verliezen. Ik denk dat het kan helpen om je voeding juist wat te verhogen, zodat je lichaam alle belangrijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt. Je kunt daarbij prima je koolhydraten wat lager houden, maar zorg dan dat je eiwitinname en inname van gezonde vetten hoger is. Op deze manier geef je je lichaam meer energie, heb je minder last van trek tussendoor en ondersteun je bovendien je immuunsysteem. Qua koolhydraten vooral de snelle suikers vermijden, maar neem dan complexe koolhydraten in de vorm van volkoren producten en havermout bijvoorbeeld.

     Denk dat er nog veel winst te behalen is qua voeding en dat dit meer resultaat heeft dan het gebruik van een fatburner. Een fatburner kan ondersteunend werken. De PhenQ fatburner heeft bij mij goed geholpen als het gaat om remmen van de eetlust en zoete trek.

 4. Beste Marvin,

  Ik heb een te traag werkende schildklier, volg nu sinds 2 weken een low-carb dieet i.c.m. groene smoothies. Zouden deze pillen kunnen helpen om van mijn 10 extra kilos af te komen denkt u?

  Alvast vriendelijk bedankt.

  • Hi Adinda,

   Gebruik je ook medicijnen voor je traagwerkende schildklier? Ik zou namelijk eerst overleggen met de arts voordat je eventueel dit soort supplementen gaat gebruiken. Een goede dosering vinden van je schildkliermedicijn en daarbij een gezond eetpatroon volgen en voldoende beweging is de eerste stap naar het versnellen van je schildklierwerking.

 5. Hoi,
  Ik gebruik fat killer en heb net en glass wine op naar en slecht dag.
  Mag dat?.ik zie niks staan over alcohol
  Dank je wel,
  Groetjes Emily

  • Hi Emily,

   Een glaasje wijn kan geen kwaad. Het heeft geen schadelijker effect in combinatie met de Fat Killer. Uiteraard alcoholgebruik zoveel mogelijk proberen te beperken bij het afvallen. Maar je hoeft je geen zorgen te maken om slechte bijwerkingen door een combinatie van alcohol en de fatburner.

 6. Gebruiksgemak

  9.5

  Prijs

  7

  Werking

  8

  Ik gebruik de fat killer. Na 90 kg overgewicht. Af gebakken te zijn met een gastric bypass, nu weer iets aangekomen en meer trek te hebben, helpt dit product mij om de zoet vraag en hongergevoel te onderdrukken.
  Ik moet het nog steeds zelf doen…. Dan maar placebo of wat dan ook.
  Ik ben er blij mee met dit steuntje in de rug😊

  • Hi Patries, top dat je al zoveel bent afgevallen. En fijn dat Fat Killer je helpt bij het remmen van het hongergevoel. Uiteraard moet je het zelf doen, maar op deze manier kan een goede fatburner je zeker ondersteunen. Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *