• xxl nutrition korting

Ervaring met Voeding & Fitness van Gisella

Laatste update op 3 januari 2020

gisella zegersNaast de informatieve artikelen en fitness tips kun je bij Voeding-en-fitness.nl ook terecht voor Online Personal Training. De op maat gemaakte voedingsschema’s en fitnessschema’s helpen je bij het behalen van je sportieve doelen. Wij helpen iedereen graag bij het bereiken van de beste resultaten en we vinden het dan ook leuk om af en toe ervaringen met jullie te delen. Een tijdje geleden heb je het verhaal van Lennard kunnen lezen waarin hij jullie een kijkje geeft in zijn ontwikkelingen en in welke wijze onze persoonlijke begeleiding daarbij heeft geholpen. Dit keer deelt Gisella haar verhaal en haar ervaring met online personal training. Lees hoe zij is begonnen met sporten, welke hindernissen ze tegenkwam en op welke manier zij de online begeleiding van Voeding-en-fitness.nl gebruikt om zichzelf fit, sterk en gezond te krijgen en houden!

Gisella’s ervaring met Online Personal Training

“Op mijn 14e ben ik begonnen met hardlopen en buikspieroefeningen. Mijn doel was toen om kilo’s kwijt te raken want mijn motto was “hoe dunner hoe beter”. Verder wist ik niet veel van sporten.

Op mijn 16e schreef ik me in bij de sportschool en begon daar ook met alleen cardio. Mijn eetpatroon was niet zo goed, ik had namelijk voor ogen hoe minder je eet hoe beter. Dit hield ik tot mijn 17e vast, daarna begon ik met groepslessen (xco,body pump, yoga). Ik leerde daar oefeningen die meer met kracht te maken hadden en ook vrienden begonnen mij mee te nemen naar de andere apparaten waar ik anders nooit kwam. Ik begon daar al wat meer thuis in te worden, ik ging me meer verdiepen in voeding en ook begon ik met supplementen (proteïne shakes, creatine, pre workout).

Op mijn 19e ging ik meer sporten en gooide ik mijn voedingspatroon om. Minder vet eten en daarvoor in de plaats gezonde en natuurlijke producten. Ik merkte een verschil in mijn lichaam, ik kreeg meer spiermassa, voelde me fitter en sterker en ook begon ik te beseffen dat een skinny body niet altijd maar mooi is, maar dat een goed gevormd lichaam ook zeker niet verkeerd is! Ik zag het sporten steeds meer als uitdaging  en begon me al meer te interesseren in krachttraining, sterker worden, meer spiermassa opbouwen en wilde nog bepaalde doelen behalen.

In mijn enthousiasme ben ik heel veel gaan trainen en nam ik eigenlijk te weinig rust. Dit werd wel zo veel meer dat ik last kreeg van overbelaste spieren. Ik wist niet meer hoe ik mezelf tevreden kon krijgen. Ook liep ik een beetje vast met mijn voeding. Want ik at wel gezond maar ik miste net een beetje hulp, houvast en vastigheid. Want ik wilde minder vetmassa en meer spieren, helaas lukte dat me maar niet.

Ik wist dat er iets moest gebeuren en kwam op Voeding-en-fitness.nl terecht. Ik kwam in contact met Marvin! Ik ging met hem mailen en merkte dat ik alles kon vragen en kon aangeven waar ik mee zat. Hij gaf mij advies en heeft een op maat gemaakt voedingsschema en persoonlijk fitnessschema voor mij samengesteld. Dit ging allemaal heel snel en hij antwoordde ook snel op mijn mails, dit vond ik erg prettig.

Deze op maat gemaakte schema’s werken voor mij heel goed en ik stop hier ook niet meer mee!

Door de schema’s die ik kreeg werd ik mij meer bewust van wat ik at. Ook kreeg ik meer houvast rondom mijn krachttrainingen, doordat ik een schema had voor mijn oefeningen en dus niet meer zo hoefde te zoeken naar wat ik precies moest doen voor bepaalde spieren. Dat ik mij vast kon houden aan een patroon vond ik erg prettig. Ook leerde ik nieuwe fitness oefeningen kennen. Deze nieuwe uitdagingen vond ik erg leuk.

Ik merkte na een paar weken al zeker een verschil! Ik verloor wat vet en hierdoor werden mijn spieren beter zichtbaar. Dit voelde goed! Ik heb ook zeker mijn mindere dagen maar ik doe mijn best en ga zeker door!

Deze op maat gemaakte schema’s werken voor mij heel goed en ik stop hier ook niet meer mee. Ik kan het gelukkig ook goed combineren met mijn groepslessen (boksen en yoga). Zo heb ik ook nog mijn eigen regie op het sporten en heb ik voor mijzelf een goede balans!”

ervaring met online personal training

Kan jij ook wat hulp gebruiken?

Ben jij bezig met het veranderen van je lifestyle? Probeer jij wat kilo’s kwijt te raken, je vetpercentage te verlagen of juist meer spiermassa op te bouwen, maar zijn de resultaten nog niet zoals je had gehoopt? Laat je helpen door Voeding-en-fitness.nl! Onze op maat gemaakte voeding- en trainingsschema’s worden afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen zodat jij de meest optimale resultaten kunt behalen. Benieuwd geworden na het lezen van Gisella’s ervaring met Online Personal Training? Meer informatie over alle mogelijkheden vind je door op onderstaande banner te klikken. Je kunt ons natuurlijk ook een berichtje sturen via de contactpagina!

Online voedingsbegeleiding
Met onze gezonde weekschema’s krijg jij elke week toegang tot een nieuw menu, compleet afgestemd op jouw lichaam, doelen en wensen. Ontvang simpele en gezonde recepten, handige boodschappenlijstjes, wekelijkse check-ups en een persoonlijke voedingsadviseur voor al jouw vragen!
Volg Marvin
Laatste berichten van Marvin (alles zien)
Meer interessante fitness tips
Voeding voor voetballers om de prestaties te verbeteren
voeding voor voetballers

Hoe kunnen we onze prestaties verbeteren tijdens een voetbalwedstrijd? Er wordt veel aandacht geschonken aan techniek, tactiek en krachttraining om de fysieke prestaties te verbeteren. Lees blog

Wat is IIFYM (If It Fits Your Macros)?
if it fits your macros

Wat nou als ik je vertel dat er een eetpatroon bestaat waarbij je alles kan eten wat je wilt zonder aan te komen of waarmee Lees blog

Meal preppen? 5 tips voor beginners
meal preppen tips

We hebben een druk leven. Naast werk of studie proberen we tijd te maken om vaker te gaan sporten, leuke dingen te doen én ons Lees blog

Wordt de diëtist vergoed door je zorgverzekering?
diëtist vergoeding

Overgewicht is een groot probleem in Nederland. Zo blijkt uit cijfers van het CBS dat in 2019 48,7% van de volwassenen (18 jaar en ouder) Lees blog

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =