• xxl nutrition banner

Ervaring met Voeding & Fitness van Lennard

Bijgewerkt op 19 september 2023 door Marvin

Al sinds mijn 16e doe ik aan fitness. Ik merkte in het begin dat ik het fitness vrij snel oppakte en gespierder begon te worden. Helaas had ik in die tijd nog niet door hoe belangrijk de combinatie van krachtsport en voeding is. Ik at gewoon wat ik wilde eten. Rond mijn 18e merkte ik dat ik naast spiermassa, ook vrij veel vetmassa op had gebouwd. Ik woog op dat moment zo’n 106 kilo met 23% vet, mijn zwaarste moment ooit; hier moest wat aan gedaan worden.

Het fitnessen deed ik met wat meer regelmaat en ik wist wat ik deed, daarnaast begon ik ook beter op mijn voeding te letten. Mijn buik begon iets platter te worden en ook de heupen werden minder breed.

Mijn ervaring met Voeding & Fitness

In begin september 2014 kwam ik op een moment dat ik merkte dat ik bleef hangen qua gewicht en vetpercentage. Ik woog zo’n 95 kilo met een vetpercentage van ongeveer 18.5%, prima cijfers in vergelijking met 2 jaar daarvoor. Toch moest er nog aardig wat vet af. Ik was op zoek naar een goed voedingsschema die mij daarbij kon helpen. In de sportschool kwam ik Marvin tegen, hij was in die tijd net begonnen met www.voeding-en-fitness.nl en wilde wel een voedingsschema voor mij maken.

ervaringen voeding-en-fitness.nl

Doordat het schema zeer duidelijk was en ik wist wat ik moest eten, kon ik mij er goed aan houden. Ik merkte dat ik steeds droger werd en dat ik meer definitie in mijn lichaam kreeg.

Helaas heb ik ook mijn zwakke momenten, wat naar mijn mening vrij menselijk is, en heb ik zo mijn ups en downs qua eten. Zo zijn er momenten dat ik mij niet in kan houden en eet ik alles wat los en vast zit. Dit is funest voor een sporter die zijn doel vrij duidelijk voor ogen heeft: namelijk onder de 15% vet te komen.

Voedingsschema droogtrainen

Momenteel zit ik rond de 14% qua vetpercentage en weeg ik zo’n 89 kilo. Een hele verbetering als je het vergelijkt met de eerder 106 kilo met 23% vet. Ik ben dan ook erg trots op mijzelf en ik zal ook door blijven gaan. Een nieuw doel is om richting de 10% lichaamsvet te gaan!

ervaring online personal training

Mede dankzij het voedingsschema van Marvin (Voeding en Fitness) heb ik het moeizame droogtrainen beter kunnen realiseren. Bedankt Marvin!

Benieuwd naar de ervaring met Voeding & Fitness van iemand anders? Bekijk alle Online Personal Training ervaringen!

marvin grouw voeding

Hulp nodig bij afvallen of spiermassa opbouwen? De door mij op maat gemaakte voedingsschema's helpen jou bij het bereiken van jouw doelen. Bulken of cutten? Een eetplan op maat van Voeding-en-fitness.nl zorgt ervoor dat jij resultaat boekt!

Meer handige fitness tips
Ervaring met Voeding & Fitness van Gisella
ervaring gisella zegers

Naast de informatieve artikelen en fitness tips kun je bij Voeding-en-fitness.nl ook terecht voor Online Personal Training. De op maat gemaakte voedingsschema's en fitnessschema's helpen Lees blog

De ervaring met Voeding & Fitness van Maartje
maartje sleijster

Op Voeding-en-fitness.nl vind je niet alleen informatieve artikelen over voeding, fitness, gezondheid en het gebruik van supplementen. We helpen je ook graag bij het bereiken Lees blog

De ervaring met Voeding & Fitness van Jonathan
ervaring met voeding-en-fitness.nl

Op Voeding-en-fitness.nl vind je niet alleen informatieve artikelen over voeding, fitness, gezondheid en het gebruik van supplementen. We helpen je ook graag bij het bereiken Lees blog

10 vragen aan: Kim Hittinger
kim hittinger

‘In onze rubriek: ’10 vragen aan:…’ interviewen/bevragen wij (semi-)topsporters naar hun visie en mening over onder anderen voeding, supplementen gebruik en rust m.b.t. de topsport. Topsporters Lees blog

Volg Marvin

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *