• xxl nutrition aanbieding

Ervaring met Voeding & Fitness van Lennard

Laatste update op 10 december 2019

Al sinds mijn 16e doe ik aan fitness. Ik merkte in het begin dat ik het fitness vrij snel oppakte en gespierder begon te worden. Helaas had ik in die tijd nog niet door hoe belangrijk de combinatie van krachtsport en voeding is. Ik at gewoon wat ik wilde eten. Rond mijn 18e merkte ik dat ik naast spiermassa, ook vrij veel vetmassa op had gebouwd. Ik woog op dat moment zo’n 106 kilo met 23% vet, mijn zwaarste moment ooit; hier moest wat aan gedaan worden.

Het fitnessen deed ik met wat meer regelmaat en ik wist wat ik deed, daarnaast begon ik ook beter op mijn voeding te letten. Mijn buik begon iets platter te worden en ook de heupen werden minder breed.

Mijn ervaring met Voeding & Fitness

ervaringen voeding-en-fitness.nl In begin september 2014 kwam ik op een moment dat ik merkte dat ik bleef hangen qua gewicht en vetpercentage. Ik woog zo’n 95 kilo met een vetpercentage van ongeveer 18.5%, prima cijfers in vergelijking met 2 jaar daarvoor. Toch moest er nog aardig wat vet af. Ik was op zoek naar een goed voedingsschema die mij daarbij kon helpen. In de sportschool kwam ik Marvin tegen, hij was in die tijd net begonnen met www.voeding-en-fitness.nl en wilde wel een voedingsschema voor mij maken.

Doordat het schema zeer duidelijk was en ik wist wat ik moest eten, kon ik mij er goed aan houden. Ik merkte dat ik steeds droger werd en dat ik meer definitie in mijn lichaam kreeg.

Helaas heb ik ook mijn zwakke momenten, wat naar mijn mening vrij menselijk is, en heb ik zo mijn ups en downs qua eten. Zo zijn er momenten dat ik mij niet in kan houden en eet ik alles wat los en vast zit. Dit is funest voor een sporter die zijn doel vrij duidelijk voor ogen heeft: namelijk onder de 15% vet te komen.

Voedingsschema droogtrainen

Momenteel zit ik rond de 14% qua vetpercentage en weeg ik zo’n 89 kilo. Een hele verbetering als je het vergelijkt met de eerder 106 kilo met 23% vet. Ik ben dan ook erg trots op mijzelf en ik zal ook door blijven gaan. Een nieuw doel is om richting de 10% lichaamsvet te gaan!

ervaring online personal training

Mede dankzij het voedingsschema van Marvin (Voeding en Fitness) heb ik het moeizame droogtrainen beter kunnen realiseren. Bedankt Marvin!

Benieuwd naar de ervaring met Voeding & Fitness van iemand anders? Bekijk alle Online Personal Training ervaringen!

Persoonlijk voedingsschema op maat
Hulp nodig bij afvallen of spiermassa opbouwen? De door mij op maat gemaakte voedingsschema's helpen jou bij het bereiken van jouw doelen. Bulken of cutten? Een eetplan op maat van Voeding-en-fitness.nl zorgt ervoor dat jij resultaat boekt!
Meer handige fitness tips
Voeding voor voetballers om de prestaties te verbeteren
voeding voor voetballers

Hoe kunnen we onze prestaties verbeteren tijdens een voetbalwedstrijd? Er wordt veel aandacht geschonken aan techniek, tactiek en krachttraining om de fysieke prestaties te verbeteren. Lees blog

Wat is IIFYM (If It Fits Your Macros)?
if it fits your macros

Wat nou als ik je vertel dat er een eetpatroon bestaat waarbij je alles kan eten wat je wilt zonder aan te komen of waarmee Lees blog

Meal preppen? 5 tips voor beginners
meal preppen tips

We hebben een druk leven. Naast werk of studie proberen we tijd te maken om vaker te gaan sporten, leuke dingen te doen én ons Lees blog

Wordt de diëtist vergoed door je zorgverzekering?
diëtist vergoeding

Overgewicht is een groot probleem in Nederland. Zo blijkt uit cijfers van het CBS dat 48,7% van de volwassenen (18 jaar en ouder) in Nederland Lees blog

Volg Marvin
Latest posts by Marvin Grouw (see all)

Marvin Grouw

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 + drie =