• xxl nutrition banner

Cell-Tech review – Muscletech

Cell-Tech

€24,90
7.8

Gebruiksgemak

7.5/10

Prijs

8.5/10

Smaak

6.8/10

Samenstelling

8.3/10

Voordelen

 • 5 gram creatine per dosering
 • Complete post-workout shake
 • BCAA verdeling 2:1:1

Nadelen

 • Smaak iets te zoet
 • Bevat best veel suikers

Bijgewerkt op 25 november 2022 door Marvin

Neem jij een post-workout shake na het trainen? En gebruik je wel eens creatine? Veel krachtsporters kiezen er voor om na een fitness training een complete post workout te nemen. Zo’n supplement voorziet je lichaam van belangrijke voedingsstoffen na een fysieke inspanning. Cell-Tech van Muscletech is zo’n post workout. En niet zomaar één, want Cell Tech is misschien wel de meest populaire post-workout van de wereld. Cell Tech is een combinatie tussen een post workout supplement en een creatine supplement. Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl heb ik Cell-Tech getest. Mijn persoonlijke ervaring lees je in de Cell-Tech review. Benieuwd? Lees dan snel verder!

De Cell-Tech post workout heb ik beoordeeld op de volgende punten:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Smaak
 • Samenstelling

Muscletech Cell-Tech

Voordat we verder gaan met mijn Cell-Tech review kijken we even kort naar wat Muscletech zelf zegt over hun supplement.

“Elke dosering Cell-Tech bevat 3.5 gram HPLC-gecertificeerde creatine en 1.5 gram Creatine HCL. Taurine is een aminozuur van onderschatte waarde. Taurine is een lichaamseigen stof. Het is een aminozuur die het lichaam zelf kan aanmaken. Ook komt Taurine voor in vlees en vis. Een vegetarisch eetpatroon bevat vrijwel geen Taurine. in aanvulling op de andere opbouwende ingrediënten bevat Cell-Tech BCAA. BCAA is de belangrijkste groep aminozuren.

 • 5 gram Creatine per scoop
 • HPLC-gecertificeerde en Creatine HCL
 • 2000mg Taurine per dosering
 • 2000mg BCAA per dosering
 • Postworkout Creatine
 • Hardcore bodybuilding supplement!”

cell-tech review

Het gebruiksgemak van Cell-Tech

Het eerste onderdeel van mijn Cell-Tech review is het gebruiksgemak. Hierbij kijk ik naar punten als de oplosbaarheid, verpakking en of de doseringen volgens het etiket goed zijn op te volgen.

Cell Tech van Muscletech is te koop in emmers van 1400 gram of een grotere emmer van 2720 gram. Zelf heb ik gekozen voor de grotere inhoud, omdat ik deze post workout dan langer kan testen. Volgens het etiket neem je op trainingsdagen 1 dosering (maatschep = 49 gram poeder) met 350 milliliter water. Op rustdagen neem je zo’n zelfde dosering, alleen dan in de ochtend. Wanneer je 49 gram Cell Tech met 350 ml water mengt lost het poeder redelijk goed op. Ik raad wel aan om even met een lepel te roeren of om een shakebeker te gebruiken en deze goed te schudden.

Doe je dit niet, dan blijven er wel wat fijne stukjes / korrels over in de Cell-Tech shake. Voor de rest spreekt het gebruik van Cell Tech voor zich en is de gebruiksaanwijzing op het label goed te volgen. Klein puntje van kritiek; de opening van de emmer is wat klein. Als je de pot bijna leeg hebt wordt het zo best lastig om een goede schep onder uit de emmer te halen.

Wat kost dit post workout supplement?

De prijs van supplementen speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. In de reviews op Voeding-en-fitness.nl probeer ik jullie te helpen bij het vinden van voedingssupplementen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Cell-Tech van Muscletech is verkrijgbaar in veel verschillende Nederlandse webshops. Hierdoor is deze post workout met creatine vaak in de aanbieding. Om de laagste prijs te vinden is het dus goed om alle supplementen shops te bekijken. De beste prijs op dit moment vind je bij XXL Nutrition. Hier betaal je €32,90 voor 2720 gram. Wanneer je de aanbevolen dosering van 49 gram poeder per shake aanhoudt haal je hier dus 55 doseringen uit. Omgerekend betaal je dan ongeveer €0,60 per dag. Naar mijn idee is dit een redelijke prijs.

Maar om dit zeker te kunnen weten vergelijk ik de prijs van Cell Tech met vergelijkbare post workout creatines. Namelijk; Perfect Post Workout van Body & Fitshop, Mega Grow van XXL Nutrition en Mutant Rehab van Mutant. Zoals je in de tabel hieronder kunt zien is Cell-Tech de goedkoopste. Houd er echter rekening mee dat de prijs niks over de kwaliteit van een bepaald supplement zegt.

cell tech prijzen

Smaakt deze creatine van Muscletech lekker?

Het volgende onderdeel van mijn Cell-Tech review gaat over de smaak. Normaal gesproken is dit geen belangrijk onderdeel in mijn creatine reviews. De meeste creatines zijn immers neutraal van smaak. Aangezien Cell Tech een combinatie tussen een post workout en een creatine supplement is, neem ik mijn ervaring met de smaak wel mee in mijn beoordeling.

Cell-Tech kun je kopen in drie verschillende smaken; Fruit Punch, Orange en Grape. Dit zijn allemaal fruitsmaken, waardoor de keus enigszins beperkt is. Zelf heb ik gekozen voor de Fruit Punch smaak aangezien dit mij de lekkerste leek. De smaak zelf is prima, wel vind ik hem iets te zoet wanneer je 350 ml water gebruikt. Zelf neem ik iets meer water, want dan vind ik hem lekkerder. Smaken verschillen natuurlijk, maar mijn persoonlijke ervaring is gematigd positief. Drinkt prima weg, maar geen wauw-smaak!

Cell-Tech post workout samenstelling

cell tech reviewHet belangrijkste onderdeel van mijn Cell-Tech review is natuurlijk de samenstelling. Wat zit er precies in deze post workout shake? Uiteraard deel ik ook mijn eigen ervaringen tijdens het gebruiken van Cell Tech met jullie.

Cell-Tech van Muscletech is een post workout supplement met 5 gram creatine per dosering. Creatine is één van de meest gebruikte fitness supplementen. Daarnaast bevat Cell Tech onder anderen Taurine en BCAA’s (L-leucine, L-valine en L-isoleucine). Deze combinatie maakt van Cell Tech een goede post workout creatine.

Helaas is het de hoeveelheid BCAA wat onder-gedoseerd met 1 gram in totaal (500 mg leucine, 250 mg valine en 250 mg isoleucine). Let er ook op dat Cell Tech behoorlijk wat suikers bevat (15 gram per dosering). In totaal is 1 dosering van 49 gram poeder goed voor 180 calorieën. Het is belangrijk om deze ook mee te tellen wanneer je een fitness voedingsschema volgt.

Mijn ervaring met Cell-Tech

De afgelopen periode heb ik Cell-Tech precies zo gebruikt als staat aangegeven op het etiket door Muscletech. Dit betekent op trainingsdagen 1 maatschep direct na mijn training en op rustdagen 1 maatschep na het opstaan. Momenteel ben ik aan het bulken (= opbouwen van spiermassa), waarbij ik een voedingsschema met een calorie-overschot volg. Ik gebruik Cell Tech nu ongeveer 5 weken. Deze weken ben ik ongeveer 3 kilogram aangekomen en merk ik dat mijn spieren duidelijk voller zijn.

Tijdens mijn krachttraining ervaar ik een toename van kracht en uithoudingsvermogen. Komt dit puur door Cell Tech als post workout shake te gebruiken? Nee natuurlijk niet, supplementen zijn immers geen wondermiddelen. Echter, in combinatie met een passend eetpatroon en zware krachttraining boek ik wel de resultaten die ik zou willen boeken. Voor mijn gevoel draagt Cell-Tech hier tot op zeker hoogte wel aan bij.

Cell-Tech review: mijn conclusie

In deze Cell-Tech review hebben jullie mijn persoonlijke ervaring met deze post workout blend van MuscleTech kunnen lezen. Ter afsluiting nog een korte conclusie. Cell Tech is een complete post workout die naast de benodigde suikers ook creatine, taurine, vitaminen en BCAA’s bevat. Wanneer je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgt is het nog een voordelig supplement ook. Naar mijn eigen smaak is deze shake wel iets té zoet, maar dit kun je makkelijk oplossen door meer water te gebruiken.

Verder is het belangrijk dat je rekening houdt met de hoeveelheid suikers en calorieën in Cell Tech. Wanneer je aan het droogtrainen bent is dit misschien niet de meeste ideale keus. Tijdens het bulken is dit echter een goede post workout shake. In combinatie met een goed eetpatroon en zware krachttraining heeft Cell-Tech mij zeker een positieve boost gegeven.

Top 5 beste post workouts
Zoek je het beste Post Workout van dit moment? Voeding-en-fitness.nl heeft de Top 5 beste post workout shakes voor je geselecteerd. De perfecte supplementen voor spieropbouw na een zware training. Check snel de Beste Koop & Getest!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Cell-Tech hieronder!

Heb jij deze post workout shake van Muscletech al eens geprobeerd? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Combineer eiwit en creatine voor een maximale toename van vetvrije massa
eiwitshake met water of melk nemen?

Ben jij druk met fitness en trainen en houd jij je goed aan je voedingsschema, maar wil het maar niet vlotten met het aankomen van Lees blog

Creatine werking, voordelen, dosering en beste creatine
creatine gebruiken tijdens het cutten

Fitnessers en krachtsporters zijn over het algemeen bekend met creatine. Een grote groep sporters heeft het al één of meerdere keren gebruikt en zo niet, Lees blog

Zelf een Pre Workout maken met ons recept
beste supplementen

Veel sporters maken gebruik van een pre-workout booster voordat zij beginnen aan hun training. Dit doen zij voornamelijk om meer energie en focus te krijgen, Lees blog

Ultra Fine Oats review – Body & Fitshop
Ultra fine oats

In een goed voedingsschema wordt aandacht besteed aan de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor ons Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *