• xxl nutrition banner

Cardio Xcelerator review – XXL Nutrition

Cardio Xcelerator

€24,95
7.8

Oplosbaarheid

7.2/10

Prijs

8.0/10

Smaak

7.0/10

Werking

9.0/10

Voordelen

 • Goede dosering cafeïne
 • Je merkt duidelijk een toename in energie
 • Rijk aan BCAA's

Nadelen

 • Schuimt tijdens het mengen
 • Verkrijgbaar in slechts 2 smaken

Bijgewerkt op 21 juli 2020 door Marvin

De temperatuur loopt langzaam weer op en de zon laat zich steeds vaker zien. De zomer komt dichterbij en dat is voor velen een reden om meer cardio te gaan doen. Om je lichaam beachproof te krijgen is het belangrijk om je voedingspatroon aan te passen en daarbij kun je zowel krachttraining als cardio doen. Als steuntje in de rug kun je een fatburner gebruiken. Een fatburner kan je verbranding iets versnellen en het hongergevoel tegengaan, zodat het een klein voordeel kan bieden tijdens het droogtrainen. Cardio is niet van iedereen een hobby! Heb jij vaak geen zin of energie meer om na je krachttraining extra cardio-oefeningen te doen? Dan kan een supplement als Cardio Xcelerator van XXL Nutrition uitkomst bieden. Dit voedingssupplement bevat aminozuren om je spieren te beschermen en cafeïne om je energie te verhogen. Ik heb dit product getest en mijn persoonlijke ervaring lees je in deze Cardio Xcelerator review op Voeding-en-fitness.nl!

Deze fatburner van XXL Nutrition heb ik beoordeeld op de volgende punten:

 • Oplosbaarheid
 • Prijs
 • Smaak
 • Werking / effect

XXL Nutrition Cardio Xcelerator

Voordat we verder gaan met mijn Cardio Xcelerator review kijken we even naar wat XXL Nutrition zegt over dit supplement.

“Boost het resultaat van van je cardio met Cardio Xcelerator! Cardio Xcelerator kan ook genomen voor de krachttraining het is het ideale supplement tijdens een vetverlagend (cut) dieet. Cardio Xcelerator kan ook gebruikt worden als pre workout.

Voordelen Cardio Xcelerator

 • Ideaal tijdens de cut: meer resultaat in minder tijd
 • Rijk aan BCAA’s, in ideale 2:1:1 verhouding
 • Met de lekkere frisse smaak van watermeloen of groene appel
 • L-Carnitine, BCAA’s, L-Glutamine, Groene thee en Cafeïne in één supplement”

[cm_ad_changer campaign_id=”6″]

De oplosbaarheid van Cardio Xcelerator

Het eerste punt van mijn Cardio Xcelerator review is de oplosbaarheid. Mengt het poeder gemakkelijk met water of blijven er van die vervelende klontjes in je shake drijven?

Volgens de gebruiksaanwijzing van XXL Nutrition meng je 2 maatschappen (= 13 gram poeder) met 250 ml water. Dit drink je zo’n 15 minuten voor je (cardio)training. Het poeder zelf mengt gemakkelijk met water. Even kort schudden of roeren met een lepel en al het poeder is opgelost. Wel ontstaat er een laagje schuim bovenop de Cardio Xcelerator shake, dit maakt het drinken wat vervelender.

Wat kost dit supplement van XXL Nutrition?

Het volgende onderdeel van mijn Cardio Xcelerator review is de prijs. Wat betaal je voor dit supplement? En is dit duur of goedkoop in vergelijking met andere merken?

Cardio Xcelerator van XXL Nutrition koop je voor €24,95 en voor deze prijs krijg je 400 gram poeder. Aangezien je 13 gram per training neemt heb je met 1 potje genoeg voor 30 doseringen. Omgerekend betaal je dus zo’n €0,83 per dosering, wat naar mijn idee zeker een faire prijs is! Deze prijs is exact gelijk aan de Cardio Supershots van Body en Fitshop.

XXL Nutrition’s Cardio Xcelerator smaak

cardio xcelerator xxl nutritionHet volgende punt in mijn Cardio Xcelerator review gaat over mijn ervaring met de smaak. Is dit product goed te drinken? Of heeft XXL Nutrition dit keer geen goede smaak weten te creëren? Whey Delicious is nog altijd één van de lekkerste eiwitshakes die ik ooit heb gedronken, vandaar dat ik altijd hoge verwachtingen heb van XXL!

Cardio Xcelerator is verkrijgbaar in twee smaken, namelijk Fruit Punch en Green Apple. Ik heb zelf de smaak Green Apple gebruikt, dus mijn oordeel is puur gebaseerd op deze smaak. In het verleden heb ik meerdere supplementen met een groene appel smaak geprobeerd, niet allemaal waren ze even lekker.

Cardio Xcelerator van XXL Nutrition scoort voor mij gemiddeld op de smaaktest. Het is prima te drinken en ik dronk dit product dan ook niet met grote tegenzin. Ik heb echter wel eens betere groene appel smaken gehad.

Wat merkte ik van deze fatburner?

Het belangrijkste onderdeel van deze fatburner review is natuurlijk mijn ervaring met de werking van Cardio Xcelerator. Wat heb ik gemerkt tijdens het gebruiken van dit product en voldoet het aan mijn verwachtingen?

Ik heb Cardio Xcelerator volgens het label gebruikt en 13 gram voor mijn cardiotrainingen genomen. De laatste periode doe ik één of tweemaal per week extra cardio in de sportschool en als het mooi weer is ga ik ’s ochtends een rondje hardlopen. Van dit supplement van XXL Nutrition verwachtte ik dus vooral een toename in energie en uithoudingsvermogen om mijn cardio goed vol te kunnen houden. De cafeïne in Cardio Xcelerator moet zorgen voor een toename van energie en de BCAA’s beschermen je spieren. In de afbeelding hieronder zie je de exacte doseringen per 13 gram poeder.

cardio xcelerator ervaring

Tijdens het gebruiken van Cardio Xcelerator merkte ik dat ik duidelijk meer energie had tijdens mijn workout en dat ik makkelijker en langer door kon gaan. Aangezien cardio niet mijn favoriete bezigheid is, was dit een zeer welkom effect.

Je zou Cardio Xcelerator van XXL ook als Pre Workout Booster kunnen gebruiken, maar daarvoor vond ik de energieboost niet heftig genoeg. Het is meer een supplement dat op de achtergrond zijn werk doet en je energie en uithoudingsvermogen stimuleert. Cardio Xcelerator deed precies wat ik er van verlangde.

Cardio Xcelerator review: mijn conclusie

cardio xcelerator reviewNet als mijn andere supplementen reviews wil ik deze Cardio Xcelerator review afsluiten met mijn persoonlijke conclusie. Zou ik dit product aanraden of afraden?

Naar mijn ervaring is XXL Nutrition’s Cardio Xcelerator een mix tussen een fatburner en een pre workout booster. Het is geen typische fatburner, waarbij je een pil neemt in de ochtend die je metabolisme moet verhogen en je hongergevoel remt. Toch is het ook geen typische pre workout booster die je voor je krachttraining neemt, waarbij ingrediënten als creatine, beta-alanine en cafeïne moeten zorgen voor meer kracht, spieruithoudingsvermogen en energie.

Ik ben erg tevreden over de werking van Cardio Xcelerator, want ondanks dat ik liever geen cardio doe en dus ook regelmatig mijn workout niet afmaak (slecht, I know!) zorgt dit product er voor dat ik fanatieker met mijn cardio bezig ben. De toename van energie en uithoudingsvermogen vind ik prettig en zorgt ervoor dat ik langer door kan gaan.

Zoek jij een supplement dat je ondersteunt bij de extra cardio die je doet tijdens het droogtrainen en daarbij meer energie levert en je spieren beschermt? Dan is Cardio Xcelerator van XXL Nutrition het zeker waard om eens te proberen.

cardio xcelerator kopen

Top 5 Beste Fatburners
Zoek jij de beste fatburner? Wij hebben de beste fatburners speciaal voor jou op een rij gezet. Wil jij afslanken en vet verliezen? Dan vind je hier zeker de beste fatburner. Uiteraard voor de laagste prijs!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met Cardio Xcelerator hieronder

Heb jij dit supplement van XXL Nutrition al eens geprobeerd? Laat jouw review hieronder achter en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Superfoods zijn een trend, maar wat doen ze nu precies?
Rauwe chocolade

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het consumeren van zogenaamde superfoods. Deze gezonde voedingswaren, zoals Gojibessen, Tarwegras en Chiazaad, worden ook wel powerfoods genoemd. Lees blog

Combineer eiwit en creatine voor een maximale toename van vetvrije massa
eiwitshake met water of melk nemen?

Ben jij druk met fitness en trainen en houd jij je goed aan je voedingsschema, maar wil het maar niet vlotten met het aankomen van Lees blog

Creatine werking, voordelen, dosering en beste creatine
creatine gebruiken tijdens het cutten

Fitnessers en krachtsporters zijn over het algemeen bekend met creatine. Een grote groep sporters heeft het al één of meerdere keren gebruikt en zo niet, Lees blog

Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Eén reactie:

 1. Oplosbaarheid

  7.5

  Prijs

  7

  Smaak

  6.5

  Werking

  8.5

  Geeft mij een lekkere boost voordat ik ga hardlopen of cardio doe na mijn krachttraining. Smaak vind ik eigenlijk niet zo lekker, maar het effect is voor mij belangrijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *