• xxl nutrition banner

Recente fitness tips

Op deze pagina vind je de 10 meest recente artikelen over voeding, fitness, supplementen en gezondheid die gepubliceerd zijn op Voeding-en-fitness.nl! Hieronder staan korte inleidingen van alle artikelen. Ben je geïnteresseerd en wil je verder lezen? Een simpele klik op de titel is al voldoende!

Geniet van alle artikelen en leer meer over gezonde voeding, de ins & outs van fitness, de werking van bepaalde supplementen en het laatste nieuws op gebied van gezondheid! De voeding en fitness tips helpen jou bij het bereiken van je doelen! Heb jij fitness tips die we niet mogen missen? Stuur me dan een berichtje!

Onze 10 nieuwste fitness tips

Dumbbell Squat uitvoering en techniek tips

dumbbell squat uitvoering

Dumbbell Squat!

De Dumbbell Squat wordt door veel sporters als alternatief voor de Barbell Squat gebruikt. In plaats van de oefening met een stang in je nek uit te voeren, gebruik je losse dumbbells. Dit kan fijn zijn voor beginnende sporters, die de normale Squat nog niet goed kunnen. Het is ook een optie wanneer er geen squat rack aanwezig is in de sportruimte. Maar hoe voer je de Dumbbell Squat perfect uit? En is dit een goed alternatief voor de Squat met barbell? Ik ga het je in dit artikel uitleggen!

Goede voornemens voor 2024: zo hou je ze vol

goede voornemens tips

Goede voornemens!

In aanloop naar een nieuw jaar stellen veel mensen goede voornemens op. Misschien wil je wel minder vaak snoepen, meer sporten of wat kilo’s kwijtraken. Hiermee starten is vaak niet zo lastig, maar het volhouden is soms wél een grote uitdaging. Daarom geven wij je handige tips. Lees in dit artikel van Voeding-en-fitness.nl hoe jij de goede voornemens 2024 vol gaat houden!

Viteezy review: mijn ervaring met gepersonaliseerde vitamines

viteezy review ervaring

Viteezy review!

Gebruik jij vitamines om je gezonde leefstijl te ondersteunen? De kans is groot dat jij vitamines of mineralen gebruikt die je eigenlijk al genoeg uit je voeding binnenkrijgt, of juist vitamines niet neemt die je wel zou moeten gebruiken. Lastig he? Viteezy maakt dit makkelijker met hun vitaminetest. Op basis van deze test krijg jij advies en kun je direct jouw gepersonaliseerde vitamines bestellen. Benieuwd naar mijn ervaring? In deze Viteezy review lees je mijn ervaringen met hun vitamines.

Hoe lang is eiwitpoeder houdbaar?

hoe lang is eiwitpoeder houdbaar

Houdbaarheid eiwitpoeder!

Nog een zak eiwitpoeder in de kast gevonden die je vergeten was? Kans is groot dat deze de houdbaarheidsdatum gepasseerd is. Wat nu? Moet je het eiwitpoeder weggooien of kun je dit nog veilig gebruiken? In dit artikel op Voeding-en-fitness.nl leg ik je uit hoe lang eiwitpoeder houdbaar is en of je nog eiwitshakes kunt maken met poeder waarvan de datum is verlopen?

Pre workout tintelingen en jeuk oorzaak

pre workout tintelingen jeuk

Pre workout tintelingen!

Herken jij dat gevoel na het innemen van je pre workout booster? Een jeukende en tintelende huid, vooral op je armen, hoofd en bovenrug? De eerste keer dat je dit voelt kan best raar zijn. Maar wat veroorzaakt deze tinteling precies? En is het gevaarlijk? In dit artikel op Voeding-en-fitness.nl leg ik je alles uit over pre workout tintelingen en jeuk!

PhenQ review en ervaringen

phenq review

PhenQ review!

Probeer jij vet te verliezen, maar kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? In jouw online zoektocht naar de beste fatburners kom je de PhenQ afslankpillen vast wel eens tegen. PhenQ wordt steeds populairder in Nederland en ze beweren dat ze het gewichtsverlies op 5 manieren ondersteunen. Ik was natuurlijk benieuwd naar de werking van de PhenQ Fatburner en heb deze test voor Voeding-en-fitness.nl. Mijn oordeel deel ik in deze PhenQ review.

Pita tosti met knoflooksaus recept

pita tosti met knoflooksaus recept

Pita tosti!

Je hebt vast wel eens een broodje shoarma gegeten en dan het probleem dat je pita broodjes over houdt. Wat doe je hier dan mee? Nou, je kunt er een lekker en relatief gezond recept mee maken. Zo hebben wij deze heerlijke pita tosti’s met zelfgemaakte knoflook saus gemaakt! Heerlijk, gemakkelijk en snel op tafel! Check het complete pita tosti met knoflooksaus recept hieronder!

Wat is een deload week en wanneer pas je het toe?

fitness fatigue model

Deload bij fitness!

Train jij (bijna) dagelijks en belast je jouw lichaam zwaar? Dan is de kans groot dat je op een gegeven moment merkt dat je niet meer goed herstelt, langer vermoeid blijft en minder vooruitgang ziet. Je bent je spieren aan het overbelasten. Voor krachtsporters is het daarom goed om te deloaden. Dit kun je doen met een rustweek of pivotweek. Maar wat is een deload week en wanneer past je dit toe? In deze blog op Voeding-en-fitness.nl leg ik je alles over deload uit.

InnerBuddies review: test jouw darmgezondheid

innerbuddies review

InnerBuddies review!

Waarschijnlijk besteed je veel aandacht aan je uiterlijke gezondheid. Meerdere keren per week naar de sportschool, extra vitamines of supplementen die je huid en haar ondersteunen en zo nu en dan een gezichtscreme. Maar denk jij wel eens aan je darmgezondheid? De kans is groot dat je geen idee hebt hoe je darmflora er momenteel aan toe is. InnerBuddies brengt hier verandering in! Bij InnerBuddies kun je namelijk jouw darmmicrobioom laten testen. Je krijgt zo meer inzicht in de balans tussen goede en slechte bacteriën in je darmen.

Supplementen.nl – beste vitamines per post?

review supplementen.nl

Supplementen.nl review!

Supplementen zoals vitamines en mineralen kunnen jouw gezondheid ondersteunen. En je gezondheid is natuurlijk het belangrijkste goed in je leven. Door gezond te leven, voldoende te bewegen en gevarieerd te eten kun je fit en vitaal blijven. Maar soms kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Supplementen.nl helpt je met wetenschappelijk bewezen supplementen. Ik heb hun unieke formules getest en in deze Supplementen.nl review lees je mijn ervaring.

Alle voeding en fitness tips bekijken?

Volg Marvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 12 =