• xxl nutrition banner

Recente fitness tips

Op deze pagina vind je de 10 meest recente artikelen over voeding, fitness, supplementen en gezondheid die gepubliceerd zijn op Voeding-en-fitness.nl! Hieronder staan korte inleidingen van alle artikelen. Ben je geïnteresseerd en wil je verder lezen? Een simpele klik op de titel is al voldoende!

Geniet van alle artikelen en leer meer over gezonde voeding, de ins & outs van fitness, de werking van bepaalde supplementen en het laatste nieuws op gebied van gezondheid! De voeding en fitness tips helpen jou bij het bereiken van je doelen! Heb jij fitness tips die we niet mogen missen? Stuur me dan een berichtje!

Onze 10 nieuwste fitness tips

Paranoten zijn gezond en een bron van selenium

zijn paranoten gezond selenium

Paranoten gezond!

Paranoten zijn noten die aan bomen in Zuid-Amerika groeien. Ze zijn een heerlijke delicatesse en ze zitten vol gezonde vetten en nuttige vitaminen. Paranoten zijn hartstikke gezond. Ze voorzien je lichaam van belangrijke vitamine en mineralen zodat het goed kan functioneren. Een van die belangrijke mineralen is selenium. Er zit nog veel meer in waar je lichaam blij van wordt. Nieuwsgierig geworden? Ik vertel je alles in dit artikel op Voeding-en-fitness.nl!

Vital Nutrition Creatine review

vital nutrition creatine review

Vital Nutrition Creatine!

Creatine is een van de meest onderzochte supplementen voor krachtsporters. Dat creatine de sportieve prestaties kan ondersteunen is reeds bewezen. Daarom gebruiken steeds meer sporters in Nederland dit ‘witte goud’. Maar hoe vind je de beste creatine voor jouw doelen? Met mijn reviews help ik je graag op weg. Dit keer heb ik de Creatine Monohydraat van Vital Nutrition getest. Benieuwd naar mijn ervaring? In de Vital Nutrition Creatine review lees je alle voordelen en nadelen!

Wat is gezonder bruine bonen of kapucijners?

wat is gezonder bruine bonen of kapucijners

Bruine bonen of kapucijners?

Niet iedereen kent het verschil tussen bruine bonen en kapucijners. Ook is het lastig om te bepalen wat gezonder is. Qua uiterlijk lijken ze wel wat op elkaar, vaak moet je uitgaan van de benaming op de verpakking. Maar uiteindelijk zijn er wel degelijk verschillen. Niet alleen met betrekking tot de smaak maar ook wanneer het op gezondheid aankomt. Zijn bruine bonen of kapucijners gezonder?

Dumbbell Pullover uitvoering

dumbbell pullover uitvoering

Dumbbell Pullover!

De Dumbbell Pullover is een fitness oefening die je waarschijnlijk niet (vaak) doet. Dit terwijl deze oefening tot in de jaren 90 een zeer populaire oefening was voor een bovenlichaam workout. Maar waarom worden Pullovers niet vaak meer uitgevoerd? In dit artikel lees je alles over de Dumbbell Pullover uitvoering. Ik leer je de juiste techniek, leg uit welke spieren je met deze oefening traint en welke variaties je kunt toepassen!

Vital Nutrition BCAA Poeder review

vital nutrition bcaa poeder review

Vital Nutrition BCAA!

BCAA’s zijn Branched Chain Amino Acids en dit zijn de aminozuren leucine, isoleucine en valine. Deze 3 aminozuren zijn betrokken bij het herstel en de opbouw van spiermassa. Je krijgt normaal gesproken genoeg BCAA’s binnen uit eiwitrijke voeding. Zit je in een calorietekort of vermijd je dierlijke eiwitten? Dan kan een BCAA supplement handig zijn. Voor Voeding-en-fitness.nl heb ik BCAA Poeder van Vital Nutrition getest. Mijn ervaring lees je in deze complete Vital Nutrition BCAA Poeder review!

Testosteron tekort oorzaken en symptomen

testosteron tekort symptomen

Testosteron tekort!

Testosteron is een belangrijk hormoon en speelt een grote rol bij onze gezondheid en fysieke prestaties. Toch ervaren veel mannen in Nederland een tekort aan dit belangrijke hormoon, vaak zonder het te beseffen. Een laag testosterongehalte kan zich namelijk uiten in verschillende klachten. In dit artikel ga ik je meer uitleggen over een testosteron tekort. Zo weet jij straks hoe je een laag testosteron kunt herkennen, wat mogelijke oorzaken zijn én wat je kunt doen om je testosteron te verhogen!

PhenQ Meal Shake review

phenq meal shake review

PhenQ Meal Shake!

Wil jij gezond afvallen en zoek je hier een goede maaltijdvervanger bij? De PhenQ Complete Meal Shake is een supplement dat je goed kan helpen bij het volhouden van je gezonde voedingsschema. PhenQ Meal Shake is een maaltijdshake die jouw lichaam van belangrijke voedingsstoffen voorziet, maar ook het hongergevoel kan remmen. Voor Voeding-en-fitness.nl heb ik dit product getest. Benieuwd naar mijn ervaring? In de PhenQ Meal Shake review deel ik mijn persoonlijke ervaringen en alle voordelen en nadelen!

Plantaardige eiwitten

beste plantaardige eiwitbronnen

Plantaardige eiwitten!

Eiwitten zijn een belangrijk onderdeel van ons eetpatroon. Zeker voor sporters is het belangrijk om genoeg eiwit binnen te krijgen, onder andere voor de opbouw van spiermassa. Terwijl de traditionele bronnen van eiwitten vaak dierlijk zijn, zoals vlees, eieren en kwark, kiezen steeds meer Nederlanders voor plantaardige alternatieven. In dit artikel ga ik je meer vertellen over plantaardige eiwitten. Zo weet je straks wat de beste plantaardige eiwitbronnen zijn en hoe je als veganist genoeg proteïnen binnen kunt krijgen!

Fit Preps review en ervaringen

fit preps review ervaring

Fit Preps!

Wil jij gezond eten, maar heb je weinig tijd om gezonde maaltijden te koken? Dan zijn kant-en-klare sportmaaltijden misschien een goede oplossing voor jou. Deze prep meals hoef je alleen maar even op te warmen. De boodschappen en het koken zijn al voor je gedaan. Zo krijg je toch alle belangrijke voedingsstoffen binnen die je nodig hebt. Fit Preps kan je helpen met gezonde kant-en-klare maaltijden.

Spider Curl uitvoering en uitleg

spider curl uitvoering

Spider Curl!

Ben jij op zoek naar de beste biceps oefeningen voor grotere spierballen? Grote kans dat je oefeningen zoals de Dumbbell Curl, Preacher Curl en Hammer Curl in je fitnessschema hebt zitten. Een goede bicepsoefening die je waarschijnlijk (nog) niet doet, is de Spider Curl. Deze oefening staat bekend om zijn effectiviteit door de unieke houding en uitvoering, die zorgt voor intensieve isolatie en activering van de biceps spieren. In dit artikel leer ik je de Spider Curl uitvoering en geef ik je de beste uitleg voor grotere biceps!

Alle voeding en fitness tips bekijken?

Volg Marvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *