• body en fit korting

Recente Artikelen

Op deze pagina vind je de 10 meest recente artikelen over voeding, fitness, supplementen en gezondheid die gepubliceerd zijn op Voeding-en-fitness.nl! Hieronder staan korte inleidingen van alle artikelen. Ben je geïnteresseerd en wil je verder lezen? Een simpele klik op de titel is al voldoende! Geniet van alle artikelen en leer meer over gezonde voeding, de ins & outs van fitness, de werking van bepaalde supplementen en het laatste nieuws op gebied van gezondheid! De voeding en fitness tips helpen jou bij het bereiken van je doelen!

Onze 10 nieuwste fitness tips

Vegan Perfection Special Series review

vegan perfection special series review

Vegan Perfection Special Series!

Steeds meer mensen kiezen voor een veganistisch eetpatroon. In deze review zal ik niet ingaan op de discussie tussen vlees-eters en veganisten. Wel wil ik mijn blik werpen op een nieuwe vegan eiwitshake. Omdat veganisme steeds populairder wordt, komen er ook meer plantaardige eiwitshakes op de markt. Zo ook de Vegan Perfection Special Series van Body & Fitshop. Met proteïnen uit erwt en rijst een goede toevoeging op jouw dagelijkse eetpatroon. Ben jij benieuwd naar mijn ervaring met deze vegan shake? In de Vegan Perfection Special Series review op Voeding-en-fitness.nl lees je mijn onafhankelijke oordeel!

Vegan Protein review – Bulk Powders

vegan protein review

Vegan Protein review!

Het aanbod eiwitshakes is enorm tegenwoordig. Er zijn veel verschillende soorten eiwitten verkrijgbaar. Het gros van de proteïne shakes wordt echter gemaakt met wei, een zuivelproduct. Dit is dus niet geschikt voor veganisten. Wat nu als je vegan bent en toch graag een eiwitshake neemt om in je dagelijkse eiwitbehoefte te voorzien? Gelukkig worden er steeds meer veganistische proteïne poeders op de markt gebracht. Een hiervan is de Vegan Protein Powder van Bulk Powders. Benieuwd naar mijn ervaring met deze vegan shake? Lees de complete Vegan Protein review hieronder op Voeding-en-fitness.nl!

Tosti met banaan recept

tosti met banaan recept

Tosti met banaan!

Soms heb je wel eens zin in zoetigheid. Maar wat ga je dan eten? Voor dat probleem hebben wij nu een prima oplossing, namelijk dit recept! Een tosti met banaan en chocolade. Die combinatie doet het uiteraard altijd goed. We hebben ook nog wat hüttenkäse toegevoegd omdat dit samen erg lekker is. En zo krijg je uiteraard ook nog wat extra eiwitten binnen! Dit tosti recept levert namelijk maar liefst 17 gram eiwit. Perfect na een fitness workout bijvoorbeeld. Benieuwd naar dit complete tosti met banaan recept? Hieronder leg ik je precies uit wat je nodig hebt en hoe je deze lekkere tosti’s zelf kunt maken!

Waarom is een goede nachtrust belangrijk?

goede nachtrust belangrijk

Nachtrust belangrijk!

In ons drukke bestaan met activiteiten die dag en nacht doorgaan, komen een hoop mensen niet toe aan een goede nachtrust. Het was Benjamin Franklin, een van de “founding fathers” (grondleggers) die Amerika kent, die zei “early to bed, early to rise, makes a man, healthy, wealthy and wise” …en hier zit ook zeker veel waarheid in. Het is nog veel belangrijker om in die context te kijken naar hoeveel slaap je krijgt, wat een significante rol speelt voor je gezondheid. Er zitten namelijk veel voordelen aan een goede nachtrust! Waarom het krijgen van voldoende slaap belangrijk is leer je in dit artikel …en goede slaap is voor iedereen haalbaar. Je hebt namelijk zelf de regie in handen.

Delicious Oat Bar review – XXL Nutrition

delicious oat bar review

Delicious Oat Bars!

Op zoek naar een makkelijk koolhydraatrijk tussendoortje? Dan is een havermoutreep een goede optie. Er zijn veel van deze koolhydraatrepen verkrijgbaar, maar vaak zijn deze niet heel lekker. Of ze zijn erg hard, of juist weer een beetje zompig. XXL Nutrition heeft geprobeerd een lekkere én voedzame reep te produceren. De Delicious Oat Bar zou de perfecte combinatie moeten bieden van een goede smaak en voedingswaarden. Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl heb ik deze repen getest. Ben jij benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring? Lees de Delicious Oat Bar review hieronder en ontdek alle voordelen en nadelen!

Binnenkant borst trainen wel of niet mogelijk?

binnenkant borst trainen

Binnenkant borst trainen?

Het is een discussie die veel wind doet opwaaien. Is het nou wel of niet mogelijk de binnenkant van je borst te trainen? Wanneer je graag iets meer de lijnen ziet lopen aan de binnenkant van je borstspieren, zijn hier meestal specifieke oefeningen voor te vinden die je kan doen. Maar hoewel in de sportschool de ene bodybuilder zweert bij binnenkant borst trainen, zullen anderen je weer vertellen dat het onzin is. Meestal vanuit de gedachte dat basisoefeningen veel belangrijker zijn (waar bankdrukken er één van is). Echter, de vraag blijft dus staan: kun je binnenkant borst trainen? We gaan er in dit artikel op Voeding-en-fitness.nl verder op in en laten zien of het nut heeft de binnenkant van je borstspieren te trainen.

Pizza Sticks recept

recept pizza sticks

Pizza Sticks!

Zoals je misschien wel terug kunt vinden in onze gezonde recepten houden wij erg veel van pizza. Nu heeft Body & Fit de ideale pizzamix waar amper koolhydraten in zitten en juist extra veel eiwitten. Met deze mix hebben we onlangs al eens een heerlijk pizzaatje gemaakt. Vandaag hebben we wat anders met de mix gedaan, we hebben er namelijk pizza sticks van gemaakt. Super simpel om te maken, erg lekker, goede voedingswaarden en hartstikke leuk om bijvoorbeeld tijdens een feestje te trakteren. Zo bevat deze pizza traktatie géén suikers en maar liefst 57 gram eiwit. Wil jij dit ook eens proberen te maken? Volg dan het Pizza Sticks recept hieronder!

Myprotein THE Whey review

myprotein the whey review

THE Whey review!

Wat is jouw favoriete eiwitshake? Tegenwoordig zijn er zoveel merken en varianten verkrijgbaar, dat het lastig kiezen is. Met de eiwitshake reviews op Voeding-en-fitness.nl probeer ik je te helpen bij het vinden van goede whey shakes. Dit keer heb ik de nieuwe eiwitshake van Myprotein getest. THE Whey is een mix van wei isolaat en wei concentraat én bevat 25 gram eiwit per dosering. Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring met deze shake? Check mijn Myprotein THE Whey review hieronder en ontdek alle voordelen en nadelen.

Toast met gerookte zalm recept

toast met gerookte zalm recept

Toast met gerookte zalm recept – Voeding-en-fitness.nl

Een broodje zalm doet het altijd goed. Vandaag hebben we heerlijke toast met wat salade en stukjes gerookte zalm. Heerlijk met een sausje van Griekse yoghurt en dille. Weet jij nog niet wat je moet eten vandaag? Probeer dan zeker eens dit recept. Boordevol met de juist voedingstoffen! Zo bevat dit fitness recept een flinke dosis eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten. Daarentegen zit er bijna geen suiker en ook maar heel weinig verzadigd vet in. Wil jij dit toast met gerookte zalm recept zelf eens maken? Volg de stappen in deze blog van Voeding-en-fitness.nl hieronder!

REVIEW: Pure Whey Protein Isolate

pure whey protein isolate review

Pure Whey Isolate!

Welke eiwitshake gebruik jij het liefst? Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl test ik verschillende merken en soorten eiwitten. De meeste sporters gebruiken een whey concentraat shake, maar wist je dat er nog meer varianten zijn? Zo bestaan er isolaat eiwitshakes en hydrolisaat eiwitshakes. De Pure Whey Protein Isolate van Power Supplements is een voorbeeld van zo’n wei isolaat. Isolaat eiwitshakes zijn verder gefilterd en daardoor zuiverder. Ben jij benieuwd naar mijn ervaring met de isolaat eiwitshake van Power Supplements? Lees mijn oordeel in de Pure Whey Protein Isolate review hieronder!


Alle voeding en fitness tips bekijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.