• xxl nutrition korting

Recente fitness tips

Op deze pagina vind je de 10 meest recente artikelen over voeding, fitness, supplementen en gezondheid die gepubliceerd zijn op Voeding-en-fitness.nl! Hieronder staan korte inleidingen van alle artikelen. Ben je geïnteresseerd en wil je verder lezen? Een simpele klik op de titel is al voldoende! Geniet van alle artikelen en leer meer over gezonde voeding, de ins & outs van fitness, de werking van bepaalde supplementen en het laatste nieuws op gebied van gezondheid! De voeding en fitness tips helpen jou bij het bereiken van je doelen! Heb jij fitness tips die we niet mogen missen? Stuur me dan een berichtje!

Onze 10 nieuwste fitness tips

Bekijk hieronder mijn 10 meest recente blogs met fitness tips, voedingsadviezen en supplementen reviews.

Pure Marine Collagen review

pure marine collagen plent

Pure Marine Collagen!

Een nieuwe hype op gezondheidsgebied is het gebruik van collageen supplementen. Collageen houdt je huid stevig en elastisch. Bovendien draagt het bij aan gezonde pezen, botten en gewrichten én zorgt het voor sterke nagels en haar. Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl heb ik nu een collageensupplement van Plent getest. Ben jij benieuwd naar mijn ervaringen en het effect van collageen producten? Check dan mijn complete Pure Marine Collagen review van Plent hieronder!

BMI berekenen (Body Mass Index)

bmi berekenen

BMI berekenen!

De Body Mass Index (BMI) is een methode die wereldwijd gebruikt wordt om te bepalen of je een gezond gewicht hebt. De BMI formule kijkt naar de verhouding tussen lengte en lichaamsgewicht en geeft aan of iemand ondergewicht, gezond gewicht of overgewicht heeft. Maar hoe werkt de Body Mass Index precies en is deze berekening wel zo betrouwbaar voor sporters? Op Voeding-en-fitness.nl kun je online jouw BMI berekenen met onze calculator én lees je alles over jouw uitslag!

De Pindakaaswinkel review en ervaringen

review pindakaaswinkel

De Pindakaaswinkel!

Ben jij ook zo gek op pindakaas als ik? Dan heb je vast wel eens van De Pindakaaswinkel gehoord. Bij De Pindakaaswinkel kun je verschillende soorten en smaken pindakaas kopen. Super tof voor iedereen die eens wat anders wil dan de standaard pindakaas uit de supermarkt. Voor de reviews van Voeding-en-fitness.nl heb ik verschillende smaken van De Pindakaaswinkel getest. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees hier mijn complete De Pindakaaswinkel review en ontdek jouw innerlijke Pindabaas!

Brinta of havermout gezonder?

brinta of havermout gezonder

Brinta of havermout?

Havermout of Brinta als ontbijt? Dit is een vraag die mij regelmatig gesteld wordt door sporters. Want is Brinta nu hetzelfde als havermout of zijn er toch verschillen? En welke van de twee kun je het best kiezen als je op je voeding wil letten? Zowel Brinta als havermout passen prima in een gezond eetpatroon en bieden veel brandstof waar je de hele dag op kunt teren. In deze blog op Voeding-en-fitness.nl leg ik je precies uit wat het verschil is en kijken we of Brinta of havermout gezonder is!

Oerkracht Pre Workout review

oerkracht pre workout review

Oerkracht review!

Na een drukke werkdag toch nog even alles uit je training halen in de sportschool? Dan kan een pre workout booster af en toe wel eens lekker zijn. Zo’n fitness supplement geeft je meer energie, focus, pomp en zorgt voor minder snelle verzuring tijdens het trainen. Voor Voeding-en-fitness.nl test ik veel verschillende pre workouts. Dit keer heb ik Oerkracht van Matchu Sports geprobeerd. Ben jij benieuwd naar mijn ervaring? In deze Oerkracht Pre Workout review lees je alle voordelen en nadelen van deze booster!

Chin-Up uitvoering & techniek uitleg

chin-up uitvoering

Chin-Up!

De Chin Up is een oefening voor je rugspieren die erg lijkt op de Pull-Up. Deze variant van het optrekken is ideaal om je rug te trainen met enkel je lichaamsgewicht. Bovendien kun je de Chin-Ups zwaarder maken met een gewichtsriem of juist lichter maken met een elastiek. Bij Voeding-en-fitness.nl vinden we het belangrijk dat de uitvoering van alle fitness oefeningen goed aanleert. Zo haal je de beste resultaten en voorkom je blessures. In deze blog leer ik je de Chin-Up uitvoering en deel ik mijn techniek uitleg, inclusief een handige video om deze oefening beter te leren!

Plantforce Synergy Proteïne review

plantforce synergy protein ervaring

Synergy Protein!

Ben jij op zoek naar een plantaardige eiwitshake, dan heb je tegenwoordig steeds meer keuze. Meer merken bieden vegan eiwitpoeder aan, met plantaardige eiwitbronnen zoals rijsteiwit, hennepeiwit en erwteneiwit. Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl test ik deze eiwitshakes. Dit keer is het de beurt aan Synergy Protein van Third Wave Nutrition. In de Plantforce Synergy Proteïne review lees je mijn ervaring en alle voordelen en nadelen!

Top 10 pre workouts met de meeste cafeïne

pre workouts met de meeste cafeïne

Pre Workout cafeïne!

Een Pre Workout staat bekend om de grote hoeveelheid cafeïne die het bevat. Doorgaans wordt dit voedingssupplement door fanatieke sporters gebruikt voor hun trainingen. De cafeïne zorgt voor een flinke energieboost en extra focus. Waar een kop koffie ongeveer 85 mg cafeine bevat, zit er in een Pre Workout vaak minimaal het dubbele of zelfs drievoudige. Maar welke Pre Workout Boosters bevatten nu de hoogste dosering cafeïne? In deze blog op Voeding-en-fitness.nl delen we de Top 10 Pre Workouts met de meeste cafeïne!

Voordelen van gewichthefschoenen bij krachttraining

voordelen van gewichthefschoenen

Gewichthefschoenen!

Ben jij fanatiek bezig met krachttraining en wil je het maximale uit je training halen? Dan heb je vast veel aandacht besteed aan jouw trainingsprogramma en voedingsschema. Maar heb je ook wel eens nagedacht over de schoenen waar je op traint? Train jij op oude en versleten sneakers, of gebruik je speciaal schoeisel voor jouw workouts? In deze blog op Voeding-en-fitness.nl bespreek ik de voordelen (en nadelen) van gewichthefschoenen bij krachttraining!

100% Isolate Whey Protein review

100% isolate whey protein review

100% Isolate Whey!

Vind jij het handig om een eiwitshake te gebruiken om aan je dagelijkse eiwitbehoefte te komen? Dan ben je vast op zoek naar de beste eiwitshakes van dit moment. Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl test ik verschillende merken en soorten. Dit keer is het de beurt aan de isolaat wei van Muscle Concepts. Ben jij benieuwd naar mijn ervaring? In de 100% Isolate Whey Protein review hieronder lees je alle voordelen en nadelen van deze eiwitshake!


Alle voeding en fitness tips bekijken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 5 =