• xxl nutrition banner

Animal Juiced Amino’s review – Universal

Animal Juiced Amino's

€24,90
7.6

Oplosbaarheid

8.8/10

Prijs

6.8/10

Smaak

7.0/10

Werking / effect

7.9/10

Voordelen

 • Lost gemakkelijk op
 • Helpt bij het herstellen en opbouwen van spieren
 • Bevat een goede mix van aminozuren

Nadelen

 • De Grape smaak is niet super
 • Wat duurder vergeleken met andere Aminozuren

Bijgewerkt op 27 maart 2022 door Marvin

Aminozuren zijn bouwstenen voor het eiwit in lichaamscellen. Wanneer je eiwitten tot je neemt, dan worden deze in onze maag en darmen afgebroken tot aminozuren. Vervolgens worden deze aminozuren getransporteerd via het bloed naar de locaties in het lichaam waar ze nodig zijn om cellen (dus ook spieren) te herstellen en op te bouwen. Aminozuursupplementen worden veel gebruikt in de fitness wereld omdat zij het herstel van de spieren bevorderen. Speciaal voor jullie hebben wij Animal Juiced Amino’s van Universal Nutrition getest in onze supplementen review rubriek. Onze ervaring lees je in de Animal Juiced Amino’s review!

Animal Juiced Amino’s hebben we getest op de volgende kenmerken:

 • Oplosbaarheid
 • Prijs
 • Smaak
 • Samenstelling / werking

Universal Animal Juiced Amino’s

Voordat we verder gaan met deze Animal Juiced Amino’s review kijken we naar de beloftes van Universal zelf.

“Animal Juiced Amino’s bevat de mix van ultra zuivere BCAA met EAA en o.a. speciale aminozuren als AgmaPure™ (Agmatine Sulfate), GlycoCarn® (Glycine Propionyl L-Carnitine HCl), ArginoCarn® (Acetyl-L-Carnitine Arginate Dichloride) en Sustamine™ (L-Alanyl-L-Glutamine). Maar liefst 12.9 gram per dosering! De ultra sterke Amino’s in Juiced Amino worden snel opgenomen en hebben vrijwel direct werking ’s ochtends of voor-, tijdens- of na de training.

Kenmerken Animal juiced Amino’s op een rijtje:

 • Ultra zuivere PRO BCAA en EAA mix!
 • Ultra sterk met speciale aminozuren
 • Instant opname
 • Ideaal om te drinken tijdens en vlak na de training!
 • Gebruik nu de Amino’s van de PRO’s
 • Hoge dosering van 1257 mg!
 • 30 servings per verpakking!”

animal juiced amino's review

Lost Juiced Amino’s makkelijk op?

Het eerste onderdeel van de Animal Juiced Amino’s review is de oplosbaarheid. Blijven er klontjes achter of lost het poeder perfect op en kun je het zo wegdrinken? Deze aminozuren komen in de vorm van fijn poeder, wat het erg makkelijk maakt om te mixen met water. Persoonlijk meng ik 1 maatschep Juiced Amino’s met 250 ml water.

Even roeren en klaar is kees! Er blijven geen klontjes of restjes achter in de shakebaker. Niets is namelijk vervelender dan nogmaals water moeten toevoegen of 15 minuten blijven schudden / roeren alvorens je eindelijk je supplementen kunt drinken. Gelukkig heeft Universal hier goed over nagedacht!

De prijs van deze aminozuren

Het volgende aspect waar we in deze Animal Juiced Amino’s review naar kijken is de prijs. Niemand wil natuurlijk teveel betalen voor zijn supplementen. De Juiced Amino’s zijn te bestellen bij XXL Nutrition en Body Supplies. Voor 30 doseringen betaal je bij XXL €24,90 en bij Body Supplies ben je €26,90 kwijt. Per dosering betekent dit het volgende:

 • XXL Nutrition: €24,90/30 = ongeveer €0,83.
 • Body Supplies: €36,90/30 = ongeveer €1,23.

Wat mij betreft is dit een prima prijs, zeker wanneer je Juiced Amino’s bij XXL Nutrition koopt. Zelf vind ik €36,90 namelijk wel wat aan de dure kant in vergelijking met andere aminozuur supplementen.

Hoe smaakt Animal Juiced Amino’s?

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de smaak van een supplement, zeker als je deze elke dag moet drinken. Daarom kijken we ook in de Animal Juiced Amino’s review kritisch naar de smaak. Juiced Amino’s van Universal is verkrijgbaar in de smaken Grape en Orange. Mijn persoonlijke ervaring met de Grape smaak van Juiced Amino’s is redelijk. Het is prima te drinken, maar voor mij is de smaak net wat te zoet.

Wanneer je een iets grotere dosering neemt wordt de smaak wel heel heftig, dan lijkt het net alsof je limonade aan het drinken bent. Natuurlijk is dit gemakkelijk op te lossen door extra water toe te voegen, maar ik ben niet helemaal overtuigd van deze smaak. De Orange smaak heb ik (nog) niet getest, dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Lennard heeft de smaak Orange thuis en hij vindt deze goed te drinken. De smaak is best sterk en komt goed naar voren. Wel is hij lichtelijk aan de zure kant, hier moet je wel echt van houden.

De samenstelling / werking van Juiced Amino’s

juiced amino's labelHet belangrijkste van welk supplement dan ook is dat het doet waarvoor je het gebruikt. De samenstelling en werking van Juiced Amino’s is het volgende waar we naar kijken in deze Animal Juiced Amino’s review. Vooral bij aminozuren is het belangrijk om te kijken naar de samenstelling van het product. Welke aminozuren bevat het en in welke hoeveelheid?

Juiced Amino’s van Universal bevat alle belangrijke aminozuren die ons lichaam nodig heeft. Zo bevat het aminozuren speciaal voor het opbouwen van spieren, maar ook aminozuren die de sportprestaties en het uithoudingsvermogen bevorderen. Animal Juiced Amino’s kent een dosering van 12,6 gram en zoals je kunt zien op het label hier rechts bevat het alle essentiële aminozuren. Dit maakt Juiced Amino’s tot een heel compleet aminozuursupplement, geschikt voor iedere krachtsporter en fitness fanaat.

Maar wat is nu mijn persoonlijke ervaring met Animal Juiced Amino’s van Universal? Ik heb dit product 2 maanden gebuikt (oftewel 2 potten van elk 30 doseringen). Direct na mijn training nam ik een dosering en op rustdagen nam ik er één ’s ochtends. Tijdens het gebruik van Juiced Amino’s merkte ik dat ik minder spierpijn had na mijn trainingen. Ik kreeg het gevoel dat ik sneller herstelde en tijdens mijn trainingen ook langer door kon gaan zonder te verzuren. Over het algemeen voelde ik me gewoon sterk en fit.

Wel wil ik nog even de opmerking plaatsen dat dit product Sucralose en Acesulfaam-K bevat. Dit zijn zoetstoffen waarvan wordt beweerd dat zij slecht voor de gezondheid kunnen zijn (wanneer je deze in hoge doseringen binnen krijgt).

Animal Juiced Amino’s review conclusie

We zijn aangekomen bij de conclusie van deze Animal Juiced Amino’s review. Mijn eigen ervaring met dit aminozuur supplement van Universal is positief. Vooral de oplosbaarheid en uitgebalanceerde samenstelling zijn voor mij doorslaggevend. Dit product doet wat het belooft en ik heb er zelf zeker baat bij gehad. Animal Juiced Amino’s staat dan ook niet voor niets in de Top 5 beste supplementen. Persoonlijk zou ik Juiced Amino’s dan ook zeker weer bestellen!

Ondanks dat dit product iets duurder is dan andere aminozuren op de markt biedt Juiced Amino’s wel een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wanneer je zeker wilt zijn van de beste kwaliteit dan zit je met Animal Juiced Amino’s wel goed. Wat betreft de smaak kan ik duidelijk zijn, dit is niet mijn favoriet. Maar gelukkig is ieders smaak weer verschillend. Ik zou zeggen, probeer het uit en ontdek of de Grape of Orange smaak wel iets voor jou is!

Top 5 beste aminozuren
Drink jij BCAA's voor, tijdens of direct na je workout? Wil jij enkel de allerbeste aminozuren gebruiken? Wij hebben de Top 5 beste aminozuren voor je op een rij gezet. Bekijk en bestel de beste supplementen voor herstel en spieropbouw direct online!
Volg Marvin

Deel jouw ervaringen met Juiced Amino’s van Universal hieronder!

Heb jij de Animal Juiced Amino’s al eens gebruikt? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Superfoods zijn een trend, maar wat doen ze nu precies?
Rauwe chocolade

Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op het consumeren van zogenaamde superfoods. Deze gezonde voedingswaren, zoals Gojibessen, Tarwegras en Chiazaad, worden ook wel powerfoods genoemd. Lees blog

Combineer eiwit en creatine voor een maximale toename van vetvrije massa
eiwitshake met water of melk nemen?

Ben jij druk met fitness en trainen en houd jij je goed aan je voedingsschema, maar wil het maar niet vlotten met het aankomen van Lees blog

Creatine werking, voordelen, dosering en beste creatine
creatine gebruiken tijdens het cutten

Fitnessers en krachtsporters zijn over het algemeen bekend met creatine. Een grote groep sporters heeft het al één of meerdere keren gebruikt en zo niet, Lees blog

Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

2 reacties:

 1. Oplosbaarheid

  8

  Prijs

  7.7

  Smaak

  7

  Werking / effect

  8.5

  Super supplement. Gekocht in de aanbieding bij body fitshop, 2 halen 1 betalen. Helpt echt bij het trainen!!

 2. Oplosbaarheid

  8.8

  Prijs

  8

  Smaak

  7.5

  Werking / effect

  8.4

  Zeker een goed supplement. Nu al voor de 2e keer Animal Juiced Amino’s met de smaak orange. De smaak is vrij zuur maar goed te doen. Ik heb hem al 2 keer in de aanbieding gekocht dus de prijs valt ook mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *