• xxl nutrition banner

Mijn 5 favoriete Bulk Powders supplementen

Bijgewerkt op 13 maart 2024 door Marvin

bulk powders supplementenOp Voeding-en-fitness.nl deel ik regelmatig mijn persoonlijk ervaring met voedingssupplementen. In de supplementen reviews beoordeel ik geteste producten op kenmerken als gebruiksgemak, prijs, smaak en werking. Sinds kort ben ik de producten van Bulk Powders gaan gebruiken, omdat dit toch wel een sterk opkomend merk in Nederland is. Wil jij weten wat ik van de Bulk Powders supplementen vind? In dit artikel zal ik mijn 5 favoriete supplementen van Bulk Powders met je delen.

Top 5 favoriete Bulk Powders supplementen

Hieronder zal ik je meer vertellen over Pure Whey, Instant BCAA, Creatine Monohydraat, Elevate Pre Workout en Ultra Fine Scottish Oats. Uiteraard verschijnen er later nog uitgebreide reviews per product!

1. Pure Whey Protein

pure whey proteinDe eerste van mijn favoriete Bulk Powders supplementen is de Pure Whey Protein. Een eiwitshake is voor mij een nuttige aanvulling op mijn gezonde eetpatroon. Ik zie een whey shake niet als vervanging, maar puur als toevoeging. Het is een makkelijke manier om wat extra proteïnen binnen te krijgen. Pure Whey biedt een zeer scherpe prijs en is te kopen in zakken van 500 gram, 1000 gram, 2500 gram en 5000 gram.

“Pure Whey Protein™ is een premium bron van wei-eiwitten poeder van de hoogste kwaliteit. BULK POWDERS® gebruikt whey van een Nederlands zuivelbedrijf dat enkel door gras gevoede koeien heeft. De Pure Whey Protein™ bevat maar liefst 82% Whey proteïne. Het wei-eiwit poeder is makkelijk te mixen en ideaal voor protein shakes. Pure Whey Protein™ is beschikbaar in meer dan 22 overheerlijke smaken.”

 • Whey Protein met beste prijs/kwaliteit
 • Rijk aan BCAA
 • Arm aan vet en koolhydraten
 • Lekkere smaken

Lees hier mijn complete Pure Whey review!

2. Instant BCAA

instant bcaa Tijdens mijn krachttraining drink ik graag BCAA’s. Vooral wanneer ik aan het cutten ben vind ik dit waardevol, omdat ik dan minder eet en dus minder aminozuren uit mijn voeding binnen krijg. In mijn ogen zijn BCAA supplementen tijdens het bulken minder noodzakelijk, aangezien je dan meer eet en als het goed is ook ruim voldoende eiwitten tot je neemt. Instant BCAA van Bulk Powders is een lekkere BCAA shake met een goede verdeling (2:1:1) tussen Leucine, Isoleucine en Valine.

“Het Instant BCAA-poeder van BULK POWDERS™ is een optimale 2:1:1 verhouding van de belangrijkste aminozuren: L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Als je op zoek bent naar het smakelijkste BCAA-supplement met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, hoef je niet verder te zoeken dan het Instant BCAA-poeder van BULK POWDERS™.”

 • Het smakelijkste BCAA poeder verkrijgbaar
 • Perfecte 2:1:1 verhouding BCAA
 • Kant-en-klaar en gemakkelijk te mixen
 • Gunstige prijs

Lees hier mijn complete Instant BCAA review!

3. Creatine Monohydraat

creatine monohydraatCreatine is één van de weinige voedingssupplementen waarvan de werking ook écht wetenschappelijk is bewezen. Het gebruik van creatine kan explosieve krachtsinspanningen verbeteren, waardoor je meer spierkracht en spiermassa opbouwt. Creatine monohydraat is de soort creatine die het best werkt (en ook nog eens het goedkoopst is). Creatine Monohydraat van Bulk Powders is verkrijgbaar in zakken van 100 gram, 500 gram en zelfs van 1000 gram. Dit alles voor een zeer goedkope prijs!

“Creatine Monohydraat van BULK POWDERS™ is een zeer zuivere vorm van Creatine Monohydraat van zeer hoge kwaliteit. Bovendien kunnen zij dit creatine-poeder aanbieden tegen een zeer scherpe prijs! Bulkpowders biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor Creatine Monohydraat in Europa! Creatine-monohydraat van BULK POWDERS™ is volkomen veilig, legaal en effectief. Klinische proeven hebben het gebruik meer dan 21 maanden gevolgd zonder enig nadelig effect op te merken.”

 • De puurste creatine-monohydraat verkrijgbaar
 • Verbetert zeer intensieve prestaties
 • Gebruikt door topsporters
 • Meer spierkracht en spiermassa

4. Elevate Pre Workout

elevate pre workoutEen ander product dat tot mijn favoriete Bulk Powders supplementen behoort is de Elevate Pre Workout. Wanneer ik weinig zin of energie heb om naar de sportschool te gaan vind ik het lekker om een pre workout booster te nemen. Deze zorgt er voor dat ik meer energie en kracht heb tijdens mijn training. Elevate Pre Workout behoort tot de Premium Line van Bulk Powders, hierdoor ligt de prijs iets hoger maar bevat deze pre workout wel de allerbeste stoffen.

“ELEVATE™ bevat maar liefst 13 actieve ingrediënten. Hoewel dit niet het grootste aantal is in alle pre-workouts, zijn het de ongeëvenaarde doseringen van ieder ingrediënt dat deze formule doet uitstijgen boven de concurrentie. Iedere portie levert meer dan 25 g aan actieve ingrediënten die allemaal bijdragen aan de beste workouts van je leven. 

Met een wereldwijd toonaangevende samenstelling vol premium vormen van bewezen werkzame ingrediënten, een geld-teruggarantie en een Informed Sport-accreditatie is het overduidelijk: de pre-workout ELEVATE™ kun je niet aan je voorbij laten gaan!”

 • Bulk Powders meest sterke en effectieve pre-workout
 • Per partij getest op verboden stoffen
 • Hoog gedoseerde ingrediënten in heldere doseringen
 • 13 actieve stoffen

5. Ultra Fine Scottish Oats

ultra fine scottish oatsWanneer je veel sport vraagt je lichaam veel energie. Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron van het lichaam, daarom vind ik het belangrijk om de juiste complexe koolhydraten binnen te krijgen. Dit haal ik onder anderen uit volkoren producten en havermout. De Ultra Fine Scottish Oats van Bulk Powders voeg ik toe aan mijn eiwitshake. Zo krijg ik op een makkelijke manier hoogwaardige carbs binnen. Ideaal op drukke dagen en dagen waarop een zware krachttraining staat gepland.

“De Ultra Fine Scottish Oats van BULK POWDERS™ is een zeer voedzame bron en afkomstig van de beste Schotse haver. Er wordt geen zout, suiker of additieven aan toegevoegd en is volledig natuurlijk. De haver is rijk aan vezels (8.5 g/100 g), eiwitten (11 g/100 g) en nog belangrijker: het is een fantastische bron van laagglycemische koolhydraten (61 g/100 g) die langzaam energie afgeven.

Dit maakt het een goede keuze op ieder moment van de dag. Bovendien is het een geweldige natuurlijke bron aan vitamines en mineralen, zoals calcium, zink, ijzer, foliumzuur, mangaan, thiamine, vitamine B1 en vitamine E.”

 • 100% natuurlijke Schotse haver
 • Boordevol vitaminen en mineralen
 • Hoogwaardige koolhydraatbron
 • Slechts €24,99 voor 5000 gram

Bulk Powders aanbiedingen

Hierboven heb ik je mijn 5 favoriete Bulk Powders supplementen laten zien. Bulk Powders staat bekend om haar lage prijzen en goede aanbiedingen. Maar we blijven natuurlijk Nederlanders, als er ergens korting te krijgen is dan gaan we hier zeker voor. Op Supplementaanbiedingen.nl vind je de meest recente Bulk Powders aanbiedingen en kortingscodes voor extra voordeel. Wil jij weten of je nóg meer kunt besparen op de producten van Bulk Powders? Dan raad ik je aan om je ook nog te abonneren op de nieuwsbrief van Bulk Powders.

Top 5 beste post workouts
Zoek je het beste Post Workout van dit moment? Voeding-en-fitness.nl heeft de Top 5 beste post workout shakes voor je geselecteerd. De perfecte supplementen voor spieropbouw na een zware training. Check snel de Beste Koop & Getest!
Volg Marvin
Meer handige fitness tips
Vegan Protein review – Bulk Powders
vegan protein review

Het aanbod eiwitshakes is enorm tegenwoordig. Er zijn veel verschillende soorten eiwitten verkrijgbaar. Het gros van de proteïne shakes wordt echter gemaakt met wei, een Lees blog

Pure Whey review – Bulk Powders
pure whey review

Zoals je in een eerder artikel van mij hebt kunnen lezen ben ik de laatste tijd Bulk Powders supplementen aan het gebruiken. Bulk Powders wordt Lees blog

Macro Munch Protein Bar review – Bulk Powders
macro munch protein bar review

De tijd dat een eiwitreep hard, taai en smerig is, is definitief voorbij! Er komen steeds meer lekkere eiwitrepen op de markt. Deze repen combineren Lees blog

Instant BCAA review – Bulk Powders
instant bcaa review

Aminozuren zijn belangrijk voor alle stofwisselingsprocessen. Ze zijn verantwoordelijk voor het vervoeren en opslaan van alle voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen. Een tekort aan essentiële Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *