• xxl nutrition banner

24HR Fatburn review – Body & Fit

24HR Fatburn

€35,99
7.4

Gebruiksgemak

6.8/10

Prijs

7.0/10

Werking / effect

8.5/10

Voordelen

 • Helpt tegen het hongergevoel
 • Pillen kunnen gemakkelijk in 2 worden gebroken
 • Zichtbaar vetverlies

Nadelen

 • 2 pillen per dag, 1 's ochtends en 1 's avonds
 • Duurder dan andere B&F fatburners

Bijgewerkt op 13 juli 2022 door Marvin

Voor Voeding-en-fitness.nl schrijf ik reviews over de fitness supplementen die ik heb gebruikt. Deze keer deel ik mijn ervaring met de 24HR Fatburn van Body en Fitshop. Fatburners zijn naar mijn mening een goede aanvulling op een voedingsschema waarbij droogtrainen het doel is. Voorafgaand aan de 24HR fatburner heb ik de fatburners Ripped! en Perfect Burn van Body & Fitshop geprobeerd.

Aangezien ook de 24HR fatburner een product van Body & Fit is, was ik erg benieuwd hoe dit product mij zou bevallen. Daarom heb ik deze fatburner geprobeerd en zal ik mijn ervaring beschrijven in deze 24HR Fatburn review.

De 24HR Fatburn heb ik beoordeeld op de zelfde punten als de andere fatburners:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Werking / effect

Body & Fitshop 24HR Fatburn

Voordat we verder gaan met deze 24HR Fatburn review kijken we naar wat Body & Fitshop zelf beweerd over hun afslank supplement.

” 1 supplement laat je meer resultaat behalen als ooit tevoren! Je wilt zoveel mogelijk resultaat. Niet even maar het liefst 24 uur per dag. Nu zul je denken, 24 uur per dag? Kan dat?? Ons antwoord: JAZEKER! 24hr Fatburn is er nu voor jou!

24hr Fatburn is uniek en een revolutie in de supplementen industrie, ontwikkeld door Body & Fit in samenwerking met één van de grootste producenten van voedingssupplementen in Europa. 24hr Fat Burn is het eerste product dat is ontwikkeld om je 24 uur per dag te ondersteunen!

Kenmerken 24hr Fatburn:

 • Maximaal werkzame totaalformule
 • Heerlijk Feel good gevoel!
 • Maandverpakking”

24hr fatburn review

Gebruiksgemak van 24HR Fatburner

We starten deze 24HR Fatburn review met het gebruiksgemak. Hoeveel pillen moet je nemen? Wanneer moet je deze pillen nemen? Zijn de pillen gemakkelijk in te nemen? Deze vragen zal ik hieronder beantwoorden.

Uit mijn ervaring met andere fatburners weet ik dat de pillen over het algemeen vrij groot zijn. De pillen van de 24HR fatburner zijn ongeveer net zo groot als die van de andere fatburners van Body & Fit. Wat gelijk opvalt wanneer je een pil uit de verpakking haalt, is dat er een ‘geultje’ in het midden van de pil zit waardoor deze gemakkelijk in 2 gebroken kan worden. Wanneer je moeite hebt om zo’n grote pil in één keer door te slikken kun je hem dus doormidden breken.

Zoals de verpakking al doet vermoeden door de tekst ‘day/night’ moeten er 2 pillen geslikt worden om daadwerkelijk 24 uur vet te verbranden. Voor de dag is er een oranje pil, de AM pil, deze moet je voor het ontbijt nemen. Voor de nacht is er een blauwe pil, de PM pil, deze moet je voor het slapen innemen. Dit geeft gelijk een nadeel aan van deze fatburner, 2 pillen per dag. De ochtend pil was ik gewend van de voorgaande fatburners, de avond pil was even wennen en vergat ik de eerste paar keer dan ook bijna.

Wat kost deze fatburner van Body & Fit?

Het volgende onderdeel van deze 24HR Fatburn review is de prijs. Wat kost dit vetverlies supplement en hoe is dit in vergelijking met andere supplementen?

De 24 HR fatburner van Body & Fitshop zit in een verpakking van totaal 60 tabletten. Dit betekent dat er 30 dag- en 30 nachtpillen in 1 doosje zitten. De 24HR fatburner kost €35,99 per doosje. Dit is voor een fatburner van het huismerk van Body & Fitshop aan de prijzige kant.

Body & Fit heeft echter vaak aanbiedingen, zoals een 2+1 gratis deal. In dat geval krijg je dus 3 verpakkingenn 24HR Fatburner voor de prijs van 2.

De Ripped fatburner en de Perfect Burn fatburner bevatten voldoende pillen voor 2 maanden, de 24HR fatburner bevat pillen voor 1 maand. In vergelijking is de 24 HR dus aan de dure kant, maar wanneer je dit vergelijkt met fatburners van Amerikaanse merken valt de prijs alleszins mee.

De werking van 24HR Fatburn

Het belangrijkste onderdeel van de 24HR Fatburn review en uiteindelijk van elk voedingssupplement: de werking. Heeft de 24HR fatburner ook het gewenste effect? Hieronder zal ik mijn ervaring beschrijven.

Het effect van een fatburner is naar mijn mening erg lastig te meten. Het gewenste resultaat hangt namelijk af van meerdere factoren. Naast het gebruik van de fatburner is het ook belangrijk om voldoende te bewegen en daarnaast ook een uitgebalanceerd eetpatroon aan te nemen d.m.v. bijvoorbeeld een voedingsschema.

24HR fatburn review en ervaringenIn de tijd dat ik gebruik maakte van de 24HR fatburner heb ik mij zo goed als strikt aan mijn voedingsschema gehouden en veel gesport. Ik merkte dat mijn gewicht iets afnam en mijn buik zag er strakker uit in de spiegel. De fatburner deed dus zijn werking, uiteraard in combinatie met gezond eten en zware krachttraining.

Naast dat ik het idee had dat de fatburner zijn werking deed, had ik ook geen honger gevoel meer na het nemen van een pil. In de middag merkte ik wel dat de werking van de pil afnam, rond 4 uur begon ik een beetje honger te krijgen. Dat is moment dat je mentaal sterk moet zijn en niet moet gaan snoepen.

Ook waren er tijdens het gebruik van de 24HR fatburner geen nare bij effecten aanwezig, zoals dat wel het geval was bij de Ripped! fatburner. Al met al ben ik dus zeer tevreden over het effect dat ik ervaren heb tijdens het gebruiken van de 24hr fatburner van Body en Fitshop!

24HR Fatburn review: mijn conclusie

Nu we het gebruiksgemak, de prijs en de werking hebben omschreven, is het tijd voor de conclusie van mijn 24HR Fatburn review.

Het grootste nadeel aan de 24HR fatburner vind ik dan toch dat er 2 pillen genomen moeten worden. Vooral de avond/nacht pil vind ik vrij nadelig omdat je die wat makkelijker vergeet. Daarentegen is de ‘breeklijn’ in het midden van de pil wel erg handig.

De prijs van de 24HR fatburner is in vergelijking met andere fatburners aan de hoge kant. Ook is de verpakking maar voor 1 maand, daar waar Ripped! en Perfect Burn voor 2 maanden zijn.

Het belangrijkste is natuurlijk de werking en het effect van de fatburner. Deze waren beiden positief. Ik verloor naar mijn mening iets meer vet en daarnaast nam de fatburner mijn hongergevoel weg. Ook waren er geen nare bijwerking.

Ondanks de prijs en het feit dat je 2 pillen per dag moet nemen, vind ik dit toch een zeer goede fatburner. Uiteraard is dit gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring. Ben je benieuwd naar meer ervaringen met populaire voedingssupplementen? Neem eens een kijkje bij alle Voeding-en-fitness.nl supplementen reviews.

Top 5 Beste Fatburners
Zoek jij de beste fatburner? Wij hebben de beste fatburners speciaal voor jou op een rij gezet. Wil jij afslanken en vet verliezen? Dan vind je hier zeker de beste fatburner. Uiteraard voor de laagste prijs!

Deel jouw ervaring met 24HR Fatburn van Body & Fit

Heb jij de 24HR fatburner van Body en Fitshop al eens gebruikt? Laat jouw persoonlijke ervaring hieronder achter in een reactie en help mensen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

De relatie tussen overgewicht en kanker
overgewicht en kanker

Het is algemeen bekend dat overgewicht allerlei gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Toch heeft een groot deel van de wereldbevolking te kampen met overgewicht. Nu blijkt Lees blog

Zijn eiwitshakes nuttig?
kwaliteit van eiwitshakes

Je ziet en hoort het steeds vaker in de sportschool en daarbuiten, eiwitshakes. Verkrijgbaar van veel verschillende merken en in enorm veel heerlijke smaken. Populaire Lees blog

Een gezonde pannenkoek met kipfilet en kaas
Gezonde pannenkoek

Pannenkoeken, daar kan ik echt van genieten! Vooral wanneer ze rijkelijk belegd zijn met kipfilet en kaas. Voor mij is dit een heerlijke traktatie. Daarnaast Lees blog

Volg Marvin

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Voedingsadviseur en Personal Trainer aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor XXL Nutrition. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Daarnaast help ik al bijna 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

12 reacties:

 1. Gebruiksgemak

  7

  Prijs

  6.5

  Werking / effect

  7.5

  Grootste voordeel is dat ik minder trek had. Hierdoor kon ik mijn dieet beter volhouden. Pillen zijn te groot voor mij om doorteslikken, dus fijn dat ik ze kon breken.

 2. Gebruiksgemak

  9.5

  Prijs

  9.2

  Werking / effect

  8.4

  Ik ben ook fan van Body en Fit shop, gebruik jij ook vaker de kortingscodes? Scheelt best veel geld elke keer namelijk!

 3. Heb de ochtendpil ingenomen. Ben er ziek van geworden. Tintelende handen en heel erg misselijk

  • Hi Bianca,

   Het lijkt alsof je heftig reageert op de hoge dosis cafeïne / stimulerende substanties. Heb je de avondpil genomen? En hoe reageerde je daar op?

   Mocht je deze klachten houden dan raad ik aan om te stoppen met de 24hr Fatburn.

   • Hoi,

    Ik ben nu ook 1,5 week bezig met de pillen. mijn hongergevoel is compleet verdwenen en ben ook steeds erg misselijk.

    gr ilse

    • Hi Ilse,

     Fijn dat je hongergevoel verdwenen is, dat helpt bij het vet verlies. Die misselijkheid is natuurlijk wel erg vervelend. Misschien wat extra water drinken overdag om dit tegen te gaan. Succes!

 4. Gebruiksgemak

  7.5

  Prijs

  2.5

  Werking / effect

  0

  Ik had de ochtendpil genomen, maar dit spul raad ik iedereen af. Buikpijn, hoofdpijn, trillen en duizelig. Daarnaast voelde ik mij totaal niet mijzelf , dat gevoel stopte pas 10 uur later. Bizar.

  • Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend dat je zulke nare gevoelens kreeg. Lijkt er op dat je lichaam te heftig reageert op de samenstelling van 24hr Fatburner. Zeker niet meer gebruiken dus ;)

 5. Janneke Ophorst

  Gebruiksgemak

  10

  Prijs

  9

  Werking / effect

  10

  Zit momenteel pas op dag 3, maar nu al zeer tevrede!
  Eerste dag hartkloppingen, misselijk en moe. (Maar dit heb ik ook als ik een blikje energie teveel drink.)

  Heb het nog een kans gegeven, nu geen last meer van die klachten en merk nu al verschil aan mijn gewicht & honger. Ik heb in het algemeen al een snelle metabolisme, dus had wel verwacht snel verschil te merken. Maar dit is echt super snel!
  Wel in combinatie met een dieet, deze is nu ook veel makkelijker vol te houde door de fatburner pillen.

  Erg tevrede, vond de prijs ook goed te doen! (volgensmij had ik wel korting)
  Een pil in de ochtend en een voor het slapen gaan, makkelijk te onthouden 😁. Heb hier ook een fijner gevoel bij, dan wanneer ik maar 1 pil van “24h” werking zou gebruiken.

  Ben benieuwd naar het eind resultaat!

  • Hi Janneke,

   Fijn dat je tevreden bent over de 24Hr Fatburn. In het begin moet je lichaam nog even wennen denk ik, vandaar de bijwerkingen. Gelukkig gaat dat nu beter en helpt deze fatburner bij het volhouden van je dieet. Succes en laat maar weten wat het eindresultaat is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *