• xxl nutrition korting

100 kipnuggets challenge

Laatste update op 26 december 2020

100 kipnuggets challengeBen jij ook gek op kipnuggets? Lennard en ik in ieder geval wel! Aangezien we allebei bekend staan als grote eter, leek het ons leuk om food challenges te gaan doen. Want hoeveel kunnen we nu écht op? Ik kijk graag naar eet uitdagingen op YouTube en vaak heb ik het idee dat ik ook behoorlijk ver zou kunnen komen. Om jullie mee te laten genieten hebben we besloten een YouTube-kanaal op te richten en verschillende food challenges te gaan filmen. We zagen dat de 100 kipnuggets challenge populair is en door veel mensen is gedaan. Daarom hebben we besloten om met deze uitdaging te beginnen. Benieuwd hoe dit is gegaan? Check dan onze eerste vlog hieronder!

100 kipnuggets challenge

Wat is de 100 kipnuggets challenge precies? De bedoeling van deze challenge is dat je met zijn tweeën in totaal 100 chicken nuggets van de McDonald’s eet. Het liefst zo snel mogelijk natuurlijk, maar het belangrijkste is dat die 100 kip nuggets op worden gegeten. Veel mensen onderschatten dit, maar we zagen al enkele vlogs voorbij komen waarin deze honderd nuggets al teveel bleek voor beiden. Omdat we vinden dat we eigenlijk meer moeten eten dan die 100 kipnuggets hebben we er voor gekozen om te gaan voor 120 McNuggets.

We hebben de challenge mogen doen bij McDonald’s Harderwijk. De 120 kipnuggets hebben we eerst eerlijk verdeeld, dus allebei 60 stuks. Uiteindelijk bleek dat Lennard niet verder kwam dan 50 kipnuggets. Toen heb ik zijn laatste 10 nuggets opgegeten. Omdat ik eigenlijk nog wel verder kon is er een extra bak met 20 chicken nuggets gekocht. Helaas strandde mijn poging bij 82. Wie weet haal ik de volgende keer de 100 kipnuggets challenge wel in mijn eentje. Check de video hieronder voor de complete challenge!

Voedingswaarde McDonald’s chicken nuggets

Wij vinden gezonde voeding natuurlijk erg belangrijk en weten dat fastfood niet echt past in een voedingsschema voor sporters. Maar wij weten dat het ook belangrijk is om te genieten en jezelf niet alles te verbieden. Een keertje bij de McDonald’s eten kan niet zoveel kwaad, mits je de rest van de tijd weer netjes en gezond eet. Voor jullie beeldvorming zie je hieronder de voedingswaarden van 20 kipnuggets.

kipnuggets voedingswaarden

Met de 50 chicken nuggets van Lennard heeft hij dus 2233 kcal, 140 gram eiwit, 155 gram koolhydraat en 115 gram vet binnen gekregen. Mijn 82 nuggets tijdens onze 100 kipnuggets challenge waren goed voor 3661 kcal, 230 gram eiwit, 254 gram koolhydraat en 189 gram vet. Dit is ZONDER de gebruikte sausjes en het drinken. En dus ook zonder de medium milkshake die ik na de challenge nam om alles weg te spoelen haha.

Fitness- en Food challenges

Op ons nieuwe YouTube kanaal gaan we meer food challenges en fitness challenges plaatsen. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vlogs? Volg dan ons kanaal via de link hieronder. Heb jij leuke ideeën voor een uitdaging? Laat dan een reactie achter onder dit artikel! We staan open voor alle goede input :)

Volg ons op YouTube

Volg Marvin
Latest posts by Marvin Grouw (see all)
Meer handige fitness tips
Ham quesadilla recept
ham quesadilla recept

Wellicht heb je wel eens eerder een quesadilla gegeten. Eigenlijk is dit gewoon een tosti maar dan gemaakt van 2 wraps. Eerder hebben wij al Lees blog

Wat is een sapkuur en kun je er mee afvallen?
wat is een sapkuur

Sapdiëten zijn steeds populairder geworden als zogenaamde 'quick fix'-routines, die een groot gewichtsverlies in een relatief korte tijd beloven. En soms ook andere gezondheidsvoordelen claimen, Lees blog

Gezonde Chicken Tenders recept
gezonde chicken tenders recept

Wie houdt er nou niet van een paar goeie stukjes kip? Waarschijnlijk ken je de Chicken Tenders, Chicken Strips of kipvingers van de McDonalds of Lees blog

Drie heerlijke en gezonde gourmet recepten
gezonde gourmet recepten

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met Pasen te gourmetten. Het is een heerlijke manier om Pasen door te brengen met familie en vrienden en Lees blog

Marvin Grouw

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien + twaalf =