• xxl nutrition banner

#1 All You Need! review – XXL Nutrition

#1 All You Need!

€27,95
7.6

Gebruiksgemak

8.0/10

Prijs

6.5/10

Smaak

7.8/10

Samenstelling

8.0/10

Voordelen

 • Compleet all-in-one supplement
 • BCAA's
 • Creatine, beta-alanine en taurine
 • Geschikt voor elk moment van de dag

Nadelen

 • Niet het goedkoopste supplement

Bijgewerkt op 13 juni 2023 door Marvin

Fanatieke (kracht)sporters gebruiken vaak verschillende supplementen ter aanvulling van hun eetpatroon. Zo wordt er vaak gekozen voor producten als creatine, aminozuren en multi-vitamines. Wanneer je diverse sportsupplementen gebruikt om je prestaties te verbeteren zal je merken dat je al gauw een keukenkastje vol hebt staan met potjes en zakken. Bovendien moet je meerdere malen per dag een voedingssupplement innemen. Een compleet alles-in-één product zou dit een stuk makkelijker maken.

Daarom heeft XXL Nutrition sinds kort #1 All You Need! op de markt gebracht. Dit product bevat onder andere creatine, BCAA’s, vitaminen, beta-alanine en taurine. Voor de supplementen reviews van Voeding-en-fitness.nl heb ik dit supplement getest. Mijn persoonlijke ervaring lees je in de #1 All You Need! review hieronder.

#1 All You Need! heb ik beoordeeld op de volgende onderdelen:

 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Smaak
 • Samenstelling

XXL Nutrition #1 All You Need

Voordat we verder gaan met mijn #1 All You Need! review kijken we even naar wat XXL Nutrition zelf zegt over hun nieuwe all-in-one supplement.

“De fanatieke sporters die dagelijks #1 All You Need gebruiken, verzorgen hun lichaam met belangrijke voedingsstoffen. Deze All-in-one formule levert naast aminozuren ook Crea-Trona, Beta-Alanine, Taurine en nog veel meer! Deze unieke formule zorgt ervoor dat jij alles binnenkrijgt en dat je niet alles zelf meer los hoeft te kopen en te mixen.

Kenmerken #1 All You Need!

 • Compleet All-In-One supplement
 • BCAA’s, glutamine, essentiële aminozuren, glucosamine, MSM, gebufferde creatine, beta-alanine, anti-oxidanten, taurine en nog veel meer!
 • 2 lekkere smaken: Tropical Punch en Blood Orange
 • Geschikt om op elk moment van de dag te drinken
 • Door de hoogwaardige ingrediënten niet het goedkoopste product”

[cm_ad_changer campaign_id=”6″]

Gebruiksgemak #1 All You Need

Het eerste onderdeel van mijn #1 All You Need review gaat over het gebruiksgemak. Lost het poeder makkelijk op in water? En is de dosering volgens het etiket makkelijk haalbaar?

Dit alles-in-één supplement van XXL Nutrition komt in een handig potje en bevat 465 gram poeder. De opening van de pot is groot, waardoor je geen problemen hebt met het scheppen van poeder zodra het potje leeg begint te raken. Voor één dosering meng je een maatschep (= 15,5 gram poeder) met minimaal 250 ml water. Meer water mag dus ook! Het poeder lost eenvoudig op in water, even schudden in een shakebeker en je shake is ready to drink.

Het voordeel van #1 All You Need! is dat het niet uitmaakt op welk moment van de dag je hem drinkt. XXL Nutrition raad aan om dagelijks één tot vier doseringen te nemen. Kies dus zelf of je #1 All You Need bij je ontbijt neemt of bijvoorbeeld vlak voor of na je training. Persoonlijk heb ik er voor gekozen om op trainingsdagen kort na mijn training een dosering te nemen. Op rustdagen dronk ik #1 All You Need van XXL in de ochtend.

Verder vind je op het label een lijst met alle ingrediënten en een tabel met daarin de voedingswaarden. Dit is allemaal duidelijk leesbaar en compleet. Een ander groot voordeel van #1 All You Need is dat je nu niet meer verschillende losse supplementen hoeft te mixen of op verschillende tijdstippen hoeft te nemen.

Wat kost dit supplement van XXL Nutrition?

We blijven natuurlijk Nederlanders en vinden de prijs altijd erg belangrijk. Daarom kijk ik in mijn #1 All You Need! review ook even kritisch naar de kosten van dit supplement.

#1 All You Need is te kopen bij XXL Nutrition voor €27,50, of voor €24,95 wanneer je twee of meer potten tegelijkertijd besteld. Aangezien één dosering gelijk staat aan 15,5 gram poeder haal je uit een pot #1 All You Need precies 30 doseringen. Omgerekend betaal je dus €0,92 per #1 All You Need! shake. Koop je twee of meer potjes tegelijk, dan kost één dosering je €0,83. Wanneer je dagelijks één dosering nodig hebt is dit een prima prijs.

Neem je echter meerdere doseringen per dag dan lopen de kosten behoorlijk op. Dan is het maar de vraag of dit goedkoper is dan het kopen van losse creatine en aminozuren. Persoonlijk zou ik waarschijnlijk de voorkeur geven aan losse producten, omdat ik dan zelf de exacte hoeveelheden kan samenstellen. In het stuk over de samenstelling van #1 All You Need ga ik dieper in op de exacte hoeveelheden van de ingrediënten.

#1 All You Need smaken

#1 all you need! reviewWanneer je dagelijks een shake drinkt als aanvulling op je eetpatroon is het natuurlijk fijn als deze ook een beetje lekker smaakt. In mijn #1 All You Need! review deel ik mijn persoonlijke ervaring met de smaken.

Je kunt #1 All You Need! van XXL Nutrition bestellen in twee verschillende smaken, namelijk Blood Orange en Tropical Punch. Voor deze review heb ik allebei de smaken getest. Omdat je zelf kunt bepalen met hoeveel water je een dosering mengt heb je invloed op de sterkte van de smaak. Het poeder lost goed om in water, dus in principe kun je de 250 ml water aanhouden.

Zelf vond ik de smaak op die manier iets te sterk, daarom heb ik er voor gekozen om wat meer water te gebruiken. Zo kun je het bijvoorbeeld in een bidon oplossen (500 ml). De smaak van #1 All You Need wordt dan wat milder en zo drinkt het fijner weg. Zowel Blood Orange als Tropical Punch zijn prima van smaak, mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar Blood Orange. Wanneer je een maatschep oplost in 400 – 500 milliliter water proef je een zachte sinaasappel smaak.

Samenstelling van dit all-in-one supplement

Het belangrijkste onderdeel van al mijn supplementen reviews gaat over de werking en / of de samenstelling van een product. Je wilt immers weten of je waar krijgt voor je geld en welke effect je van een supplement mag verwachten. In deze #1 All You Need! review werp ik een blik om de samenstelling van dit product en deel ik mijn eigen ervaring.

#1 All You Need van XXL Nutrition bevat veel ingrediënten, welke zijn samengevoegd in verschillende blends. Zo bevat dit supplement een Power Blend (crea-trona, beta-alanine & taurine), Amino Acid Blend (BCAA’s, Glutamine, Phenylalanine, Threonine, Histidine HCL en Methione), Support Blend (kokoswater, HICA, Bromelaïne, Blauwe Bessenpoeder, L-Carnitine Tartraat en N-Acetyl-L-Cysteine) en een Joint Blend (Methyl Sulfonyl Methaan en Glucosaminesulfaat 2KCI). Per dosering van 15,5 gram poeder bevat je shake deze doseringen:

 • Amino Acid Blend = 9500 mg
 • Power Blend = 1940 mg
 • Support Blend = 1616 mg
 • Joint Blend = 600 mg

Helaas is niet bekend hoe de exacte verdeling van ingrediënten binnen een blend is bepaald. Dat maakt het lastiger om te zeggen of een bepaalde stof op de juiste hoeveelheid gedoseerd is. Voor BCAA’s wordt bijvoorbeeld aangeraden zo’n 8 – 10 gram per dag te nemen. Met 9,5 gram aminozuren kom je dus al een heel eind met één dosering #1 All You Need.

Voor creatine geldt een richtlijn van 3 – 5 gram per dag. Zoals je ziet is de Power Blend van 1940 milligram aan de lage kant. Dit betekent dat je om genoeg creatine binnen te krijgen al zeker twee doseringen per dag dient te nemen.

Mijn #1 All You Need ervaring

Zelf heb ik XXL Nutrition’s #1 All You Need 30 dagen gebruikt en één dosering per dag genomen. Op trainingsdagen nam ik de dosering vlak voor of na mijn workout. Tijdens rustdagen pakte ik #1 All You Need! bij mijn ontbijt. Gedurende het gebruiken van dit supplement voelde ik me fit en energiek, zowel tijdens mijn trainingen als op mijn werk op kantoor.

Ook had ik het idee dat mijn spieren voller waren en het trainen over het algemeen wat beter vol te houden was. Uiteraard komt dit mede door een passend voedingsschema in combinatie met een fitnessschema voor spieropbouw. Het gebruik van #1 All You Need! biedt daarnaast toch zeker een fijne ondersteuning.

#1 All You Need! review: mijn conclusie

Tot slot wil ik mijn #1 All You Need! review afsluiten met een korte conclusie. In deze review heb je mijn persoonlijke ervaring met dit alles-in-één supplement van XXL Nutrition kunnen lezen. Voor mij heeft dit product een aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen.

Een belangrijk voordeel van #1 All You Need! is het feit dat je verschillende supplementen in één product gecombineerd hebt. Je hoeft dus niet meer diverse producten te kopen en te mengen. Hierdoor is de prijs van dit supplement helaas wel iets hoger. Afhankelijk van je gebruik is het wellicht goedkoper om de echt benodigde supplementen, zoals creatine en BCAA’s, toch apart te bestellen. Beide smaken van #1 All You Need! zijn mij goed bevallen en de samenstelling is prima.

De hoeveelheid aminozuren is goed, maar creatine is iets te laag gedoseerd. Dit zou betekenen dat je dagelijks al twee doseringen moet nemen (wat natuurlijk betekent dat je sneller door je potje heen bent). Al met al vond ik het fijn om #1 All You Need van XXL Nutrition te gebruiken. Ik merkte dat ik fitter en energieker was tijdens mijn krachttraining en voor mijn gevoel waren mijn spieren voller.

#1 all you need

1 All You Need is een unieke all-in-one formule die sporters helpt maximaal te kunnen presteren. Deze all-in-one formule bestaat uit een unieke samenstelling van verschillende blends, die gecombineerd leiden tot de ware #1 All You Need!

Top 5 beste post workouts
Zoek je het beste Post Workout van dit moment? Voeding-en-fitness.nl heeft de Top 5 beste post workout shakes voor je geselecteerd. De perfecte supplementen voor spieropbouw na een zware training. Check snel de Beste Koop & Getest!
Volg Marvin

Deel jouw ervaring met #1 All You Need! hieronder!

Heb jij dit complete supplement van XXL Nutrition al eens gebruikt? Laat jouw review achter in een reactie en help anderen bij het vinden van de beste supplementen!

Meer handige fitness tips
Stress maakt dikker?
Stress op voeding-en-fitness.nl

Stress, wie kent het niet? Iedereen ervaart wel eens een stressvolle periode in zijn of haar leven. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben, een zeik-grage Lees blog

Ultra Fine Oats review – Body & Fitshop
Ultra fine oats

In een goed voedingsschema wordt aandacht besteed aan de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie voor ons Lees blog

No Xplode 3.0 review – BSN
No Xplode 3.0 review

No Xplode is één van de meest bekende pre-workout boosters aller tijden. Al sinds 2004 wordt NO Xplode door veel sporters gebruikt voor hun workout. Lees blog

Assault Pre Workout review – Musclepharm
assault beste pre-workout boosters

Na dat ook voor mij bleek dat Dedicated uit de schappen zou worden gehaald door Body & Fitshop, was ik op zoek naar een nieuwe Lees blog

Marvin Grouw

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager aan Hogeschool Windesheim Zwolle. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot Voedingsadviseur en Personal Trainer. Sindsdien ben ik werkzaam voor diverse sportscholen in Harderwijk en schrijf ik content voor platformen als XXL Nutrition en Fit Meals. Ik heb Voeding-en-fitness.nl opgericht om mijn waardevolle kennis en ervaringen te delen over krachttraining, voeding en supplementen. Zo help ik jou graag bij het bereiken van je (sportieve) doelen. Ik help al ruim 10 jaar sporters met online personal training en voedingsadvies op maat. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *