• XXL Nutrition Pre Shot

Win 2 x 2.5kg Impact Whey van Myprotein [verlopen]

kwaliteit van impact wheyYes! We zijn over de 2000 likes heen op Facebook en dat lijkt me een mooie reden voor een winactie. Ik denk dat we wel een mooie prijs voor jullie hebben, namelijk 2 zakken van 2,5 kilogram Impact Whey van Myprotein. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is:

Onder alle deelnemers verloten we dus 2 zakken Impact Whey eiwitpoeder! 1 voor jou en 1 voor je favoriete trainingsmaatje natuurlijk. De winnaars worden volgende week donderdag bekend gemaakt op onze Facebookpagina!

Impact Whey van Myprotein

In mijn eerdere review van Impact Whey kan je precies lezen wat je van deze eiwitshake mag verwachten. Voor degenen die geen zin hebben om mijn gehele ervaring te lezen vind je hieronder de korte conclusie.

“Om kort te zijn, mijn ervaring met Impact Whey is zeer goed. De smaak is lekker, de prijs is echt heel laag en de voedingswaarde is in orde. Grote voordelen zijn in mijn ogen de zeer scherpe prijs en de verscheidenheid aan verkrijgbare smaken. Ook voor de kieskeurige onder ons zit er vast en zeker een variant bij die in de smaak valt. Enig minpuntje is dat het eiwitpercentage iets lager is dan op het etiket staat aangegeven, maar gelukkig is er niks mis met de samenstelling van het eiwit qua aminozuurprofiel. Ik zou Impact Whey zeker nogmaals gebruiken, ben eigenlijk ook wel benieuwd naar andere smaken dus die ga ik zeker proberen!”

Klik op de afbeelding om mee te doen!

 

impact whey winnen

Geen zin om te wachten?

Heb je geen zin om af te wachten of je deze lekkere Impact Whey eiwitshakes wint? Ook daar hebben we bij Voeding-en-fitness.nl aan gedacht. Met onze unieke kortingscode scoor je 12% korting op de hele bestelling bij Myprotein. Groots inslaan dus 🙂

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

2 reacties:

  1. Zalige winactie! Mijn wedstrijden zijn achter de rug, now it is bulking time! Deze whey komt dus als geroepen, ik doe mee via fb! @JanaBeeckman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • website van het jaar