• body en fitshop sale

Website van het Jaar 2018 nominatie!

website van het jaar 2018Voeding-en-fitness.nl de beste fitness website? Ik durf het zelf niet te zeggen, maar het is een grote eer om genomineerd te zijn voor de Website van het Jaar 2018 verkiezing! Wat begonnen is als een probeersel is uitgegroeid tot een soort van uit de hand gelopen hobby. Op Voeding-en-fitness.nl probeer ik jullie te helpen en informeren over allerlei onderwerpen verwant aan voeding, fitness, gezondheid en supplementen. Hierbij probeer ik een combinatie te zoeken tussen wetenschappelijke studies en eigen ervaringen. Hoe leuk is het dan om te zien dat mijn inzet wordt gewaardeerd! De Website van het Jaar verkiezing is al jarenlang één van de populairste en bekendste online verkiezingen. Vind jij dat ik jouw stem verdien? Stem dan tussen 22 september en 19 oktober via de Website van het Jaar 2018 pagina!

Website van het Jaar 2018

website vh jaarJe zult, bewust of onbewust, vast wel bekend zijn met de Website van het Jaar verkiezing. Op websites van eerdere winnaars prijkt namelijk vaak het bekende logo zoals je hiernaast kunt zien. Maar wat houdt deze verkiezing precies in? “De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland. Tijdens de verkiezingen van 2017 is er bijna 700.000 keer gestemd. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce.”

Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete websites en een beoordeling achterlaten. Uit alle beoordelingen en stemmen komen twee prijzen, namelijk:

 • Beste Website: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
 • Populairste Website: de website met de meeste stemmen binnen de categorie.

De Website van het Jaar 2018 verkiezing is onderverdeeld is 37 categorieën en per categorie zijn twaalf genomineerden. Zo kun je websites beoordelen in bijvoorbeeld de thema’s; Sport, Consumentengoederen, Events, Gezondheid, Lifestyle, Reizen, Vrije Tijd en dus Wellbeing en Fitness.

Wellbeing en Fitness website v/h jaar

Trots kan ik melden dat Voeding-en-fitness.nl één van de 12 genomineerden is in de categorie Wellbeing en Fitness. Natuurlijk zou het mooi zijn om Website van het Jaar 2018 te worden, maar er zitten een paar hele grote websites tussen de kanshebbers. Dit zijn alle genomineerde websites van dit jaar!

 • Fit.nl
 • Fitguide
 • FitSociety
 • Flow
 • Happinez
 • Inspirerend Leven
 • Just Be You
 • Men’s Health
 • Psychologie Magazine
 • Roots
 • Voeding-en-fitness.nl
 • Women’s Health

Stem op Voeding-en-fitness.nl!

Ik zou het enorm waarderen als jij gaat stemmen op Voeding-en-fitness.nl. De stemming is geopend van 22 september tot 19 oktober 2018. Stemmen kan hier of via onderstaande banner: Website van het Jaar 2018 (let op: vergeet niet je stem te bevestigen via het mailtje dat je ontvangt)

website van het jaar stemmen

Volg Marvin

Marvin

Voedingsadviseur at Voeding-en-fitness.nl
Marvin heeft jarenlang ervaring als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!
Volg Marvin

Latest posts by Marvin (see all)

Marvin

Marvin heeft jarenlang ervaring als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.