Voedingsadvies Harderwijk

Hulp nodig bij het optimaliseren van jouw eetpatroon? Ik help je graag met voedingsadvies in (regio) Harderwijk. Op basis van jouw doelen en eetvoorkeuren stel ik een voedingsschema op maat samen. Vraag vrijblijvend meer informatie!

Begin nu met gezonder leven!

Hoe ziet ons traject eruit?

Intake

Tijdens een intake bespreken we jouw doelen. Ook kijken we naar jouw huidige eetpatroon en nemen we eventuele eerdere dieetpogingen onder de loep. Op basis hiervan kan ik voedingsadvies op maat geven dat bij jouw wensen aansluit.

Lichaamsmeting

Vervolgens doen we een lichaamsmeting met een professionele Tanita weegschaal. Deze meting geeft meer inzicht in jouw lichaamssamenstelling. Zo meten we het vetpercentage, gewicht en de hoeveelheid spiermassa.

Weekmenu's

Aan de hand van onze intake + meting kan ik een voedingsadvies op maat samenstellen. Hierin houd ik rekening met de behoeften van jouw lichaam én jouw eetvoorkeuren. Je krijgt elke week een gezond weekmenu met lekkere recepten.

Check up

Tijdens het traject houden we contact over de voortgang. Heb je vragen of ben je de motivatie kwijt? Ik help je graag als steuntje in de rug. We plannen check up's om de progressie te meten en het schema eventueel aan te passen.

marvin grouw voedingsdeskundige

Over Marvin

Sinds 2014 werk ik als gecertificeerd Voedingsdeskundige in de regio Harderwijk. Ik help jou graag bij het bereiken (en vasthouden) van een gezondere leefstijl. Om dit te bereiken stel ik een persoonlijk advies samen, dat helemaal op maat voor jou is gemaakt. Al 10 jaar help ik zowel ervaren sporters als mensen die voor het eerst een voet in de sportschool zetten.

 

Ondersteuning nodig bij je voeding en training? Ik bied mijn expertise zowel online aan via Voeding-en-fitness.nl als fysiek in Harderwijk. Zo kunnen we een intake plannen op locatie bij Fitention Harderwijk of bij jou thuis. Liever een online coach? Ook dat is mogelijk!

 

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager en daarna heb ik nog een studie gevolgd tot gecertificeerd Voedingsdeskundige bij Instituut Laudius.

Eenmalig Voedingsschema

Intake inclusief lichaamsmeting en persoonlijk voedingsschema op maat
69 Eenmalig
  • Inclusief lichaamsmeting
  • Voedingsschema met alternatieven
  • Ook geschikt voor vegan of vega
  • Coaching via mail of app

Weekmenu's

Elke week een nieuw menu met gezonde recepten afgestemd op jouw doelen en eetvoorkeuren
59
99*
Maandelijks
  • Inclusief lichaamsmeting
  • Elke week een nieuw menu
  • Ook geschikt voor vegan of vega
  • Met handig boodschappenlijstje
  • Gezonde én lekkere recepten
  • Elke 2 weken een meting
Populair

Zij gingen je voor

“Ik ben zeer tevreden over de werking van Marvin! Ik heb zowel een traject aangevraagd voor training als voor voeding. Beide waren zeer uitgebreid voorgesteld. Bij krachttraining had ik een uitgebreid gamma aan oefening die ik mocht doen en die zeker niet verveelde. Heb je vragen, dan beantwoord Marvin deze heel snel met uitgebreide informatie en tips!”
voeding-en-fitness.nl review
Melissa
“ Een duidelijk en overzichtelijk voedingsschema die ook nog eens snel geleverd was. Vragen worden snel beantwoord, en eventuele kleine aanpassingen aan het schema (ook na maanden) worden zorgeloos opgepakt. Alles wordt met zorg en deskundigheid opgepakt. Een aanrader dus! Ik had een voedingschema besteld. Dit was supersnel geregeld en naar eigen doelen.”
review marvin grouw voedingsadviseur
Renzo
“Een duidelijk en overzichtelijk voedingsschema welke ook nog eens snel geleverd was. Vragen worden snel beantwoord, en eventuele kleine aanpassingen aan het schema (ook na maanden) worden zorgeloos opgepakt. Alles wordt met zorg en deskundigheid opgepakt. Een aanrader dus!”
voedingsadvies harderwijk ervaringen
Marco

Voedingsschema op maat voor elk doel

Is een voedingsschema alleen nodig bij het afvallen? Nee, zeker niet! Een op maat gemaakt voedingsplan kan een steuntje in de rug zijn bij veel verschillende doelen. Natuurlijk is voedingsbegeleiding heel waardevol bij het afvallen. Bovendien motiveer ik je als coach en kan ik je steunen wanneer je het lastig krijgt. Maar ook wanneer je meer spiermassa wil opbouwen of specifieke sportprestaties wil verbeteren is voeding essentieel. 

 

Ook in die situaties biedt een voedingsschema op maat de richtlijnen die jij nodig hebt. Zo weet je precies hoeveel calorieën je dagelijks moet eten. Verder geef ik je mee hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten jouw eetpatroon zou moeten bevatten om de spiergroei te stimuleren. 

 

Wat jouw doelen dus ook zijn: een voedingsschema op maat vergroot de kans op succes aanzienlijk!

Bereik jouw doelen met mijn advies

Ben jij op zoek naar voedingsadvies op maat in Harderwijk? Maak via de knop hieronder direct een afspraak met mij of neem contact op voor meer informatie. Ik help je graag met voedingsbegeleiding in Harderwijk en omstreken! 

Professionele lichaamsmeting

Meten = weten. Daarom gebruik ik tijdens de intake een professionele Tanita weegschaal om jouw lichaamssamenstelling in kaart te brengen. Op basis van deze lichaamsmeting kan ik bepalen op welke punten we winst kunnen behalen. We gebruiken deze weegschaal ook tijdens onze check-up momenten, om de voortgang te meten. Door de verhouding tussen vetmassa en spiermassa te controleren kunnen we het voedingsadvies op maat bijsturen waar nodig. We meten de volgende fysieke kenmerken:

Voedingsadvies in Harderwijk

Hulp nodig bij afvallen, spiermassa opbouwen en het verbeteren van je sportprestaties? Voor voedingsadvies in Harderwijk en omstreken ben je hier aan het juiste adres. Ik help je bij het bereiken van jouw doelen door middel van gezonde weekmenu’s en persoonlijke begeleiding. Plan een intakegesprek + lichaamsmeting in Harderwijk. Ik kan natuurlijk ook bij je thuis langskomen in Harderwijk, Zeewolde, Ermelo, Putten of Nijkerk. 

 

Laat jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.