• body en fit korting

Voeding

VoedingTegenwoordig bestaat er een overvloed aan keuze op het gebied van voeding. Voeding komt in allerlei soorten en maten en het ene voedingsmiddel is gezonder dan het andere. Vaak ziet men door de bomen het bos niet meer. Alle verschillende berichten in de media maken het nu eenmaal niet gemakkelijker. Op Voeding-en-fitness.nl lees je artikelen over gezond eten en de mogelijke effecten van een gezond eetpatroon op jouw lichaam. Hopelijk kun je jouw voordeel hier mee doen en de informatie gebruiken op weg naar het perfectioneren van jouw gezondheid en levensstijl!

Een gezond eetpatroon volgen

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het lastig kan zijn om een verantwoord eetpatroon te volgen. Vaak beginnen mensen met diëten en is men TE streng voor zichzelf. Hierdoor is het niet goed vol te houden! De kunst is om een balans te vinden tussen gezonde voeding en lekker eten. Een dieet met alleen maar saai en onsmakelijk eten zul je niet lang volhouden. Bovendien is het helemaal niet erg om eens een keer te cheaten. Zorg daarna wel dat je de dagen daarna het gezonde eten weer oppakt! De artikelen op Voeding-en-fitness.nl zijn bedoelt om je te helpen bij het samenstellen van een evenwichtig voedingspatroon. Heb je hier toch nog problemen mee dan kun je mij altijd om hulp vragen. Voor meer informatie hierover kijk je op de pagina over advies op maat! Een klein duwtje in de juiste richting vind je tussen de Recepten van de Week. Hier wordt elke week een nieuw lekker, gezond en makkelijk te bereiden recept geplaatst voor gezonde voeding.

Artikelen en tips over gezonde voeding:

Bekijk alle artikelen over voeding →

Heb jij vragen over gezonde voeding en bepaalde producten? Advies nodig? Stel je vraag op ons forum!

Voedingssupplementen

Supplementen zijn een goede aanvulling op je dagelijkse voeding, al zijn het zeker geen wondermiddelen. Via Voeding-en-fitness.nl kun je voordelig online je voedingssupplementen kopen bij onder andere Bodylab, Myprotein, Body en Fitshop en XXL Nutrition. Voor al je superfoods, eiwitshakes en vitaminesupplementen kun je hier terecht!

Naast de artikelen over voeding richt Voeding-en-fitness.nl zich ook op de volgende categorieën:

105 gezonde eiwitrijke recepten!
Het FitChef receptenboek is vernieuwd! Dit immens populaire E-book is nu in hardcopy variant verkrijgbaar. Je ontvang een prachtig vormgegeven hardcover boek met ruim 240 pagina's aan no-nonsense info over gezond eten in de praktijk en meer dan 105 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag!

Eén reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.