• fat killer powder

Thuis fitnessen met VirtuFit sportartikelen

Laatste update op 29 december 2020

virtufit sportartikelenWil je graag aan je dagelijkse beweging komen, maar heb je er weinig tijd voor? Probeer dan eens wat fitness accessoires uit om thuis te sporten! Het voordeel hiervan is dat sporten met thuis fitness materiaal op ieder moment kan. Je verliest dus geen tijd doordat je naar de sportschool moet en behaalt zeker hetzelfde resultaat. De investering? Die is minimaal, aangezien je geen lidmaatschap hoeft te betalen. Fitness accessoires van VirtuFit zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf € 1,39 en de maandelijkse abonnementskosten van de sportschool komen dus te vervallen. Het voordeel van VirtuFit sportartikelen is dat de producten gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en daarnaast zeer scherp geprijsd zijn. Ondanks dat ontvang je bij aankoop 2 jaar garantie. Hieronder lees je meer over dit Nederlandse fitnessmerk en hun producten.

Waarom thuis fitnessen?

Twijfel jij of je wilt gaan sporten in de sportschool of thuis gaat trainen? Iedereen heeft bepaalde redenen om thuis te fitnessen of juist naar de gym te gaan. De één vindt het sociale contact van het trainen in een grote sportschool erg prettig, terwijl een ander liever niemand om zich heen heeft. Persoonlijk train ik in de plaatselijke BasicFit vestiging en dat bevalt me prima. Natuurlijk zijn er wel eens dingen die me tegenstaan en mij aan het denken zetten om een homegym te beginnen.

Thuis fitnessen kan je namelijk veel voordelen bieden! Door een fitnessapparaat voor thuis te kopen en dit eventueel aan te vullen met wat losse gewichten kun je een prima workout neerzetten. Benieuwd naar een aantal voordelen van thuis trainen?

  • Je kunt thuis trainen wanneer je maar wilt
  • Je hoeft nooit te wachten op bezette fitness machines
  • Geen last van andere sporters
  • Je betaalt geen abonnementskosten voor de sportschool
  • Je kunt lekker je eigen favoriete muziek aanzetten

Assortiment VirtuFit sportartikelen

Het VirtuFit assortiment bestaat uit meer dan 60 fitness accessoires, fitnessapparaten en krachtapparatuur. Een paar aanraders uit het accessoire assortiment:

Abwheel roller

Door het gebruik van een ab wheel/roller belast je namelijk veel minder je rug en nek op een negatieve manier en leg je de focus op waar die zou moeten liggen: de buikspieren. Het trimwiel bestaat uit twee gemakkelijk bewegende wielen met ergonomische handvatten waarmee je ook de benen, rug, schouders en armen traint. De focus van de ab rollout ligt echter wel op de boven-, midden-, onder- en zijbuikspieren.

Bekijk meer informatie →

Balanstrainer met Fitness Elastieken

De VirtuFit Balanstrainer is een vorm van een halve fitnessbal met een stevige kunststof basis. Door de halve vorm, die wordt opgepompt met de meegeleverde pomp, is de VirtuFit Balanstrainer uitermate geschikt voor verschillende vormen van balansoefeningen. De VirtuFit Balanstrainer is belastbaar tot 150 kg, heeft een diameter van 58 cm en is 25 cm hoog.

De meegeleverde weerstandskabels met handvaten maken de balanstrainer nog completer. Dit zorgt namelijk voor nog meer diversiteit in je oefeningen. Train bijvoorbeeld je balans en tegelijkertijd je armen/schouders met de kabels.

Bekijk meer informatie →

Weerstandskabel met handvatten

Weinig geld uitgeven en toch makkelijk fit en vitaal worden? Dan is de weerstandskabel met handvat dé oplossing voor jou. Je haalt er namelijk oneindig veel verschillende oefeningen en mogelijkheden mee in huis. Zo worden deze fitness elastieken onder andere ingezet tijdens het revalideren, verbeteren van de balans, kracht en coördinatie waarbij je praktisch elke spiergroep van het lichaam kan trainen.

De VirtuFit weerstandskabels zijn verkrijgbaar met onderstaande specificaties:

  • Light     –   120 x 0,7 x 1 cm    –   4,54 kg weerstand
  • Medium – 120 x 0,7 x 1,1 cm –   5,44 kg weerstand
  • Strong   –  120 x 0,8 x 1,2 cm –   6,8 kg weerstand

Bekijk meer informatie →

Optrekstang

Een optrekstang, ook wel chinningbar / pull up bar genoemd, is ideaal om thuis krachtoefeningen uit te voeren. Het voordeel van deze deurrekstok is dat je geen extra gewichten nodig hebt, je voert de Pull Up namelijk uit met je eigen lichaamsgewicht. Overigens kun je wel gebruik maken van onder andere extra gewichten en weerstandsbanden om de oefeningen te verzwaren. Je traint niet alleen je rug, maar ook je schouders en biceps. Gemakkelijk thuis te bevestigen.

Bekijk meer informatie →

Opdruksteunen

Met de VirtuFit opdruksteunen kun je nog effectiever trainen dan met een normale Push-Up waarbij je de handen op de vloer hebt. De opdruksteunen zijn ergonomisch ontworpen en hebben comfortabele handvatten met een goede grip. Een van de voordelen van de VirtuFit opdruksteunen is dat ze thuis gebruikt kunnen worden, maar tevens gemakkelijk mee te nemen zijn op vakantie of wanneer je buiten gaat trainen. De antisliplaag zorgt ervoor dat de steunen niet glijden en de handvatten zorgen ervoor dat de polsen minder belast worden.

Bekijk meer informatie →

Volledige assortiment VirtuFit fitness materiaal

Bekijk hier het gehele assortiment en probeer het eens uit!

virtufit

VirtuFit kwaliteit

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Volg Marvin
Meer interessante fitness tips
Thuis trainen met een Full Body workout
thuis fitness full body

Thuis trainen wordt door veel mensen als erg fijn ervaren. Ook zonder de apparaten van de sportschool tot je beschikking te hebben kun je thuis Lees blog

Beste fitnessapparaat vinden in 5 stappen
home gym

Ben jij op zoek naar de beste fitnessapparaten voor jouw homegym? Hoewel je in een sportschool vaak alle materialen tot je beschikking hebt, vinden veel Lees blog

5 voordelen van thuis trainen
thuis trainen voordelen

Twijfel jij of je wilt gaan sporten in de sportschool of thuis gaat trainen? Iedereen heeft bepaalde redenen om thuis te fitnessen of juist naar Lees blog

REVIEW: Focus Fitness Pull Up Bar
focus fitness optrekstang

Niet iedereen heeft tijd, zin of geld om in een sportschool te gaan trainen. Thuis fitness is erg populair, maar zonder de juiste materialen kan Lees blog

Marvin

Marvin werkt sinds 2014 als Voedingsadviseur en is de oprichter van Voeding-en-fitness.nl. Naast krachttraining en (lekker) eten houdt hij zich graag bezig met het schrijven over voeding, fitness en supplementen om jullie te informeren. Bovendien helpt hij velen op weg naar hun doelen via Online Personal Training. Lees hier meer over Marvin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =